Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Εκανα και γω την πρωτη παραγγελια μου στα gymboree....:rolleyes:Το μονο που φοβαμαι ειναι το τελωνειο. Ειμαι και γνωστη γκαντεμω, ελπιζω ολα να πανε καλα...

Αν μεινω ευχαριστημενη, θα κανω 2η παραγγελια στο καπακι και θα παρω ρουχα για την ανηψια μου :D

Περα του οτι δεν εβαλα εξπρες ντιλιβερυ, υπαρχει κατι αλλο να κανω για να μην με πιασει τελωνειο; Η παραγγελια μου ειναι μεχρι 120 δολ. μαζι με τα μεταφορικα.

h0MYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα και απο μένα κι εγω έκανα την πρώτη μου παραγγελεια απο τζιμπορι μικρη βέβαια αλλα ήθελα να τα δω σαν ποιότητα και σαν φόρμα! Άντε είχατε δεν είχατε με παρασυρατε! Πόσο καιρο κάνουν να έρθουν ;

Εκανα και γω την πρωτη παραγγελια μου στα gymboree....:rolleyes:Το μονο που φοβαμαι ειναι το τελωνειο. Ειμαι και γνωστη γκαντεμω, ελπιζω ολα να πανε καλα...

Αν μεινω ευχαριστημενη, θα κανω 2η παραγγελια στο καπακι και θα παρω ρουχα για την ανηψια μου :D

Περα του οτι δεν εβαλα εξπρες ντιλιβερυ, υπαρχει κατι αλλο να κανω για να μην με πιασει τελωνειο; Η παραγγελια μου ειναι μεχρι 120 δολ. μαζι με τα μεταφορικα.

Αυτά αρκούν. Λογικά σε 15 -20 μέρες θα παραλάβετε.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

chatziko καλημέρα, απευθύνομαι σε σένα γιατί θυμάμαι ότι παραγγέλνεις απο uber shop πάνες. Μήπως ξέρεις που θα βρώ active feet? γιατι δεν έχει το uber .

Με έχεις μπερδέψει με άλλη. Πάνες από ΑΜΑΖΟΝ εγώ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

σ ευχαριστω πολυ!!Αν δε σε κουραζω μπορεις να μου δωσεις οδηγιες για να το κανω...μπηκα μεσα στο λογαριασμο μου αλλα δεν βλεπω τιποτα....

:oops::oops:

Νομίζω ότι το βρήκα !!!!!!!!!!

Σήμερα το πρωί έκανα μια πληρωμή μέσω πέιπαλ, και πρόσεξα ότι αφού λογκάρεις στο πέιπαλ και σε βγάζει στην σελίδα που αναφέρει το μαγαζί που ψώνισες και το ποσό στο νόμισμα του μαγαζιού που ψώνισες.

Πριν δώσεις το ΟΚ, για να προχωρήσει στην πληρωμή, στο Payment Options, λέει ακριβώς από κάτω

Other Conversion Options

όταν το κλικάρεις σου δίνει 2 επιλογές, είτε να ορίσει ισοτιμία το πέιπαλ είτε να πληρώσεις στο νόμισμα του σάιτ. Επιλέγεις το δεύτερο.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

chatziko καλημέρα, απευθύνομαι σε σένα γιατί θυμάμαι ότι παραγγέλνεις απο uber shop πάνες. Μήπως ξέρεις που θα βρώ active feet? γιατι δεν έχει το uber .

Υπάρχει σχετικό θέμα "Πάνες από το εξωτερικό" στην ενότητα Αγορες.

Πάντως αν δεν κάνω λάθος δεν έχει active fit. Μόνο ο,τι βλέπεις.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

καλημέρα σε όλους!!

για μία ακόμα φορά άψογοι από www.directcosmetics.com

παρήγγειλα Τρίτη μεσημέρι, σε μία ώρα μου ήρθε επιβεβαίωση ότι τα φόρτωσαν, σήμερα είναι στα χέρια μου!!

