Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κιλά, μπικίνι & δάκρυα!

Babydust

Recommended Posts

έχω μια ιδέα......

να μαζευτούμε όλες οι ''φάλαινες'' για μπάνιο μαζί...έτσι η μια θα βλέπει την άλλη και θα αισθάνεται καλύτερα...

...λοιπόν την Κυριακή ...που....??

:lol::lol::lol:

Και εγώ στο club κορίτσια! Πρώην κορμάρα και αθλήτρια ήμουν 1.85 και 78 κιλά και τώρα... 100+

7uEBp2.png M3GSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 206
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπόν εγω σημερα δοκίμασα το πρωι και το λεμονι με χλιαρο νερο...τελικα μια χαρα ήταν....και επίσης χθες ξεκινησα και μια σπιτικη συνταγη για την κυτταριτιδα στο σημειο που θελω αλλά ως γνωστων επειδη ειμαι περιεργο ον έβαλα σε όλο το ποδι και μου άρεσε πολυ το αποτελεσμα....νομιζω πως μεχρι τα μεσα αυγουστου που θα πάμε διακοπές θα καταφερω να διώξω την καταραμενη σε εκεινο το σημειο....

βέβαια κορίτσια ειδα χθες την κουνιάδα μου η οποια ειναι 41 χρονων ποση κυτταριτιδα έχει...ειδικά μπροστά στα μπουτια...θα πω κακία αλλά ειπα απο μεσα μου.....σκασε και μην παραπονιεσαι................κοριτσια δεν θέλω να γινω ετσι στα 40 μου....θα συχαθω τον εαυτο μου.....

εγω θα ντρεπόμουν να φορεσω τοσο κοντο σορτς και να κυκλοφορω έτσι....με τα παχη μου να ξεχιλιζουν και την κυτταριτιδα......

1129643tvsq1yiqpw.gif

:D:DΓιατί κορίτσια εμείς που αθλούμασταν συστηματικά και προσέχαμε χρόνια ολόκληρα τη διατροφή μας να είμαστε με +20 κιλά παρόλο που τα παιδιά μας είναι είτε 1 είτε 2 είτε 3 4 5 ετών?

1) Επειδή καθησυχαστήκαμε γιατί είμασταν κορμάρες? ;) Και είπαμε α, αυτό το κακό αποκλείεται να συμβεί σε 'μας άρα ας χαλαρώσουμε, ας το απολαύσουμε ας φάμε?

2) Επειδή είχαμε συνηθίσει τον οργανισμό μας σε πολύ γυμναστική (με αποτέλεσμα να είναι αυξημένος ο μεταβολισμός μας κτλ.) και με το που γεννήσαμε και δεν είχαμε χρόνο για γυμναστική κτλ. κανονικά θα έπρεπε να καταβάλλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια από τις μαμάδες που δε γυμνάζονταν ποτέ συστηματικά για να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα με αυτές?

3) Επειδή έτυχε για κάποιους λόγους να δυσκολευτούμε πιο πολύ? Πχ είχαμε πιο ζόρικα μωρά που μας ξενυχτούσανε (και τρώγαμε :D το βράδυ -πως την έχω έτοιμη την κατηγορία για τα μωράκια μας :D) ή/ και λιγότερη βοήθεια (με δουλειές μωρά κτλ.) σε σχέση με εκείνες που τα χάσανε?

4) Επειδή μας ματιάξανε οι υπόλοιπες όταν είμασταν κορμάρες και για αυτό τώρα καταστραφήκαμε ;):D:D:D:D

Και εγώ στο club κορίτσια! Πρώην κορμάρα και αθλήτρια ήμουν 1.85 και 78 κιλά και τώρα... 100+

εσυ σταμάτησες αθλητισμο.....μια και έξω?να υποθεσω βολει ή μπασκετ....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Έυχαριστώ.... τουλάχιστον δεν είμαι η μόνη.... μα είναι τρελό... στεναχωριέμαι για τα κιλά μου και από τη στεναχώρια πάω και τρώω 2 σοκολάτες... (όχι δεν είμαι τρελή να ξέρετε -βέβαια θα μου πείτε ποιος τρελός το παραδέχτηκε ποτέ? :-D

