Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

καλησπερα

ψαχνω για μπουφαν

λεω να παρω π.χ. αυτο,ναναι ζεστο?

http://www.littlewoodseurope.com/south-tall-padded-three-quarter-coat/915266754.prd?browseToken=%2fb%2f1642%2fs%2fprice%2c1%2fr%2f100&trail=1589-1642

ειμαι 1.68 54 κιλα και φοραω medium

τι νουμερο πρεπει να παρω για τα αγγλικα sites?

για μπουφαν χοντρο με γουνα που να δω?

εδω πρωι -4!βαθμους εχουμε

και για παπουτσια τα νουμερα?φοραω 38

http://www.littlewoodseurope.com/south-knee-high-stretch-boots/924292753.prd?browseToken=%2fb%2f1665%2fs%2fprice%2c1%2fo%2f2%2fr%2f100&trail=1589-1665

Παπουτσι φορας το 5 σε αγγλικο...

Σχετικα με το μπουφαν εαν δεις διπλα στα νουμερα εχει size chart...ριξε μια ματια στις μετρησεις...συμφωνα με τις κριτικες το συγκεκριμενο μπουφαν εχει λιγο στενη φορμα παντως..

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επισης ξερετε για μουσικη,να το εχει μαζι της, που μπορω να βρω κατι σαν αυτο για να ακουει,γιατι αυτο ακουγεται πολυ χαμηλα

http://www.mybabycenter.eu/index.php?target=products&product_id=31074

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε

κατώτεροι χωρίς την άδεια μας Eleanor Roosevelt

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

ζεστο θα ειναι,δηλαδη ξερεις καποιο site για ζεστο μπουφαν?

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

στο size chart τι να μετρησω μεση για να δω νουμερο?

αλλο

Gymboreeʼs Black Friday Sale starts online Wednesday 11/23/11 around 9pm PST

9 το πρωι ειναι αυτο? οποτε προσθετουμε 8 ωρες και ειναι τεταρτη 5 το απογευμα????

να ξερω που να κανω καλαθι ωρε! δουλεια η σπιτι χεχεχχ

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Κοιτα για να λενε οι Αγγλιδες οτι ειναι ζεστο προφανως ειναι...αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρη...εγω πηρα αυτο http://www.mandco.com/coats+jackets/shawl-collar-quilted-coat/invt/1304038damson/ και ειμαι ευχαριστημενη αλλα νομιζω οτι εσυ θα θελεις κατι πιο ζεστο, εχει και αλλα για δες..

Εαν αποφασισεις να παρεις απο Mandco πες το για να σου δωσουμε εκπτωτικο κωδικο;)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

αλλο

9 το πρωι ειναι αυτο? οποτε προσθετουμε 8 ωρες και ειναι τεταρτη 5 το απογευμα????

Οχι βρε αφου το ειπε η staci...Πεμπτη 7 το πρωι ειναι...σε αυτους ειναι 9 το βραδυ + 10 ωρες (8 ωρες ειναι απο Αγγλια) = 7 πουρνο πουρνο

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Στεισυυυυυυ αυτο που λεει

Sweaters will be on Promo for $15

αυτο παει μαζι με κουπονια 20%? τι εννοουν?

Δεν ξέρω αν τα $15 είναι πριν ή μετά το -30% (λογικά μετά), αλλά σίγουρα χωρίς το -20%.

Διαφημίσεις

Οχι δεν μετράει στο λεω που εχω κερδίσει τρεις υποθέσεις που ειχαν αποδεικτικό αποστολής

Απλα ασε το ρεσολουτιον σεντερ να κανει τη δουλεια του, μην ανταλάσσεται αλλα γραμματα δεν χρειάζεται , κ μολις σου βγαλει οτι μπορεις να κανεις εσκαλειτ καντο γιατι μεχρι να το κανεις την υποθεση σας δεν την βλεπει ακομα το ρεσολουτιον σεντερ.

Θα τα παρεις τα χρηματα σου πισω κ οχι σε ενα μηνα, μολις κανεις εσκαλειτ θα το πρεπει το τιμ του εμπευ να σου απαντήσει σε 48ωρες , εκει θα σου απαντήσει αν κριθει υπερ σου ή κατά σου η υπόθεση, αν κριθεί υπερ σου την ιδια μερα θα σου ερθει γραμματακι απο το πευπαλ οτι σου εγινε η ταδε επιστροφή κ σε δυο εργασιμες το πολύ θα ειναι ή στην κάρτα σου τα λεφτά ή σαν μπαλανσ στο πευπαλ

καλαμαράκι ή όποια άλλη κοπέλα ξέρει ο πωλητής μας έστειλε αυτό

ok.first think you need to cancel your claim on ebay.and then i will send you the request to cancel this purchase coz i paid the final value fee to ebay.once you agree ebay will credit that amount and i will issue your refund.

even this is the first time to me.so far i send more than 1500 parcels and i never get any problems at all.

wait for your replay.

