Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Βασικά είναι κάτι παρόμοιο με το ebay..υπάρχουν διάφοροι πωλητές κ τα μεταφορικά διαφέρουν..συνήθως κανείς ¨αντιπροτασεις¨στα χρήματα που σου ζητάνε..και ο πωλητής ή τα δέχεται ή προτείνει κάτι άλλο..δεν είναι αμερικανικό..μάλλον κινέζικο είναι..έχει πολλές κ πολλές φορές καλές απομιμησεις..

Mjsrp2.pngGuD6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!Θέλω τα φώτα σας σε κάτι:θέλω να αγοράσω καρεκλάκι αυτοκινήτου για την μικρή.'Εχει πάρει καμια κοπέλα αυτό: http://www.amazon.co.uk/Maxi-Cosi-Axiss-Group-Seat-Marble/dp/B004CFBS64/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1319899695&sr=8-1

Δεν το στελνει στην Ελλαδα οπως και τα περισσοτερα καθισματακια πλεον. :(

Ρωτησε ποτε πηρε τις πρωτες. Αν τις πηρε προσφατα ειναι μουφα γιατι εχουν αλλαξει απο το 2010 τη σολα.

Οι δευτερες αν ειναι μαϊμου τους βγαζω το καπελο!

Πάλι καλά που μου το είπες. Τον ρώτησα και μου είπε πως τις πήρε τον προηγούμενο μήνα...

Ugg dream τέλος. Βαρέθηκα να ψάχνω. Αφού δεν μπορώ να πάρω τις αυθεντικές ή θα πάρω από next ΄ή καθόλου

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

σας εβαλα σε δουλιες χιχιχιχι σορυ κοριτσια αλλα φυλαγε τα ρουχα σου να χεις τα μισα....! μη τρεχουμε τελευταια στιγμη....

για να μην ειμαι οφ τοπικ πηρα αυτα http://www.crazy8.com/shop/dept_item.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524445992116&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374302775649&bmUID=1319899465109&productSizeSelected=0&fit_type= και http://www.crazy8.com/shop/dept_item.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524445992530&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374306251695&bmUID=1319899464987&productSizeSelected=0&fit_type= και http://www.crazy8.com/shop/dept_item.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524445992358&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374306251694&bmUID=1319899464961&productSizeSelected=0&fit_type=

Ποσα ήταν τα μεταφορικά για αυτα τα κομμάτια?

Γιατι μου αρέσουν και εμένα 2-3 πραγματάκια

Κορίτσια θέλω τα φώτα σας για ακόμα μια φορα...ψάχνω παλτο για την βαφτιστηρα μου..κάποια στιγμη κάποια κοπέλα είχε πάρει ένα πολυ ωραίο με φορεματακι μαζι...δεν μπορώ να θυμηθώ όμως πως να τα ψάξω γιατι σαν coat απλά δεν μου βγάζει αυτα που ψάχνω..αν μπορει κάποια να με βοηθήσει...όπως κ να έχει ψάχνω οικονομικό παλτο για 7 χρόνων κοριτσάκι...κάθε βοήθεια πολιτική...

Ευχαριστω

Mjsrp2.pngGuD6p2.png

Διαφημίσεις

όπως κ να έχει ψάχνω οικονομικό παλτο για 7 χρόνων κοριτσάκι...κάθε βοήθεια πολιτική...

Ευχαριστω

αν εισαι πατρα μπορεις να πας στο dpam που εχει παρα πολυ οικονομικα και ιδιεταιρα ρουχα. τα φετινα παλτο νομιζω δε ξεπερνανε τα 45 ευρω. και απο εξωτερικο να παιρνες πιστευω πως και με τα μεταφορικα δε θα πληρωνες πιο λιγα οσο και να χε το παλτο. και θα το δεις κ απο κοντα!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Κορίτσια θέλω τα φώτα σας για ακόμα μια φορα...ψάχνω παλτο για την βαφτιστηρα μου..κάποια στιγμη κάποια κοπέλα είχε πάρει ένα πολυ ωραίο με φορεματακι μαζι...δεν μπορώ να θυμηθώ όμως πως να τα ψάξω γιατι σαν coat απλά δεν μου βγάζει αυτα που ψάχνω..αν μπορει κάποια να με βοηθήσει...όπως κ να έχει ψάχνω οικονομικό παλτο για 7 χρόνων κοριτσάκι...κάθε βοήθεια πολιτική...

Ευχαριστω

Ψάξε λίγο εδώ στο ΕΒΑΥ, κοριτσίστικα παλτώ για 7-8 ετών διαθέσιμα στην Ελλάδα, κάτω από 25 λίρες.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

δε ξερω αν μιλας για αυτην

http://stores.ebay.co.uk/A-Cute-Children-Clothing-Store?_rdc=1

Πήρα πρόσφατα από αυτήν, στέλνει πολύ γρήγορα, από ΗΠΑ και παρέλαβα σε 10 μέρες.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Ευχαριστω

TATH παντως και το ORCHESTRA που ανοιξε στην ερμου προσφατα εχει προσφορα -40% σε ολα ολο το χρονο, αλλα πρεπει να χεις καρτα μελους που την πληρωνεις 25 ευρω. Αν δεν θες να βγαλεις, πολυ ευχαριστως να σου δωσω να χρησιμοποιησεις την δικια μου.

