Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

λοιπο εκανα πολυ ωρα αλλα το βρηκα να δειτε εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=64484&highlight=%F0%EF%F5%EB%E1%F9+%ED%F5%F6%E9%EA%EF+%F6%EF%F1%E5%EC%E1 βρηκα κ ποια το πηρε,,

εντιτ τοτε ομως χρεωθηκα σχεδον 45 ευρω σε εξοδα αποστολης καθος κ wester union γενικα μπορειται να βρητε κ αλλου πιο φθηνα απο εδω που το ειχα παρει απλα θελω να πω οτι απο κινα συμφαιρει πολυ αρκει να δωσετε δικα σας μετρα να σας το ραψουν ετσι εκανα εγω κ ηταν τελειο πανω μου...

Τελεια ... οταν ημουν εγκυος ειχα διαβασει το parents γενικως διαβαζα συνεχεια χωρις να εχω γραφτει και το ειχα σημειωσει το site και παρεγγειλα και εγω απο εκει.... πολυ χαρηκα που ησουν εσυ και το παρελαβες...... ηταν οπως το ηθελες?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελενα ευχαριστω για την αμμεση απαντηση .... παρεγγειλα και εγω ενα και περιμενω .....εχω αγχος γιατι τον αλλο μηνα κανουμε γαμο και βαφτιζουμε το τυρανακι μας

Με το καλό! Αχ κι εμείς τον Μάιο, γάμο και βάφτιση μαζί.

Εσύ το νυφικό από πού το πήρες; Κάνω έρευνα αγοράς βλέπεις...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Κι εγώ είχα πάρει από ίντερνετ από ebay, δύο μάλιστα για δοκιμή. Άργησαν όμως να έρθουν από ότι θυμάμαι κι ευτυχώς τα είχα πάρει μήνες πριν ώστε να έχω χρόνο για ψάξιμο σε περίπτωση που ήταν κακή η ιδέα μου. Ελπίζω να έρθουν σύντομα.

ελενα ευχαριστω για την αμμεση απαντηση .... παρεγγειλα και εγω ενα και περιμενω .....εχω αγχος γιατι τον αλλο μηνα κανουμε γαμο και βαφτιζουμε το τυρανακι μας

Τελεια ... οταν ημουν εγκυος ειχα διαβασει το parents γενικως διαβαζα συνεχεια χωρις να εχω γραφτει και το ειχα σημειωσει το site και παρεγγειλα και εγω απο εκει.... πολυ χαρηκα που ησουν εσυ και το παρελαβες...... ηταν οπως το ηθελες?

κοιτα για τα λεφτα που εδωσα ημουν υπερευχαρηστημενη κ γενικα αυτα τα φορεματα δεν νομιζω να διαφερουν κ πολυ απο αυτα που πουλαμε εδω στην ελλαδα με 2000 κ 3000 χιλιαρικα.... εγω εμεινα πολυ ευχαρηστημενη..απλα γενικα τωρα που εμαθα πολλα σιτε μπορουσα να βρω κ πιο φθηνα... με το καλο ο γαμος κ η βαφτιση κ οταν παραλαβεις πες μας γνωμη να υπαρχει γενικα μια παραπανω εδω...;)

εντιτ εμενα εκανε ακριβος 1 μηνα να ερθει (αποστολη ραψιμο ολα)

Με το καλό! Αχ κι εμείς τον Μάιο, γάμο και βάφτιση μαζί.

Εσύ το νυφικό από πού το πήρες; Κάνω έρευνα αγοράς βλέπεις...

το παρεγγειλα απο το jessicabrides.com την ιδεα οπως εγραψα την πηρα απο την ελενα... αλλα εγω περιμενω να παραλαβω.... εψαχνα οτι πιο οικονομικο και για να ειμαι ειλικρινης και τα βαφτιστικα τα αγορασα εγω επειδη ειναι γαμος και βαφτισης μαζι τα εξοδα για τους κουμπαρους θα ηταν πολλα και ετσι τα εκανα ολα εγω .... βαφτιστικα βρηκα υπεροχα και πολυ οικονομικα στην ΑΘΗΝΑ αν σε ενδειαφερει ... το πακετο του γαμου δηλαδη λαμπαδες και δισκο καραφα παλι τα πηρα εγω.... αν θεσ το πιστευεις τα πηρα ολα μιση τιμη και πιο λιγο απο τα πακετα προσφορων που προσφερουν εξω...

