Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ!!!!!

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ (ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ,ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ) ΕΧΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ "ΝΩΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ..ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΕΝΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ...ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ" ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΡΚΕΣΤΗΚΕ ΣΤΟ "ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ,ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΟΔΑ...".

ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΨΩΝΙΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ

ΜΕ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ;

:cry::cry::cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 79
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Pixy, άποψή μου......: γράψτους ΟΛΟΥΣ.... και κάνε αυτό που νομίζεις εσύ...

Κι εγώ δεν ήθελα να ψωνίσω πολλά πράγματα νωρίτερα αλλά τουλάχιστον τα βασικά τα ψώνισα... Εξάλλου σκέψου ότι κάποια πράγματα (επιπλάκια ας πούμε) δεν είναι ετοιμοπαράδοτα... μπορεί να θέλουν ως και έναν μήνα για να στα φέρουν!!!!

Και φυσικά μερικά πράγματα πρέπει να τα έχεις από πριν, γιατί μετά δεν θα μπορείς να βγεις και να τα διαλέξεις μόνη σου....

Κι εγώ έχω βαρύνει αρκετά αλλά πήγα τώρα και ψώνισα κάποια πράγματα που χρειάζομαι...

Τέλος, μερικά πράγματα δεν έχουν λογική.... Δηλαδή, τί;;; αν κάνεις καισαρική, πάλι δεν θα ψωνίσεις κρεβατάκι και συρταριέρα;; Εκτός αν τα μωρά που γενιούνται με καισαρική τα βάζουν και κοιμούνται στο πάτωμα.. και τα ρούχα τους τα βάζουν σε τίποτα τσουβάλια;;; Δεν ξέρω ρε κορίτσια βοήθηστε, εγώ γέννησα φυσιολογικά....

Sorry, για το μεγάλο post... αλλά είμαι φορτωμένη από τα δικά μου και μου τη δίνει που μερικοί δεν σε αφήνουν να χαρείς μερικά πράγματα... Επαναλαμβάνω... γράψτους όλους και κάνε το δικό σου!!!!!

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Pixy, άποψή μου......: γράψτους ΟΛΟΥΣ.... και κάνε αυτό που νομίζεις εσύ...

Κι εγώ δεν ήθελα να ψωνίσω πολλά πράγματα νωρίτερα αλλά τουλάχιστον τα βασικά τα ψώνισα... Εξάλλου σκέψου ότι κάποια πράγματα (επιπλάκια ας πούμε) δεν είναι ετοιμοπαράδοτα... μπορεί να θέλουν ως και έναν μήνα για να στα φέρουν!!!!

Και φυσικά μερικά πράγματα πρέπει να τα έχεις από πριν, γιατί μετά δεν θα μπορείς να βγεις και να τα διαλέξεις μόνη σου....

Κι εγώ έχω βαρύνει αρκετά αλλά πήγα τώρα και ψώνισα κάποια πράγματα που χρειάζομαι...

Τέλος, μερικά πράγματα δεν έχουν λογική.... Δηλαδή, τί;;; αν κάνεις καισαρική, πάλι δεν θα ψωνίσεις κρεβατάκι και συρταριέρα;; Εκτός αν τα μωρά που γενιούνται με καισαρική τα βάζουν και κοιμούνται στο πάτωμα.. και τα ρούχα τους τα βάζουν σε τίποτα τσουβάλια;;; Δεν ξέρω ρε κορίτσια βοήθηστε, εγώ γέννησα φυσιολογικά....

Sorry, για το μεγάλο post... αλλά είμαι φορτωμένη από τα δικά μου και μου τη δίνει που μερικοί δεν σε αφήνουν να χαρείς μερικά πράγματα... Επαναλαμβάνω... γράψτους όλους και κάνε το δικό σου!!!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ 1000%

Και γω που δεν είμαι φορτωμένη.... Φορτώθηκα με αυτά που διαβάζω!!!!!!!!!!!!!!

Και φορτώθηκα πιο πολύ γιατι έχω σχηματίσει την αποψη οτι είχες πολύ άγχος απο την αρχή για την εγκυμοσύνη σου και αντί να σε χαλαρώνουν σε επιβαρύνουν... :twisted: Κανε τη βόλτα σου και σιγα σιγα τις αγορές σου.. ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Μη μασας καθολου!Αν ειναι δυνατον!Δηλαδη μολις γεννησεις θα τρεχεις για ψωνια?Δε γινονται αυτα...ΚΑι πραγματι τα επιπλα θελουν καποιο χρονο παραδοσης!Τι θα γινει το μωρο μεχρι να ερθουν??!ΚΑνε κουκλα μου τα ψωνια σου και ολα καλα θα πανε!Δεν υπαρχει λογος να σκεφτεσαι αρνητικα!!

bxBwp2.png EgDTp2.png

Διαφημίσεις

Τα κορίτσια έχουν δίκιο pixy! Μην αφήνεις κανέναν να σου χαλάει τη χαρά! Άσε που μετά δεν θα μπορείς εκ των πραγμάτων να ψωνίσεις με την ησυχία σου. Και πράγματι. Εμένα η αλαξιέρα και η κούνια είχαν 20 μέρες παράδοση. Καλύτερα να τα έχεις όλα έτοιμα και να είσαι ήσυχη. Αλλιώς θα σου πέσουν όλα μαζεμένα και θα πελαγώσεις.