δεν ειναι φοβερο??? και μολις εχεις φαει τη μια και ενω λες ...καλα εφαγα μια ολοκληρη σοκολατα σκεφτεσαι ποτε θα φας την αλλη!!!:confused:

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Διαφημίσεις

:D:DΓιατί κορίτσια εμείς που αθλούμασταν συστηματικά και προσέχαμε χρόνια ολόκληρα τη διατροφή μας να είμαστε με +20 κιλά παρόλο που τα παιδιά μας είναι είτε 1 είτε 2 είτε 3 4 5 ετών?

1) Επειδή καθησυχαστήκαμε γιατί είμασταν κορμάρες? ;) Και είπαμε α, αυτό το κακό αποκλείεται να συμβεί σε 'μας άρα ας χαλαρώσουμε, ας το απολαύσουμε ας φάμε?

2) Επειδή είχαμε συνηθίσει τον οργανισμό μας σε πολύ γυμναστική (με αποτέλεσμα να είναι αυξημένος ο μεταβολισμός μας κτλ.) και με το που γεννήσαμε και δεν είχαμε χρόνο για γυμναστική κτλ. κανονικά θα έπρεπε να καταβάλλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια από τις μαμάδες που δε γυμνάζονταν ποτέ συστηματικά για να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα με αυτές?

3) Επειδή έτυχε για κάποιους λόγους να δυσκολευτούμε πιο πολύ? Πχ είχαμε πιο ζόρικα μωρά που μας ξενυχτούσανε (και τρώγαμε :D το βράδυ -πως την έχω έτοιμη την κατηγορία για τα μωράκια μας :D) ή/ και λιγότερη βοήθεια (με δουλειές μωρά κτλ.) σε σχέση με εκείνες που τα χάσανε?

4) Επειδή μας ματιάξανε οι υπόλοιπες όταν είμασταν κορμάρες και για αυτό τώρα καταστραφήκαμε ;):D:D:D:D

κοιτα αν κάνεις αθλητισμο-πρωταθλιτισμο-συστηματική άθληση και μετα σταματας απότομα μεσα στα 2 πρωτα χρονια θα πάρεις 10 κιλα ετσι με το καλημερα......γιατι ο οργανισμός ειχε συνηθισει να καει ενα χ αριθμο θερμιδων....όταν αυτο αλλάζει αλλάζει και ο μεταβολισμός σου και όλο αυτο γίνεται λιπος.....

εγω όταν σταμάτησα τον στιβο.....που απλά το έκανα για μενα και δεν ειχα βλεψεις πρωταθλητισμου....η προπονητρια μου, μου ειχε δωσει συγκεκριμενη διατροφη....συνεχισα να τρεχω μονη μου αλλά οχι τοσο σκληρα όπως στην προπονηση σταμάτησα το τρέξιμο στην εγκυμοσινη συνεχισα καποιο διαστημα αφου γέννησα τωρα δεν προλαβαίνω καν.....και έτσι περπαταω πολυ.....κανω και καποιες ασκησεις μονη μου οτι προλαβαινω και οτι εχω όρεξη............

γενικα αν ειμαστε αγκαλιά με τις πάστες και τις πιτσες...και κουναμε το κ....κι μας καθολου μην περιμένουμε να γινει και κανένα θαυμα....ε....:wink::wink:

1129643tvsq1yiqpw.gif

λοιπόν εγω σημερα δοκίμασα το πρωι και το λεμονι με χλιαρο νερο...τελικα μια χαρα ήταν....και επίσης χθες ξεκινησα και μια σπιτικη συνταγη για την κυτταριτιδα στο σημειο που θελω αλλά ως γνωστων επειδη ειμαι περιεργο ον έβαλα σε όλο το ποδι και μου άρεσε πολυ το αποτελεσμα....νομιζω πως μεχρι τα μεσα αυγουστου που θα πάμε διακοπές θα καταφερω να διώξω την καταραμενη σε εκεινο το σημειο....

