Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανησυχώ ότι ο σύντροφός μου θα καταστραφεί...

Xaroula.Bagkou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 132
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω προσωπικα αν δεν ηθελα ΔΕΝ θα εγραφα απλα ειχα και εγω τις επιφυλαξεις μου γιατι για μενα οταν διαβαζω οτι οι σχεσεις μας ηταν στο μηδεν θεωρω οτι δεν υπαρχει καν σεξουαλικη επαφη!!!με συγχωρεις που αλλιως το καταλαβα!!!

οπως επισης οταν γραφεις οτι τον εχεις αφησει 100% ετσι απλα σκεφτηκα οτι δεν εχετε απολυτως καμμια επαφη,λαθος μου!

το θεμα ειναι οτι εσυ πως σκεφτεσαι να πορευτεις στην ζωουλα σου??

οι επιλογες ειναι δικες σου ετσι και αλλιως και σαφως οποιος δεν ενδιαφερεται ας μην γραψει....

εγω θα σου προτεινω οτι σου εγραψα και σε προηγουμενο ποστ οτι θελει υπομονη και ψυχραιμια

ισως ο γραπτος λογος να ειναι δυσνοητος καποιες φορες αλλα και οι δικες σου αναφορες στο θεμα ειναι λιγες και δεν μπορει ο αλλος να καταλαβει τι ακριβως συμβαινει....

συμβουλη δικη μου ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ με κεφαλαια γραμματα!!!!!

Xαρουλα εδω ειμαστε για να μας ανοιγεις την καρδια σου και να νιωθεις καλυτερα

οποιος θελει μπαινει και σε διαβαζει και σου απανταει

οποιος δε θελει αλλαζει καναλι...

Συμφωνώ... Εγώ καταλαβαίνω πάντως... Έχω περάσει φάση στη ζωή μου που ξυπνούσα και κοιμόμουν και ευχόμουν ότι αυτό που ζω είναι ένας εφιάλτης και όταν θα ξυπνήσω δεν θα υπάρχει πια τίποτα από αυτά... Και κάθε φορά που ξυπνούσα κισυνειδητοποιούσα ότι η κατάσταση είναι εκεί και είναι αλήθινή, έβρεχα με δάκρυα τη μαξιλαροθήκη πάνω στην οποία ξυπνούσα από απελπισία... Οπότε καταλαβαίνεις ότι καταλαβαίνω τί πάει να πει σοκ, όπως και καταλαβαίνω τί πάει να πει να μένεις έγκυος και να μην το έχεις καταλάβει για πολύ καιρό... Το έχω βιώσει και έχω πάθει τεράστιο σοκ!

Xαρουλα εδω ειμαστε για να μας ανοιγεις την καρδια σου και να νιωθεις καλυτερα

οποιος θελει μπαινει και σε διαβαζει και σου απανταει

οποιος δε θελει αλλαζει καναλι...

Σε ευχαριστώ. Το έχω πολύ ανάγκη τώρα αυτό, όμως δεν θα αντέξω έναν ακόμα πόλεμο και από εδώ. Έχω τον πόλεμο μέσα μου και πραγματικά όποιος δεν περάσει έστω λίγα από όσα περνάω δεν μπορεί να καταλάβει το παραμικρό. Είμαι σίγουρη ότι όλοι έχουν προβλήματα στις σχέσεις τους. Δεν υπάρχουν πουθενά οι τέλειες οικογένειες της τηλεόρασης. Καταλαβαίνω επίσης ότι δύσκολα καταλαβαίνουμε και τις τόσο προβληματικές οικογένειες όπως η δική μου, γιατί οι άνθρωποι πλέον σιωπούν. Εγώ άνοιξα την καρδιά μου και την πόρτα της ζωής μου και γι΄αυτό ακριβώς εισέπραξα αυτά τα σχόλια. Όλα καλοδεχούμενα βέβαια.

elachl Σε ευχαριστώ και εσένα για την υποστήριξη!

Να είστε καλά κορίτσια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα παιδιά μου είναι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!

εγω προσωπικα αν δεν ηθελα ΔΕΝ θα εγραφα απλα ειχα και εγω τις επιφυλαξεις μου γιατι για μενα οταν διαβαζω οτι οι σχεσεις μας ηταν στο μηδεν θεωρω οτι δεν υπαρχει καν σεξουαλικη επαφη!!!με συγχωρεις που αλλιως το καταλαβα!!!

