Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Εγώ το έψαχνα αλλά ακόμα δεν μου έχει έρθει ο 4ψηφιος για το paypal γκρρρρρ:evil::evil:

Σου έχω απαντήσει και στο θέμα με την προπληρωμένη!

εντιτ:Ενεργοποίησα επιτέλους !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Να μαι πάλι!!!!!!

Λοιπόν με πολύ διάβασμα ενεργοποίησα λογαριασμό στο παυπαλ και είμαι έτοιμη να αγοράσω!!!Αυτές http://offer.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?BinConfirm&_trksid=p4340.l1356&rev=12&item=120803861512&fromPage=4340&fb=1&var=420051120876&quantity=1

1)Πρίν την αγορά πρέπει να επικοινωνήσω με τον πωλητή?και αν ναι τι πρέπει να τον ρωτήσω???Διαβασα οτι καλό ειναι να έχουμε ενα μαιλ απο αυτόν που να περιγράφει τι μας πουλάει!

2)Πως στέλνω μαιλ?δε βλέπω κανένα κουμπάκι:?:???:

3)μετά πατώντας commit to buy με βγάζει αυτόματα στο παυπαλ?

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Να μαι πάλι!!!!!!

Λοιπόν με πολύ διάβασμα ενεργοποίησα λογαριασμό στο παυπαλ και είμαι έτοιμη να αγοράσω!!!Αυτές http://offer.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?BinConfirm&_trksid=p4340.l1356&rev=12&item=120803861512&fromPage=4340&fb=1&var=420051120876&quantity=1

1)Πρίν την αγορά πρέπει να επικοινωνήσω με τον πωλητή?και αν ναι τι πρέπει να τον ρωτήσω???Διαβασα οτι καλό ειναι να έχουμε ενα μαιλ απο αυτόν που να περιγράφει τι μας πουλάει!

2)Πως στέλνω μαιλ?δε βλέπω κανένα κουμπάκι:?:???:

3)μετά πατώντας commit to buy με βγάζει αυτόματα στο παυπαλ?

1. Όχι. Αν έχουμε κάποια απορία ρωτάμε πριν πατησουμε το κουτάκι Buy ή Place bid

2. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250923357993&ssPageName=ADME:B:BCA:GB:1120#ht_500wt_1202

Aυτό πήρα εγώ προ ολίγου. Δεξιά κάτω από το Seller information υπάρχει το όνομα του πωλητή, το πατάς και από τις επιλογές

Items for sale

Add to favourite sellers

Contact member

διαλέγεις την τρίτη.

3. Δεν θυμάμαι αλλά καλύτερα να περιμένεις Invoice όπου εκεί μπορείς να πληρώσεις.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλημέρα κορίτσια!

Ηρθαν τελικά τα crocs που είχα παραγγείλει από Αυστραλία - Κίνα!

http://www.ebay.co.uk/itm/120786928993?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_1591wt_1139

Στο μωβ χρώμα και ένα νούμερο μεγαλύτερα, όπως είχα ζητήσει. μόνο που.. είναι τεράστια UK7 δηλ.39-40 ενώ φοράω 38!!!

Το είπα στο πωλητή κ μου δίνει -10% για επόμενη αγορά ή επιστροφή με δικά μου έξοδα (που δε συμφέρει με τπτ)

Αν δε βρω κανένα γνωστό μου να τα πουλήσω, μπορώ να τα πουλήσω εγώ στο ebay? Ή επειδή τα αγόρασα από το ebay, φαίνεται κ δε μπορώ?

Μια χαρά μπορείς, αλλά καλά λέει το γαστερόποδο, γιατί δεν δοκιμάζεις εδώ στο πάρεντς ?

Με το καλό να παραλάβεις, για να μας πεις για την φόρμα. Έχω περιέργεια. :mrgreen::mrgreen:

Mε γεια μου!

http://www.ebay.co.uk/itm/120806621727?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649&autorefresh=true#ht_2406wt_952

Τώρα μένει να αποφασίσω τι χρώμα μπότες θα πάρω στη μαμά (τις μπότες που πήρε το καλαμαράκι). Γιορτάζει η γκρινιάρα μου και νομίζω πως θα κατευνάσω τα πνεύματα με αυτές τις μποτούλες.