βέβαια κορίτσια ειδα χθες την κουνιάδα μου η οποια ειναι 41 χρονων ποση κυτταριτιδα έχει...ειδικά μπροστά στα μπουτια...θα πω κακία αλλά ειπα απο μεσα μου.....σκασε και μην παραπονιεσαι................κοριτσια δεν θέλω να γινω ετσι στα 40 μου....θα συχαθω τον εαυτο μου.....

εγω θα ντρεπόμουν να φορεσω τοσο κοντο σορτς και να κυκλοφορω έτσι....με τα παχη μου να ξεχιλιζουν και την κυτταριτιδα......

Αλήθεια, για πες... ποια είναι η σπιτική συνταγή; Αν είναι εύκολη... έχω 1 μήνα μέχρι τις διακοπές... κάτι θα κάνω νομίζω

Την μέρα που σε πρωτοαντίκρισα, αντίκρισα το φως μου!

γεια σασ και απο μενα και εγω μια απο τα ιδια απο 57κιλα εφτασα τα 76 ο μικροσ μου κοντευει τα 2 χρονον εχω χασει μονο 6 κιλα.απο ψυχολογια βραστα.και εχω μια κακη συνηθεια αν πω να κανω διαιτα αρχιζω να τρωω πιο πολυ δεν ξερω πωσ γινετε αυτο αλλα εγω το κανω:oops::oops::oops:ολοκληρο το λεμονι το στιβεισ η οχι:?:

:( Πριν κάνω το αγοράκι μου ήμουν μια γυναίκα όχι μόνο αδύνατη αλλά και γραμμωμένη και πολύ περιποιημένη (γυμναστήρια, δίαιτες, διατροφές, κομμωτήρια, ινστιτούτα αισθητικής) :-D

Τώρα έχει περίπου 2 χρόνια που γέννησα αλλά έχω 20 κιλά σύν και το γυμναστήριο (λόγω έλλειψης χρόνου) το βλέπω αυτή τη στιγμή με τα κυάλια ή το αναπολώ απλά :D. Αγοράζω κυρίως ρούχα για το μπέμπη (εμένα δεν μου κάνει φυσικά τίποτα από αυτά που είχα) και τη βγάζω με μαύρα φορέματα. Το κομμωτήριο πλέον σπάνια.

Και το χειρότερο. Η παραλία. Θα εμφανιστώ και παχουλή, και αγύμναστη, και με όλα τα συναφή. Πως να μην κλαίω? Το καλοκαίρι έφτασε. Θα μου πείτε εδώ καίγεται ο τόπος (δεν ξέρουμε τι θα γίνει με την Ελλάδα μας, το σημαντικό είναι να'ναι καλά το παιδί σου κτλ.) και εσύ ασχολείσαι με αυτό? Ε, ναι λοιπόν ο καθένας με τον πόνο του. :D;) Είμαι και λίγο ψώνιο πως να το κάνουμε. Και φιλάρεσκη. Και τώρα πως κατάντησα έτσι? :(:(:( Νιώθω τόσο άσχημα για το σώμα μου...... και δεν προλαβαίνω να κάνω και πολλά για να το βελτιώσω.... Και φυσικά το μαύρο μπικίνι δε σε σώζει και ας είναι μαύρο!

