Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Όταν η γιαγιά υπονομεύει τον μπαμπά..

skountri

Recommended Posts

Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω βρε κορίτσια! Πως τους επιτρέπεται και έχουν άποψη για την δική σας οικογένεια? για τα δικά σας παιδιά? τι πάει να πει μπαινάκης - βγαινάκης? sorry αλλά αυτά είναι πολυτέλειες για κάποιες μαμάδες / πεθερές κλπ

εγώ προσωπικά τα πεθερικά τα έχω κρατήσει μακρια από την οικογένειά μου και βρισκόμαστε μόνο όταν οι περιστάσεις το απαιτούν.. καμία βάπτιση / γάμος κλπ. γιατί όταν έκανα το λάθος και τους καλοδέχτηκα στο σπίτι ως νύφη ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει με σκηνικά που έπαιξαν.. γι' αυτό πολύ μακριά και αγαπημένοι :) και ας κατεβάζει μούτρα ο άντρας μου που δεν πατάνε σπίτι μας... χέστηκα να το πω? ούτε έχω την ανάγκη τους ούτε και θα πέσω ποτέ... γιατί υπάρχουν και άνθρωποι καλοί αλλα υπάρχουν και κάτι "πεθερικά" μην σου τύχει... τι κάθεστε και στενοχωριέστε άμα σας πουν κάτι ή άμα κάνουν κάτι? γράψιμο κανονικό... ο καθένας να έχει άποψη για το σπίτι του και την οικογένειά του.. μέχρι εκεί...

Διαφημίσεις

corina για να καταλάβεις πόσο δεν την ενδιαφέρει ο εξευτελισμός & ζει στο δικό της κόσμο, φαντάσου το εξής σκηνικό:

Πριν κάτι μέρες πήγε με τους γιους μας στις κούνιες να συναντήσουν μία φίλη της με τα δικά της εγγονάκια. Ανάμεσα σε άλλα στην επιστροφή, στο σπίτι, μπροστά σε 6 άτομα της λέει ο γιος μου ο μεγάλος: "Γιαγιά γιατί είπες σ'αυτήν την κυρία ότι ήθελα να γνωρίσω τα εγγονάκια της? Αφού δεν ήθελα να τους γνωρίσω και της είπες ψέματα. Και σε άκουσα που της το είπες 2 φορές κιόλας". Η απάντησή της "Δεν είπα τίποτε τέτοιο, δεν άκουσες καλά". "Μα σε άκουσα!!!", "Ποιος σας έμαθε να κρυφακούτε τι λένε οι μεγάλοι?? Δεν είναι ευγενικό. Να πείτε στο μπαμπά να σας μάθει και καλούς τρόπους, όχι μόνο πώς γίνεται το πέναλτυ στο ποδόσφαιρο".

Πες μου σε ποια βάση να θέσω το ζήτημα 'εξευτελισμός'.... Σε κάποια που ως τώρα δεν έχει ανακαλυφθεί προφανώς!

μα στο μυαλό της δεν εξευτελίζεται σε έναν 5 χρονο..... αλλά σε εσένα στον άντρα σου στους γείτονες;;;;;;;

καλά αυτό που είπε είναι απίστευτο..... ;) θέλει να μην βλέπει κανα μήνα τα εγγόνια για να στρώσει.... ή να πηγαίνουν στην άλλη γιαγιά που....δεν τα στεναχωρεί και δεν κατηγορεί τους γονείς τους.... αν με κατάλαβες....:rolleyes:

όλοι οι παπούδες κάτι αντιμετωπίζουν ...... για να μην το αντιμετωπίσουμε και εμείς και μάλιστα σε αυτή την ηλικία πρέπει κάπου να βάλουν μέτρο......... ναι κι εγώ αισθάνομαι τρυφερότητα για την μαμά μου και θέλω να ναι καλά αλλά δεν θα θυσιάσω την οικογένειά μου για να ικανοποιήσω τον εγωισμό της .......

Lucy ειλικρινά φαίνεσαι άτομο που καταλαβαίνεις τι νιώθω και αυτό δεν το είχα σκεφτεί να το κάνω ποτέ. Σ'ευχαριστώ για την πρόταση, δεν είχα σκεφτεί αυτόν τον τρόπο αντίδρασης. Θα το εφαρμόσω!!

Παρακαλώ!:-):)

εχω δυο μπουμπουκακια

Δεν υπάρχει λογική στην συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων κ ότι μέθοδο κ να εφαρμόσει κανείς δεν πιάνει τίποτα. Εγώ προσωπικά θα εφαρμοζα το : μακριά κ αγαπημένοι... Θεωρώ ανεπίτρεπτο να υπονομεύεται ο οποιοσδήποτε άνθρωπος. Άσε που δεν θα δεχόμουν να εμπλέκει κανείς τα παιδιά μου σε τέτοιες συμπεριφορές.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...