Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ελληνικα Προιοντα!!

Messinia

Recommended Posts

δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα ειχα βρει αυτη την απαντηση παλαιοτερα:

''Εαν πάρει κάποιος τηλέφωνο στη γραμμή καταναλωτών θα του λυθούν οι απορίες.Η ιον είναι από τις πρώτες εταιρίες της Ελλάδος που χρησιμοποίησαν το barcode στα προϊόντα τους,την περίοδο μάλιστα που ένα τέτοιο σύστημα(barcode) δεν εφαρμοζόταν στην Ελλάδα.Έτσι η Ιον αγόρασε το δικό της barcode από την Μ.Βρετανία όπου και σαφώς παραπέμπει το 501.Δηλαδή είναι Ελληνικό προϊόν χρησιμοποιώντας Βρετανικό barcode το οποίο λογικά έχει ξεμείνει από τότε.Δεν είμαι εργαζόμενος στην Ιον ούτε έχω κάποια σχέση.Απλά αναπαράγω ότι μου είπαν στην γραμμή καταναλωτών. ''

l86Tp3.png d6AUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 124
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• DALIA

DALIA 6 δημοσιεύσεις

• rkt

rkt 6 δημοσιεύσεις

• riniw 1980

riniw 1980 6 δημοσιεύσεις

• Luce

Luce 5 δημοσιεύσεις

Riniw η σοκολάτα που πήρα είναι ΙΟΝ αμυγδάλου. Και αναφέρω το προϊόν μιας κ είπες οτι παράγει ελληνικά προϊόντα. Πως εξηγείτε ο κωδικός 501.....

είναι όπως το είπε η φίλη maria 1976...

αν τύχει πρόσεξε τα προιόντα της P&G ή της HENKEL πού έχουν κωδικό 520 κι όμως είναι πολυεθνικές!!βρήκαν αυτό το κόλπο με τα αρχικά του barcode για να "ξεγελάσουν" τους έλληνες καταναλωτές που τα τελευταία χρόνια θέλουν να στηρίξουν τα ελληνικά προιόντα...

io6Qp3.png

g3BCp2.png

είναι όπως το είπε η φίλη maria 1976...

αν τύχει πρόσεξε τα προιόντα της P&G ή της HENKEL πού έχουν κωδικό 520 κι όμως είναι πολυεθνικές!!βρήκαν αυτό το κόλπο με τα αρχικά του barcode για να "ξεγελάσουν" τους έλληνες καταναλωτές που τα τελευταία χρόνια θέλουν να στηρίξουν τα ελληνικά προιόντα...

Επειδή παλιότερα δούλευα στην Henkel, πριν 10-12 χρόνια λειτουργούσε ακόμα το εργοστάσιο της εταιρείας στην Αταλάντη όπου γινόταν η παραγωγή (εξ ολοκλήρου) του Neomat και του Dixan και είμαι σίγουρη πως ήταν ελληνικό-ελληνικότο προϊόν. Από κάποια στιγμή και μετά το εργοστάσιο έκλεισε λόγω κόστους και τα προϊόντα εισάγονταν από τα εργοστάσια της εταιρείας στην Ιταλία και τη Γερμανία. Λογικό όμως δεν είναι να κράτησαν το barcode που ήδη είχαν?

Μην το βλέπετε πως κάποιοι προσπαθούν να μας εξαπατήσουν γιατί δεν είναι έτσι. Και στην τελική ακόμα και οι εισαγωγικές εταιρείες απασχολούν έλληνες στα γραφεία τους, στα λογιστήρια, στις πωλήσεις, στη διανομή. Κι αυτοί θα χάσουν τη δουλειά τους αν δεν τους "υποστηρίξουμε".

Και στην τελική ακόμα και οι εισαγωγικές εταιρείες απασχολούν έλληνες στα γραφεία τους, στα λογιστήρια, στις πωλήσεις, στη διανομή. Κι αυτοί θα χάσουν τη δουλειά τους αν δεν τους "υποστηρίξουμε".

