Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

'Εχουμε πήξει στην πατάτα και το μακαρόνι!

Recommended Posts

Συγνώμη κοριτσια αλλά εγω απο την ελιτσα που φυτεψα πέρσι στο μικρό μου μπαλκονάκι φέτος η μικρή βόυτηξε ελίτσες τις ξέπλυνε στο νερακι και της καταβρόχθισε έτσι απλα.Μη φανταστειτε εκπληκτικές ποσότητες είπαμε μπαλκονάτη εινα η ελίτσα ,πάντως οι ντομάτες που έιχα βάλει πέρσι δεν μου γίνανε θα "κλέψω " ενα καφασάκι και θα της βάλω στην ταράτσα γιατι θελουν πολύ ήλιο :rolleyes:

Διαφημίσεις

Ειναι ωραια να εχεις τα δικα σου ζαρζαβατικα.Κι εμεις βαζουμε πολλα καθε χρονο.Εχουμε βαλει και διαφορα οπορωφορα, τριτη χρονια φετος, τωρα αρχιζουν να βγαζουν καρπους.Εχουμε καποια στρεμματα στα οποια εχουμε βαλει κληματα πολλα.Εκει εχουμε βαλει και καμια 40ρια οπωροφορα δεντρα.Περυσι βαλαμε πρωτη φορα ζαρζαβατικα εκει.Αλλιως τα ειχαμε στην ταρατσα του σπιτιου μας.Τα προτιμω στην ταρατσα γιατι γλυτωνουμε απο τα σαλιγκαρια.Εννοειτε πως ολα αυτα εχουν πολυυυ δουλεια.Αξιζει ομως.

Φυσικα αυτα ειναι τα καλα της επαρχειας.Παντως και στην ταρατσα και στο μπαλκονι μπορεις να κανεις πολλα πραγματα.Δυοσμο-σελινο-μαιντανο-κρεμμυδι-σκορδο γινοντε πανευκολα σε γλαστρα

εμεις ειπαμε να κοψουμε το χαρτι πολυτελειας για την τουαλεττα, και να παιρνουμε το φτηνο...

αλλα ο αντρας μου εβαλε βετο...

'δουλευω σαν τον μ@@@κα, δε παω πουθενα, προσωπικα εξοδα μηδεν... αλλα ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΩ ΜΕ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ...'

οποτε, μπορει να ψοφησουμε της πεινας... αλλα ο κωλος μας ειναι μαλακος, βελουδινος...

:lol::lol::lol: μπορείς να το αντικαταστήσεις και με εφημερίδα!!! (είναι όμως κομματάκι πιό ακριβή,εκτός κι αν την κόψεις σε μέγεθος γραμματόσημου).:idea:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol: μπορείς να το αντικαταστήσεις και με εφημερίδα!!! (είναι όμως κομματάκι πιό ακριβή,εκτός κι αν την κόψεις σε μέγεθος γραμματόσημου).:idea:

κοιτα, η νονα μου κατω στη κρητη ειχε ενα τεραστιο κτημα, κι ολη μερα ηταν στα ζωα και στα χωραφια της... δεν ειχε χρονο για τουαλετες, ηταν ομως τιγκα το κτημα στα πλατυφυλλα δεντρα και μ αυτα σκουπιζε τον ετσι της (μπορω να τον πω 'ετσι', ή θα φαω καρτα και γι αυτο?)

εγω παλι, που δεν εχω προσβαση σε συκιες και πλατανους, -τιγκα στους κακτους η γειτονια μου, δε λεει!!!!-

λεω να στοκαρω Α4.... (μην παρετε ιλουστρασιον, δεν λεει... θα γλυστρησει το κακακι, κι αντε να το βρεις μετα.... αν εχεις μωρο δε, που μπουσουλαει... στανταρ θα στο βρει εκεινο!!!!! :? εμοτικον αηδια... :? )

Αν έβλεπε ο Γιωργάκης τον συγκεκριμένο τίτλο θα έβαζε και σε αυτά 23% ΦΠΑ :evil: :evil:

Δεν το είχα σκεφτεί αυτό...:!:Θα αλλάξω στον τίτλο σε "Πήξαμε στο χαβιάρι και τη σαμπάνια"

εδω και 2 χρονια εχουμε κηπο. ζουμε βεβαια σε μονοκατοικια και ειναι ευκολοτερο. μεγαλη οικονομια.μπαμιες κολοκυθες ντοματες αγοουρια ντοματινια μελιτσανες και φασολακια.!!! νοστιμα και χωρις χημικα....

