Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ταπετσαρίες για παιδικό "κουκλόσπιτο"


Recommended Posts

Γεια σας.Δεν είμαι γονιός αλλά έχω ανηψιό.Έφτιαξα ένα κουκλόσπιτο για τα έπιπλα των playmobil του.Αυτό που μένει τώρα είναι κάποιες ταπετσαρίες ώστε να του δώσουν "ζωή".Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχουν ταπετσαρίες/αυτοκόλλητα,σε μικρό μέγεθος για κουκλόσπιτα?Συγκεκριμένα ψάχνω κάποια μεγάλα αυτοκόλλητα να μοιάζουν με "ξύλο",για το δάπεδο του κάθε ορόφου,όπως επίσης κάποια αυτοκόλλητα να μοιάζουν με πλακάκια για μπάνιο,πλακάκια για κουζίνα,κάποια μικρά αυτοκόλλητα σαν "πίνακες" για το σαλόνι και κάποια αυτοκόλλητα που να απεικονίζουν πόρτες και παράθυρα.Τέλος έχω κάνει 2 μικρές τρύπες στο δάπεδο του κάθε ορόφου ώστε να κρεμάσω φώτα,μήπως ξέρετε αν υπάρχουν φώτα για κουκλόσπιτα?Οποιαδήποτε απάντηση δεκτή!

 

ps:Σύντομα πρέπει να φτιάξω και δεύτερο κουκλόσπιτο,γιατί βγαίνουν νέα έπιπλα playmobil τον Ιούνιο.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Μάλλον θα βρεις έτοιμα αυτοκόλλητα για τα παραπάνω σε καταστήματα που πουλάνε υλικά για (φοιτητές) αρχιτέκτονες κτλ - ίσως κοντά στο Πολυτεχνείο; Νομίζω ότι με μια αναζήτηση στο google για "υλικά μακέτας" θα βρεις καταστήματα και πολλές ιδέες.

 

Κατά τα άλλα, για πιο απλά υλικά:

Με τη μορφή ξύλου υπήρχε αυτοκόλλητο σε καταστήματα τύπου πράκτικερ και ίσως σε βιβλιοπωλεία. Εκεί μπορείς να βρεις και άλλα σχέδια και να κόψεις άλλα διακοσμητικά. Αλλά για αυτά, καθώς και για πόρτες και παράθυρα, μου φαίνεται πιο πρακτικό να τυπώσεις από το νετ εικόνες πάνω σε αυτοκόλλητο χαρτί, καθώς έτσι θα τις έχεις ακριβώς στο μέγεθος που θες. Δεν ξέρω τι ηλικία έχει ο ανιψιός σου αλλά πιθανώς να μπορεί να χρωματίσει τα διάφορα στοιχεία που θα του τυπώσεις και έτσι να το χαρεί ακόμα περισσότερο. Για να ψάξεις για έτοιμες εικόνες, μπορείς να μπεις στο images.google.com και να ψάξεις πχ για "printable doors". Αυτοκόλλητες Α4 κατάλληλες για εκτυπωτή βρίσκεις σε μεγάλα βιβλιοχαρτοπωλεία.

Εικόνα τούβλων, κεραμιδιών, χορταριού έχω δει σε χαρτόνι, όχι σε αυτοκόλλητο.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...