Συμφωνώ..

p7z6p3.pngsQqep3.png

Επειδή παλιότερα δούλευα στην Henkel, πριν 10-12 χρόνια λειτουργούσε ακόμα το εργοστάσιο της εταιρείας στην Αταλάντη όπου γινόταν η παραγωγή (εξ ολοκλήρου) του Neomat και του Dixan και είμαι σίγουρη πως ήταν ελληνικό-ελληνικότο προϊόν. Από κάποια στιγμή και μετά το εργοστάσιο έκλεισε λόγω κόστους και τα προϊόντα εισάγονταν από τα εργοστάσια της εταιρείας στην Ιταλία και τη Γερμανία. Λογικό όμως δεν είναι να κράτησαν το barcode που ήδη είχαν?

Μην το βλέπετε πως κάποιοι προσπαθούν να μας εξαπατήσουν γιατί δεν είναι έτσι. Και στην τελική ακόμα και οι εισαγωγικές εταιρείες απασχολούν έλληνες στα γραφεία τους, στα λογιστήρια, στις πωλήσεις, στη διανομή. Κι αυτοί θα χάσουν τη δουλειά τους αν δεν τους "υποστηρίξουμε".

Απ'οσο έχω δει δεν λέει καμία ετικέτα πάνω σε καμία συσκευασία με μεγάλα γράμματα ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ....το μόνο που αναφέρεται σην συσκευασία είναι οτι είναι προιον Ε.Ε. ή C.P.R. (Κινέζικα) κ.ο.κ..

Καταλαβαίνω τι λες για τις εισαγωγικές και φυσικά απασχολούν Ελληνες πολίτες,φορολογούμενους και δε νομίζω τα κέρδη τους να έχουν πέσει πολύ έξω...αλλά αλλιώς δεν είναι να σε στηρίζει μια πολυεθνική απο πίσω κι αλλιώς η εγχώρια αγορά;;)

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Διαφημίσεις

Συμφωνώ απόλυτα. Το βασικό είναι να υποστηρίξεις την αγορά γενικότερα, δηλαδή αντί να κάνεις τα χρήματά σου μασούρι (αλήθεια, έχετε προσέξει πόσο έχουν αυξηθεί οι ληστείες που μπαίνουν στα σπίτια και κλέβουν 1000 και 2000 και 3000 ευρώ, ποιος έχει τόσα χρήματα στο σπίτι του, κι όμως!!!) να πας στο σούπερ μάρκετ, στα μαγαζιά, στα πολυκαταστήματα, στο μανάβικο της γειτονιάς και να ψωνίσεις. Για να κινηθεί το χρήμα και να μην χάσει κι άλλος κόσμος τις δουλειές του. Σε τέτοιες περιόδους οικονομικής κρίσης το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να μην ψωνίζεις.

Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ να κάνεις σπατάλες με την πιστωτική στο χέρι, αλλά ό,τι χρήματα έχει ο καθένας μας ας τα επενδύει στην αγορά. Και χωρίς να σκάει αν ψωνίζει από τα Lidl ή από το μαγαζάκι της γειτονιάς, γιατί και στα Lidl Έλληνες εργάζονται, κι ας είναι ξένη εταιρία.

Αν μπορείς να υποστηρίξεις και Έλληνα παραγωγό, ακόμα καλύτερα.

Και στην τελική ακόμα και οι εισαγωγικές εταιρείες απασχολούν έλληνες στα γραφεία τους, στα λογιστήρια, στις πωλήσεις, στη διανομή. Κι αυτοί θα χάσουν τη δουλειά τους αν δεν τους "υποστηρίξουμε".

Αυτό ακριβώς!

Καταλαβαίνω τι λες για τις εισαγωγικές και φυσικά απασχολούν Ελληνες πολίτες,φορολογούμενους και δε νομίζω τα κέρδη τους να έχουν πέσει πολύ έξω...αλλά αλλιώς δεν είναι να σε στηρίζει μια πολυεθνική απο πίσω κι αλλιώς η εγχώρια αγορά;;)

Η "μαμά" εταιρεία δεν είναι φιλανθρωπικός οργανισμός να στηρίζει κανένα παρακλάδι της σε άλλη χώρα... Αν δεν πας καλά σε νούμερα... λουκέτο και πάμε αλλού! Τόσο απλά! Και όλοι αυτοί που θα βρεθούν στον δρόμο (και είναι πολλοί) είναι Έλληνες επίσης...

Ελληνικό προϊόν παράγουν και μεγαθήρια παγκοσμίως όπως η Colgate, η P&G και η Johnson & Johnson. Κάποια είδη τους που παραγονται εδώ τα εξάγουν σε άλλες χώρες... Αυτά δλδ τι τα θεωρείτε? Τα προτιμάτε ή όχι?