οπως επισης οταν γραφεις οτι τον εχεις αφησει 100% ετσι απλα σκεφτηκα οτι δεν εχετε απολυτως καμμια επαφη,λαθος μου!

το θεμα ειναι οτι εσυ πως σκεφτεσαι να πορευτεις στην ζωουλα σου??

οι επιλογες ειναι δικες σου ετσι και αλλιως και σαφως οποιος δεν ενδιαφερεται ας μην γραψει....

εγω θα σου προτεινω οτι σου εγραψα και σε προηγουμενο ποστ οτι θελει υπομονη και ψυχραιμια

ισως ο γραπτος λογος να ειναι δυσνοητος καποιες φορες αλλα και οι δικες σου αναφορες στο θεμα ειναι λιγες και δεν μπορει ο αλλος να καταλαβει τι ακριβως συμβαινει....

συμβουλη δικη μου ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ με κεφαλαια γραμματα!!!!!

Καταλαβαίνω απόλυτα όσους κρατούν επιφυλάξεις. Απλά μπορεί πραγματικά κάποιος να πονάει και όλα αυτά δεν βοηθούν. Γι΄αυτό ακριβώς είπα όποιος δεν θέλει να μην στείλει.

Φριδούλα δεν ξέρω τι θα κάνω με την ζωή μου. Αν με ρωτούσες πριν 2 εβδομάδες θα σου έλεγα ότι θέλω να βγώ στο μπαλκόνι και να πέσω από κάτω. Τώρα θα σου πω απλά ότι θα προσπαθήσω να ζήσω αξιοπρεπώς. Τα λάθη είναι δικά μου και πρέπει να λυθούν. Δεν ζητάω λύσεις εδώ απλά υποστήριξη. Ζητάω κάποιους ανθρώπους να μιλάω και να νιώθω ότι με καταλαβαίνουν. Αργότερα ίσως και κάποιες συμβουλές για νεογέννητο, πέρασαν και 2.5 χρόνια. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη και η ψυχραιμία είναι πλέον το μόνο που μπορώ να έχω στην ζωή μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Συμφωνώ... Εγώ καταλαβαίνω πάντως... Έχω περάσει φάση στη ζωή μου που ξυπνούσα και κοιμόμουν και ευχόμουν ότι αυτό που ζω είναι ένας εφιάλτης και όταν θα ξυπνήσω δεν θα υπάρχει πια τίποτα από αυτά... Και κάθε φορά που ξυπνούσα κισυνειδητοποιούσα ότι η κατάσταση είναι εκεί και είναι αλήθινή, έβρεχα με δάκρυα τη μαξιλαροθήκη πάνω στην οποία ξυπνούσα από απελπισία... Οπότε καταλαβαίνεις ότι καταλαβαίνω τί πάει να πει σοκ, όπως και καταλαβαίνω τί πάει να πει να μένεις έγκυος και να μην το έχεις καταλάβει για πολύ καιρό... Το έχω βιώσει και έχω πάθει τεράστιο σοκ!

Από την πρώτη μέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος όταν ξυπνάω, και καταλαβαίνω ότι δεν ήταν όνειρο, πριν σηκωθώ από το κρεβάτι κλαίω με λυγμούς. Προσπαθώ να μην δουν τα παιδιά μου πως είμαι να μην έρθω στην δύσκολη φάση να απαντήσω στην ερώτηση τι έχω. Για αυτό ακριβώς τα παιδιά τα κρατούσαν οι γονείς μου. Λυπάμαι που έχασα χρόνο από αυτά αλλά η ζωή μου είχε ήδη αλλάξει αλλά τώρα πια νομίζω ότι καταστράφηκε. Δεν βλέπω φως πουθενά αλλά μερικοί λένε ότι τα πράγματα θα φτιάξουν, άλλοι λένε απλά κρίμα...Θα δείξει πως θα έρθουν τα πράγματα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω δεν εχω περασει ποτε κατι τετοιο κι ομως μπορω να καταλαβω...τους ανθρωπους δεν τους καταλαβαινουμε εμπειρικα, αλλα γιατι εχουμε κατανοηση

και το δικο μου θεμα ειναι σπανιο και δυσκολο, ξαφνικα με 2 παιδια και μια ηρεμη οικογενειακη ζωη να μεινω αναπηρη μια ολοκληρη χρονια.....με στηριξανε τα κοριτσια, με υποστηριξανε, ητανε διπλα μου πιο πανω και απο αδερφες....εχω βρει πολλες φιλες εδω μεσα και πιστευω οτι ειναι ειλικρινεις