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Εμείς δόξα το Θεό έχουμε απ' όλα. Ας είναι καλά τα πεθερικά μου. Λαχανικά, λεμόνια, πορτοκάλια άφθονα για να πίνει το παιδάκι μου κάθε μέρα πορτοκαλάδα φρεσκοστιμμένη. Κοτόπουλα, αυγά. Μόνο το κρέας και τα γαλακτοκομικά αγοράζουμε. Επίσης έχουμε καταπληκτικό κρασάκι, σταφυλάκια, καρπούζια, βερύκοκα και φτιάχνει η πεθερά μου ένα ψωμάκι ζυμωτό, να γλείφεις τα δάχτυλά σου.

Α, και ντομάτες, αγγουράκια και μαρουλάκια με καταπληκτική γεύση, όχι να τα πληρώνουμε πανάκριβα και να είναι και άνοστα.

Εμείς δόξα το Θεό έχουμε απ' όλα. Ας είναι καλά τα πεθερικά μου. Λαχανικά, λεμόνια, πορτοκάλια άφθονα για να πίνει το παιδάκι μου κάθε μέρα πορτοκαλάδα φρεσκοστιμμένη. Κοτόπουλα, αυγά. Μόνο το κρέας και τα γαλακτοκομικά αγοράζουμε. Επίσης έχουμε καταπληκτικό κρασάκι, σταφυλάκια, καρπούζια, βερύκοκα και φτιάχνει η πεθερά μου ένα ψωμάκι ζυμωτό, να γλείφεις τα δάχτυλά σου.

Α, και ντομάτες, αγγουράκια και μαρουλάκια με καταπληκτική γεύση, όχι να τα πληρώνουμε πανάκριβα και να είναι και άνοστα.

Κορίνα μήμπως να μας φιλοξενείς εναλλάξ την καθε μια ανα βδομάδα οικογενειακώς:lol::lol::lol::lol:Ποσο σε ζηλευω δεν λέγεται.:-(

Διαφημίσεις

Κορίνα μήμπως να μας φιλοξενείς εναλλάξ την καθε μια ανα βδομάδα οικογενειακώς:lol::lol::lol::lol:Ποσο σε ζηλευω δεν λέγεται.:-(

Πολύ ευχαρίστως Nefelirene μου, μάλλον έτσι θα πρέπει να κάνουμε για να μπορέσουμε να επιζήσουμε. Φαντάσου ότι παρόλο που εμείς έχουμε όλα αυτά και δεν αναγκαζόμαστε να τα πληρώνουμε καθημερινά, και πάλι δύσκολα τα βγάζουμε τα έξοδα.

κοιτα, η νονα μου κατω στη κρητη ειχε ενα τεραστιο κτημα, κι ολη μερα ηταν στα ζωα και στα χωραφια της... δεν ειχε χρονο για τουαλετες, ηταν ομως τιγκα το κτημα στα πλατυφυλλα δεντρα και μ αυτα σκουπιζε τον ετσι της (μπορω να τον πω 'ετσι', ή θα φαω καρτα και γι αυτο?)

εγω παλι, που δεν εχω προσβαση σε συκιες και πλατανους, -τιγκα στους κακτους η γειτονια μου, δε λεει!!!!-

λεω να στοκαρω Α4.... (μην παρετε ιλουστρασιον, δεν λεει... θα γλυστρησει το κακακι, κι αντε να το βρεις μετα.... αν εχεις μωρο δε, που μπουσουλαει... στανταρ θα στο βρει εκεινο!!!!! :? εμοτικον αηδια... :? )

Εχω λυθει στο γελιο με το παραπανω λεμε :lol::lol::lol:

Νομιζα πως ειμαι μονο εγω που δεν βρισκω τι να μαγειρεψω αυριο. :lol: (ασχετο με το πλατυφυλο αυτο αλλα σχετικο με τον τιτλο)

Το μονο καλο ειναι οτι τα παιδια μου ως κλασικοι μακαρονο-παταταδες το απολαμβανουν οποτε δεν εχω διαμαρτυριες αλλα χειροκροτηματα.

Χθες εκανα και μακαρονοπιτα.

Παντως παιδια η μαναβικη ειναι αστα να πανε. Καλυτερα να παρεις κρεας παρα να πεις θα φτιαξω ενα ιμαμ ή ενα γεμιστο.

Αντε να δουμε που θα παμε ....:?

Αυτο το πηρατε ειδηση? ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ; Θα απαγορευτούν τα μποστάνια!!!

Οποτε σσσσσ... εχω λαθραια ντοματια στην βεραντα (ε ρε που καταντησαμε. θα φυτευω νομιμα φουντιτσα αλλα οχι κολοκυθιά ....)

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...