Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Οι συναντήσεις της Πέμπτης

Marle

Recommended Posts

Και εμείς μια από τα ίδια... έτρεχα για κάτι δικές μου αιματολογικές χθες και δεν τα καταφέραμε... :(

Ελπίζω την άλλη εβδομάδα να σας δούμε :D

Φιλιά σε όλους :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 579
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολύ ωραία περάσαμε!!! Ο Ιάσων τίμησε επιτέλους και την παρέα των κοριτσιών και έπαιξε με τα κουβαδάκια τους και όση ώρα τριγύρναγε ήταν με τον μπαμπά του κι εγώ στη λούφα.... :wink:

... και όση ώρα τριγύρναγε ήταν με τον μπαμπά του κι εγώ στη λούφα.... :wink:

Ένας από τους λόγους που πάω πακέτο με τον άντρα μου όταν είναι και ο μικρός και θέλω να έχω λίγο χρόνο με φίλες μου... :wink:

Αυτές οι συναντήσεις της Πέμπτης πολύ μου αρέσουν! Η Άννα προσπαθεί να κάνει πρόοδο στα βηματάκια (έβαλα τον μπαμπά να κάνει εντατικά μαθήματα Laughing ), ο Ιάσονας σχεδόν περπατάει μόνος του, η Δανάη ακολουθεί κατά πόδας, η Λήδα το΄χει, το΄χει και τελευταίοι και καταιδρωμένοι εμείς Laughing

Και εμάς μας αρέσουν πολύ! Και ελπίζω να τις συνεχίσουμε και μετά το καλοκαίρι....

Felinidoc......πες στο μπαμπά να εντατικοποιήσει κι άλλο τις σπουδές, διότι στην παιδική χαρά του Θησείου εθεάθη μπόμπιρας 11 μηνών ο οποίος περπατούσε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, είχε 6 δόντια, έλεγε μαμά-μπαμπά και έτρωγε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ την μπανάνα του...Η Λήδα ερωτευμένη φουλ, αυτός δεν της δίνει καμία σημασία, καθότι σούπερμαν, η μπειμπισίτερ της Λήδας με υπογλώσσια γιατί το δικό μας παιδί δεν κάνει τέτοια κόλπα!!!! :D:D:D:D

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Διαφημίσεις

Κι εμείς κατά το μεσημέρι βλέπω να φτάνουμε...

Λέγαμε να φύγουμε σήμερα το βράδυ, αλλά τα αγόρια μου κοιμούνται -ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ :lol::lol:... και το μεγάλο θα δυσκολευτώ να το κουβαλησω στο αυτοκίνητο :lol:

Θα περιμένω τηλέφωνο!

ΣΜΑΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!! επίσης :D (πρέπει να βρούμε emoticon.. :wink: )

KbCJp2.pngEYukp3.png

στο θησειο υπαρχει μια πολυ καλη παιδική χαρα(με λιγο παλαιωμένα βεβαια παιχνιδια) η οποία ειναι πάρα πολύ ασφαλής για τα παιδάκια.Ειναι ανοιχτή απο τις 6-8.30 και πάρα πολύ καθαρή και κυρίως χωρίς τη δυνατότητα να μπαίνει ο κάθε περαστικός μέσα.Δυστυχώς βέβαια ειναι λίγο μακρια απο τις καφετέριες και αν θέλετε να πιειτε καφεδάκι θα πρέπει να το έχετε προμηθευτεί από πριν.Εγώ σχεδόν κάθε απόγευμα θα ειμαι εκεί από εδώ και πέρα , εκτός από αυτή την Πέμπτη οπότε αν θέλετε περνάτε,ρίχνετε μια ματιά και αν σας αρέσει καθεστε με τα ζουζούνια σας...... ειναι στην οδό Δημοφώντος και πάτε απο το περιφεριειακό του Θησείου.

Felinidoc......πες στο μπαμπά να εντατικοποιήσει κι άλλο τις σπουδές, διότι στην παιδική χαρά του Θησείου εθεάθη μπόμπιρας 11 μηνών ο οποίος περπατούσε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, είχε 6 δόντια, έλεγε μαμά-μπαμπά και έτρωγε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ την μπανάνα του...Η Λήδα ερωτευμένη φουλ, αυτός δεν της δίνει καμία σημασία, καθότι σούπερμαν, η μπειμπισίτερ της Λήδας με υπογλώσσια γιατί το δικό μας παιδί δεν κάνει τέτοια κόλπα!!!! :D:D:D:D

:lol: Το τελικό χαστούκι ξέρεις ποιο είναι σε αυτή την περίπτωση... Ό μπομπιρας δεν θήλασε ούτε ένα λεπτό και κοιμάται 21-9 κάθε βράδυ!