αυτο που σου συμβαινει ειναι εξαιρετικα δυσκολο και εχεις καθε δικαιωμα και να μιλησεις, και να δεχτεις γνωμες και συμβουλες, μπορει και καποιες να σου χρησιμευσουν...ειναι πολυ ασχημο να σε κρινουν και να σε λενε ψευτη....εχεις που εχεις το προβλημα, πρεπει να αντιμετωπισεις και τη σκληροτητα....δεν το καταλαβαινω

μου εχει τυχει και μενα σε θεμα, να μου πουν 2 ατομα οτι εγω φταιω που επαθα το αυτοανοσο και οτι αρρωστησα "με το κεφαλι μου" οτι αδικα παραπονιεμαι γιατι αξιζω οτι μου εχει συμβει και τετοια....εκλαιγα για μερες....μετα το ενα ατομο ζητησε συγνωμη, το αλλο συνεχισε να με κατακεραυνωνει....ξερετε ποσο απαισιο ειναι???

οποιος δε θελει να ασχοληθει, ειπαμε, αλλαζει καναλι!

Αποφάσισες αν θα κρατήσεις το παιδί;;; Οι γονείς σου τί λένε για όλα αυτά;;;

Όταν είμαι σε ήρεμη φάση λέω ότι αυτό το μικρό δεν φταίει σε τίποτα. Είμαι και τελείως κατά της άμβλωσης. Σε φάσης οργής που κλαίω και φωνάζω γιατί μου έρχεται να χτυπήσω τόσο δυνατά την κοιλιά μου μπας και << απαλλαχτώ >> από αυτό το βάρος. Όμως όχι θα το κρατήσω δεν θέλω να σκοτώσω μία ψυχούλα. Οι γονείς μου είναι δίπλα μου σε όλα. Στεναχωρήθηκαν πάρα πολύ, αν και δεν μου το λένε, το βλέπω κάθε μέρα.

Το μόνο που φοβάμαι είναι πως θα το πω στον Αλέξη. Την αντίδραση του. Τι θα σκεφτεί..Γενικά φοβάμαι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω δεν εχω περασει ποτε κατι τετοιο κι ομως μπορω να καταλαβω...τους ανθρωπους δεν τους καταλαβαινουμε εμπειρικα, αλλα γιατι εχουμε κατανοηση

και το δικο μου θεμα ειναι σπανιο και δυσκολο, ξαφνικα με 2 παιδια και μια ηρεμη οικογενειακη ζωη να μεινω αναπηρη μια ολοκληρη χρονια.....με στηριξανε τα κοριτσια, με υποστηριξανε, ητανε διπλα μου πιο πανω και απο αδερφες....εχω βρει πολλες φιλες εδω μεσα και πιστευω οτι ειναι ειλικρινεις

αυτο που σου συμβαινει ειναι εξαιρετικα δυσκολο και εχεις καθε δικαιωμα και να μιλησεις, και να δεχτεις γνωμες και συμβουλες, μπορει και καποιες να σου χρησιμευσουν...ειναι πολυ ασχημο να σε κρινουν και να σε λενε ψευτη....εχεις που εχεις το προβλημα, πρεπει να αντιμετωπισεις και τη σκληροτητα....δεν το καταλαβαινω

μου εχει τυχει και μενα σε θεμα, να μου πουν 2 ατομα οτι εγω φταιω που επαθα το αυτοανοσο και οτι αρρωστησα "με το κεφαλι μου" οτι αδικα παραπονιεμαι γιατι αξιζω οτι μου εχει συμβει και τετοια....εκλαιγα για μερες....μετα το ενα ατομο ζητησε συγνωμη, το αλλο συνεχισε να με κατακεραυνωνει....ξερετε ποσο απαισιο ειναι???

οποιος δε θελει να ασχοληθει, ειπαμε, αλλαζει καναλι!