Καταπληκτικά γυαλιά κυρία μου και με γειά σας !!!!

Οφείλω να σου δώσω συγχαρητήρια. Από τις καλύτερες μαθήτριες και σπίρτο, πήρες πολύ γρήγορα μπρος !!!!!! Πάντα τέτοια :lol::lol::lol:

Εχθές το καμάρι μου κατά λάθος (!!!!!!!!!!) πάτησε κουμπιά στο λαπτοπ και ... ξανααγορασε την αποκριάτικη στολή που ήδη περιμένουμε:?:-? Η πωλήτρια καταπληκτική και επαγγελματίας άψογη. Ενώ έλειπε σε διακοπές μέχρι και τις 8, δηλαδή εχθές, σήμερα μου έστειλε την αποδοχή της ακύρωσης της δεύτερης συναλλαγής (της το ζήτησα εχθές με μύνημα).

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

1. Όχι. Αν έχουμε κάποια απορία ρωτάμε πριν πατησουμε το κουτάκι Buy ή Place bid

2. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250923357993&ssPageName=ADME:B:BCA:GB:1120#ht_500wt_1202

Aυτό πήρα εγώ προ ολίγου. Δεξιά κάτω από το Seller information υπάρχει το όνομα του πωλητή, το πατάς και από τις επιλογές

Items for sale

Add to favourite sellers

Contact member

διαλέγεις την τρίτη.

3. Δεν θυμάμαι αλλά καλύτερα να περιμένεις Invoice όπου εκεί μπορείς να πληρώσεις.

Tamar μεγεια!Πολύ ωραίο!!!!!

Ευχαριστώ για την απάντηση!:D

3.Με ποιο τρόπο παίρνω invoice?τι πρέπει να κάνω?

ENTIT: Τα κατάφερα!!!!!!!!Ευχαριστώ όλες σας για τη βοήθεια!!!!!

Σας φιλώ!!!!!

Διαφημίσεις

μπραβο!!! κ εγω μαλλον θα παρω ενα τετοιο οποτε ευχαριστω:P επισεις μου αρεσει κ αυτο http://www.ebay.co.uk/itm/New-2011-Hot-womens-cotton-hoodie-jacket-coat-8colors-Size-S-M-L-XL-/250922521163#ht_5469wt_821 σε λευκο θα το δειξω στο αντρουλη μου αυριο κ ειμαι σιγουρη οτι θα μου το παρει κ αυτο:twisted::twisted::twisted:

Εγώ το έψαχνα αλλά ακόμα δεν μου έχει έρθει ο 4ψηφιος για το paypal γκρρρρρ:evil::evil:

Σου έχω απαντήσει και στο θέμα με την προπληρωμένη!

εντιτ:Ενεργοποίησα επιτέλους !!!

εγω ακομα περιμενω το κωδικο του παυπαλ μου ειπαν 2 εργασιμες οποτε πιστευω αυριο θα το εχω 100% κ θα ξεκινησω ευχομαι αυριο πια...κ εγω....

καλησπερα

αξιζει να αγορασω τηλεοραση απο αμαζον? βαριεμαι να τρεχω στα φυσικα καταστηματα να συγκρινω τιμες

τι λετε?

υπαρχει κανενα προβλημα στη λειτουργια στην ελλαδα? περα απο τη κυριως πριζα που χρειαζεται το μετατροπεα

καλησπερα

αξιζει να αγορασω τηλεοραση απο αμαζον? βαριεμαι να τρεχω στα φυσικα καταστηματα να συγκρινω τιμες

τι λετε?

