Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

γιατί κάθε παιδίατρος τα δικά του για φαι?άλλη σχολή ο καθένας βγάζει?

Recommended Posts

καλησπέρα

εχω μια κόρη 9 μηνών.Θηλάζω και τρώει στερεές τροφές σύμφωνα με τον παιδίατρο.Όλα καλά.

Αλλά γιατί 10 μανάδες π.χ. να ρωτήσεις ή φίλες,10 διαφορετκιά μενού?Αλλος τον 9ο αυγό,άλλος τον 6ο ,άλλος όχι ψάρι μέχρι το χρόνο,αλλος απόλα στον 6ο,άλλος γιαούρτι παιδικό,άλλος πλήρες.Τι να πω?Δηλαδή ο καθένας δική του παιδιατρική βγάζει?Ελεος

Για γιαουρτάκι?Εγώ λέω να δώσω όχι επιδόρπιο αλλά κατσικίσιο,αλλά που να βρω?Βεβαια με το θηλασμο δε ξέρω αν χρειάζεται.

Και αυγό έδωσα κρόκο-αν και παιδίατρος είπε στον 10ο.Μια χαρά η μικρή.Της άρεσε και δεν είχε αλλεργια.Και απόλα της δίνω και τρώει-δοκιμάζει στις σούπες και τα τρώει.

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε

κατώτεροι χωρίς την άδεια μας Eleanor Roosevelt

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

Διαφημίσεις

Θίγεις πολλά θέματα.

1. υπάρχουν, και ευτυχώς, πολλές αποψεις για το τί πρέπει να τρώνε τα παιδιά.

2. αν δεν υπακούσεις τον παιδίατρο δεν θα πάθει απαραίτητα κάτι το παιδί, ή τουλάχιστον κάτι που να φαίνεται. Απλά καλό είναι να ακούς τον παιδίατρο, και αν σε κάτι διαφωνείς, πρέπει να τον ρωτάς.

3. Θέλει και λίγο ψάξιμο από εσένα η δουλειά. Απλά πάντα είναι καλό να το συζητάς με τον παιδίατρο, μήπως υπάρχει λόγος που κάτι επιτρέπεται η απαγορεύεται....

μην ανάβεις φωτιές με τέτοιες ερωτήσεις...

προσωπική μου άποψη επειδή μπαινοβγαίνουμε 15μήνες στα νοσοκομεία πως οι γιατροί και ειδικά όσοι έχουν να κάνουν με παιδιά είναι οτι βρέξει ας κατεβάσει...σε όλα τα θέματα...και αν τους χρειαστείς όπως εμείς εκεί πέρνεις πασατέμπο και κάνεις πλάκα...απογοήτευση!!!!

όσο για το φαί είναι να σου στρίψει το μυαλό...δώσε στο παιδάκι σου να φάει..ο καθένας από διαφορετική σχολή έχει βγεί όπως φάίνεται...:rolleyes:

μην ανάβεις φωτιές με τέτοιες ερωτήσεις...

προσωπική μου άποψη επειδή μπαινοβγαίνουμε 15μήνες στα νοσοκομεία πως οι γιατροί και ειδικά όσοι έχουν να κάνουν με παιδιά είναι οτι βρέξει ας κατεβάσει...σε όλα τα θέματα...και αν τους χρειαστείς όπως εμείς εκεί πέρνεις πασατέμπο και κάνεις πλάκα...απογοήτευση!!!!

όσο για το φαί είναι να σου στρίψει το μυαλό...δώσε στο παιδάκι σου να φάει..ο καθένας από διαφορετική σχολή έχει βγεί όπως φάίνεται...:rolleyes:

Συμφωνώ!!!Ναι μεν να ακούμε τι μας λέει ο παιδίατρος αλλά να το ψάχνουμε λίγο παραπάνω και να έχουμε άποψη!!Αν καθόμουν και ακολουθούσα όσα μου έλεγε η παιδίατρος,θα είχα κόψει ήδη τον θηλασμό και θα ξεκινούσα ρυζάλευρο και κρέμα βανίλιας εμπορίου (για να μην ταλαιπωρούμαι να τις φτιάχνω μόνη μου :rolleyes: )