Think positive!! :):)

μην τρελαθω τελειως!!!!!!!!!!!σε ολες μας τα ιδια κανουν??????????κι εμενα μια απο τα ιδια μου ελεγαν και τομονο που καταφεραν ηταν να μου σπασουν τα νευρα και να σκεφτομαι συνεχεια αρνητικα,ετσι και εγω τα εγραψα ολα στα παλια μου τα παπουτσια και τα αγορασα ολα!!!!!!!!μην ακους κανεναναπολαυσε την εγκυμοσυνη σου.

my baby was my reborn...

Μπορείς να πας να διαλέξεις τα πάντα και να δώσεις μια μικρή προκαταβολή και να στα παραδόσουν αλλά και να τα εξοφλήσεις μετά την γέννα όταν θα πας στο σπίτι!!! Εμείς έτσι κάναμε γιατί μετά λεχώνα με ένα μωρό στο στήθος είναι αδύνατον να έχεις κουράγιο για ψώνια, άλλωστε μερικά είναι απαραίτητα να τα έχεις αγοράσει από πριν γιατί τα ρούχαλάκια θέλουν και πλύσιμο και σιδέρωμα από πριν!!!

Το ίδιο και το καλάθι,ή το λύκνο αναλόγος τι θα πάρεις την πάντα από το κρεβατάκι και τις κουβερτούλες με τα σεντονάκια δεν θα τα πλύνεις πιο πριν;; τι είναι αυτά που σου λένε πια;! Βάλτους σε τάξη σε παρακαλώ!!! :wink::lol:8)

Pixy για να σου δώσω να καταλάβεις εγώ γέννησα Ιανουάριο το δωμάτιο του παιδιού ήταν έτοιμο από τον Οκτώβριο. Αυτή είναι η χαρά της μάνας να ετοιμάσει με ηρεμία όπως έχει φανταστεί το δωμάτιο για το μωράκι της. Άμα γεννήσεις δεν θα προλαβαίνεις να κάνεις κάτι.

pixy είσαι απ'οτι κατάλαβα στην 32 εβδομάδα. Εγώ μετά την 37 άρχισα να κουράζομαι πάρα πολύ και τελικά χάρηκα πολύ που ο αντρας μου με πίεσε να πάρουμε τα πράγματα του μωρού νωρίτερα και όχι την τελευταία στιγμή όπως ήθελα εγω. Εξάλλου καλυτερα να πας για ψώνια τώρα τον Ιούνιο παρά τον Ιούλιο και τον Αυγουστο.

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ Η ΣΟΦΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.

ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Η ΟΥΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΠΩΣ ΜΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ .

ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΨΩΝΙΣΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΛΕΝΕ.

ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Ή ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ;ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΑ 3ΜΗΝΟ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΩ;

Εγω παντως το ειχα απο την αρχη.Στην αρχη βεβαια τον κοιμιζα στο πορτ μπεμπε αλλα απο τον ενα μηνα και μετα τον ειχα στο κρεβατακι του και στο πορτ μπεμπε στη διαρκεια της μερας.Καλυτερα παρτο γιατι μετα θα εχεις αλλα τρεξιματα και δε θα εχεις ισως τοση ορεξη να ψαχνεις.

bxBwp2.png EgDTp2.png

Καλύτερα να το έχεις, να σου βρίσκεται... μπορεί να το αποφασίσεις να το χρησιμοποιήσεις νωρίτερα.

Απορία: 3 μήνες πού θα το κοιμίζεις το μωρό;;

Όσο ζω... μαθαίνω

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

κατά καιρούς ακούω διάφορα κουφά...τα οποία βέβαια απο το ένα αυτί μπαίνουν και απο το άλλο βγαίνουν. Κράταω μόνο οτι έχει λογική και μπορώ να το κατανοήσω...αλλιώς θα περίμενα ο Ιωακείμ να πάει φαντάρος και μετά να του πάρω κρεββάτι. :lol::lol:

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

Διαφημίσεις

ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ.

ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΚΕΙ.

ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ;

τι εννοείς όταν λές κούνια και τι όταν λες κρεββατάκι.

Εγώ ως κούνια λέω το κρεββατάκι με τα κάγκελα γύρω γύρω στο οποίο μπορούν να κοιμηθούν μέχρι 3-4 χρονών περίπου.