οφείλω να το πω λοιπόν.........................

Διαφημίσεις

Υπάρχει σχετικό θέμα "Πάνες από το εξωτερικό" στην ενότητα Αγορες.

Πάντως αν δεν κάνω λάθος δεν έχει active fit. Μόνο ο,τι βλέπεις.

tamar σε ευχαριστώ πολύ.:-D

Lr4cp2.pngIP5up2.png

Καλημέρα κοριτσάρες!

Βρε πείτε μου κάτι. Σκέφτομαι να ανοίξω παρτίδες με τον Άγγλο ξάδερφο ή με την πέρσοναλ σόπερ. Τόσες και τόσες παρραγελίες κάνω και δίνω αρκετά τελικά στα μεταφορικά, αν μπορούσα λίγο να οργανώσω τις αγορές μου θα με συνέφερε ένας από αυτούς του τρόπους.

Ρωτώ λοιπόν ποιος τρόπος συμφέρει καλύτερα? Έχετε καταλήξει??

5JP7p3.png

rnsFp2.png

μου ηρθε αυτο

Κρατήστε το καλοκαίρι σας ζωντανό σχεδιάζοντας σήμερα το δικό σας μοναδικό photobook καλοκαιρινών αναμνήσεων & κερδίστε 20% έκπτωση στην παραγγελία σας τοποθετώντας

τον κωδικό έκπτωσης «summer/10/11» στο καλάθι αγορών (ο κωδικός ισχύει μέχρι 31/10/11).

kKZUp2.png

Καλημέρα κοριτσάρες!

Βρε πείτε μου κάτι. Σκέφτομαι να ανοίξω παρτίδες με τον Άγγλο ξάδερφο ή με την πέρσοναλ σόπερ. Τόσες και τόσες παρραγελίες κάνω και δίνω αρκετά τελικά στα μεταφορικά, αν μπορούσα λίγο να οργανώσω τις αγορές μου θα με συνέφερε ένας από αυτούς του τρόπους.

Ρωτώ λοιπόν ποιος τρόπος συμφέρει καλύτερα? Έχετε καταλήξει??

Aπ' οτι έχω καταλάβει διαβάζοντας τις σχετικές δημοσιεύσεις η επιλογή εξαρτάται από τη συχνότητα των αγορών σου. Αν ψωνίζεις συχνά καλύτερα να απευθυνθείς στον ξάδελφο, αν όχι καλύτερα στην ξαδέλφη :)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΑΠΟ FEELUNIQUE ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!!!:D

Μου ρθε χτες ειδοποιητηριο κ το χε μαζέψει ο γείτονας για να μη χαθει:twisted:Ευτυχώς που τον πέτυχα Σήμερα αλλιώς γύρευε πόσο ΑΚΟΜΑ θα περίμενα.

Βέβαια ως γνήσια ξανθια πήγα ΕΛΤΑ κ η θεοχαζη δεν τους ρώτησα μην τυχόν κ έχει έρθει κ το άλλο που περιμένω(κ μάλιστα απο την προηγούμενη παραγγελία):evil::oops::oops:

Βιαζομουν όμως κ γινόταν κ χαμός κ το ΣΚΕΦΤΗΚΑ Αφού εφυγα:rolleyes:

ΠΑΝΤΩΣ όλα Καλα με τα πραγματάκια απ το unique!

Ιριδα εγω λεω να δουν τη σελερ

5 πραματακια εχει αλλα προσεγμενα

http://www.ebay.co.uk/sch/mummy_loves_designer/m.html?_trksid=p4340.l2562

εχεις δικιο.... καλα κι εμενα δεν ειναι φιλη μου, χτες την ανακαλυψα! απλα επειδη φερθηκε πολυ ωραια και μου στειλε 10 μαιλ μεχρι αν συνενοηθουμε της ειπα οτι εχω φιλες που τους αρεσουν τα νεξτ και θα δωσω το λινκ της............