Αχ Boyboom κλαίω από την ώρα που διάβασα τα σχόλια. Δεν μπορώ α αντιμετωπίσω αυτόν τον πόλεμο ειλικρινά. Έχω δύο μωρά να σκεφτώ και ένα ακόμα μέσα μου. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου αλλά πέφτω συνέχεια. Πως καταφέρνεις να σταθείς ξανά στα πόδια σου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Όταν είμαι σε ήρεμη φάση λέω ότι αυτό το μικρό δεν φταίει σε τίποτα. Είμαι και τελείως κατά της άμβλωσης. Σε φάσης οργής που κλαίω και φωνάζω γιατί μου έρχεται να χτυπήσω τόσο δυνατά την κοιλιά μου μπας και << απαλλαχτώ >> από αυτό το βάρος. Όμως όχι θα το κρατήσω δεν θέλω να σκοτώσω μία ψυχούλα. Οι γονείς μου είναι δίπλα μου σε όλα. Στεναχωρήθηκαν πάρα πολύ, αν και δεν μου το λένε, το βλέπω κάθε μέρα.

Το μόνο που φοβάμαι είναι πως θα το πω στον Αλέξη. Την αντίδραση του. Τι θα σκεφτεί..Γενικά φοβάμαι...

Καλά, τί εννοείς ότι φοβάσαι την αντίδρασή του;;; Τί μπορεί να σου πει όταν του πεις πόσων εβδομάδων είσαι;;; Δικό του το λάθος, αν είχε ξεκαθαρίσει νωρίτερα τωρα δεν θα ήσουν έγκυος τώρα! Τον εαυτό σου να σκέφτεσαι και πως θα τα βγάλεις πέρα!

Πάλι καλά που έχεις τους γονείς σου να σε στηρίζουν... Από δουλειά πως πας; Θα μπορέσεις να την κρατήσεις τώρα που θα είσαι έγκυος;

Σε ευχαριστώ. Το έχω πολύ ανάγκη τώρα αυτό, όμως δεν θα αντέξω έναν ακόμα πόλεμο και από εδώ. Έχω τον πόλεμο μέσα μου και πραγματικά όποιος δεν περάσει έστω λίγα από όσα περνάω δεν μπορεί να καταλάβει το παραμικρό. Είμαι σίγουρη ότι όλοι έχουν προβλήματα στις σχέσεις τους. Δεν υπάρχουν πουθενά οι τέλειες οικογένειες της τηλεόρασης. Καταλαβαίνω επίσης ότι δύσκολα καταλαβαίνουμε και τις τόσο προβληματικές οικογένειες όπως η δική μου, γιατί οι άνθρωποι πλέον σιωπούν. Εγώ άνοιξα την καρδιά μου και την πόρτα της ζωής μου και γι΄αυτό ακριβώς εισέπραξα αυτά τα σχόλια. Όλα καλοδεχούμενα βέβαια.

elachl Σε ευχαριστώ και εσένα για την υποστήριξη!

Να είστε καλά κορίτσια.

Κοπελα μου για ποιον πολεμο μιλας? Δεν σου εκανε κανενας πολεμο,ισως εισαι πολυ ευαισθητη λογω καταστασεων και το λαμβανεις ετσι.Η απορια μας δημιουργηθηκε οταν ειπες οτι δεν εχεις επαφες με τον αντρα σου και μετα μας λες οτι εισαι 10 εβδομαδων εγκυος!

Εσυ ξερεις,εμεις ειμαστε εδω και διαβαζουμε αυτα που μας γραφεις.Αν πιστευαμε απο την αρχη οτι ηταν ''μουφα'' η ιστορια σου,δεν θα φταναμε μεχρι την τριτη σελιδα να διαβαζουμε,θα ειχαμε αλλαξει οντως καναλι......

Τελος παντων οπως και ναχει το πραγμα,αληθεια ή ψεμματα να ειναι, ειναι μια πολυ πολυ πολυ δυσκολη κατασταση αυτη,που απορω πως αντεχεις και γραφεις και τα ξαναφερνεις ολα στο μυαλο σου! Τι σκεφτεσαι να κανεις οντως?Δεν εχεις πολλα χρονικα περιθωρια.Δηλαδη αν σκεφτεσαι την αμβλωση πρεπει να κινηθεις γρηγορα.............Περιμενουμε νεα σου..........

Και οι υπολοιπες μην τρελενεστε,ολες εχουμε ''γραψει'' την δικη μας ιστορια.Εσεις απαντηστε οπως γουσταρετε και αγαπατε στην Χαρουλα.Παντα θα υπαρχει και το εναλλακτικο κοινο που θα λεει και μια αλλη γνωμη.Δημοσιο forum ειναι.......... αν δεν κανω λαθος.