Δεν έχεις άδικο να ΄στενοχωριέσαι καθώς βλέπεις πως έχεις αλλάξει όχι μονο σαν υποσταση <<μαμά>> αλλά και εξωτερικά. Μια γέννα δεν είναι σουτζουκάκι όμως..έφαγα ένα θα κάνω δίαιτα και θα το χάσω. Είναι ολόκληροι 9 μήνες με όλα όσα συνεπάγεται μια εγκυμοσύνη ..κατακράτηση υγρών, καταπόνηση κοιλιακών μυών κτλ κτλ..τα ξέρεις! Μην βάζεις λοιπον τον εαυτό σου στον τοιχο καταδικάζοντάς τον σαν <<Χοντρό>> και άσχημο. Πρέπει να δώσεις στον εαυτό σου χρόνο να επανέλθει στα παλιά του. ¨Τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. Δώσε του χρόνο να συνειδητοποιήσει τη νέα κατάσταση, τη μητροτητα. Θα έρθει και το γυμναστήριο και η κορμάρα και όλα. Δέξου όμως πως σαν οντότητα θα περάσεις και τις άσχημες περιοδους σου..δεν είναι κακό και δε θα κρατήσει για πάντα. Και κάτι ακόμη..άσε τους άλλους να το παίζουν κουκλάρες και κουκλοι με την τάχα μου κορμάρα τους.Ετσι κι αλλιώς δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο όμορφο σώμα..ένας άνθρωπος αν σε αγαπάει σε βρίσκει όμορφο ακόμη και με μια ουλή, μια λιγη κυτταρίτιδα..με λίγη κοιλιτσα..και οι πιο σημαντικοι άνθρωποι στη ζωή μας είναι αυτοι που μας αγαπάνε..μην το ξεχνας αυτό..όλοι οι υπολοιποι οι κακοβουλοι απλώς δεν έχουν θέση στη ζωή μας γενικότερα.

και για να σου πω και ένα βιωμα..είχα μολις γεννήσει το πρώτο μου παιδι..ήταν 3 μηνων περίπου ίσως και 4 μηνων..είχα ακόμη πλαδαρή κοιλιά και ραγάδες..πήγα κι έβαλα μπικινι και πήγα παραλία. Εκεί ήταν μια κοπέλα με μερικους νεαρους και κοιτουσε καλά καλά την κοιλιά μου και την έδειχνε κιολας σε ένα αγορι...περιττό να σου πω πως σπάστηκα πάαααρα πολύ...όμως όταν θα έρθει η ώρα της να γίνει μαμά και πλαδαρέψει η κοιλιά της έστω και για λίγο να δουμε μετά ποια θα δείχνει την κοιλιά της άλλης!!!χαχαχαχαχα :)χαλαρααα λοιπον....θα έρθει και το <<κορμί>>!!:)

Διαφημίσεις

κοιτα αν κάνεις αθλητισμο-πρωταθλιτισμο-συστηματική άθληση και μετα σταματας απότομα μεσα στα 2 πρωτα χρονια θα πάρεις 10 κιλα ετσι με το καλημερα......γιατι ο οργανισμός ειχε συνηθισει να καει ενα χ αριθμο θερμιδων....όταν αυτο αλλάζει αλλάζει και ο μεταβολισμός σου και όλο αυτο γίνεται λιπος.....

εγω όταν σταμάτησα τον στιβο.....που απλά το έκανα για μενα και δεν ειχα βλεψεις πρωταθλητισμου....η προπονητρια μου, μου ειχε δωσει συγκεκριμενη διατροφη....συνεχισα να τρεχω μονη μου αλλά οχι τοσο σκληρα όπως στην προπονηση σταμάτησα το τρέξιμο στην εγκυμοσινη συνεχισα καποιο διαστημα αφου γέννησα τωρα δεν προλαβαίνω καν.....και έτσι περπαταω πολυ.....κανω και καποιες ασκησεις μονη μου οτι προλαβαινω και οτι εχω όρεξη............

γενικα αν ειμαστε αγκαλιά με τις πάστες και τις πιτσες...και κουναμε το κ....κι μας καθολου μην περιμένουμε να γινει και κανένα θαυμα....ε....:wink::wink:

κ εγω στιβο εκανα αλλα 2 χρονια μετα που σταματησα ειχα καλυτερο κορμι απο ποτέ! χωρις να κανω απολυτως τιποτα!!!!!! μου ειχε φυγει το ''πρηξιμο'' απο τους μυες(ημουν 400αρα) κ ημουν σφιχτη κ καλιγραμμη.