WLFfp2.png XI11p2.png

καλησπέρα κορίτσια

Ήρθε σήμερα αυτό http://www.ebay.com/itm/180715205006?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_3749wt_1270 το χτύπησα στην πλάκα και το πήρα με 0.01 οκ και μεταφορικά 3.18 ευρώ. Πάνω στην ετικέτα γράφει 18 ευρώ.

Από κοντά είναι πολύ καλύτερο και η ζουζού μου το άρπαξε αμέσως με την ελπίδα να μεγαλώσει να το κάνει δικό της. Καλά μάλλον ξέρετε όλες πόσο κάνουν αυτά τα φο σε επώνυμα καταστήματα εδώ στην Ελλάδα.

Βοηθήστε με λίγο, αν έχετε δει στο ebay γυναικείες τσάντες, ψάχνω μία ώμου (όχι μαύρη, όχι λευκή) για αυτή την εποχή να την έχω στη δουλειά αλλά αν γίνεται να κουβαλώ το μισό σπίτι μέσα θα ήταν τέλεια....:lol: καμιά ιδέα! Α ναι ούτε πολύ τσιμπημένη ας είναι και απομίμηση δέρματος.

Ξέρει καμία πώς κάνουμε tracking στο javari.de????

Δε στείλανε tracking number στο mail αλλα είμαι σίγουρη οτι κάπως γίνεται μέσω του mein konto εκεί που λέει bestelung anzeigen... Εχει κολλήσει το μυαλό μου όμως και δεν μπορώ να σκεφτώ πού πάω μετά...

QsCvp2.png

Κοριτσια, παρηγγειλα εσωρουχα απο το figleaves (ειναι στη λιστα). Πολυ καλη επικοινωνια. Πολυ καλες προσφορες στο outlet. Μεταφορικα για Ελλαδα 5,5 λίρες.

Αναμενω να δω και την ποιοτητα....

Καλημέρα σε όλες και καλές αγορές.

Θέλω τη βοήθειά σας στα εξής

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1η

Στις 07/08 παράγγειλα ένα μεταχειρισμένο σετ (μπλούζα + skort) Mayoral από ebay.

Το έλαβα σε μία εβδομάδα, αλλά ήταν χάλια, καμμία σχέση με την περιγραφή.

Τα χρώματα ξεθωριασμένα στη μπλούζα, το ίδιο και στη φούστα και μάλιστα το ενσωματωμένο σορτσάκι είχε αυτό το λευκογκρί χρώμα από μεταφορά χρωμάτων.

Μου στοίχησε 1,99 λίρες + 7 μεταφορικά.

Επικοινώνησα με την πωλήτρια και της είπα ότι είναι τελείως εκτός περιγραφής, δεν υπάρχει περίπτωση να το φορέσω στο παιδί μου και της ζήτησα τι προτείνει.

Σχεδόν 10 μέρες μετά και αφού της έστειλα μέηλ υπενθύμισης μου απάντησε ότι έτσι το αγόρασε (το μπλουζάκι) και όσο για το σορτσάκι ήταν φυσιολογικό να υπάρχει ένα σχετικό ξεθώριασμα. Μου πρότεινε επιστροφή 0,99 λιρών, το οποίο φυσικά θεώρησα σαν κοροιδία.

Της είπα ότι δεν το δέχομαι και ότι ως αρχάρια θα απευθυνθω΄στο ebay ή/και στο Paypal να δω τι θα γίνει.

Καμμία απάντηση από πλευράς της.

Άνοιξα case στο ebay,μέσω του ebay buyer protection, περιγράφοντας όσα σας ανέφερα και ζητώντας πλήρη επιτροφή των χρημάτων μου. Αυτοί μου είπαν ότι θα μου απαντήσουν μέχρι τις 15/9 και αν δε λυθεί το ζήτημα να το κάνω escalate.

Εν αναμονή λοιπόν.