Η εγχώρια αγορά, καλά θα κάνει να μειώσει το υπερβολικά μεγάλο ποσοστό κέρδους που δούλευε τα τελευταία (πολλά) χρόνια. Μέχρι τότε, κι όσο εκείνοι κοιτούν μόνο την δική τους τσέπη και υπερκοστολογούν το προϊόν τους θα ψωνίζω χωρίς τέτοιου είδους συναισθηματισμούς...

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Αυτό ακριβώς!

Η "μαμά" εταιρεία δεν είναι φιλανθρωπικός οργανισμός να στηρίζει κανένα παρακλάδι της σε άλλη χώρα... Αν δεν πας καλά σε νούμερα... λουκέτο και πάμε αλλού! Τόσο απλά! Και όλοι αυτοί που θα βρεθούν στον δρόμο (και είναι πολλοί) είναι Έλληνες επίσης...

Ελληνικό προϊόν παράγουν και μεγαθήρια παγκοσμίως όπως η Colgate, η P&G και η Johnson & Johnson. Κάποια είδη τους που παραγονται εδώ τα εξάγουν σε άλλες χώρες... Αυτά δλδ τι τα θεωρείτε? Τα προτιμάτε ή όχι?

Η εγχώρια αγορά, καλά θα κάνει να μειώσει το υπερβολικά μεγάλο ποσοστό κέρδους που δούλευε τα τελευταία (πολλά) χρόνια. Μέχρι τότε, κι όσο εκείνοι κοιτούν μόνο την δική τους τσέπη και υπερκοστολογούν το προϊόν τους θα ψωνίζω χωρίς τέτοιου είδους συναισθηματισμούς...

Δεν είμαι οικονομολόγος..αλλά φαντάζομαι οτι πριν αποφασίσεις να κλείσεις ένα παρακλάδι της εταιρίας σου το έχεις στηρίξει..με όποια μέσα διαθέτεις...

Τελοσπάντων η θεμαοθέτρεια ρώτησε για το προιόν που πήρε και αν και κατά πόσον είναι ελληνικό λόγω barcode..το λύσαμε,τέλος!!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Τελοσπάντων η θεμαοθέτρεια ρώτησε για το προιόν που πήρε και αν και κατά πόσον είναι ελληνικό λόγω barcode..το λύσαμε,τέλος!!

Κούλαρε βρε λίγο, αν δεν έχεις κάτι άλλο να προσθέσεις απλά μην γράφεις, μπορεί οι υπόλοιποι όμως να έχουν κάτι να πουν. Γιατί να μην γράψουν εφόσον το θέμα δεν έχει κλειδωθεί?

Εγώ θα ήθελα να πω για τους "συναισθηματισμούς" που αναφέρθηκε μια κοπέλα παραπάνω. Όταν είναι η ώρα να πάω για ψώνια έχω ένα συγκεκριμένο μπάτζετ για να βολέψω όλες τις ανάγκες μου. Θα προτιμήσω όμως να πάω στην πολυεθνική (Καρφούρ-Λιντλ κτλ) όπου θα βρω ευκαιρείες και προσφορές και θα γεμίσω τα ντουλάπια μου, παρά να πάω στον Βασιλόπουλο πχ που θα πάρω τα 2/3 των προϊόντων που θα αγόραζα στους άλλους.

Και όχι, δεν θα στηρίξω την ελληνική εταιρεία εις βάρος της οικογένειάς μου, γιατί εμένα δε με σκέφτεται κανείς. Πώς γίνεται η ελληνική εταιρεία (Μεβγάλ, Δέλτα κτλ) να έχει το γάλα 1,30 και η ξένη να φέρνει γάλα από άλλη χώρα με τόσα μεταφορικά μέσα και να το πουλάει 0,90? Φυσικά αν βρω στο ράφι το ίδιο προϊόν με την ίδια τιμή με το ξένο, εννοείται θα αγοράσω το ελληνικό αλλά μέχρι εκεί χωράνε οι συναισθηματισμοί μου.

Κούλαρε βρε λίγο, αν δεν έχεις κάτι άλλο να προσθέσεις απλά μην γράφεις, μπορεί οι υπόλοιποι όμως να έχουν κάτι να πουν. Γιατί να μην γράψουν εφόσον το θέμα δεν έχει κλειδωθεί?