ταση για κοιλια ειχα παντα ομως:evil: τωρα φυσικα παραγινε... βεβαια εβαζα κ τις αλοιφουλες μου προσεχα κ λιγο τωρα δεν εχω κουργιο το βραδυ ουτε τα δοντα μου να πλυνω... κ ναεχω κ αντρα κ μανα να μου λενε, καλα με αυτην την κοιλια θα βγεις στην παραλια??????:?

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Είναι καμμιά σας έτσι??

fat_women_bathingsuits.jpg

Αν όχι, μια χαρά σας βρίσκω. Πάντα υπάρχουν χειρότερα.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Εκεί ήταν μια κοπέλα με μερικους νεαρους και κοιτουσε καλά καλά την κοιλιά μου και την έδειχνε κιολας σε ένα αγορι...

Απίστευτη αγένεια, πώς δε σηκώθηκες να της δώσεις καμιά ανάποδη!:mad:

Εγώ δεν είμαι μαμά αλλά μου συνέβη το εξής: μετά από μια περιπέτεια πριν ένα χρόνο περίπου, και εγχείρηση με μεγάλη τομή στην κοιλιακή χώρα άρχισε η κατρακύλα. Έχω μια κάθετη τομή στην κοιλιά που σαν να τη χωρίζει σε 2 ημισφαίρια και με πήρε τόσο από κάτω που παράτησα τελείως τον εαυτό μου και έτρωγα πολύ όλο το χειμώνα. Ό,τι κιλά πήρα πήγαν κατευθείαν στην κοιλιά και το πρόβλημα έχει γίνει ακόμη μεγαλύτερο:(

Κι έτσι από 1,69 και 54-56 κιλά που ήμουν κανονικά, τώρα είμαι 67 και μ' αυτή την απαίσια κοιλιά... Όλοι μου λένε μείνε πρώτα έγκυος και μετά τα φτιάχνεις όλα μαζί. Έχει μια λογική αυτό αλλά πώς σουλουπώνεται τώρα όλο αυτό? Ούτε και ξέρω... Άσε δε την κυτταρίτιδα... Δίαιτα δεν έχω καταφέρει να κάνω ακόμα κιας έκανα μια ζωή και μάλιστα με επιτυχία... Ούτε το ολόσωμο δεν με σώζει:(:(

it's never too late to start all over again

Απίστευτη αγένεια, πώς δε σηκώθηκες να της δώσεις καμιά ανάποδη!:mad:

Εγώ δεν είμαι μαμά αλλά μου συνέβη το εξής: μετά από μια περιπέτεια πριν ένα χρόνο περίπου, και εγχείρηση με μεγάλη τομή στην κοιλιακή χώρα άρχισε η κατρακύλα. Έχω μια κάθετη τομή στην κοιλιά που σαν να τη χωρίζει σε 2 ημισφαίρια και με πήρε τόσο από κάτω που παράτησα τελείως τον εαυτό μου και έτρωγα πολύ όλο το χειμώνα. Ό,τι κιλά πήρα πήγαν κατευθείαν στην κοιλιά και το πρόβλημα έχει γίνει ακόμη μεγαλύτερο:(

Κι έτσι από 1,69 και 54-56 κιλά που ήμουν κανονικά, τώρα είμαι 67 και μ' αυτή την απαίσια κοιλιά... Όλοι μου λένε μείνε πρώτα έγκυος και μετά τα φτιάχνεις όλα μαζί. Έχει μια λογική αυτό αλλά πώς σουλουπώνεται τώρα όλο αυτό? Ούτε και ξέρω... Άσε δε την κυτταρίτιδα... Δίαιτα δεν έχω καταφέρει να κάνω ακόμα κιας έκανα μια ζωή και μάλιστα με επιτυχία... Ούτε το ολόσωμο δεν με σώζει:(:(