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Διαφημίσεις

Συμφωνώ!!!Ναι μεν να ακούμε τι μας λέει ο παιδίατρος αλλά να το ψάχνουμε λίγο παραπάνω και να έχουμε άποψη!!Αν καθόμουν και ακολουθούσα όσα μου έλεγε η παιδίατρος,θα είχα κόψει ήδη τον θηλασμό και θα ξεκινούσα ρυζάλευρο και κρέμα βανίλιας εμπορίου (για να μην ταλαιπωρούμαι να τις φτιάχνω μόνη μου :rolleyes: )

Αnnoula πια παιδίατρο έχεις;Εκείνη που σου είχα πει;Τέτοιες βλακείες είπε:shock:; Όσο για το θέμα που άνοιξε η φίλη μας καλό είναι με τους γιατρούς να ψαχνόμαστε:rolleyes:.Απ΄την άλλη ίσως παίζει ρόλο και το μωρό.Ο δικός μου για παράδειγμα είχε χαμηλό σίδηρο και το αυγό το ξεκινήσαμε πιο νωρίς και σιγά σιγά για να τον βοηθήσει...

Αnnoula πια παιδίατρο έχεις;Εκείνη που σου είχα πει;Τέτοιες βλακείες είπε:shock:; Όσο για το θέμα που άνοιξε η φίλη μας καλό είναι με τους γιατρούς να ψαχνόμαστε:rolleyes:.Απ΄την άλλη ίσως παίζει ρόλο και το μωρό.Ο δικός μου για παράδειγμα είχε χαμηλό σίδηρο και το αυγό το ξεκινήσαμε πιο νωρίς και σιγά σιγά για να τον βοηθήσει...

Ναι για αυτή λέω...Καλή είναι αλλά λίγο άσχετη(έως πολύ αφού με συναντά τη Δευτέρα και μου λέει θηλάζεις ακόμα?Μόλις της είπα ναι,με κοιτούσε καλά καλά!!:rolleyes:)!Θα την αλλάξω να δούμε τι φρούτο θα μου τύχει πάλι...

Ναι για αυτή λέω...Καλή είναι αλλά λίγο άσχετη(έως πολύ αφού με συναντά τη Δευτέρα και μου λέει θηλάζεις ακόμα?Μόλις της είπα ναι,με κοιτούσε καλά καλά!!:rolleyes:)!Θα την αλλάξω να δούμε τι φρούτο θα μου τύχει πάλι...

ε ρε τι έχουν ν ακούσουν τα αφτάκια μου ακόμα...είναι 4μηνών το μωράκι σου?και σε ρώτησε αν θηλάζεις ακόμα???δεν πάμε καθόλου καλά

πραγματι ... ο καθε γιατρος λεει τα δικα του. εμενα προσφατα ξεκινησε τις κρεμουλες. μου εχει πει για τα "φαγητα" που θα φαει στο μελλον οπως κρεατοσουπα, αυγο, γιαουρτι κτλ αλλα κουβεντα για φαριν λακτε ενω οσες μαμαδες συναντω δινουν στα μωρα τους. εμεις γιατι οχι??

ε ρε τι έχουν ν ακούσουν τα αφτάκια μου ακόμα...είναι 4μηνών το μωράκι σου?και σε ρώτησε αν θηλάζεις ακόμα???δεν πάμε καθόλου καλά

Ναι 4,5 μηνών είναι και βρίσκεται 2 καμπύλες ανάπτυξης πιο πάνω και παρολαυτά μου πρότεινε να ξεκινήσω νωρίτερα στερεές και πρώτα πρώτα κρέμα βανίλιας?:rolleyes: Όταν της είπε ότι δεν θέλω να δώσω εμπορίου μου λέει "που να παιδεύεσαι τώρα να τις φτιάχνεις μόνη σου,μεγάλος μπελάς" :shock::shock::shock: Και το καλύτερο??Όταν επέμενα,μου λέει "πρέπει να τον αγαπάς πολύ τον γιο σου ε?" :lol::lol::lol: Τι να πω....

Διαφημίσεις

Ναι 4,5 μηνών είναι και βρίσκεται 2 καμπύλες ανάπτυξης πιο πάνω και παρολαυτά μου πρότεινε να ξεκινήσω νωρίτερα στερεές και πρώτα πρώτα κρέμα βανίλιας?:rolleyes: Όταν της είπε ότι δεν θέλω να δώσω εμπορίου μου λέει "που να παιδεύεσαι τώρα να τις φτιάχνεις μόνη σου,μεγάλος μπελάς" :shock::shock::shock: Και το καλύτερο??Όταν επέμενα,μου λέει "πρέπει να τον αγαπάς πολύ τον γιο σου ε?" :lol::lol::lol: Τι να πω....

