Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πόνοι Μέσης - Ισχυαλγία

Recommended Posts

Σε νιωθω...αν δε κανεις κουτσος δεν ξερεις.. Εγω που τελικά εχω δισκοκηλη κι ακόμη υποφερω δεν ποναω οταν ειμαι καθιστη αλλα όταν περπαταω....άστα και είμαι έτσι ένα χρονο.Εδω και 1 μήνα κάνω χειροπρακτικη και εχω βελτιωθει αρκετα αλλα ακομη δε μπορω να ειμαι ανεξαρτητη, χρειάζομαι ακόμη βοήθεια. Οι ορθοπαιδικοι, μου είπαν να χειρουργηθώ αλλα περιμένω να πάρω φαρμακα πρώτα και μετα θα δω τί θα κάνω αν συνεχίζει να πονάει. Να βάζεις πάγο στο σημείο που πονάς και να προσπαθείς να περπατας ακόμη κι άν πονάς.Εγω παραιτήθηκα απο το περπατημα γιατι πονουσα πάρα πολύ αλλα δεν ήταν καλό τελικά.Ευχομαι τα καλύτερα μακάρι να σου περάσει μόλις γεννήσεις, εμενα πάντως δε μου περασα και 5 μηνες μετά τη γεννα ακόμη ταλαιπωρουμε.

vaisp2.png

xrxup2.png

Διαφημίσεις

nansy_ka καταλαβαίνω απόλυτα πως αισθάνεσαι. Μία λύση είναι να πας σε φυσιοθεραπευτή να σε τρίψει λίγο. Ο γυναικολόγος μου είπε οτι πονούσα, γιατί το κεφαλάκι του μωρού πατούσε πάνω σε ένα κεντρικό νεύρο από τη μέση προς το πόδι και ανάλογα με τη στάση που είχα (καθιστή ή όρθια) αντίστοιχα πατιόταν και το νεύρο, οπότε όρθια έσερνα το πόδι μου ή κούτσαινα. Θέλει δύναμη ψυχής και πολύ κουράγιο! Μετά έρχονται άλλες δυσκολίες (ξενύχτια, κλάμματα κλπ), που σε κάνει να τα ξεχνάς όλα αυτά της εγκυμοσύνης!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...