Χμμ ... σαν να το έχω γράψει εγω!! απο 1,69 και 51 κιλά μεσολάβησαν ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και την πλήρωσαν .....οι σοκολάτες! Αποτέλεσμα? 67 κιλά:oops: Προσπαθώ ένα χρόνο να τα χάσω αλλά τίποτα! Άσε που όλοι με ρωτούσαν αν είμαι έγκυος. Και όχι τπτ αλλο, άλλα μόλις μπήκα σε διαδικασία εξωσωματικης και νομίζω πρέπει να προσέξω πολύ μην πάρω τουλάχιστον άλλα...

Διαφημίσεις

Άσε που όλοι με ρωτούσαν αν είμαι έγκυος.

Mια απ' τα ίδια! Καλή επιτυχία με την εξωσωματική, γρήγορα να μείνεις έγκυος κι όλα να σου πάνε καλά;)

it's never too late to start all over again

Κορίτσια μια απ' τα ίδια:(

Πριν μείνω έγκυος ήμουν 63 κιλά με ύψος 176....και μετά την γέννα και αφού χρόνισε ο μικρός είχα φτάσει 82 κιλά:(

Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι στα 2α γενέθλια του μικρού θα ήμουν οπως παλιά...έραψα το στόμα μου...είχα υπομονή και επιμονή και έχασα πάρα πολλά κιλά...και ακόμα συνεχίζω.

Τώρα είμαι 65 κιλά αλλά ο στόχος είναι τα 60...που θα πάει σε λίγο καιρό θα τα φτάσω;)

Αγόρασα και ένα λευκό μπικίνι που το ζαχάρωνα καιρό το φόρεσα κι' όλας και αισθάνομαι υπέροχα;)

Την Δευτέρα έκανα το τέστ δυσανεξίας!Την Τρίτη ξεκίνησα...σήμερα είμαι 2,5 κιλά κάτω...βρήκα μάλλον την ''δίαιτα'' που μου αρμόζει χωρίς να νοιώθω οτι στερούμαι και το σημαντικότερο οτι ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΩ!

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Οταν εμεινα εγκυος την κορη μου ημουν 57 κιλα με 1.70 υψος ,γεννησα και ημουν 70 κιλα.Εχασα μετα την γεννα μονο 2 κιλα και μετα απο 3 χρονια ημουν 68 κιλα με την κοιλια τουρλα και ολοι να με ρωτανε αν ημουν παλι εγκυος,να ψαχνω να βρω μπλουζες με μπασκα και τα νευρα κροσια.2 μηνες πριν μεινω εγκυος τον γιο μου προσπαθησα χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια και εχασα 4 κιλα.Ετσι ξεκινησε και η δευτερη εγκυμοσυνη και τερματισε με εμενα στα 84 κιλα.Μετα απο 10 ημερες απο την γεννα εχασα 15 κιλα .Ημουν 69 κιλα και με πεινα και γυμναστικη αισιως εφτασα τα 60 κιλα και ο στοχος ειναι τα 57.Νοιωθω πολυ καλα , η κοιλια δεν εχει φυγει εντελως αλλα μειωθηκε καθως επισης και τα πλαινα σαμπρελακια, φοραω και κολλητες μπλουζες , στενεψα ολα μου τα παντελονια και γενικως κατεβηκα 2 νουμερα στα ρουχα μου.Ο αντρας μου με βλεπει παλι διαφορετικα και μου κανει συνεχως κοπλιμεντα.Το σημαντικοτερο ειναι οτι εχει αλλαξει εντελως η ψυχολογια και η διαθεση μου.

nSRtp3.png

Την Δευτέρα έκανα το τέστ δυσανεξίας!Την Τρίτη ξεκίνησα...σήμερα είμαι 2,5 κιλά κάτω...βρήκα μάλλον την ''δίαιτα'' που μου αρμόζει χωρίς να νοιώθω οτι στερούμαι και το σημαντικότερο οτι ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΩ!