να σου ζήσει καταρχήν

ε άμα είναι 4,5μηνών μεγάλωσε..τι το θηλάζεις ακόμα:lol::lol:

αυτοί -που είναι και πολλοί- που τα διάβασαν αυτά???

τα πτυχία τους δεν τα έχω αλλά ειλικρινά να τα βράσω τέτοια πτυχία

πραγματι ... ο καθε γιατρος λεει τα δικα του. εμενα προσφατα ξεκινησε τις κρεμουλες. μου εχει πει για τα "φαγητα" που θα φαει στο μελλον οπως κρεατοσουπα, αυγο, γιαουρτι κτλ αλλα κουβεντα για φαριν λακτε ενω οσες μαμαδες συναντω δινουν στα μωρα τους. εμεις γιατι οχι??

Το μικρό σου δεν χρειάζεται να φάει καμία τυποποιημένη τροφή όπως είναι οι κρέμες. Οι φυσικές τροφές είναι αυτές που χρειάζονται και σε συνδιασμό με το θηλασμό καλύπτουν πλήρως τις διατροφικές του ανάγκες. Πάλι καλά να λες που δεν σου προτείνει κρέμες ο παιδίατρός σου!

6/ 11/2007: Ο μικρός Πρίγκιπας!!!

24/3/2011: Η Μπουκίτσα μας!!!

Το μικρό σου δεν χρειάζεται να φάει καμία τυποποιημένη τροφή όπως είναι οι κρέμες. Οι φυσικές τροφές είναι αυτές που χρειάζονται και σε συνδιασμό με το θηλασμό καλύπτουν πλήρως τις διατροφικές του ανάγκες. Πάλι καλά να λες που δεν σου προτείνει κρέμες ο παιδίατρός σου!

σε αυτο εχεις δικιο. παντα μου λεει να του φτιαχνω μονη τις κρεμουλες απλα σκεφτομουν μηπως τα παιδακια εχουν αναγκη κ απο δημητριακα κ κατι τυπου φαριν λακτε δεν φανταζομαι να μπορω να φτιαξω μονη.

σε αυτο εχεις δικιο. παντα μου λεει να του φτιαχνω μονη τις κρεμουλες απλα σκεφτομουν μηπως τα παιδακια εχουν αναγκη κ απο δημητριακα κ κατι τυπου φαριν λακτε δεν φανταζομαι να μπορω να φτιαξω μονη.

Αυτό όμως μπορούμε να το φτιάξουμε ;)http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=79960&highlight=%F3%F5%ED%F4%E1%E3%DE+%F1%F5%E6%DC%EB%E5%F5%F1%EF

Διαφημίσεις

Μέχρι τώρα δεν έχει προταθεί καμία τυποποιημένη τροφή από φορέα που ασχολείται με τη διατροφή του παιδιού παγκοσμίως.

Αν τώρα εσύ πιστεύεις ότι το μωρό σου είναι καλύτερα να παίρνει μια συσκευασμένη τροφή αντί για φυσικές τροφές, παρόλο που δεν έχει δημοσιευτεί ποτέ κάτι τέτοιο, μπορείς να δίνεις.

Αν τα παιδάκια είχαν ανάγκη από αυτά που υποθέτεις, είναι άξιο απορίας πώς κατάφερε το είδος μας να φτάσει μέχρι εδώ μια και οι τροφές κουτιού μετράνε λίγες δεκαετίες.

Παντως , για να ξαναγυρίσω στο ερώτημα της κοπέλας που άνοιξε το θέμα, είναι πραγματικά άξιο απορίας πως οι παιδίατροι μιας χώρα δίνουν τόσο διαφορετικές κατευθύνσεις σχετικά με την εισαγωγή των στερεών τροφών.

Και να δεχτώ οτι αυτά που μαθαίνουν στην σχολή τους έχουν από τότε αλλάξει -γιατί έρευνες γίνονται,άλλα συμπεράσματά βγαίνουν.Αλλά , δεν ενημερώνονται όλοι για τις εξελίξεις?