ΥΓ ο μπαμπάς μας την έχει βάλει κάτω και την τρέχει, βλέπεις τώρα θα πάμε Ιταλία και πρέπει να το δείξει το παιδί του στο συγγενολόι!!! :lol:

WLn5p2.png

Διαφημίσεις

Laughing Το τελικό χαστούκι ξέρεις ποιο είναι σε αυτή την περίπτωση... Ό μπομπιρας δεν θήλασε ούτε ένα λεπτό και κοιμάται 21-9 κάθε βράδυ!

Καλά, στάνταρ!!!Λέει σοβαρός ''μαμά-μπαμπά καληνύχτα'' ,ξαπλώνει στην κούνια και χτυπάει το 12ωράκι του!!!!

ΥΓ ο μπαμπάς μας την έχει βάλει κάτω και την τρέχει, βλέπεις τώρα θα πάμε Ιταλία και πρέπει να το δείξει το παιδί του στο συγγενολόι!!! Laughing

άντε να αρχίσουμε ιδιαίτερα για να πηγαίνουμε διαβασμένες στις συναντήσεις τις Πέμπτης....εμείς έχουμε ορίσει αρμοδιότητες : περπάτημα-μπαμπάς, ''μαμά-μπαμπά''-η γιαγιά, μπανάνα-η μπέιμπισίτερ,τηλεπαθητική παρακίνηση δοντιού-εγώ (με ρίξανε...)

bon bon μας λείπεις, πότε θα σε ξαναδούμε;

Σε ποια παραλία πήγατε (είναι και ένα θέμα αυτό); Και πολλές ευχές για την βάφτιση!!!

καλησπερα, τι κανετε?

σας εχω χασει ! διαβαζω ομως οτι περνατε καλα! :D

εμεις ειμαστε εκτος παρεας για λιγες μερες (και αυτη την εβδομαδα) γιατι εχει ερθει η kitty4 σπιτι και κανουμε διακοπες! :cool::cool:

αφηστε που μαθαινει και η Θεοδωρα μου να τρωει επιτελους,... ζηλευει την αναστασια μαλλον! :D

felinidoc μου και εμενα μου λειψατε πολυ :roll: & σε ευχαριστω για τις ευχες !

απο παραλια μενω ν.μακρη, οποτε εδω γυρω τη βγαζουμε. τη μικρη ομως μου ειπε ο γιατρος το σεπτεμβρη να τη βαλω για μπανιο!

πολλα φιλακια σε ολες!

υγ. σας διαβαζουμε μονο προς το παρον ...

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Γεια σας και από εμάς!

Χαθήκαμε γιατί έχουμε μπλέξει με δουλειές, βάφτιση, φτιάξιμο βεράντας, και κάτι βόλτες με το μπαμπά και το ξεχάσαμε να έρθουμε την Πέμπτη! :oops:

Όμως σας σκεφτόμαστε και θα επανέλθουμε δριμύτερες! Ελπίζουμε να έρθουμε την επόμενη Πέμπτη, αν και κορυφώνεται το τρέξιμο της βάφτισης.

Πρέπει να σας δω να με συνεφέρετε και λίγο γιατί έχω σαλτάρει με την κόρη μου, κάθομαι και την κοιτάω σα χαζή και την καμαρώνω με ένα βλακώδες ύφος.

Επίσης πρέπει να χάσω 10 κιλά σε 10 μέρες μέχρι τη βάφτιση, έχετε κανένα τρόπο; Αποτρίχωση δοκίμασα να κάνω, έχασα μόνο ένα κιλό :lol::lol::lol: !

Σας φιλώ πολύ όλες ανεξαιρέτως!

1103660.png

________

I think men who have a pierced ear are better prepared for marriage. They've experienced pain and bought jewelry.

Επίσης πρέπει να χάσω 10 κιλά σε 10 μέρες μέχρι τη βάφτιση, έχετε κανένα τρόπο; Αποτρίχωση δοκίμασα να κάνω, έχασα μόνο ένα κιλό :lol::lol::lol: !

κοψε τα μαλλια σου αγοριστικο,θα χασεις 2 κιλα :lol::lol::lol:

9a7bp2.pngIm47p2.png

καλημέρα.....διάβασε κανείς τη πρόταση μου.....

ελπίζω την επόμενη Πεμπτη να μπορέσω να έρθω και εγώ μια και έρχεστε τόσο κοντά στο σπίτι μου και να γνωριστούμε......

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή (κουτσή :lol::lol::lol::lol: ) εβδομάδα!

