Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Αν εννοείτε το -30% που είναι Circle of Friends (3-6 Νοέμβριου ), δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουπόνι -20%. Αν μπορείτε να έχετε υπομονή μέχρι Black Friday (25 Νοέμβριου), τότε είναι η μερα να ψωνίσετε. Θα υπάρχουν καλές εκπτώσεις και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουπόνι.

βρε παιδια τι ισχυει τελικα? μπερδευτηκα.........

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω μερικές:rolleyes: αναζητήσεις αποθηκευμένες στο ΕΒΑΥ και όποτε έχω χρόνο:rolleyes::rolleyes: τις ανοίγω και κοιτάω. Τα βάζω στο γουότς λίστ και μετά τα κοιτάω και επιλέγω τι με ενδιαφέρει. Δεν κολλάω σε αυτούς που λένε ότι αποστέλουν μόνο Αγγλία, οι 9 στους 10 συμφωνούν να μου στείλουν.

Κουπόνι ναι !!!!!!! Μόνο όταν εξαργυρώνεις τζίμπακς ΔΕΝ μπορείς να βάλεις κουπόνι, έτσι νομίζω.

εγω παντως μολις ψωνισα κουπαονακι για να μαι ετοιμη-επειδη ειμαι κ πρωταρα,μην τρεχω κ δε φτανω τελευταια στιγμη....

επαναλαμβανω ερωτηση-παραγγελνω/γραφομαι τζιμπο πρωτη φορα τη δευτερα για να κανω κ καλαθι με τα ονειρεμενα ρουχαλακια που ειδα-τι προσεχω?

δινουν κατι παραπανω στους πρωταρηδες οπως σε αλλα σαιτ?ειμαι αχορταγη ε?δε μου φτανει το -50%:oops::lol::lol::lol::lol:

ιιιιιιιιιιιιιιιιι!

τωρα ειδα τι γραφει η staci....

αντε τωρα να περιμενω μεχρι 25/11:evil:

εκτος κ αν ψωνισω και στις 3-6 με -30%:lol:

Επεξεργάστηκαν by ΕΛΕΝΟΥΦΙ
λαθος συμβολο

Σίγουρο αυτό ? :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Πως να κρατηθώ άλλες 3 εβδομάδες .......................

Ναι. Επειδή to circle of friends είναι κωδικός, δεν δέχεται άλλο. Έχουν εκπτώσεις πότε-πότε......Fill a Bag (τα πάντα -30%). Τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουπόνι.

Διαφημίσεις

Ναι. Επειδή to circle of friends είναι κωδικός, δεν δέχεται άλλο. Έχουν εκπτώσεις πότε-πότε......Fill a Bag (τα πάντα -30%). Τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουπόνι.

χμ σα να χεις δικιο... αυτο φαινεται λογικο! γιατι λεει ενα κωδικο σε καθε παραγγελια αρα αμα βαλεις το -30 πως να βαλεις ΚΑΙ το -20.....

αν ομως ισχυει για τις 25 καλο θα ναι!

ξερεις τι ακριβως ειναι, τα βαζει οοοολα με εκπτωση κλπ?

WLFfp2.png XI11p2.png

χμ σα να χεις δικιο... αυτο φαινεται λογικο! γιατι λεει ενα κωδικο σε καθε παραγγελια αρα αμα βαλεις το -30 πως να βαλεις ΚΑΙ το -20.....

αν ομως ισχυει για τις 25 καλο θα ναι!

ξερεις τι ακριβως ειναι, τα βαζει οοοολα με εκπτωση κλπ?

Συνήθως είναι -30% μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι και μετά -25% (συν -20% κουπόνι). βάζουν προσφορές σε παλτά, sweaters, fleece. Πέρυσι αγόρασα ένα παλτό για το γιο μου $13.89. Αν δεν αλλαξει τιποτα φετος...

Η διαφήμιση από πέρυσι

υπαρχει στην ελλαδα η εταιρια για διαφανα κουτια αποθηκευσης παπουτσιων. τα 10 κουτια 44,90ευρω. γνωριζει καμια κανενα site με τετοια κουτια πιο φθηνα? γιατι εγω με τα παπουτσια που εχω θελω καμια 50ρια!!!!!