Δεν υπάρχει ένας "μπούσουλας" για το πότε πρέπει να είσάγεται κάθε τροφή?

Η δική μου ας πούμε μας ξεκίνησε τις στερεες (μετά το 6μηνο του αποκλειστικού θηλάσμού) με πορτοκάλι! Ακολούθησα την συμβουλή γιατί με εξέπληξε ευχάριστα το οτι δεν πρότεινε κρεμούλες, αλλά απ' οτι βλέπω οι περισσότεροι καθυστερούν πολύ το πορτοκάλι ως αλεργιογόνο.Γνωρίζω οτι με πορτοκάλι ξεκινουσαμε εμείς οταν ήμασταν μωράκι πριν 35 χρόνια...

Και εγώ θεωρώ οτι πρέπει να το ψάχνουμε και εμείς απ'την πλευρά μας, αλλά οτι κάνουμε(επειδή δεν είμαστε γιατροι) να ενημερώνουμε τον παιδίατρο έστω κιαν δεν ακολουθήσαμε τις συμβουλές του.

QqmLp3.png

Και να δεχτώ οτι αυτά που μαθαίνουν στην σχολή τους έχουν από τότε αλλάξει -γιατί έρευνες γίνονται,άλλα συμπεράσματά βγαίνουν.Αλλά , δεν ενημερώνονται όλοι για τις εξελίξεις?

Η δική μου ας πούμε μας ξεκίνησε τις στερεες (μετά το 6μηνο του αποκλειστικού θηλάσμού) με πορτοκάλι! Ακολούθησα την συμβουλή γιατί με εξέπληξε ευχάριστα το οτι δεν πρότεινε κρεμούλες, αλλά απ' οτι βλέπω οι περισσότεροι καθυστερούν πολύ το πορτοκάλι ως αλεργιογόνο.Γνωρίζω οτι με πορτοκάλι ξεκινουσαμε εμείς οταν ήμασταν μωράκι πριν 35 χρόνια...

Και εγώ θεωρώ οτι πρέπει να το ψάχνουμε και εμείς απ'την πλευρά μας, αλλά οτι κάνουμε(επειδή δεν είμαστε γιατροι) να ενημερώνουμε τον παιδίατρο έστω κιαν δεν ακολουθήσαμε τις συμβουλές του.

εμεις ξεκινησαμε με φρουτοκρεμα πορτοκαλι,μηλο ή αχλαδι,μπανανα. οχι ενα-ενα αλλα ολα μαζι. Απλα τις πρωτες μερες μια κουταλια, για μερικες αργοτερα 3-4 κουταλιες κοκ. Η παιδιατρος τοτε μας ειχε προτεινει ρυζαλευρο, το οποιο και δεν φαγαμε ποτε. Δεν συστηνω σε καποιον να κανει το ιδιο αλλα το αναφερω για να δειξω την διαφορα. Μπορει να ειμαστε απο τα παιδια που δεν κανουν αλλεργιες,ισως σε καποιο αλλο παιδακι κατι τετοιο να το ενοχλουσε. Γενικα εκτος απο baby-muesli που βαζαμε στην φρουτοκρεμα δεν εχουμε φαει τιποτα ετοιμο.

Πιστευω οτι ειναι ελαχιστοι αυτοι που ενημερωνονται για τις εξελιξεις.Οι περισσοτεροι ακολουθουν την εμπειρια τους. Εαν ετυχε πριν εκατο χρονια ενα παιδακι να τους εκανε αλλεργια απο το πορτοκαλι στους 7 μηνες,για να εχουν το κεφαλι τους ησυχο το απαγορευουν σε ολα τα υπολοιπα..νομιζω οτι καπως ετσι λειτουργουν σε ολα..

83hKp3.png

Εγώ νομίζω ότι αν κάνεις σωστή επιλογή παιδιάτρου, δεν έχεις τόσα προβλήματα. Εγώ για παράδειγμα το έψαξα πολύ και διάλεξα παιδίατρο που είχε θηλάσει τα παιδιά της από 1 χρόνο το καθένα. Καλή ένδειξη, λέω.

