Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ετσι θα συμφωνησω, μαλλον και εγω την επομενη σε αυτο θα παραγγειλω

εχω μιας χρονιας ανεκτυπωτες χοχοχοχχο

οοοοοο θα παρεις και τη μεγαλη εκπτωση πανω απο 650 τυχερη

να τις μαζευουμε ολες μαζι δε γινεται ? χιχιχι

οσο για το παυπαλ εχω ζητησει μεσα εκει να μην κανει ισοτιμια αυτο αλλα μονο η τραπεζα μου στη πληρωμη!

επ επ τι ναι παλι τουτο? για πεεεες.... που το βρισκω?

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Τελικά ψάξε ψάξε κάτι βρίσκεις.

Την κρέμα για τις ραγάδες την παράγγειλα τελικά από εδώ

http://www.vita4you.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3409&category_id=190&keyword=simulcium&option=com_virtuemart&Itemid=494〈=el

Όταν παραλάβω θα σας πω εντυπώσεις. Έχει πέιπαλ!

Για 3 κρέμες 43 και κάτι δεν είναι άσχημα. 14 και κάτι η μία, αντί 21 μια χαρά!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

βρε κορίτσια, να ξαναρωτήσω..........έκανα χαζομάρα και παρήγγειλα από αμερική (fragrancex) αξίας USD 210...........εάν (φτου φτου) με τσιμπήσει το τελώνείο, μπορώ να αρνηθώ παραλαβή? εάν ναί, γυρνάνε πίσω? μπας και έτσι γλιτώσω και μου κάνουν refund και ξανά παραγγελία...........λέω εγώ τώρα

την πρώτη φορά που παρήγγειλα από εκεί είχα πληρώσει και εγώ 3 ευρώ στο ταχυδρομείο, τις επόμενες (9 φορές....) τίποτα

εάν είναι μόνο αυτά τα 3 ευρώ, όλα καλά, απλά ακούω κάτι 100-150άρια και τρέμω.....

τέλος πάντων, είδωμεν και απεύχομεν!!

Διαφημίσεις

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου έφτιαχνε μια ο φαρμακοποιός αλλά έκανα ραγάδες τον 8ο. Τώρα δεν φαίνονται, άσπρισαν τελείως αλλά θα προτιμούσα να μην κάνω ούτε μία αυτή την φορά. Ο δερματολόγος μου σύστησε την simulcium και έχω ακούσει πως είναι πολύ καλή!

Κι εγώ τη φορούσα κι έκανα δυστυχώς αρκετές.... Δε φταίει εξ ολοκλήρου η κρέμα, αλλά το γεγονός οτι στην 32η εβδομάδα έκανα σκωληκοειδητιδα......(!!!!!!!) :-(

Πάντως η αδερφή μου τώρα με τη μαμα μιο δεν έκανε καμία ραγάδα. Μακάρι να την είχα ακουστά νωρίτερα για να μην είμαι σα ζέμπρα τώρα!!!!! Εγώ σρο 2ο αυτήν θα πάρω. Ειλικρινά είναι φοβερή!!!

QsCvp2.png

Κορίτσια μέχρι πότε είναι οι εκπτώσεις στο gymboree??? Νομίζω οτι κόλλησα τζιμπορίτιδα....

Πρέπει να ενημερώσουμε τον κόσμο που μπαίνει εδώ οτι υπάρχει επιδημία... είναι επικίνδυνα πράγματα αυτα!!!!!

QsCvp2.png

Κορίτσια μέχρι πότε είναι οι εκπτώσεις στο gymboree??? Νομίζω οτι κόλλησα τζιμπορίτιδα....

Πρέπει να ενημερώσουμε τον κόσμο που μπαίνει εδώ οτι υπάρχει επιδημία... είναι επικίνδυνα πράγματα αυτα!!!!!

Για πάντα !!!!!!!

Συνέχεια !!!!!!!!!!!!

Άμα ψωνίσεις, πάρε και κάνεναν εκπτωτικό κωδικό από ΕΒΑΥ, συμφέρει :wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Για πάντα !!!!!!!

Συνέχεια !!!!!!!!!!!!

Άμα ψωνίσεις, πάρε και κάνεναν εκπτωτικό κωδικό από ΕΒΑΥ, συμφέρει :wink:

Έχω σκοπό να εξαργυρώσω τα τζίμπακς. Σύνολο 50 δολλάρια. Να αγοράσω και εκπτωτικό κωδικό;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

φιφίτσα, δεν προσδιορίζει το πότε, οπότε αν είναι να παραγγείλεις κάνε το άμεσα για δύο λόγους:

1. τα αποθέματα δεν είναι απεριόριστα, οπότε μπορεί να δεις κάτι και την επόμενη μέρα να μην έχει στοκ

2.Όσο πιο νωρίς κάνεις παραγγελία, θα έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να παραλάβεις gymbucks πριν την επόμενη εξαργύρωση.