Αυτό που αναρωτιέμαι είναι μήπως θα πρέπει ν' ανοίξω και case στο Paypal? Γιατί σε λίγες μέρες λήγει και το 40ήμερο περιθώριο και δεν ξέρω κατά πόσο θα με καλύψει το ebay.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2η

ΣΤις 07/08, από διαφορετικούς πωλητές αγόρασα μία φούστα και ένα σετ φουστόμπλουζα, τα οποία δεν έχω λάβει ακόμα.

Έστειλα μέηλ και τους δύο ζητώντας αν έχουν proof of postage, ώστε να τα αναζητήσω στο ταχυδρομείο.

Η μία μου είπε ότι δε χρειάζεται αλλά θα πάει αυτή στο ταχυδρομείο της και θα ελέγξει. ΟΚ περιμένω

Η άλλη μου έστειλε ένα κατεβατό του paypal, ότι και καλά εστάλει το αντικείμενο, που αναφέρει μεν όλα τα στοιχεία της συναλλαγής, ονόματα, διευθύνσεις, ποσά, μεταφορικά αλλά πουθενά tracking number. Της απάντησα ότι δεν καταλαβαίνω πως μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το αποδεικτικό και να μου ξεκαθαρίσει ποιο είναι το trucking number. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο? Καλύπτεται αυτή ή να ανοίξω πάλι cases?

Και τελικά που ανοίγουμε θέμα? Στο Paypal, στο ebay ή και στα δύο?

Καλημερα κοριτσια χθες ηρθε ο λογαριασμος της καρτας μου και ειχε 2 συνναλαγες στις 8/8 απο το ιδιο καταστημα συνολο 150? εγω δεν εχω κανει τετοια αγορα και πηρα την τραπεζα και με εστειλαν και εκανα αιτηση αμφησβητησης σας εχει τυχη κατι παρομοιο ? βρηκατε ακρη?

Το μονο που μπορουσαν να μου πουν απο την τραπεζα ηταν οτι το μαγαζι ηταν με ποδηλατα και σερβις ποδηλατου:shock:

Εαν εχει καποια αναλογη περιπετεια ας μου στειλει ενα πμ γιατι δεν μπορω να συνελθω ασε που δεν εκανα ακυρωση της καρτας και περιμενω πως και πως να ερθει η Δευτερα......:-(

9newp3.png8dIOp3.png

Καλά όλα μαζί σου έτυχαν kolibigi

Εγώ με τη μικρή μου πείρα τι θα έκανα

σε εκείνο που έκανε 0.99 απ όσο ξέρω αν σου κάνει refound θα πάρεις 0.99 και τα μεταφορικά δεν τα παίρνεις από κάπου.

Εγώ σε όσες περιπτώσεις μου έτυχε δεν συνέχισα καθόλου να ασχολούμαι, αλλά ίσως κάποια άλλη κοπέλα να προχώρησε, όμως έδωσα αρνητικό feedback. Έτσι κι αλλιώς αυτό είναι το όπλο των μελών του ebay και όπως καλά λέει και το kalamaraki να προσέχουμε το feedback των πωλητών.

Για τη δεύτερη περίπτωση τώρα σε μια ανάλογη περίπτωση που δεν είχα λάβει μια μπλούζα μέσω του συστήματος ανέφερα στον πωλητή το πρόβλημα και μου έκανε αμέσως refound όλο το καθαρό ποσό χωρίς μεταφορικά, μέσα σε 2 μέρες ήρθε το μπλουζάκι και πάλι επικοινώνησα, μάλιστα η κοπέλα μου είπε δεν πειράζει αν δεν έχω τρόπο να την πληρώσω αλλά τελικά της έστειλα ανεξάρτητα τα χρήματα μέσω paypal μόνο με χρήση του email της

Εξαρτάται τώρα πόσες μέρες είναι η καθυστέρηση και ποια η χώρα αποστολής, για παράδειγμα εγώ από Αμερική και Κίνα πήρα δέματα και μετά το μήνα. Από Αγγλία μου έτυχε η περίπτωση που σου είπε 25 ημέρες.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...