Την έκανα μία διερευνητική συζήτηση ΠΡΙΝ γενήσω. Έμαθα την άποψή της για τα φάρμακα (τα λιγότερα δυνατά), για τις κρέμες (βιολογικές και από τον 6ο μήνα το πιο νωρίς, εκτός αν θέλεις να σταματήσεις σταδιακά το θηλασμό), για το Kindertee (θα βράσεις τίλιο, χαμομήλι και γλυκάνισο και θα του δίνεις μόνο όταν πονάει και αυτό με μέτρο για να μην διαταράξεις το θηλασμό, μου είχε πει). Για το γάλα (αν είναι ένα υγειές παιδάκι, μετά το θηλασμό και εφόσον είναι πάνω του έτους, δίνουμε φρέσκο κλπ κλπ). Της είπα ότι μία φίλη του δίνει αναψυκτικό τύπου κόλα για να μην αφυδατωθεί και μου είπε ότι λίγο λίγο το νεράκι, αρκεί. Μία φορά που μου είπε το παιδί να πάρει αντιβίωση, του έδωσα χωρίς δυσταγμό, γιατί ξέρω πόσο το παλεύει γενικά. Άλλη φίλη που της την συνέστησα, την άλλαξε αμέσως, γιατί τη βρήκε πολύ cool.

Οι παιδίατροι, όπως και όλα τα άλλα στη ζωή μας (τα σχολεία, οι φίλοι μας), πρέπει να έχουν την ίδια φιλοσοφία με εμάς. Αλλιώς ... τους αλλάζουμε. Σίγουρα όμως ένας καλό παιδίατρος που ξέρει το παιδί είναι μεγάλη ανακούφηση στα δύσκολα, γι αυτό συμβουλεύω να ψάξετε ένα παιδίατρο που να σας ταιριάζει και να αναπτυξετε μία σχέση εμπιστοσύνης.

Εαν ετυχε πριν εκατο χρονια ενα παιδακι να τους εκανε αλλεργια απο το πορτοκαλι στους 7 μηνες,για να εχουν το κεφαλι τους ησυχο το απαγορευουν σε ολα τα υπολοιπα..νομιζω οτι καπως ετσι λειτουργουν σε ολα..

Και πολύ καλά κάνουν. Εμένα μου έκανε αλεργία στο πορτοκάλι και σε πληροφορώ ότι δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. Ευτυχώς που του είχα βάλει αργά στη διατροφή του και μπόρεσε να γίνει η αγωγή που έπρεπε.

Καλύτερα να φάει τις 'ύποπτες' τροφές λίγο αργότερα, παρά να βιαστώ και να εκθέσω το παιδί σε έναν κίνδυνο ακόμα και αν είναι απίθανο. Δηλαδή, αν το μωράκι φάει πορτοκάλι λίγο πιο αργά, για να είναι ο οργανισμός του πιο έτοιμος, και να έχεις ΕΣΥ το κεφάλι σου ήσυχο, τί θα πάθει?

Ο δικός μας παιδίατρος πάλι δε μας εχει δωσει το ΟΚ για το πορτοκάλι ακόμα, η μπεμπα ειναι 10 μηνών και κάτι, και το επόμενο ραντεβού μας με τον παιδίατρο θα ειναι τον Αυγουστο που χρονίζει, αρα μεχρι τοτε δεν προκειται να δοκιμάσουμε πορτοκαλάκι. Απ' την άλλη, μας αρχισε με αχλάδι-μήλο και μπανανα από τον 6ο μήνα, ενω ο προηγουμενος παιδίατρος που ειχα στον γιο μου, μας ειχε απαγορεύσει την μπανάνα πριν τον 10ο μήνα.

Δε βγάζεις άκρη...

EXXQp3.pngAIzKp2.png

καλησπέρα

εχω μια κόρη 9 μηνών.Θηλάζω και τρώει στερεές τροφές σύμφωνα με τον παιδίατρο.Όλα καλά.

Αλλά γιατί 10 μανάδες π.χ. να ρωτήσεις ή φίλες,10 διαφορετκιά μενού?Αλλος τον 9ο αυγό,άλλος τον 6ο ,άλλος όχι ψάρι μέχρι το χρόνο,αλλος απόλα στον 6ο,άλλος γιαούρτι παιδικό,άλλος πλήρες.Τι να πω?Δηλαδή ο καθένας δική του παιδιατρική βγάζει?Ελεος

Για γιαουρτάκι?Εγώ λέω να δώσω όχι επιδόρπιο αλλά κατσικίσιο,αλλά που να βρω?Βεβαια με το θηλασμο δε ξέρω αν χρειάζεται.