τι να κάνω? φοβάμαι να ακυρώσω το case γιατί αν δεν μου επιστρέψει τα χρήματα δεν θα μπορώ μετά να το ξανανοίξω, να αδιαφορήσω και να περιμένω τι θα κάνω το ebay ή να προχωρήσω όπως μας λεει??:confused::confused:

στα σουιτερς θα ειναι φιξ 15 δολλαρια, δε θα παιζει το 30%

οποτε το pm ειναι το μμ το δικο μας!!! 10 ωρες ειμαστε???? νομιζα 8!!!!

πως το σιγουρευουμε? ποιος θα τα παει σχολειο? αχαχαχαχα

σηκωθειτε, πιειτε γαλα, ντυθειτε μονα σας, σας φωναζει το σχολικο

ξουυυυυυυυυυ μπινταρωωωωωωωωωωωωωω :D :D :D

kKZUp2.png

αλλο

Το 9 pst είναι το βράδυ στην Καλιφόρνια. Εδώ θα αρχίσει γύρω στις 7 το πρωί τη πέμπτη. Εγω θα είμαι μπροστά στον υπολογιστή περίπου 10 λεπτά πριν από τις 7. ;);)

αυτο που λεει η σιδερενια

μια δικη μου απορια!

εκανα τρομαρα μου τη ΠΡΩΤΗ ΠΩΛΗΣΗ!!!!

0.99+4 μεταφορικα! γελαστε ελευθερα

το εβαυ θα μου κρατησει το 10% απο το 0.99 δηλαδη 0.10, οκ ως εδω

ομως στο παυπαλ βλεπω 4.99 gross

4.60 ελευθερα να τα χρησιμοποιησω

και 0.39 fees και εχει και ενα μπατον refund fees και λεει διαφορα που χαμπαρι δε πηρα

τι ειναι τουτο???? καποια παρακρατηση???? και γιατι???

kKZUp2.png

πολυ ωραιο και αυτο,αν αποφασισω αυτο θα σας πω,ευχαριστω

για το cd player της woon υπαρχει κατι παρομοιο?

Διαφημίσεις

Ναι αυτό είναι το αμερικάνικο. Τελωνείο ....... υπάρχει μια ατέλεια που αναφέρεται σε ποσά κάτω των 30 δολλαρίων σύνολο νομίζω (αγορά και μεταφορικά) αλλά εξαρτάται από πολλά πράγματα. Γενικά ακριβές αγορές από το αμερικάνικο ΕΒΑΥ ενέχουν κίνδυνο. Έχω ψωνίσει διάφορα από το αμερικάνικο χωρίς θέμα αλλά τι να σου πω, δεν υπάρχει κανόνας. Γενικά μικρές αγορές είναι μέχρι στιγμής ακίνδυνες.

σε ευχαριστω πολυ!!!! οποτε θα ξερω...αααααα παραγειλα 14/11 ενα πραγματακι αππο εβαυ κ το παρελαβα σημερα!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D εξπρες παραδοση!!!!!!!!!!!!!!!

Το 9 pst είναι το βράδυ στην Καλιφόρνια. Εδώ θα αρχίσει γύρω στις 7 το πρωί τη πέμπτη. Εγω θα είμαι μπροστά στον υπολογιστή περίπου 10 λεπτά πριν από τις 7. ;);)

PST= Pacific Standard Time (California, Pacific Coast)

Λονδινο με Σαν Φρανσισκο εχουν διαφορα 8 ωρών (το Λονδίνο ειναι μπροστα), Αθηνα με Λονδινο δυο ωρες, αρα Αθηνα με Σ.Φ. 10 ωρες (δηλαδη, εμεις παμε μπροστα 10 ωρες).

Συνεπως, οταν στο Σ.Φ. θα ειναι 9 μμ, εδώ θα ειναι 7 πμ (ώρα έναρξης των αγορων σας).

Ελπιζω να βοηθησα!

για να μη τη πατησετε!

ειχα καλαθουνα 46 πραματα (ΕΙΧΑ)

εφτιαξα νεο λογαριασμο και αποσυνδεθηκα

ολα στο φαιρφοξ

παειιιιιιιιιιιιιιιι το καλαθι μουυυυυυυυυυυυ

θα δοκιμασω με 1-2 και ανοιγμα στον ιντερνετ εξπλορερ

kKZUp2.png

ok και συνεχιζω....τον ενα λογαριασμο στο φαιρφοξ τον αλλο στο εξπλορερ

εκανα αποσυνδεση καλαθι τελος

αρα αποσυνδεση απαγορευεται!!!!!!

αυριο θα τσεκαρω αν ολα θα παραμενουν και στα 2 καλαθια!

φυσικα θα κανω στο ενα καλαθι για αγοριστικα και στο αλλο για κοριτσιστικα χεχεχεχχεε

kKZUp2.png

Κοριτσια να ρωτησω κατι? Εχετε ψωνισει απο το ΗΡΑ?

Θελω φανελακια, και κατι αλλα! Απο τιμες ειδα ειναι νορμαλ!

Τα εχετε δοκιμασει? ειναι καλα? να παραγγειλω μεσω ιντερνετ??

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...