Διαφημίσεις

Ε, μα έχω από το πρωί που ψάχνω για προσφορές black friday και δεν έδειχνε τίποτα! Τελικά έφταιγε ο browser opera μόλις μπήκα με google chrome ξαφνικά τα είδα όλα εκεί!

Προσοχή λοιπόν για όσες δεν βρίσκετε τις προσφορές!

κοριτσια εχει παρει καμια σας νυφικο μεσω ιντερνετ?

Ελένη νυφικό από τη Τζέσικα πήρε πολύ στενή συγγενής μου το καλοκαίρι. Έμεινε καταευχαριστημένη! Εκτός του ότι το νυφικό ήταν ακριβώς όπως στη φωτογραφία θα στο πω και αν θέλεις το πιστεύεις...ήταν πιο όμορφο από το αυθεντικό (γιατί το βρήκαμε σε οίκο νυφικών και το δοκίμασε πριν το παραγγείλει)! Ήταν όλο μοτίφ δαντέλας, πάρα πολύ καλοραμένο και της έστρωσε τέλεια, δεν ήθελε απολύτως καμιά διόρθωση. Το παραγγείλαμε αρχές Ιουνίου και 27 (αν θυμάμαι καλά) Ιουλίου ήρθε. Μας έδωσε και tracking number και βλέπαμε κάθε μέρα το ταξίδι του ως εδώ.Πληρώσαμε τελωνείο 75 ευρώ αν και έγραφε gift πάνω στο δέμα. Ακόμη και με το τελωνείο η τιμή ήταν σούπερ και η κοπέλα γλίτωσε ένα χιλιάρικο και βάλε... Πριν το παραγγείλει ζήτησε από τη Τζέσικα δείγματα από τα υφάσματα που θα χρησιμοποιούσε. Μας έστειλε τα μοτίφ σε δυο σχέδια και δυο χρώματα και επίσης δυο χρώματα λεπτό σατέν και ένα χοντρό γυαλιστερό ύφασμα που δε γνωρίζω πως το λένε. Αυτό κόστισε 7 ευρώ. Διάλεξε το χρώμα και το σχέδιο του μοτίφ και όταν ήρθε το νυφικό...πάθαμε πλάκα!

Δε γνωρίζω αν το νυφικό σου παίρνει φουρό, αν παίρνει όμως να της το ζητήσεις (petticoat είναι στα αγγλικά) γιατί δε θεωρεί δεδομένο το να το στείλει από μόνη της. Επίσης μπορείς να της ζητήσεις η ουρά να είναι αποσπώμενη, μη φοβηθείς μήπως δε γίνει καλό. Αν δεν γίνεται δε θα στο κάνει, θα στο πει. Το δικό μας νυφικό έγινε τέλειο, της ζητήσαμε αποσπώμενη ουρά αν γίνεται και έφτιαξε μια πανέμορφη μακριά ουρά (σε σχέση με το αυθεντικό) η οποία έβγαινε. Αν έχεις κάποια άλλη απορρία ρώτα.

Όταν έρθει και η σειρά μου σίγουρα θα πάρω και εγώ από 'κει, εδώ ζητάνε τρελλά λεφτά και δεν είναι κιόλας στα μέτρα μας, τα μαζεύουν και τα ανοίγουν χίλιες φορές...:-P Μη το σκέφτεσαι πάρτο, στην τελική αν δε σου αρέσει θα χάσεις ένα ποσό, δεν είναι λίγο φυσικά, αλλά αν σου αρέσει θα έχεις γλιτώσει πολλά πολλά πολλά λεφτά και αυτό μετράει στις μέρες μας :wink:

as1cxHCFg2B0010MzUzNjZsfDQwMzk2Mmx8d2UgYXJlIGluIGxvdmUgZm9y.gif

Ε; Πού ήταν και δεν τις ειδα;

Τις kipling τις έβγαλε κατά τις 11.30-12.00 περίπου. Είχε γύρω στα 5 σχέδια. Και ήταν πολύ όμορφες. Οι τιμές ήταν από 26 έως 33 λίρες :-(:sad::-(

Αγαπητά μέλη

Μέρος των δημοσιεύσεων που ήταν εκτός θεματολογίας μεταφέρθηκαν στο αρχείο εδώ :

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2219774#post2219774

Παρακαλoύμε λάβετε υπόψη το αρχικό ερώτημα του θέματος,

και προσπαθήστε να παραμείνετε εντός αυτής της θεματολογίας.

Οι δημοσιεύσεις είτε off-topic είτε χιουμοριστικής δημ/σης, σε θέμα που δεν έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα μεταφέρονται στο αρχείο καθώς δεν προσφέρουν τίποτα στο θέμα συζήτησης .