VCkup3.png W6T5p3.png

υπαρχει στην ελλαδα η εταιρια για διαφανα κουτια αποθηκευσης παπουτσιων. τα 10 κουτια 44,90ευρω. γνωριζει καμια κανενα site με τετοια κουτια πιο φθηνα? γιατι εγω με τα παπουτσια που εχω θελω καμια 50ρια!!!!!

Ρίξε μια ματιά εδώ, νομίζω ότι είναι σχεδόν μισή τιμή, αν είναι αυτά που ψάχνεις.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Δοκιμασε javari.de στέλνει, έχω πάρει κικερς 20 με 25 Ευρώ το ζευγος!!! Προσφορά μεν, λίγο με πειράζει δε! Έκαναν περίπου 20 μέρες να φτάσουν χωρίς μτφ. Αν πληρώσεις κουριερ έρχονται γρηγορότερα.!

Eυχαριστώωωωω! τρέχω....:mrgreen:

Λοιπόν, σε συνέχεια με το πρόβλημά μου από το πρωί...

Κάθομαι και ξαναμετράω τα πάντα, αφού έχω διαβάσει όοοοοολα τα site με πληροφορίες για shoe size conversion, insole length, κλπ.... Μετράω με χάρακα, μετροταινία, μεζούρα, ό,τι έχω τεσπα, και βγάζω το πόδι του παιδιού με κάλτσα 15,5 εκ. Λοιπόν έχουμε και λέμε τώρα από παπούτσια πρόσφατα αγορασμένα που φοράμε κάθε μέρα, τις εξής μετρήσεις...

α) fila 15 εκ εσωτερική σόλα, και μέγεθος UK 6 και EU 23.5

β) all star (καλοκαίρι αγορασμένα της κάνουν άψογα) 15 εκ εσωτερική σόλα, και μέγεθος UK 7 και EU 23 (βέβαια για τα all star όλοι λένε ότι είναι μεγαλης φόρμας παπούτσι)

Μεταξύ των δύο παπουτσιών νομίζω ότι το fila ως αθλητικό της είναι εφαρμοστό αρκετά. Κι έλεγα λοιπόν ότι το παιδί χρειάζεται τουλάχιστον 1/2 νούμερο μεγαλύτερο παπούτσι τελικά, άρα 24άρι. Είναι δυνατό να έχουμε όλα τα παπούτσια ως τώρα λάθος;;; Αφού το κλασσικό πια που κάνει μόλις βάλει καινούργιο παπούτσι είναι να πατάει με το χέρι το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και να λέι "είναι εντάτσι μαμά, εντάτσι" .icon_biggrin.gif

Είναι 3 με ύψος 92-93 εκ. Μήπως έχει ποδάρα;;; tongue.gificon_razz.gif Το μικρό χόμπιτ θα τη λέω, ή "πατ-πατ, η αλανιάρα" ...

Εσέις πώς μετράτε πόδι και εσωτερική σόλα;;;

ΥΓ. Σόρυ για το σεντόνι... rolleyes.gif

Και για να μην είμαι εντελώς Off topic, τσιμπήσαμε μια φορμίτσα..

http://www.ebay.co.uk/itm/220876373697?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

και χάσαμε την άλλη ... :-P πιο ωραία και πιο φθηνή γιατί χάζευα....:oops:

http://www.ebay.co.uk/itm/220876371746?ssPageName=STRK:MEDWX:IT&_trksid=p3984.m1435.l2649

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι. Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Λοιπόν, σε συνέχεια με το πρόβλημά μου από το πρωί...

..........

Εσέις πώς μετράτε πόδι και εσωτερική σόλα;;;

Κάπου έχει γράψει η access αναλυτικές οδηγίες, δεν θυμάμαι όμως που.

Να σου πω τι κάνω εγώ ?