για πες λεπτομερειες!

Κορίτσια μια απ' τα ίδια:(

Πριν μείνω έγκυος ήμουν 63 κιλά με ύψος 176....και μετά την γέννα και αφού χρόνισε ο μικρός είχα φτάσει 82 κιλά:(

Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι στα 2α γενέθλια του μικρού θα ήμουν οπως παλιά...έραψα το στόμα μου...είχα υπομονή και επιμονή και έχασα πάρα πολλά κιλά...και ακόμα συνεχίζω.

Τώρα είμαι 65 κιλά αλλά ο στόχος είναι τα 60...που θα πάει σε λίγο καιρό θα τα φτάσω;)

Αγόρασα και ένα λευκό μπικίνι που το ζαχάρωνα καιρό το φόρεσα κι' όλας και αισθάνομαι υπέροχα;)

για πες τι ετρωγες?

και εκει που λεγαμε οτι χασαμε ηρθανε τα θαυματακια μας

η αννα μαρια μας γεννηθηκε στις 16/2/2009

και ο μπεμπης στις 17/7/2010

Για πες για πές...

λοιπον να σας πω κι εγω τα δικα μου, λιγο ασχετα με αυτα που συζητατε στα τελευταια ποστς αλλα... μιας και με επιασε αποψε να μιλησω...

Skybeam σε καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις...αλλα αν εισαι εσυ καλα κανεις και τα παιδακια σου και αν συνεχισεις και μετα απο αυτο να νιωθεις καπως τοτε ολα διορθωνονται...

Μετα απο ενα ατυχημα που ειχα πριν 8 χρονια με αποτελεσμα ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ καταγμα στο ποδι κνημης περονης, εξωτερικες λαμες (σαν καρφια που περναν μεσα στο κοκκαλο μη σας τα λεω και σας σηκωνεται η τριχα) 6 μηνες και λοιπα, απο το πολυ καθησιο ειδικα το πρωτο 3μηνο αρχισα να κανω κοιλιτσα αλλα δε με πολυενοιαξε γιατι τοτε αλλο ηταν το προβλημα και αν θα επανελθει το ποδι

τοτε στα περιπου 56 κιλα και οταν πια αρχισα να επανερχομαι η κοιλιτσα παρεμεινε.

οταν εμεινα εγκυος 1η φορα εκανα διατροφη για να μη γινω πολυ παραπανω απο οσο μου επετρεπε το ποδι μου να σηκωνω λογω της καταστασης του. Πηρα 10 με 11 κιλα, μετα τη γεννα μου μειναν ενα δυο. Στη δευτερη δεν εκανα διατροφη αλλα με μια δυο στραβες που μου τυχαν παλι δεν ετυχε να ξεπερασω τα 12 κιλα συν. Τελικα αυτη τη στιγμη χωρις να κανω ουτε μια μερα διαιτα εχω φτασει να ειμαι 68-69 ...αλλα δεν ανεβαινω στη ζυγαρια πια. ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΕΡΙΤΤΟ.

Γιατι το θεμα ξερετε ποιο ειναι? οτι στη παραλια ολοι καρφωνονται στα σημαδια που εχω στο ποδι μου και οχι στα κιλα! να μου πειτε που το ξερω, ε αφου τους βλεπω!

Αυτα που εχουμε πανω μας, κιλα σημαδια κλπ δεν πρεπει να ειναι ικανα να μας ριξουν. θα μπορουσα να κυκλοφορω παντα με παντελονια.. οχι ομως .... Αν οι κακεντρεχεις θελουν να πιαστουν απο καπου για να σχολιασουν θα βρουν κατο στανταρ κι ας εισαι η σκλεναρικοβα...(λεμε τωρα...)

Την υγεια μας να εχουμε για να ειναι και τα παιδακια μας καλα και κατα τα αλλα...αν δε τους αρεσουμε ας αλλαξουν παραλια!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...