υπαρχει κανενα προβλημα στη λειτουργια στην ελλαδα? περα απο τη κυριως πριζα που χρειαζεται το μετατροπεα

Έχει πάρει η ΑΚΤΙΒ ΜΕΜΠΕΡ από το ΑΜΑΖΟΝ και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Τσεκάρισε και τιμές στο σκρούτζ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

κανενα νέο από fragrancex; Κρατάει μεταφορικά; ¨οταν φτάνω στο paypal μου δινει τιμή όσο το άρωμα,αλλά λίγο πριν δίνει 11ευρω και κάτι για μεταφορά σε ΕΛλάδα. Παρήγγειλε καμιά;

Διαφημίσεις

κανενα νέο από fragrancex; Κρατάει μεταφορικά; ¨οταν φτάνω στο paypal μου δινει τιμή όσο το άρωμα,αλλά λίγο πριν δίνει 11ευρω και κάτι για μεταφορά σε ΕΛλάδα. Παρήγγειλε καμιά;

Στο φραουλονέτ είδες ? Επισης δωρεάν μεταφορικά συν κάτι εκπτώσεις που βγάζει. Το καλοκαίρι παρέλαβα σε 1 εβδομάδα, όλα σούπερ !!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

με το http://gr.strawberrynet.com τι γινεται; υπαρχει προβλημα με πιστωτικες καρτες; το διαβασα τυχαια σε παλιο μηνυμα.... Εχω παραγγειλει 4-5 φορες χωρις κανενα προβλημα. Ξερετε κατι;

η ζακέτα αυτή μου άρεσε πολύ αλλά ψάχνοντας το ΠΑΡΑ πολύ διαπίστωσα τα εξης:

1)ΔΕΝ είναι σε όλους τους πωλητές η ίδια!!!!!Τι εννοώ έχουν όλοι το ίδιο μοντέλο αλλά πηγαίνοντας προς τα κάτω στις φωτο με τις λεπτομέρειες προσεξτε καλά οτι ΔΕΝ έχουν όλες γουνακι εσωτερικά αλλά μόνο στην κουκούλα:rolleyes::rolleyes:

2)διάβασα κάποιες από τις αρνητικές κρητικές οι οπόιες λένες οτι είναι πολύ κακή ποιότητα και μάλιστα κάποιος έγραφε οτι πήρε το λευκό-μαύρο και μόλις το έπλυνε το λευκό έγινε μαύρο:?

Εν τω μεταξύ κυκλοφορούν μόνο δυο σχέδια έτσι όπως το θέλω

καλημερούδια κόρες !!!

έχει κάνει κάποια επιστροφή στο javari.fr ??? αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω είναι αν τα μεταφορικά που θα πληρώσω για να στείλω πίσω τα παπούτσια τα επιστρέφει όπως το amazon

ήρθαν τα agatha μποτάκια που αγόρασα για την σαμιαμίδο μου και έχω γίνει τουρμπο, η μικρή δεν θέλει να τα φορέσει δεν της αρέσει λέει το χρώμα, θέλει ροζ

(το πατάς κάτω τώρα κύριε πρόεδρε:evil::evil::evil: )

εκτός και αν ενδιαφέρεται κάποια να τα πάρει για να μην μπαίνω στην διαδικασία της επιστροφής είναι νούμερο 25 αυτά http://www.javari.fr/Agatha-Ruiz-Prada-Cazoleta-Bottes/dp/B003V8B8PY/ref=sr_1_48?ie=UTF8&cAsin=B0054O5YRQ&fromPage=search&sr=1-48&qid=1320910587174&asinTitle=Agatha%20Ruiz%20de%20la%20Prada%20Cazoleta%20Arp%2C%20Bottes%20fille&contextTitle=R%C3%A9sultats%C2%A0de%C2%A0la%C2%A0recherche&clientPageSize=100&brands=Agatha+Ruiz+de+la+Prada&sort=-product_site_launch_date&showDesigner=2 το 25αρι που πήρα εγώ έκανε 41 κάτι με την έκπτωση - ένα εκπτωτικό κωδικό που βρήκα μου βγήκαν 36 ευρά και κάτι εννοείται ότι τα δίνω τόσο όσο τα αγόρασα

καλημέρα κορίτσια!!! Μόλις παρέλαβα

http://www.ebay.co.uk/itm/BABY-GIRLS-GILET-NIGHT-GARDEN-UPSY-DAISY-PURPLE-ZIP-POCKETS-BNWT-/250889187360?pt=Baby_Clothing&var=&hash=item80114747f7

ειναι πολύ καλή ποιοτητα και απο μέσα φλισάκι και ηρθε αρκετα σύντομα 5 μέρες... μια χαρά- το πήρα για την ανηψια μου

1gGKp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκι, ναι, εδώ και λίγο καιρό, δυστυχώς το fragrancex έχει αρχίσει και χρεώνει μεταφορικά. ο λόγος λέει γιατί χανόντουσαν πολλά δέματα και πληρώνοντας έχει περισσότερο τον έλεγχο.