Διαφημίσεις

πάλι καλά που σε υποστηρίζουν οι δικοί σου...θα ήθελα να σου πω να μη φοβάσαι αλλά δε μπορώ....το έχεις σκεφτεί καλά;3 μωρά και μόνη σου;

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Και οι υπολοιπες μην τρελενεστε,ολες εχουμε ''γραψει'' την δικη μας ιστορια.Εσεις απαντηστε οπως γουσταρετε και αγαπατε στην Χαρουλα.Παντα θα υπαρχει και το εναλλακτικο κοινο που θα λεει και μια αλλη γνωμη.Δημοσιο forum ειναι.......... αν δεν κανω λαθος.

συμφωνωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν, έλεγα ότι είναι πολύ σημαντικό στην περίπτωσή σου να έχεις τουλάχιστον μια δουλειά την οποία δε θα κινδυνεύεις να χάσεις εξαιτίας της εγκυμοσύνης σου...

Επίσης ήθελα να σου πω ότι σε καταλαβαίνω όπως προείπα ότι περνάς τραγικά δύσκολα αλλά δεν έχεις πολλά περιθώρια να πέσεις, γιατί έχεις και 2 παιδιά + ένα στην κοιλιά... Αν δεις ότι χάνεις τον έλεγχο, ζήτα ψυχολογική στήριξη από κάποιον ειδικό...

Τώρα δε μπορείς να το δεις λοιπόν αυτό που θα σου πω αλλά θα το καταλάβεις με τα χρόνια...

Αυτόν τον άνθρωπο που τον οδήγησες στο φως από το σκοτεινό μονοπάτι που είχε μπει και "έτυχε" να σου φερθεί τόσο αχάριστα, θα πρέπει να καταλάβεις ότι μπορεί να τον αγάπησες αλλά αυτός δε σε εκτίμησε όπως έπρεπε...

(Επανέρχομαι γιατί γκρινιάζει η μικρή...)

Λοιπόν, έλεγα το εξής:

Ένα ταξιδάκι είναι η ζωή και καλό είναι να είμαστε συνταξιδιώτες με ανθρώπους που εκτιμάμε και μας εκτιμούν. Ειδικά όταν πρόκειται για τον σύντροφό μας, χωρίς αλληλοεκτίμηση το πράγμα δεν πάει πουθενά. Λοιπόν αυτός ο άνθρωπος, παρόλο που του πρόσφερες τόσα, δε σε εκτίμησε. Και ενώ ξέρω ότι σε καίει ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ, θα σου πω ότι το πρόβλημα δεν είναι δικό σου αλλά δικό του. Σημασία λοιπόν έχει το αποτέλεσμα και όχι το γιατί! Άρα, το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να καταλάβεις ότι αυτή η σχέση που θυμάσαι και κοιτάς στις φωτογραφίες, ΠΕΘΑΝΕ! Κλάψε, πέρνα το πένθος σου γι΄αυτή αλλά μην μείνεις εκεί εγκλωβισμένη γιατί θα έχεις πρόβλημα. Αν αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν πατέρας τον παιδιών σου θα σου έλεγα να προσποιηθείς ότι έχει πεθάνει. Επειδή τώρα κάτι τέτοιο δεν γίνεται, σου λέω ότι η σχέση που είχατε έχει πεθάνει. Κλάψε την όπως θα έκλαιγες ένα αγαπημένο πρόσωπο που "έφυγε". Και μετά προχώρα παρακάτω! Αν καταφέρεις να καταλάβεις αυτό που σου λέω και ξέρω πόσο σκληρό είναι, θα έχεις κάνει ένα βήμα.

Το θέμα λοιπόν είναι ότι αυτός ο άνθρωπος με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα σε απογοήτευε κάποια στιγμή στο μέλλον. Καλύτερα που το έκανε νωρίς παρά να το ανακάλυπτες μετά από 10 χρόνια ή και περισσότερο.