Και αυγό έδωσα κρόκο-αν και παιδίατρος είπε στον 10ο.Μια χαρά η μικρή.Της άρεσε και δεν είχε αλλεργια.Και απόλα της δίνω και τρώει-δοκιμάζει στις σούπες και τα τρώει.

Κι εγώ την ίδια απορία είχα με σένα, όταν ξεκίνησε ο μικρός μου να τρώει και κατέληξα, αφού έψαχνα άρθρα και δημοσιεύσεις νυχθημερόν για κάνα μήνα, να κάνω δικό μου μενού, το οποίο ακολουθώ και τώρα στο κορίτσι μου.

Πλέον απευθύνομαι στην γιατρό μόνο για τα ιατρικά θέματα, στα οποία μου έχει αποδείξει ότι οι χειρισμοί της είναι πάντα σωστοί.

Γιαουρτάκι εκτός από κατσικίσιο, μπορείς να δοκιμάσεις και πρόβειο που μπορείς να βρεις από μικρότερα τυροκομεία.

4,5 μηνών και θηλάζει ΑΚΟΜΗ;! Καλά εσύ το παράκανες!!!!

:rolleyes:

Και πολύ καλά κάνουν. Εμένα μου έκανε αλεργία στο πορτοκάλι και σε πληροφορώ ότι δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. Ευτυχώς που του είχα βάλει αργά στη διατροφή του και μπόρεσε να γίνει η αγωγή που έπρεπε.

Καλύτερα να φάει τις 'ύποπτες' τροφές λίγο αργότερα, παρά να βιαστώ και να εκθέσω το παιδί σε έναν κίνδυνο ακόμα και αν είναι απίθανο. Δηλαδή, αν το μωράκι φάει πορτοκάλι λίγο πιο αργά, για να είναι ο οργανισμός του πιο έτοιμος, και να έχεις ΕΣΥ το κεφάλι σου ήσυχο, τί θα πάθει?

σιγουρα δεν θα ηταν καθολου ευχαριστο ενα μωρο με αλλεργια, αλλα δεν θα ελεγα οτι κανουν και καλα..

κυρια υποπτη τροφη για αλλεργια ειναι το αγελαδινο γαλα!!!!

κι ομως επειδη ΔΕΝ τους συμφερει και επειδη ΔΕΝ τους νοιαζει να εχουν τοσο το κεφαλι τους ησυχο, το συνταγογραφουν στα νεογεννητα ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ! αλλα και προτεινουν τις περιφημες βρεφικες κρεμες μεσα στις οποιες υπαρχει!

με αυτην την νοοτροπια δεν μπορω να εχω το κεφαλι μου ησυχο!

υπαρχουν παιδιατροι που το πορτοκαλι το δινουν κανονικα και αλλοι οχι.. το πορτοκαλι το καθυστερουν καποιοι και το δινουν γυρω στον 7-8 μηνα. Εμεις δεν εχουμε κανει αλλεργια σε κανενα τροφιμο και οπως εγραψα και παραπανω ''ίσως σε καποιο αλλο παιδακι κατι τετοιο να το ενοχλουσε.'' με το ιδιο σκεπτικο βεβαια υπαρχουν παιδακια που κανουν αλλεργια και στην μπανανα που οι περισσοτεροι γιατροι προτεινουν!

δεν νομιζω οτι βγαζεις ακρη..

83hKp3.png

Άσχετο, αλλά ....

Της είπα ότι μία φίλη του δίνει αναψυκτικό τύπου κόλα για να μην αφυδατωθεί και μου είπε ότι λίγο λίγο το νεράκι, αρκεί. QUOTE]

..... σοβαρά????!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

QqmLp3.png

ε φαντάζομαι δινει το αναψυκτικό αντί για ηλεκτρολύτες, σε περίπτωση διάρροιας/εμετού, σωστα?

ήταν μια πρακτική που συνήθιζαν παλαιότερα... νομίζω ότι ακόμα κάποιοι παιδίατροι το προτείνουν αντί για το φαρμακευτικό σκεύασμα.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...