82nop2.png

Καλησπέρα σας

Μήπως κάποιος από εσάς έχει βρει η΄αγοράσει το καθισμα αυτοκινητου recaro young sport από εξωτερικό σε καλή τιμή? Πρόκειται να αγοράσω 2 οπότε όπως καταλαβαίνετε το ψάχνω όσο καλύτερα μπορώ.

Μου κάνει τρομερή εντύπωση η διαφορές στις τιμές. Για παράδειγμα από ελλάδα σε μεγάλο βρεφικό πολυκατάστημα η τιμή του είναι 319 ευρώ :confused: (319*2= πάααααρα πολλά) και στο Αμαζον Αγγγλιας το βρίσκω και στα 180 ΜΟΝΟ (170*2= σχεδόν όσο στην Ελλάδα).

Ντροπή μας δεν είναι????????:oops:

http://www.pramworld.co.uk/category/797/Recaro_9_Months_to_4_Years

Κάνε όμως μια ερώτηση για τα μεταφορικά πρώτα. Παλαιότερα ήταν στις 35 λίρες.

Όσο για το ντροπή μας....ναι γιατί το ανεχόμαστε.

Καλησπέρα σας

Μήπως κάποιος από εσάς έχει βρει η΄αγοράσει το καθισμα αυτοκινητου recaro young sport από εξωτερικό σε καλή τιμή? Πρόκειται να αγοράσω 2 οπότε όπως καταλαβαίνετε το ψάχνω όσο καλύτερα μπορώ.

Μου κάνει τρομερή εντύπωση η διαφορές στις τιμές. Για παράδειγμα από ελλάδα σε μεγάλο βρεφικό πολυκατάστημα η τιμή του είναι 319 ευρώ :confused: (319*2= πάααααρα πολλά) και στο Αμαζον Αγγγλιας το βρίσκω και στα 180 ΜΟΝΟ (170*2= σχεδόν όσο στην Ελλάδα).

Ντροπή μας δεν είναι????????:oops:

Ρίξε μια ματιά, είτε στην λίστα που βρίσκεται στην υπογραφή μου (λίστα με τα e-shops) είτε στην πρώτη σελίδα του τόπικ, στην προίκα μωρού. Έχει σάιτς δοκιμασμένα και αξιόπιστα.

Όσο για την ντροπή, μισή ντροπή δική τους μισή ντροπή δική μας :rolleyes::rolleyes:

Και να ήτανε μόνο για τα καθισματάκια η ντροπή ............

ydS7p3.png 3pOXp3.png

http://www.pramworld.co.uk/category/797/Recaro_9_Months_to_4_Years

Κάνε όμως μια ερώτηση για τα μεταφορικά πρώτα. Παλαιότερα ήταν στις 35 λίρες.

Όσο για το ντροπή μας....ναι γιατί το ανεχόμαστε.

Το ανεχόμαΣΤΑΝ γιατί η τσέπη έχει πάψει να έχει ανοχές πιά.

Το να μεγαλώνεις δίδυμα όπως πολύ θα ξέρουν αλλά γενικά να μεγαλωνεις παιδί στην Ελλάδα έχει καταντήσει άθλος.

Βλέπω πόσο εχει εμπορευματοποιηθεί η μεγαλύτερη χαρά του ανθρώπου και τρελένομαι πόσο μάλλον όταν αυτή μεταφράζεται σαν διπλάσια τιμή στην Ελλάδα και σαν διπλάσια ποσότητα σε μένα προσωπικά λόγω διδύμων.

Έλεος ρε παιδιά....

Υ.Σ. tsiobal εχεις ψωνισεί απο εκει το καθισματάκι?

xazodaddy, αν πατήσεις στην αναζήτηση pramworld, θα δεις τα σχόλια αρκετών μελών που έχουν ψωνίσει από το συγκεκριμένο, από ότι θυμάμαι θετικά είναι.

Απλά πρέπει να ρωτήσεις με μέιλ για τα μεταφορικά στα συγκεκριμένα κομμάτια που θες.

Όσο για το τι ανεχόμασταν και τι όχι πιά, είναι μεγάλη συζήτηση .....

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...