καλημερούδια κόρες !!!

έχει κάνει κάποια επιστροφή στο javari.fr ??? αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω είναι αν τα μεταφορικά που θα πληρώσω για να στείλω πίσω τα παπούτσια τα επιστρέφει όπως το amazon

ήρθαν τα agatha μποτάκια που αγόρασα για την σαμιαμίδο μου και έχω γίνει τουρμπο, η μικρή δεν θέλει να τα φορέσει δεν της αρέσει λέει το χρώμα, θέλει ροζ

(το πατάς κάτω τώρα κύριε πρόεδρε:evil::evil::evil: )

εκτός και αν ενδιαφέρεται κάποια να τα πάρει για να μην μπαίνω στην διαδικασία της επιστροφής είναι νούμερο 25 αυτά http://www.javari.fr/Agatha-Ruiz-Prada-Cazoleta-Bottes/dp/B003V8B8PY/ref=sr_1_48?ie=UTF8&cAsin=B0054O5YRQ&fromPage=search&sr=1-48&qid=1320910587174&asinTitle=Agatha%20Ruiz%20de%20la%20Prada%20Cazoleta%20Arp%2C%20Bottes%20fille&contextTitle=R%C3%A9sultats%C2%A0de%C2%A0la%C2%A0recherche&clientPageSize=100&brands=Agatha+Ruiz+de+la+Prada&sort=-product_site_launch_date&showDesigner=2 το 25αρι που πήρα εγώ έκανε 41 κάτι με την έκπτωση - ένα εκπτωτικό κωδικό που βρήκα μου βγήκαν 36 ευρά και κάτι εννοείται ότι τα δίνω τόσο όσο τα αγόρασα

Accessακι εγω ηθελα να κανω αλλαγη στο javari.fr αλλα λογω ελλαττωματος...εστειλα mail και μου απαντησαν οτι σε αυτη την περιπτωση θα καλυψουν αυτοι τα εξοδα αποστολης...νομιζω οτι μεσα στο site τους λεει οτι για τη δικη σου περιπτωση θα πρεπει να χρεωθεις τα μτφ:(

Παντως δεν χανεις να τους στειλεις ενα mail...εμενα μεσα σε 5 λεπτα με ειχαν παρει τηλ.:rolleyes:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

να κανω ακομα μια ερωτηση για οποιον ξερει... ενεργοποιησα επιτελους το παυπαλ ομως στο λογαριασμο του παυπαλ φαινεται μονο 1.5 ευρω ενω στην καρτα εχω βαλει παραπανω χρηματα αυτα τα χρηματα δεν πρεπει να φαινονται κανονικα>???? η οχι??? πως θα ξερω ποσα χρηματα εχω στο λογαρισμο της προπληρωμενεις???

Σε ποιες περιπτώσεις επιστρέφει τα μεταφορικά το αμαζον; Εγώ έστειλα πίσω κάτι ποδοσφαιρικά παπούτσια και πλήρωσα στο ταχυδρομείο 6,5 ευρώ. Το αμαζόν μου έστειλε το πόσο για τα παπούτσια και όχι τα μεταφορικά. Το θεώρησα δεδομένο ότι εγώ θα επιβαρυνθώ τα έξοδα επιστροφής αφού ο λόγος που τα επέστρεψα ήταν ότι μας ήταν μικρά.Ισχύει κάτι άλλο;

να κανω ακομα μια ερωτηση για οποιον ξερει... ενεργοποιησα επιτελους το παυπαλ ομως στο λογαριασμο του παυπαλ φαινεται μονο 1.5 ευρω ενω στην καρτα εχω βαλει παραπανω χρηματα αυτα τα χρηματα δεν πρεπει να φαινονται κανονικα>???? η οχι??? πως θα ξερω ποσα χρηματα εχω στο λογαρισμο της προπληρωμενεις???