Εγώ θα ήθελα να πω για τους "συναισθηματισμούς" που αναφέρθηκε μια κοπέλα παραπάνω. Όταν είναι η ώρα να πάω για ψώνια έχω ένα συγκεκριμένο μπάτζετ για να βολέψω όλες τις ανάγκες μου. Θα προτιμήσω όμως να πάω στην πολυεθνική (Καρφούρ-Λιντλ κτλ) όπου θα βρω ευκαιρείες και προσφορές και θα γεμίσω τα ντουλάπια μου, παρά να πάω στον Βασιλόπουλο πχ που θα πάρω τα 2/3 των προϊόντων που θα αγόραζα στους άλλους.

Και όχι, δεν θα στηρίξω την ελληνική εταιρεία εις βάρος της οικογένειάς μου, γιατί εμένα δε με σκέφτεται κανείς. Πώς γίνεται η ελληνική εταιρεία (Μεβγάλ, Δέλτα κτλ) να έχει το γάλα 1,30 και η ξένη να φέρνει γάλα από άλλη χώρα με τόσα μεταφορικά μέσα και να το πουλάει 0,90? Φυσικά αν βρω στο ράφι το ίδιο προϊόν με την ίδια τιμή με το ξένο, εννοείται θα αγοράσω το ελληνικό αλλά μέχρι εκεί χωράνε οι συναισθηματισμοί μου.

Εγώ κουλαρισμένη είμαι...το θέμα πάει εκτος θέματος....πού ήταν για το barcode...κι αν έχει σχέση με την καταγωγή του προιόντος..κι όχι αν ψωνίζουμε απο πολυεθνικές ή ελληνικές εταιρίες...νομίζω!

Υ.Γ.:ο Βασιλόπουλος είναι πολυεθνική,έχει πουληθεί...ο Σκλαβενίτης κρατάει ακόμα.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Διαφημίσεις

Συγγνώμη... Δεν κατάλαβα ότι η συζήτηση θεωρείται λήξασα άπαξ και ποστάρεις εσύ... Δεν θα επαναληφθεί!

Εγώ κουλαρισμένη είμαι...το θέμα πάει εκτος θέματος....πού ήταν για το barcode...κι αν έχει σχέση με την καταγωγή του προιόντος..κι όχι αν ψωνίζουμε απο πολυεθνικές ή ελληνικές εταιρίες...νομίζω!

Υ.Γ.:ο Βασιλόπουλος είναι πολυεθνική,έχει πουληθεί...ο Σκλαβενίτης κρατάει ακόμα.

Τότε, θα πρέπει να απαντάμε μονολεκτικά, ναι ή όχι σε κάθε τόπικ. Αλλιώς, βγαίνουμε εκτός θέματος... Jesus...

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Συγγνώμη... Δεν κατάλαβα ότι η συζήτηση θεωρείται λήξασα άπαξ και ποστάρεις εσύ... Δεν θα επαναληφθεί!

Τότε, θα πρέπει να απαντάμε μονολεκτικά, ναι ή όχι σε κάθε τόπικ. Αλλιώς, βγαίνουμε εκτός θέματος... Jesus...

καθόλου μα καθόλου έτσι...αλλά έτσι μερικές εδω μέσα έτοιμες είσαστε...με σηκωμένα μανίκια....

βγήκαμε ή όχι εκτός;εκτος αν άλλα διαβάζω κι άλλα καταλαβαίνω,οπότε σας ζητώ συγνώμη..

Jesus,Mary mother of God and the Holly Spirit,AMEN.....all together!!!:lol:

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Εγώ θα συμφωνήσω με όλες τις κοπέλες που υποστηρίζουν την τσέπη τους... Τί εννοώ... Αν πάμε σε ένα μίνι μάρκετ της γειτονιάς που κατά 99% οι ιδιοκτητες είναι έλληνες, βλέπουμε τεράστιες διάφορες στις τιμές των προϊόντων. Πχ.το γάλα έχει 0,50 πάνω. Συγνώμη αλλά δεν θα πάρω. Επίσης όντως κάποιες αλυσίδες έχουν πολυ καλές τιμές. Εγώ ανέφερα συγκεκριμένα την απορία μου για την σοκολάτα. Σκέφτηκα οτι είναι αντιφατικό να έχει την ελληνική σημαία, αλλά άσχετο barcode. Τώρα μου λύθηκε η απορία! Κ σίγουρα θα προτίμησω κάτι ελληνικό εάν κ εφόσον με συμφέρει οικονομικά όμως.