Για την μεταξύ σας προσωπική συννενόηση μπορείτε να κάνετε χρήση των προσωπικών μηνυμάτων ενώ για γενικές συζητήσεις παρακαλούμε να επιλέγετε τα cafe ή το chat.

Για την καθημερινή σας επικοινωνία έχει ανοιχθεί νέο θέμα στο parentscafe

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=2831

Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης δείτε εδώ πως λειτουργεί http://parents.org.gr/news/a354

Κανόνες του φόρουμ της ΕΕΕΓ : http://parents.org.gr/forum/misc.php?do=showrules

Infractions : http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=55586

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας

Διαφημίσεις

Νυφικο εχω παραγγειλει απο ιντερνετ απο Κινα.Αντιγραφο γνωστου οικου. Μιλαμε για μεγαλη επιτυχια. 160 δολλάρια +20 δολλαρια κουριερ +90ευρω καθαριστηριο(για σιδερωμα) +50 ευρώ στην μοδιστρα γιατι η μανα μου λυσσαξε να βαλω κατι στρασακια.

Το παρηγγειλα 1/5/2010 και μου ηρθε σε 25 ημερολογιακές ημερες. Οποια θελει πληροφοριες, ας στειλει μηνυμα!!!(το καταστημα διαθετει και φώτο :)

α, τελωνειο δεν πληρωσα!

Τις kipling τις έβγαλε κατά τις 11.30-12.00 περίπου. Είχε γύρω στα 5 σχέδια. Και ήταν πολύ όμορφες. Οι τιμές ήταν από 26 έως 33 λίρες :-(:sad::-(

Κοιτα μου έστειλαν email αλλά δεν είχε τις τσάντες...Μάλλον θα πρέπει να μπαίνω ανα ώρα για να μη χάσω αυτά που θέλουμε να πάρουμε.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Ελένη νυφικό από τη Τζέσικα πήρε πολύ στενή συγγενής μου το καλοκαίρι. Έμεινε καταευχαριστημένη! Εκτός του ότι το νυφικό ήταν ακριβώς όπως στη φωτογραφία θα στο πω και αν θέλεις το πιστεύεις...ήταν πιο όμορφο από το αυθεντικό (γιατί το βρήκαμε σε οίκο νυφικών και το δοκίμασε πριν το παραγγείλει)! Ήταν όλο μοτίφ δαντέλας, πάρα πολύ καλοραμένο και της έστρωσε τέλεια, δεν ήθελε απολύτως καμιά διόρθωση. Το παραγγείλαμε αρχές Ιουνίου και 27 (αν θυμάμαι καλά) Ιουλίου ήρθε. Μας έδωσε και tracking number και βλέπαμε κάθε μέρα το ταξίδι του ως εδώ.Πληρώσαμε τελωνείο 75 ευρώ αν και έγραφε gift πάνω στο δέμα. Ακόμη και με το τελωνείο η τιμή ήταν σούπερ και η κοπέλα γλίτωσε ένα χιλιάρικο και βάλε... Πριν το παραγγείλει ζήτησε από τη Τζέσικα δείγματα από τα υφάσματα που θα χρησιμοποιούσε. Μας έστειλε τα μοτίφ σε δυο σχέδια και δυο χρώματα και επίσης δυο χρώματα λεπτό σατέν και ένα χοντρό γυαλιστερό ύφασμα που δε γνωρίζω πως το λένε. Αυτό κόστισε 7 ευρώ. Διάλεξε το χρώμα και το σχέδιο του μοτίφ και όταν ήρθε το νυφικό...πάθαμε πλάκα!

Δε γνωρίζω αν το νυφικό σου παίρνει φουρό, αν παίρνει όμως να της το ζητήσεις (petticoat είναι στα αγγλικά) γιατί δε θεωρεί δεδομένο το να το στείλει από μόνη της. Επίσης μπορείς να της ζητήσεις η ουρά να είναι αποσπώμενη, μη φοβηθείς μήπως δε γίνει καλό. Αν δεν γίνεται δε θα στο κάνει, θα στο πει. Το δικό μας νυφικό έγινε τέλειο, της ζητήσαμε αποσπώμενη ουρά αν γίνεται και έφτιαξε μια πανέμορφη μακριά ουρά (σε σχέση με το αυθεντικό) η οποία έβγαινε. Αν έχεις κάποια άλλη απορρία ρώτα.