Το κρεββατάκι είναι για μεγαλύτερα παιδιά, κανονικό μονό κρεββατι δηλ χωρίς κάγκελα κλπ

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

Καλά σου λένε όλα τα κορίτσια,

Ειδικά τα έπιπλα δεν είναι είδος που τα ψωνίζεις όπως στο super market, θέλουν και κάποιες μέρες για την παράδοση. Άσε που πρέπει να έχεις και αρκετό χρονικό περιθώριο ώστε αν γίνει τίποτα και σε καθυστερήσουν, ή ερθει κάτι λάθος, να μπορεί να διορθωθεί.

Το μωράκι θα γεννηθεί μια χαρά ανεξάρτητα του αν θα αγοράσεις εσύ έπιπλα η όχι.

Και στο κάτω κάτω, επειδή και μένα μου λέγαν τέτοιες βλακείες, να τους πεις ότι αν (χτύπα ξύλο) πάει κάτι στραβα , το τελευταίο που θα σε νοιάξει είναι τα έξοδα και τα έπιπλα και στο κάτω κάτω αυτά είναι αναλώσιμα και τα πετάς, και ότι το μοναδικό που θα σε νοιάζει εκείνη τη στιγμή είναι το μωρό σου!! Είναι σκληρό, το ξέρω αλλά εγώ τέτοια τους λέω, τους πετάσω και κανένα "Αν πάθω εγώ κάτι, τα έξοδα που έχεις κάνει ως τώρα για μένα θα σε νοιάξουν (στην μάνα μου)" και μετά από αυτό, δεν ξαναλένε ΤΙΠΟΤΑ!!!

Άντε μην αφήσιες κανένα να σε συγχίζει..Κάνε τώρα τα ψώνια σου με χαρά, γιατί μετά θα πιάσουν και οι ζέστες, θα βαρύνεις και άλλο και δεν θα μπορείς να ψάξεις..

Ασε που μεσολαβει Αυγουστος και όλες οι εταιρίες κλείνουν για διακοπές!!!

Και μην πτοείσαι, το μωράκι θα γεννηθεί μια χαρά, και όσο είσαι έγκυος και είσαι χαρούμενη που του ψωνίζεις πραγματάκια το κατλαλαβαίνει και χαίρεται και αυτό!!!

pixy πάρτο από τώρα για να το διαλέξεις με την ησυχία σου. Και μην ξεχάσεις και το στρωματάκι νά ναι επίσης καλό. Να βεβαιωθείς ότι θα χαμηλώνει η βάση του κρεβατιού ώστε να ψηλώνουν τα κάγκελα όσο το παιδάκι μεγαλώνει και να ναι φτιαγμένο από ελαφρύ ξύλο.

Εγώ στην αρχή την κοίμιζα στο καλαθάκι που την έφερα από το μαιευτήριο (έχουν την ανάγκη να νιώθουν σε φωλίτσα), αλλά τό χα βάλει μέσα στο κρεββατάκι που είχε και κουνουπιέρα! Έτσι, κοιμόταν μια χαρά. :wink::wink:

Κούνια τί εστί;;;

Εγώ πάντως από την πρώτη μέρα την δικιά μου την έβαλα στο κρεβατάκι της. Και το ίδιο θα κάνω και στο δεύτερο.

Όσο ζω... μαθαίνω

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ.

ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΚΕΙ.

ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ;

τι εννοείς όταν λές κούνια και τι όταν λες κρεββατάκι.

Εγώ ως κούνια λέω το κρεββατάκι με τα κάγκελα γύρω γύρω στο οποίο μπορούν να κοιμηθούν μέχρι 3-4 χρονών περίπου.

Το κρεββατάκι είναι για μεγαλύτερα παιδιά, κανονικό μονό κρεββατι δηλ χωρίς κάγκελα κλπ

ΚΟΥΝΙΑ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΡΟΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΜΕ ΡΟΔΕΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.

ΓΙΑΤΙ; :? ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ;

Pixy μήπως σκεφτείς να πάρεις και αυτό που είναι σαν κουνίτσα-ρηλάξ αλλά με μηχανισμό που κουνιέται μόνο του και νανουρίζει το μωρό? Είναι ακριβούτσικο αλλά έχει σώσει πολλές μαμάδες από το σήκωμα και τους πόνους στη μέση.

Pixy μήπως σκεφτείς να πάρεις και αυτό που είναι σαν κουνίτσα-ρηλάξ αλλά με μηχανισμό που κουνιέται μόνο του και νανουρίζει το μωρό? Είναι ακριβούτσικο αλλά έχει σώσει πολλές μαμάδες από το σήκωμα και τους πόνους στη μέση.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΑ JUMBO ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ FISHER PRICE.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΕΥΡΩ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΤΟ ΡΙΛΑΞ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΠΟΛΥ.

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...