Συνήθως ψωνίζω συγκεκριμένες μάρκες, οπότε όταν αλλάζουν νούμερο και δεν τους κάνουν τα παλιά, πάω στο επόμενο.

Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το παιδί να πατήσει σε έναν μαγνητικό πίνακα, αυτούς που ζωγραφίζουν με γραφίδα και μετά σβήνουν.

Να μετρήσεις το μήκος του ποδιού και να βάλεις λίγο παραπάνω, για την κάλτσα και έναν αέρα του ποδιού μέσα στο παπούτσι. Μετά να στείλεις ένα μύνημα στο ονλάιν κατάστημα και να τους λες τις μετρήσεις σου, ώστε να σου πουν ποιό νούμερο πρέπει να πάρεις στα συγκεκριμένα σχέδια που έχεις διαλέξει.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Αυτός ο ξάδερφος θα με τρελάνει....

Το αμαζον έχει παραδώσει κούτα από τις 26/10 και αυτοί δεν έχουν στείλει ούτε καν ενημέρωση για εισερχόμενο πακέτο. Στέλνω εγώ εχτές μεηλ να μου πουν, αν ήρθε η κούτα κι αν "ναι" να μου πουν τί ωφείλω και να γίνει η αποστολή. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση...

Εσείς οι πιό έμπειρες πείτε καμία ιδέα. Τί κάνουμε τώρα???

QsCvp2.png

Διαφημίσεις

αυτο με το μπλακ φριντει..πως παει...μεχρι καποια ωρα 30% μετα 25% και πως φτανεις στο 70%????

Στεισυυυυυυυ εξπλειν!

Λοιπόν, βάζουν προσφορές που αποκαλούν doorbusters. Τα τελευταία χρόνια ήταν παλτά, sweaters και fleece. Πρέπει να έχετε to καλάθι σας έτοιμο γιατί όταν αρχίζει, ξεπουλούν γρήγορα. Είναι τα πάντα -30%, ακόμη και τα doorbusters, μέχρι το μεσημέρι. Μετά αλλάζει σε -25%. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κουπόνι -20%.

Λένε 70% γιατί αν η αρχική τιμή του παλτό είναι $52, μετά με τη προσφορά $17 και στη συνέχεια -30%. Νομίζω ότι αυτό είναι το σκεπτικό του 70%.

Όταν μάθω περισσότερες πληροφορίες, θα ενημερώσω ..... αν θέλετε φυσικά. ;);)

Λοιπόν, βάζουν προσφορές που αποκαλούν doorbusters. Τα τελευταία χρόνια ήταν παλτά, sweaters και fleece. Πρέπει να έχετε to καλάθι σας έτοιμο γιατί όταν αρχίζει, ξεπουλούν γρήγορα. Είναι τα πάντα -30%, ακόμη και τα doorbusters, μέχρι το μεσημέρι. Μετά αλλάζει σε -25%. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κουπόνι -20%.

Λένε 70% γιατί αν η αρχική τιμή του παλτό είναι $52, μετά με τη προσφορά $17 και στη συνέχεια -30%. Νομίζω ότι αυτό είναι το σκεπτικό του 70%.

Όταν μάθω περισσότερες πληροφορίες, θα ενημερώσω ..... αν θέλετε φυσικά. ;);)

Όσο πάει γίνεται και πιο ενδιαφέρον !!!!!!!

Θα το δω σαν δημοπρασία στο ΕΒΑΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό είπαμε στις 25 Νοεμβρίου ? Ώρα Ελλάδας ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Ρίξε μια ματιά εδώ, νομίζω ότι είναι σχεδόν μισή τιμή, αν είναι αυτά που ψάχνεις.