Όταν έρθει και η σειρά μου σίγουρα θα πάρω και εγώ από 'κει, εδώ ζητάνε τρελλά λεφτά και δεν είναι κιόλας στα μέτρα μας, τα μαζεύουν και τα ανοίγουν χίλιες φορές...:-P Μη το σκέφτεσαι πάρτο, στην τελική αν δε σου αρέσει θα χάσεις ένα ποσό, δεν είναι λίγο φυσικά, αλλά αν σου αρέσει θα έχεις γλιτώσει πολλά πολλά πολλά λεφτά και αυτό μετράει στις μέρες μας :wink:

Μελια σε ευχαριστω παρα πολυ εχω απιστευτο αγχος γιατι περιμενω το νυφικο αυτη την εβδομαδα οι πληροφοριες και ιδεες που μου εδωσες ειναι υπεροχες να εισαι καλα ευχαριστω πολυ

Κοιτα μου έστειλαν email αλλά δεν είχε τις τσάντες...Μάλλον θα πρέπει να μπαίνω ανα ώρα για να μη χάσω αυτά που θέλουμε να πάρουμε.

Υποθέτω πως αυτό σχετίζεται με το γεγονός ότι οι τσάντες στη λίστα με τα deals δεν είχαν εικόνα και η περιγραφή τους ήταν πχ μια μαϊμού στην πλάτη ή μια μαϊμού στον ώμο. Το τί ήταν φάνηκε όταν τελειώσε η αντίστροφη μέτρηση. Να μπαίνεις να βλέπεις καλύτερα :wink:

Ελένη τίποτα, εύχομαι να είναι τέλειο! Η ώρα η καλή και να σας ζήσει το μπεμπέκι :)

Θα περιμένω εντυπώσεις!

καλησπέρα!Μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι την απάντηση:

Όταν το amazon στέλνει με ups εγώ με τι παραλαμβάνω?Ελτα πόρτα πόρτα?(καλά θυμάμαι?)Και σε πόσες μέρες περίπου?(πιο γρήγορα απ΄όταν τα στέλνει με dhl σωστά?)

QgIJp2.png

vjwRp3.png

Διαφημίσεις

εγω παλι βραζω στο ζουμι μου....:evil:

εχω βαλει 2 φωτογραφικες παιδικες στο αμαζονοκαλαθι μου,κ ενω ειχαν ηδη μιση τιμη,εγω περιμενα,ουτε κ γω ξερω τι..

αποτελεσμα...?ανεβηκαν,ευτυχως οχι αρχικη,παντως τωρα για να τις παρω πρεπει να σκασω αλλο ενα 20ευρω...δημαδη λιγο ακομα κ επαιρνα κ τριτη φωτο που λεει ο λογος....:twisted::twisted::twisted:

ετσι ειναι...οποιος παει για τα πολλα χανει κ τα λιγα...

παω να παραγγειλω εστω τωρα,γιατι βλεπω να πηγαινει αρχικη κ να τραβαω τα μαλλια μου(μονο κανε να μην ξαναπεσει η τιμη γιατι θα παρω αναποδες:evil::evil::evil:)

λετε να παθω καμια τετοια νιλα?τι να κανω?

ξερει κανεις τι παιζει με τις εκπτωσεις κ το αμαζον?τι ανεβοκατεβασμα τιμων ειναι τουτο?ζαλιστηκα...

καλησπέρα!Μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι την απάντηση:

Όταν το amazon στέλνει με ups εγώ με τι παραλαμβάνω?Ελτα πόρτα πόρτα?(καλά θυμάμαι?)Και σε πόσες μέρες περίπου?(πιο γρήγορα απ΄όταν τα στέλνει με dhl σωστά?)

τσου .........με ups παραλαμβάνεις και εδώ, συνήθως την επόμενη μέρα το μεσημέρι είναι στην πόρτα σου :roll:

τελικά την έκανα την αποκοτιά :lol::lol: δεν άντεξα στον πειρασμό και τα χτύπησα όταν η τιμή τους ήταν 11,99 για δώρο http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000JP4M6O?smid=A3P5ROKL5A1OLE

στα ξένα φόρα που διαβάζω πάντως λένε ότι οι καλές προσφορές θα είναι την Παρασκευή