Διαφημίσεις

Κοριτσια ειμαι σε αναζητηση πολλων πραγματων για τον μπεμπη που ερχεται κ θελω τα φωτα σας γιατι ειναι το πρωτο μου κ εχω μπερδευτει λιγακι..

Ψαχνω να αγορασω πετσετες για το καθημερινο του μπανακι οταν ερθει με το καλο.Χρειαζομαι μονο μεγαλες η κ μικρες για το προσωπο πχ?ειναικαλες αυτες με την κουκουλα, θελω να πω βολευουν? Προσφατα ειδα στο ebay αυτες http://www.ebay.co.uk/itm/150671162425?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

Τις εχει καμμια?ειναι λιγο ακριβες αλλα αμα αξιζουν τα λεφτα τους τι να πω?

Ηθελα να συμπληρωσω πως αυτου του ειδους οι πετσετες περνιουνται πρωτα στο λαιμο της μαμας για να μην βρεχεται..αυτη ειναι η διαφορα οπως κ το βιολογικο βαμβακι βεβαια..

κοριτσια καλημερα θα ηθελα τη βοηθεια σας ψαχνω αυτα που μπαινουν στα παραθυρα αυτοκινητου (ηλιοπροστασιες) με κοριτσιστικο θεμα αλλα δεν βρισκω τιποτα πηγα στο jumbo και τα εχουν μαζεψει γιτι ειναι χειμωνας:shock::shock::shock: εχετε κατι υποψην σας?

9newp3.png8dIOp3.png

κοριτσια καλημερα θα ηθελα τη βοηθεια σας ψαχνω αυτα που μπαινουν στα παραθυρα αυτοκινητου (ηλιοπροστασιες) με κοριτσιστικο θεμα αλλα δεν βρισκω τιποτα πηγα στο jumbo και τα εχουν μαζεψει γιτι ειναι χειμωνας:shock::shock::shock: εχετε κατι υποψην σας?

Ρίξε μια ματιά στο ΕΒΑΥ, είδα και κάποια με ΚΙΤΤΥ, κουκλάκια !!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Ρίξε μια ματιά στο ΕΒΑΥ, είδα και κάποια με ΚΙΤΤΥ, κουκλάκια !!!

Σ ευχαριστω πολυ chatzico μου επιτελους βρηκα αυτο

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190551859744&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:GB:1123

9newp3.png8dIOp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ειμαι σε αναζητηση πολλων πραγματων για τον μπεμπη που ερχεται κ θελω τα φωτα σας γιατι ειναι το πρωτο μου κ εχω μπερδευτει λιγακι..

Ψαχνω να αγορασω πετσετες για το καθημερινο του μπανακι οταν ερθει με το καλο.Χρειαζομαι μονο μεγαλες η κ μικρες για το προσωπο πχ?ειναικαλες αυτες με την κουκουλα, θελω να πω βολευουν? Προσφατα ειδα στο ebay αυτες http://www.ebay.co.uk/itm/150671162425?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

Τις εχει καμμια?ειναι λιγο ακριβες αλλα αμα αξιζουν τα λεφτα τους τι να πω?

Ηθελα να συμπληρωσω πως αυτου του ειδους οι πετσετες περνιουνται πρωτα στο λαιμο της μαμας για να μην βρεχεται..αυτη ειναι η διαφορα οπως κ το βιολογικο βαμβακι βεβαια..

Δεν εχω αυτήν την πετσετα αλλα θα την βρεις χωρις μεταφορικά στο amazon

http://www.amazon.co.uk/Cuddledry-Apron-Bath-Towel-Oatmeal/dp/B001B7MHV6/ref=sr_1_2?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=baby&ie=UTF8&qid=1319963937&sr=1-2

aiBtp2.png

13/11/2004

16/8/2007

κι απο μενα καλημερα....ψαχνω για καποια καλη-οικονομικη και να στελνει ελλαδα με νορμαλ μεταφορικα, συσκευη κατασκευης cupcake τα μεγαλα οχι τα μινι!!!?

Άκυρο....

Ευχαριστω

δε ξερω αν μιλας για αυτην

http://stores.ebay.co.uk/A-Cute-Children-Clothing-Store?_rdc=1

Απλα εχε υπ'όψιν οτι αυτα τα παλτουδακια ειναι σχετικα λεπτουτσικα. Δεν ειναι χοντρα παλτο.