ναι αυτα ψαχνω και σε ευχαριστω πολυ!!! αφου σε βλεπω τα παιζεις στα δαχτυλα τα sites του εξωτερικου διαφωτισε με λιγο.... κανω παραγγελια κανονικα... με τι ερχονται?? και το βασικοτερο...τα μεταφορικα ειναι η αναφραφομενη τιμη διπλα στην τιμη του προιοντος η λεω μ@@@#$%?:roll:

VCkup3.png W6T5p3.png

ναι αυτα ψαχνω και σε ευχαριστω πολυ!!! αφου σε βλεπω τα παιζεις στα δαχτυλα τα sites του εξωτερικου διαφωτισε με λιγο.... κανω παραγγελια κανονικα... με τι ερχονται?? και το βασικοτερο...τα μεταφορικα ειναι η αναφραφομενη τιμη διπλα στην τιμη του προιοντος η λεω μ@@@#$%?:roll:

Π.χ σε αυτό εδώ, λέει τιμή αγοράς 9,95 λίρες και μεταφορικά 10,49 λίρες.

Αν αποφασίσεις να αγοράσεις περισσότερες από μια δεκάδα, στείλε μύνημα στον πωλητή για να σου κάνει combine p+p, να γλυτώσεις κάτι και από τα μεταφορικά.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Όσο πάει γίνεται και πιο ενδιαφέρον !!!!!!!

Θα το δω σαν δημοπρασία στο ΕΒΑΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό είπαμε στις 25 Νοεμβρίου ? Ώρα Ελλάδας ?

Γύρω στις 7 το πρωί. Συνήθως ξυπνάω 10 λεπτά πριν και κάνω ανανέωση της ιστοσελίδας συνεχώς. Αγόρασα ήδη κουπόνι που λήγει 30η Νοεμ. ;)

Όπως είπα, εκτός αν κάτι αλλάξει φέτος με τις προσφορές.

edit: Α, και κάτι άλλο .........έχει ξεκινήσει την Πέμπτη που είναι Thanksgiving day τα τελευταία χρόνια, το οποίο σημαίνει ότι θα είναι στης 24 Νοέμβρη. Θα ενημερώσω όταν μάθω νέες πληροφορίες.

Κοριτσια δεν ξερω εαν εχει ειπωθει αλλα μεχρι σημερα το βραδυ το mandco δεν εχει μτφ...χτυπησα μπουφανακι και με -20% με το sorry μου ηρθε στα 40ευρουλακια:D:D

Αυτο ειναι

http://www.mandco.com/coats+jackets/shawl-collar-quilted-coat/invt/1304038damson/

bjTVp2.pngDG1bp2.png

στείλε μύνημα στον πωλητή για να σου κάνει combine p+p, να γλυτώσεις κάτι και από τα μεταφορικά.

σιγουρα θελω πανω απο 10 αλλα να του πω να κανει combine τιιιιιι?????????:confused::confused::confused::confused::confused:

sorry σε πρηζω(ασχετη γαρ)

VCkup3.png W6T5p3.png

Γεια σας! Θέλω να αγοράσω δύο swing car για τα παιδιά μου, είναι κάτι χαμηλά ποδηλατάκια χωρίς πενταλ (δεν ξέρω να ανεβάζω την εικόνα αλλά στο google images βγάζει το σχέδιο). Μήπως έχει κάποια από εσάς αγοράσει από κάποιο site που στέλνει ελλάδα? Το amazon ,αν κατάλαβα καλά δεν τα στέλνει. Ευχαριστώ!

http://ecx.images-amazon.com/images/I/31YG6DRE5CL._SS500_.jpg

Καλησπερα!Πρωτη φορα σκοπευω να αγορασω πραγματα απο το e-shop και προκειται για ενα σετ παιδικου δωματιου(κρεβατι,στρωμα,γραφειακι).Τα πραγματα ειναι σε πολυ καλες τιμες και με δωρεαν μεταφορικα.Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν γινεται πληρωμη με αντικαταβολή αλλα θα πρεπει πρώτα να καταθέσω τα χρηματα σε τραπεζικό λογαριασμό τους και μετα θα μου τα στείλουν.Είναι ένα πολύ γνωστο καταστημα στην Αθήνα δεν ξέρω αν μπορω να πω όνομα.Και αν τυχον είναι κατι ελλατωματικό θα γίνει ευκολα η αλλαγή η θα πρεπει να κατεβω Αθήνα?Εχετε εμπειρία σε τετοιου ειδους προπληρωμες?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...