Το πέιπαλ είναι διαμεσολαβητής, όχι τράπεζα.

Στον λογαριασμό του πέιπαλ θα βλέπεις χρήματα, ΜΟΝΟ αν μεταφέρεις χρήματα από την κάρτα σου εκεί. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Κάνω τις συναλλαγές μου με την κάρτα μου, βάζοντας ενδιάμεσο ασφαλείας το πέιπαλ. Μόνο από κάποιες πωλήσεις μου στο ΕΒΑΥ, έχω αφήσει τα χρήματα που πήρα στον λογαριασμό του πέιπαλ και στις επόμενες αγορές μου τα τράβηξε από εκεί κατευθείαν. Αν ήθελα, τα μετέφερα στην πιστωτική μου αλλά ........ βαριόμουνα:rolleyes::rolleyes:

Ποιά κάρτα έβγαλες ? Της Πειραιώς που έχω εγώ, κάνω κατάθεση στον λογαριασμό ταμιευτηρίου και μετά με τους κωδικούς που έχω μεταφέρω χρήματα από το ταμιευτήριο στην κάρτα. Τις κινήσεις της κάρτας τις βλέπω ονλάιν.

Σε ποιες περιπτώσεις επιστρέφει τα μεταφορικά το αμαζον; Εγώ έστειλα πίσω κάτι ποδοσφαιρικά παπούτσια και πλήρωσα στο ταχυδρομείο 6,5 ευρώ. Το αμαζόν μου έστειλε το πόσο για τα παπούτσια και όχι τα μεταφορικά. Το θεώρησα δεδομένο ότι εγώ θα επιβαρυνθώ τα έξοδα επιστροφής αφού ο λόγος που τα επέστρεψα ήταν ότι μας ήταν μικρά.Ισχύει κάτι άλλο;

Προφανώς μόνο σε ελλαττωματικά προιόντα ή αν έχει κάνει το ίδιο λάθος στην παραγγελία.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Το πέιπαλ είναι διαμεσολαβητής, όχι τράπεζα.

Στον λογαριασμό του πέιπαλ θα βλέπεις χρήματα, ΜΟΝΟ αν μεταφέρεις χρήματα από την κάρτα σου εκεί. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Κάνω τις συναλλαγές μου με την κάρτα μου, βάζοντας ενδιάμεσο ασφαλείας το πέιπαλ. Μόνο από κάποιες πωλήσεις μου στο ΕΒΑΥ, έχω αφήσει τα χρήματα που πήρα στον λογαριασμό του πέιπαλ και στις επόμενες αγορές μου τα τράβηξε από εκεί κατευθείαν. Αν ήθελα, τα μετέφερα στην πιστωτική μου αλλά ........ βαριόμουνα:rolleyes::rolleyes:

Ποιά κάρτα έβγαλες ? Της Πειραιώς που έχω εγώ, κάνω κατάθεση στον λογαριασμό ταμιευτηρίου και μετά με τους κωδικούς που έχω μεταφέρω χρήματα από το ταμιευτήριο στην κάρτα. Τις κινήσεις της κάρτας τις βλέπω ονλάιν.

.

ευχαριστω οποτε δεν θα φαινονται παρα μονο στο ibanking της eυrobank φανταζομαι...

εβγαλα τελικα της ευρομπανκ μολης εκανα εγγραφη κ στο ebay.com θα προσπαθησω να κανω την πρωτη μου αγορα σε λιγο... ειπαμε παντα επικοινωνουμε με το πωλητη ε...?? αν δεν το κανω τι γινετε???

ευχαριστω οποτε δεν θα φαινονται παρα μονο στο ibanking της eυrobank φανταζομαι...