Σ ευχαριστω πολυ chatzico μου επιτελους βρηκα αυτο

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190551859744&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:GB:1123

Αυτά μου γυάλισαν και μένα !!! Με γειά !!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

TATH παντως και το ORCHESTRA που ανοιξε στην ερμου προσφατα εχει προσφορα -40% σε ολα ολο το χρονο, αλλα πρεπει να χεις καρτα μελους που την πληρωνεις 25 ευρω. Αν δεν θες να βγαλεις, πολυ ευχαριστως να σου δωσω να χρησιμοποιησεις την δικια μου.

δυστυχώς η κάρτα είναι προσωπική γι' αυτό και η φωτογραφία....

Προσπαθω να βαλω μια αγγελια πωλησης στο ebay.

Ο,τι , μα ο,τι κι αν κανω, στην προεπισκοπηση μου βγαζει

Postage to: United Kingdom.

Εχω παει 10 φορες στο edit list, εχω επιλεξει τα παντα, τα εχω απο-επιλεξει, συνδυασμους...ολα! παλι το ιδιο....καμια ιδεα?

(χατζικο....καμια ακρη δε βγαζω απο ο,τι καταλαβες....)

Και μια αλλη ερωτηση....τι τροπο αποστολης βαζουμε για να εχουμε απλο ταχυδρομειο?

Εχω παει 10 φορες στο edit list, εχω επιλεξει τα παντα, τα εχω απο-επιλεξει, συνδυασμους...ολα! παλι το ιδιο....καμια ιδεα?

Και μια αλλη ερωτηση....τι τροπο αποστολης βαζουμε για να εχουμε απλο ταχυδρομειο?

Δηλαδή καταχωρείς μια φορά με αποστολή μόνο στην Αγγλία όπως το λές. Και μετά αφού κάνεις revise your item και ξαναανοίξεις την αγγελία, και πάλι δεν σου βγάζει international postage ?

Για το άλλο που ρωτάς, επιλέγω Standard International Postage και ορίζω το ίδιο κόστος αποστολής σε όλη την Ευρώπη.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Με το revise your item, σου δίνει αυτές τις επιλογές.

Give buyers P&P details

Domestic postage

Postage services help

Flat: Same cost to all buyers

Courier: Heavy and bulky items

No postage: Local pick up only

Services

- Royal Mail 2nd Class Standard (3 to 5 working days)

Royal Mail 2nd Class Recorded (3 to 5 working days)

Royal Mail Standard Parcels (3 to 5 working days)

Other Courier (3 to 5 working days)

Other Courier 3-5 days (3 to 5 working days)

Royal Mail 1st Class Standard (1 to 2 working days)

Royal Mail 1st Class Recorded (1 to 2 working days)

Royal Mail Tracked (2 to 3 working days)

Parcelforce 48 (1 to 2 working days)

Other 48 Hour Courier (1 to 2 working days)

Royal Mail Special Delivery Next Day (1 working day)

Royal Mail Special Delivery 9:00 am (1 working day)

Royal Mail Tracked Next Day (1 working day)

Parcelforce 24 (1 working day)

Other 24 Hour Courier (1 working day)

Economy Delivery from outside UK (10 to 22 working days)

Standard Delivery from outside UK (4 to 10 working days)

Express Delivery from outside UK (1 to 4 working days)

Postage & packaging cost

Select domestic postage service

- Royal Mail 2nd Class Standard (3 to 5 working days) Royal Mail 2nd Class Recorded (3 to 5 working days) Royal Mail Standard Parcels (3 to 5 working days) Other Courier (3 to 5 working days) Other Courier 3-5 days (3 to 5 working days) Royal Mail 1st Class Standard (1 to 2 working days) Royal Mail 1st Class Recorded (1 to 2 working days) Royal Mail Tracked (2 to 3 working days) Parcelforce 48 (1 to 2 working days) Other 48 Hour Courier (1 to 2 working days) Royal Mail Special Delivery Next Day (1 working day) Royal Mail Special Delivery 9:00 am (1 working day) Royal Mail Tracked Next Day (1 working day) Parcelforce 24 (1 working day) Other 24 Hour Courier (1 working day) Economy Delivery from outside UK (10 to 22 working days) Standard Delivery from outside UK (4 to 10 working days) Express Delivery from outside UK (1 to 4 working days)See more postal services

International postage

Flat: Same cost to all buyers

No international postage

If you want your items to be visible to buyers from Australia, Canada, or the United States you'll have to offer an international postal service. Learn more

Post to -

Worldwide

Choose custom location

Send to

-Worldwide

Choose custom location

Exclude postage locations Exclude shipping locations help

Excluded locations: Africa, Afghanistan, Armenia, Azerbaijan Republic, Bangladesh, Bhutan, China, Georgia, India, Japan, Kazakhstan, Korea, South, Kyrgyzstan, Maldives, Mongolia, Nepal, Pakistan, Sri Lanka, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Central America and Caribbean, Middle East, North America, Oceania, Southeast Asia, South America

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...