Μπορεί οι Κωστήδες να απείχαν της προηγούμενης συνάντησης της Πέμπτης, αλλά βρέθηκαν μεταξύ τους και τα είπαν (σαν άντρες :lol: ) την Κυριακή το πρωί στη Ραφήνα :lol:

Φτιάξανε κάστρα στην άμμο (εμείς δλδ, οι Κωστήδες τα γκρεμίζανε :cool: ) και πλατσουρίσανε.

annastasia περάσαμε πολύ ωραία και πολύ χαίρομαι που απ'ότι φαίνεται θα τα λέμε συχνά παραλιακώς :D:D

Μήπως να καλέσουμε και τις υπόλοιπες?? :wink::D

KbCJp2.pngEYukp3.png

angela_kgr,την διάβασα την πρόταση σου,εμένα τουλάχιστον με ενδιαφέρει γιατί είμαστε γειτόνισσες...παρόλα αυτά αυτήν την παιδική χαρά δεν την ήξερα :oops: ! Θα την φέρω πολύ σύντομα, ίσως και σήμερα...απλώς μου είπαν ότι δεν έχει κούνιες για μωράκια...ισχύει;

Καλημέρα και καλή (κουτσή :lol::lol::lol::lol: ) εβδομάδα!

Μπορεί οι Κωστήδες να απείχαν της προηγούμενης συνάντησης της Πέμπτης, αλλά βρέθηκαν μεταξύ τους και τα είπαν (σαν άντρες :lol: ) την Κυριακή το πρωί στη Ραφήνα :lol:

Φτιάξανε κάστρα στην άμμο (εμείς δλδ, οι Κωστήδες τα γκρεμίζανε :cool: ) και πλατσουρίσανε.

annastasia περάσαμε πολύ ωραία και πολύ χαίρομαι που απ'ότι φαίνεται θα τα λέμε συχνά παραλιακώς :D:D

Μήπως να καλέσουμε και τις υπόλοιπες?? :wink::D

Ναιιιιιιιιιιιι!!!! :D:D:D

Περάσανε πολύ ωραία οι Κωστήδες μας αλλά και οι μαμαδομπαμπάδες (εμείς δηλαδή)!!!! Θα τα λέμε σίγουρα συχνά... και όσοι πιστοί προσέλθετε στις Μαρίκες!!!! :wink::cool:

(Παρεπιπτόντως Ελίζα, ο δικός μου μόλις γυρίσαμε από τη θαλασσα έφαγε φρούτα και κοιμήθηκε 2 ώρες!!! Δεν το πίστευα!!! :shock::shock: )

καλημέρα.....διάβασε κανείς τη πρόταση μου.....

ελπίζω την επόμενη Πεμπτη να μπορέσω να έρθω και εγώ μια και έρχεστε τόσο κοντά στο σπίτι μου και να γνωριστούμε......

Λοιπόν.... νέα συνάντηση της Πέμπτης στην παιδική χαρά της Δημοφώντος. Όντως την είχα ξεχάσει, είναι πολύ ωραία παιδική χαρά με πολλά παιχνίδια και δεντράκια. Ραντεβού; :wink:

Laughing Το τελικό χαστούκι ξέρεις ποιο είναι σε αυτή την περίπτωση... Ό μπομπιρας δεν θήλασε ούτε ένα λεπτό και κοιμάται 21-9 κάθε βράδυ!

Καλά, στάνταρ!!!Λέει σοβαρός ''μαμά-μπαμπά καληνύχτα'' ,ξαπλώνει στην κούνια και χτυπάει το 12ωράκι του!!!!

Καλά ε; τα νεύρα μου!!! :mad:

δεν έχει για πολύ μωρά αλλά εγώ τη δική μου που είναι 7 μηνών την ανέβασα λίγο στο "γύρω γυρω όλοι".Επιτρέπεται ως παιδιά 12 ετ΄΄ων και είναι ανοιχτά από τις 9-13 και απο τις 6-8.30 εκτός Κυριακής.Αυτή τη Πέμπτη θα είμαι εκτός Αθηνών αλλά ελπίζω να σας δω την επόμενη εβδομάδα.........

Δεν έχεις δει τον θύσσανο, γι'αυτό μιλάς. Αν τα κόψω θα γλιτώσω τουλάχιστον 5 κιλά, και πολλές ώρες από το ξέμπλεγμα στο λούσιμο. Επίσης θα σταματήσει η μπέμπα να κρεμιέται από τα μαλλιά μου σαν την Τσίτα στη ζούγκλα.

1103660.png

________

I think men who have a pierced ear are better prepared for marriage. They've experienced pain and bought jewelry.

Δεν έχεις δει τον θύσσανο, γι'αυτό μιλάς. Αν τα κόψω θα γλιτώσω τουλάχιστον 5 κιλά, και πολλές ώρες από το ξέμπλεγμα στο λούσιμο. Επίσης θα σταματήσει η μπέμπα να κρεμιέται από τα μαλλιά μου σαν την Τσίτα στη ζούγκλα.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΒΑΠΤΙΣΗ. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ :wink:

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Αγαπητές συνθηλάζουσες εγώ δε θα μπορέσω να είμαι στην συνάντηση της Πέμπτης, αλλά αύριο θα πάω στην παιδική χαρά που προτεινε η angela_kgr...

'Oσες πιστές προσέλθετε! Μάλλον θα είναι και η Μarle με Ιασονίτο....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...