Στα πρακτικά γυρνώντας ξανά, πρέπει να βρεις έναν τρόπο να τον δεσμεύσεις νομικά οτι θα φροντίζει για τα παιδιά του. Είναι αναγνωρισμένα τα παιδιά κανονικά;

ειναι πολυ καλυτερα να αλλαξεις καναλι απ το να προσβαλλεις το συνομιλητη σου αυτο εννοουσα

ε τωρα δε θα αρπαχτουμε κιολας

η κοπελα ειναι εγκυος και προφανως πιο ευαισθητη απο πριν, αρα την καταλαβαινουμε ολες

θα σταθεις στα ποδια σου καλη μου και το μωρακι να το κρατησεις

εγω δε θα του ελεγα και τιποτα του κυριου

να σκεφτεσαι οτι εχεις υγεια και θα παλεψεις

η υγεια ειναι το παν οσο κι αν ακουγεται κοινοτυπο

περασα μια πολυ σοβαρη ασθενεια, τι περασα δηλαδη , τωρα ειναι σε υφεση κι οποια στιγμη θελει επανερχεται.....ολη τη χρονια δε μπορουσα να σταθω στα ποδια μου, με ελουζαν με ταιζαν και μπαινοβγαινα στα νοσοκομεια

δεν το εβαλα κατω

σιγα σιγα ξαναπερπατησα

και τωρα ξανακανω καποια πραγματα με τα παιδια μου

ελπιζω να μην ξανακυλησω αλλα δεν ειναι στο χερι μου

αυτο που θελω να πω ειναι πως εισαι γερη, θα σε βοηθησουν οι γονεις σου τελικα??? θα τα καταφερεις οπως τοσος και τοσος χωρισμενος κοσμος

αν και εγω πιστευω οτι δε θα χωρισεις τελικα...

εγω θα σου πω να προσεχεις τωρα, να μη συγχυζεσαι οσο γινεται, να κοιτας τα μικρα σου και τη δουλεια σου γιατι οικονομικα πώς θα τα βγαλετε περα. οταν νιωσεις καλυτερα ενημερωσε τον κιολας. και παλι θα σου πω να δεις ολα τα διακιωματα που εχεις. τα κομματια σου ειναι πολλα αλλα εχεις 3 παιδια και πρεπει να τα μαζεψεις. τωρα εννοειεται οτι δεν φαινεται φως στο τουνελ.

το βασικο ειναι οτι σε στηριζουν οι γονεις σου. τους ενημερωσες για το μωρο;

κατα τα αλλα θα συμφωνησω με την ελενανικολ οτι αυτοι οι ανθρωποι δεν ξεκοβουν ποτε. δεν ειχα εμπειρια προσωπικη απο το περιβαλλον μου αλλα αυτο εχω καταλαβει συνολικα απο τη ζωη.

ειναι πολυ καλυτερα να αλλαξεις καναλι απ το να προσβαλλεις το συνομιλητη σου αυτο εννοουσα

ε τωρα δε θα αρπαχτουμε κιολας

η κοπελα ειναι εγκυος και προφανως πιο ευαισθητη απο πριν, αρα την καταλαβαινουμε ολες

θα σταθεις στα ποδια σου καλη μου και το μωρακι να το κρατησεις

εγω δε θα του ελεγα και τιποτα του κυριου

να σκεφτεσαι οτι εχεις υγεια και θα παλεψεις

η υγεια ειναι το παν οσο κι αν ακουγεται κοινοτυπο

περασα μια πολυ σοβαρη ασθενεια, τι περασα δηλαδη , τωρα ειναι σε υφεση κι οποια στιγμη θελει επανερχεται.....ολη τη χρονια δε μπορουσα να σταθω στα ποδια μου, με ελουζαν με ταιζαν και μπαινοβγαινα στα νοσοκομεια

δεν το εβαλα κατω

σιγα σιγα ξαναπερπατησα

και τωρα ξανακανω καποια πραγματα με τα παιδια μου

ελπιζω να μην ξανακυλησω αλλα δεν ειναι στο χερι μου

αυτο που θελω να πω ειναι πως εισαι γερη, θα σε βοηθησουν οι γονεις σου τελικα??? θα τα καταφερεις οπως τοσος και τοσος χωρισμενος κοσμος

αν και εγω πιστευω οτι δε θα χωρισεις τελικα...

θα συμφωνησω μαζι σου! αλλα κι ευ να προσεχεις τον ευατο σου και αν εισια γερη ν α χαιρεσαι τα παιδακιαν σου και να μας κανεις εδω παρεα boyboom.

καλημερα

θα συμφωνησω μαζι σου! αλλα κι ευ να προσεχεις τον ευατο σου και αν εισια γερη ν α χαιρεσαι τα παιδακιαν σου και να μας κανεις εδω παρεα boyboom.

καλημερα

να εισαι καλα και σε σενα τα καλυτερα!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...