Καλησπέρα!

Τα τρία πρώτα γράμματα στο barcode δεν δηλώνουν την χώρα προέλευσης του προϊόντος αλλά την χώρα που κάποιος έκανε αίτηση για barcode. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δεις ξένο προϊόν με 520 και ελληνικό με οποιοδήποτε άλλο. Μπορείς να το ψάξεις και στο internet.

Αντίθετα την ελληνική σημαία μπορούν να την φέρουν μόνο προϊόντα που είναι εξ ολοκλήρου ελληνικά!

Είναι όντως έτσι??

Καλησπέρα!

Τα τρία πρώτα γράμματα στο barcode δεν δηλώνουν την χώρα προέλευσης του προϊόντος αλλά την χώρα που κάποιος έκανε αίτηση για barcode. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δεις ξένο προϊόν με 520 και ελληνικό με οποιοδήποτε άλλο. Μπορείς να το ψάξεις και στο internet.

Αντίθετα την ελληνική σημαία μπορούν να την φέρουν μόνο προϊόντα που είναι εξ ολοκλήρου ελληνικά!

συμφωνω απολυτα γιατι το γνωριζω και απο τη δουλεια μου. Ετσι ακριβως ειναι.

Διαφημίσεις

Εγώ ψωνίζω από το Καρφούρ γιατί εκεί δουλεύει η ξαδέρφη μου. Και αφού οι τιμές του είναι καλές, γιατί να μην υποστηρίξω μια εταιρία που απασχολεί τόσους Έλληνες; Στην τελική προτιμώ να υποστηρίξω μια ξένη εταιρία με 2000 Έλληνες εργαζόμενους, παρά μια ελληνική με 200.

Πολύ ενδιαφέρουσα η ενημέρωση για το barcode αλλά δεν πειράζει νομίζω που συζητάμε και άλλα θέματα, άλλωστε όλα σχετικά είναι.

• 4 εβδομάδες μετά...

Και εγώ θα συμφωνήσω πως καθώς όλα τα σούπερ μάρκετς απασχολούν Έλληνες υπαλλήλους καλό είναι να μην τα μποικοτάρουμε. Μπορούμε αντί αυτού να προτιμάμε όποια ελληνικά αλλά και ποιότικά ταυτόχρονα προϊόντα έχουν. Για παράδειγμα στον ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ, τα δικά του προϊόντα( εννοώ αυτά που γράφουν ΑΒ και αναφέρομαι σε αυτόν γιατί μόνο ΑΒ έχω κοντά στο σπίτι μου) είναι τα περισσότερα ελληνικής παραγωγής ενώ έχει και μια σειρά ΑΒ ΕΠΙΛΟΓΗ που είναι από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς. γιατί λοιπό να τα μποϊκοτάρω τέτοια προϊόντα;

εχω φτασει σε τετοιο σημειο που ακομα κ το γαλα το παιρνω απο το lidl.δηλαδη η αγελαδα η δικη μας ειναι καλυτερη κ μου το χρεωνει για να το φερει π.χ απο την μακεδονια 1,κατι ευρω?προτιμω λοιπον του γερμανου για να πινουν καθε μερα γαλα τα παιδια μου.το χειροτερο το εχω ακουσει στη λαικη.παγκος με μουσμουλα.μιλαει στο τηλ το αφεντικο κ λεει να του κρατησουν μουσμουλα κ δεν θα δωσει λεει στον παραγωγο πανω απο 70 λεπτα.ο συγκεγκριμενος κυριος τα πουλαγε 4 ευρω το κιλο!λοιπον,ποια ελληνικα προιοντα να υποστηριξεις που ακομα κ τωρα σε κλεβουν.ας κατεβασουν ολοι τις τιμες τους να ψωνιζουμε απο αυτους κ οχι απο τους γερμανους.