εβγαλα τελικα της ευρομπανκ μολης εκανα εγγραφη κ στο ebay.com θα προσπαθησω να κανω την πρωτη μου αγορα σε λιγο... ειπαμε παντα επικοινωνουμε με το πωλητη ε...?? αν δεν το κανω τι γινετε???

Ρωτάς τον πωλητή μόνο όταν δεν στέλνει στην Ελλάδα ή όταν δεν αναφέρει με σαφήνεια τα μεταφορικά για Ελλάδα ή όταν αγοράζεις περισσότερα αντικείμενα και θες να σου κάνει combine p+p.

Αν θες, πες τι σου αρέσει για να το δούμε ακριβώς.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Ρωτάς τον πωλητή μόνο όταν δεν στέλνει στην Ελλάδα ή όταν δεν αναφέρει με σαφήνεια τα μεταφορικά για Ελλάδα ή όταν αγοράζεις περισσότερα αντικείμενα και θες να σου κάνει combine p+p.

Αν θες, πες τι σου αρέσει για να το δούμε ακριβώς.

αχ να σαι καλα.....ναι αυτο θα κανω θα ψαξω οσο ακομα κοιμαται το μικρο κ μολης θα παω να κανω αγορα θα επανελθω:D:D:D:D ευχαριστωωω....:D:D:D:D

Accessακι εγω ηθελα να κανω αλλαγη στο javari.fr αλλα λογω ελλαττωματος...εστειλα mail και μου απαντησαν οτι σε αυτη την περιπτωση θα καλυψουν αυτοι τα εξοδα αποστολης...νομιζω οτι μεσα στο site τους λεει οτι για τη δικη σου περιπτωση θα πρεπει να χρεωθεις τα μτφ:(

Παντως δεν χανεις να τους στειλεις ενα mail...εμενα μεσα σε 5 λεπτα με ειχαν παρει τηλ.:rolleyes:

τηλέφωνο ε?? χαχαχαχα στα Αγγλικά έγινε η επικοινωνία ?? γιατί από Γαλλικά δεν σκαμπάζω γρί λέμε :roll::roll: θα τους στείλω ένα μαιλ και βλέπουμε σε ευχαριστώ πολύ !!!!

από όσο ξέρω σε όλες τις περιπτώσεις αυτό όμως το γράφω με κάθε επιφύλαξη έτσι έχω διαβάσει εδώ το αναφέρω γιατί χθές τους έστειλα μαιλ σχετικά με ένα μποτάκι που είχα πάρει για μένα από το Αγγλικό αμαζον το οποίο ναι μεν το νούμερο είναι σωστό αλλά με την χοντροποδάρα που έχω μετά την γέννα δεν κλείνει το φερμουάρ μου απάντησαν να το επιστρέψω και μόλις θα φτάσει θα μου κάνουν ρεφαντ το ποσό της αξίας τους + τα μεταφορικά (αν κατάλαβα καλά όμως θα πρέπει να τους στείλω και το αποδεικτικό των Ελτα με κάποιο τρόπο)

Αυτό το 1,5 ευρώ που βλέπεις είναι στην καρτέλα με τις χρεώσεις σου

είναι η κίνηση που έκανε το paypal για να επιβεβαιώσει την κάρτα σου (θα σου επιστραφεί μετά από όσο θυμάμαι)

Επίσης παρέλαβα και τα πράγματα από το jcpenney δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα γενικά με αυτό το σιτε σε σχέση με τα μεταφορικά και γενικώς το σέρβις (πλήρωσα και τα 3 ευρά μου για τέλη εκτελωνισμού στα Ελτα) :roll::roll:

τα ρούχα τώρα τα φιλς που αγόρασα είναι αρκετά καλά αν και λεπτούλια οι μπλούζες ψιλές επίσης, καλοραμμένες όμως το θετικό είναι ότι όλα μπαίνουν στεγνωτήριο το αρνητικό ότι θέλουν πλύσιμο σε κρύο νερό :shock::shock: και τα φλις και οι μπλούζες

τες πάντων το γενικό σχόλιο μου είναι ότι δεν βγήκα χαμένη αλλά ούτε νομίζω ότι κέρδισα κάτι στο σύνολο

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...