επίσης ανακάλυψα αυτό http://uk.camelcamelcamel.com/Philips-Imageo-Rechargeable-Candle-Lights/product/B000JP4M6O βάζεις το λινκ από το αντικείμενο που θέλεις να πάρεις (πέρα και από το black Friday) και σου βγάζει το Price history στο amazon τα τελευταία χρόνια

edit

κόρες ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ το καλάθι

παρακολουθείτε εδώ http://www.amazon.co.uk/b/ref=nav_swm_blackfridaynonpr?_encoding=UTF8&node=350613011&pf_rd_p=262888567&pf_rd_s=nav-sitewide-msg&pf_rd_t=4201&pf_rd_i=navbar-4201&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=0AFNVR3WS2Z3ZT5N4VPD και όταν εμφανιστεί το ad to basket το πατάτε και πάτε κατευθείαν στο check out και πληρώνετε

έτσι δουλεύει

Κοριτσια λαβετε υποψην σας οτι οι προσφορες του αμαζονου στο black friday δεν φαινονται εαν τα ειχατε βαλει στο καλαθι απο πριν δηλαδη δεν φαινεται η τιμη της προσφορας...ολες οι προσφορες βρισκονται στη σελιδα today's deal και οχι στην αρχικη σελιδα....

bjTVp2.pngDG1bp2.png

κορίτσια μη γελάσετε αλλά ψάχνω τρέσα από φυσικό μαλλί κι έχω ψιλοχαθεί

μήπως..λέω μήπως έχει τύχει να έχει αγοράσει κάποια και από πού? μείνατε ευχαριστημένες?

Υπάρχει τεράστια διαφορά στην τιμή στα είδη κομμωτηρίου και στο ιντερνετ:confused:

Κοριτσια λαβετε υποψην σας οτι οι προσφορες του αμαζονου στο black friday δεν φαινονται εαν τα ειχατε βαλει στο καλαθι απο πριν δηλαδη δεν φαινεται η τιμη της προσφορας...ολες οι προσφορες βρισκονται στη σελιδα today's deal και οχι στην αρχικη σελιδα....

αυτο το καταλαβα....και το οτι περιμενα,δεν το κανα με την προοπτικη να πεσει,το κανα ...ουτε κ γω ξερω γιατι....δηλαδη ψιλοξερω....ηθελα να βαλω λεφτσ στην καρτα κ μετα ξεχαστηκα:oops:

τεσπα,γιατι τα λεω ολα αυτα....ετσι οπως ηταν οι φωτο στο καλαθι μου,η τιμη τους και κατεβηκε χτες,και ανεβηκε σημερα....αλλα δε μιλαμε για αυτες τις προσφορες που εχει στα today s deals στα lightning deals,,τις εχει ακομα κ τωρα στα special offers....

αααρα???

παιζει να γινουν κ lightning deals σε πιο χαμηλη ακομα τιμη, περα απο special offer?ή να παω να τις αγορασω τωρα κ να τελειωνει το πανηγυρι?:confused:

κορίτσια μη γελάσετε αλλά ψάχνω τρέσα από φυσικό μαλλί κι έχω ψιλοχαθεί

μήπως..λέω μήπως έχει τύχει να έχει αγοράσει κάποια και από πού? μείνατε ευχαριστημένες?

Υπάρχει τεράστια διαφορά στην τιμή στα είδη κομμωτηρίου και στο ιντερνετ:confused:

Έχει ξανασυζητηθεί το θέμα τρέσες, κάνε μια αναζήτηση στο τόπικ με την λέξη τρέσες να δεις τι θα βγάλει.

Έχει στο ΕΒΑΥ, αλλά κοίτα τα λίστινγκς για να βρεις ποιές είναι με φυσικό μαλλί.

Δες και στην λίστα με τα ηλεκτρονικά καταστήματα, δεν θυμάμαι τι έχει για είδη κομμωτηρίου.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

τσου .........με ups παραλαμβάνεις και εδώ, συνήθως την επόμενη μέρα το μεσημέρι είναι στην πόρτα σου :roll:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!Οπότε θα έχω το νου μου για αύριο:D

QgIJp2.png

vjwRp3.png

Νυφικο εχω παραγγειλει απο ιντερνετ απο Κινα.Αντιγραφο γνωστου οικου. Μιλαμε για μεγαλη επιτυχια. 160 δολλάρια +20 δολλαρια κουριερ +90ευρω καθαριστηριο(για σιδερωμα) +50 ευρώ στην μοδιστρα γιατι η μανα μου λυσσαξε να βαλω κατι στρασακια.

Το παρηγγειλα 1/5/2010 και μου ηρθε σε 25 ημερολογιακές ημερες. Οποια θελει πληροφοριες, ας στειλει μηνυμα!!!(το καταστημα διαθετει και φώτο :)

α, τελωνειο δεν πληρωσα!

Από ποιο σάιτ το παρήγγειλες;;

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...