NRNSp2.pngsMstp2.png

συμφωνώ να υποστηρίζουμε τα Ελληνικά προιόντα και κοιτάω ετικέτες πλέον κλπ, αλλά όταν μου έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή, ε όχι, τότε φυσικά και θα πάρω το άλλο προιόν. όσο κ να θέλω να υποστηρίξω τα προιόντα μας, πέρα απο τη πλάκα είναι πανάκριβα κ όταν οι μισθοί έχουν πέσει τόσο αναγκαστικά προτιμάμε τα φθηνότερα προιόντα.

ntRCp3.png

Για να ειστε σιγουροι οτι με το προιον που αγοραζετε δινετε δουλεια στους Ελληνες να κοιτατε τα barcodes των προιοντων Ο,τι αρχιζει από 520 ειναι ελληνικό ή εστω συσκευαζεται στν Ελλάδα

Στο διαδυκτιο υπαρχουν τα barcodes ολων των κρατών

Μπορείτε ετσι να θελετε να "μποικοταρετε" καποιες χωρες που δεν σας "κανουν"

Αναφερθηκε αρκετες φορες απλα αφορμη ειναι το ποστ σου,δεν ισχυει το 520 για ελληνικα προιοντα..

Τα "μινερβακια" ελληνικοτατα (το οτι εκλεισε το εργοστασιο του και πηγε στην Βουλγαρια δεν το σχολιαζουμε μεχρι το ελληνικα ειπαμε) εχουν 7-9 ευρω το 1 φορμακι..ε οχι ρε ππαιδια θα παω να παρω την γνωστη αγγλικη 7 αδα που συμφερει η απο τα h&m που παλι συμφερει..δεν θα βγαλει ο καθε επιχειρηματιας ειτε ειναι ελληνας ειτε εισαγομενος την κριση πανω στην δικη μου πλατη..

Κ την επομενη φορα που θα προτεινει καποιος μποικοταζ στην χ εταιρεια να κατσει πρωτα να σκεφτει που δουλευει κ εκεινος και η οικογενεια του και αν θα του αρεσε να χασει την δουλεια του επειδη καποιος προτεινε να μποικοταρουν την εταιρεια που εργαζεται

Στο σεντονι προτροπης για σκεψηο:rolleyes::rolleyes: αναφερεται κατι για τα τα dia η dia hellas ηταν ανεξαρτητη της carrefour ελλας..μονο στην γαλλια συνδεονται...γι'αυτο κ πολλα απο τα μαγαζια της τα εχει παρει πλεον κ ο ΑΒ

Αναφερθηκε αρκετες φορες απλα αφορμη ειναι το ποστ σου,δεν ισχυει το 520 για ελληνικα προιοντα..

Τα "μινερβακια" ελληνικοτατα (το οτι εκλεισε το εργοστασιο του και πηγε στην Βουλγαρια δεν το σχολιαζουμε μεχρι το ελληνικα ειπαμε) εχουν 7-9 ευρω το 1 φορμακι..ε οχι ρε ππαιδια θα παω να παρω την γνωστη αγγλικη 7 αδα που συμφερει η απο τα h&m που παλι συμφερει..δεν θα βγαλει ο καθε επιχειρηματιας ειτε ειναι ελληνας ειτε εισαγομενος την κριση πανω στην δικη μου πλατη..

Κ την επομενη φορα που θα προτεινει καποιος μποικοταζ στην χ εταιρεια να κατσει πρωτα να σκεφτει που δουλευει κ εκεινος και η οικογενεια του και αν θα του αρεσε να χασει την δουλεια του επειδη καποιος προτεινε να μποικοταρουν την εταιρεια που εργαζεται

Δηλαδη η Μινερβα ας πουμε που ειναι πλεον στη Βουλγαρια εχει κωδικο 520;

Ο κωδικος τι σημαινει τελικα; Να τον λαμβανουμε υποψη ή οχι;

p7z6p3.pngsQqep3.png

Ανθρωπος του πολύ στενού μου περιβάλλοντος εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια στη Bic, τη γνωστή πολυεθνική εταιρεία (ίσως τη μεγαλύτερη στην Ελλάδα) που έχει εργοστάσιο στον Αγιο Στέφανο. Απασχολεί 1350 Ελληνες εργαζόμενους, οι τελευταίοι 300 δε, προσλήφθηκαν έν μέσω κρίσης, το 2011 και στις αρχές του 2012. Να πω, επίσης, ότι το 1% του ΑΕΠ της χώρας από τα εξαγώγιμα προιόντα προέρχεται από τα ξυραφάκια που εξάγει!!! Ναι, τα κέρδη της, δεν πάνε σε ελληνικές τσέπες, δεν πρέπει ωστόσο για όσα προανέφερα, να υποστηρίξουμε τα προιόντα της??

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...