Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

μαρια,το εχω παραλαβει το στρωματακι.Βεβαια η καταλληλοτερη να πει γνωμη θα ηταν η μπεμπα που απλωνει το κορμι της:D αλλα ας μιλησω ως εκπροσωπος!!!

Ειναι λεπτο οπως τα περισσοτερα στρωματακια,9 εκ.υψος περιπου,εχει καλυμμα βαμβακερο σαν πετσετε που βγαινει με φερμουαρ για να πλενεται και μεσα εχει καλυμμενο το υλικο που ειναι κρυος αφρος εννοειται.Ειναι παναλαφρο και βασικα...καλο φαινεται,ενα παιδικο στρωματακι για κουνια!!Εννοειται δεν μυριζει τιποτε...

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφόρηση marsolan!!!

Ακούγεται καλό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 240
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια, κλείνω τον έβδομο σε διδυμάκια και φτιάχνω το παιδικό....αγόρασα από το Λητώ στρώματα με κοκοφοίνικα, έχει καμία ένσταση....είναι καλά ή έπρεπε να πάρω σκέτο Latex. Eχει καμία μάθει κάτι κακό για τον κοκοφοίνικα?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

cow έχουν ανοιχτεί κατα καιρούς διάφορες συζητήσεις για το συγκεκριμένο θέμα- δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να στις βρω- όταν μπορέσεις ψάξε λίγο....αυτο πάντως που είχα διαβάσει απο πολλές κοπέλες ήταν οτι τα στρώματα κοκοφοινικα μύριζαν πολύ έντονα και είχαν αναγκαστεί να πάρουν άλλα....και κάπως έτσι κατέληξα να πάρω κι εγω Latex.....

gNrhp2.png

Σε ευχαριστώ για την απάντηση...έχεις δίκαιο, ήδη μυρίζει το δωμάτιο, αλλά εμένα αυτή η μυρουδιά μου αρέσει ...είναι σαν να είσαι σε παραλία καλοκαίρι!!! Βέβαια δεν ξέρω εαν τα μωράκια έχουν τα ίδια γούστα. Περιμένω να φύγει η συννεφιά και θα τα βγάλω έξω να αεριστούν...μήπως είναι και από την σακούλα που ήταν κλεισμένα.

Διαφημίσεις

Κοριτσια τα φωτα σας θελω να παραγγειλω απο το babybutt στρωμα για την κουνια, το Sanistar που προτινατε θα παρω δεν πολυκαταλαβαινω και τις διαφορες μεταξυ τους για να ειμαι ειλικρινης :oops::oops::oops:!!!

1. Ξερετε ποσο αερα να αφησω? Τσιμα τσιμα οι εσωτερικες διαστασεις της κουνιας ειναι 74 χ 140, τι διαστασεις πρεπει να παραγγειλω το στρωμα για να μην σφηνωνει ουτε να ειναι μικρο?

2. Μπορειτε να μου προτινετε ενα προσταυτευτικο στρωματος να παρω για να μην βραχει το στρωμα απο ατυχηματα? Σκεφτομαι ενα απο τα δυο που ειναι 100% βαμβακι.

http://babybutt-com.erwinmueller.com/shop/item-COM-en-BB/4000-4010-%289435,15133,3209%29/Baby-Butt-waterproof-molleton-fitted-sheet-3209.htm

http://babybutt-com.erwinmueller.com/shop/item-COM-en-BB/4000-4010-%286434,10091,1337%29/Baby-Butt-waterproof-mattress-protection-pad-1337.htm

sq3Zp2.png

ευχαριστω για την απαντηση!

τους εστειλα τωρα μειλ για να ρωτησω για τα μεταφορικα και για να μου πουν αν μπορω να πληρωσω μεσω του paypal account. Να καταθεσω δηλαδη στον λογαριασμο paypal και να πληρωθουν απο αυτους. να δουμε τι θα μου απαντησουν....

sq3Zp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας.

Τελικά πιο στρώμα να πάρω?

Το Sanistar είναι καλό?

Είναι οικονομικό.

μόλις το παρέλαβα apo babybutt! πρόλαβα και το δώρο που έδιναν.τα τεστ το έχουν για καλό!η επικοινωνία μαζί τους άψογη απαντάνε στα αγγλικά άμεσα σε emails.

Κοριτσια τα φωτα σας θελω να παραγγειλω απο το babybutt στρωμα για την κουνια, το Sanistar που προτινατε θα παρω δεν πολυκαταλαβαινω και τις διαφορες μεταξυ τους για να ειμαι ειλικρινης :oops::oops::oops:!!!

1. Ξερετε ποσο αερα να αφησω? Τσιμα τσιμα οι εσωτερικες διαστασεις της κουνιας ειναι 74 χ 140, τι διαστασεις πρεπει να παραγγειλω το στρωμα για να μην σφηνωνει ουτε να ειναι μικρο?

2. Μπορειτε να μου προτινετε ενα προσταυτευτικο στρωματος να παρω για να μην βραχει το στρωμα απο ατυχηματα? Σκεφτομαι ενα απο τα δυο που ειναι 100% βαμβακι.

http://babybutt-com.erwinmueller.com/shop/item-COM-en-BB/4000-4010-%289435,15133,3209%29/Baby-Butt-waterproof-molleton-fitted-sheet-3209.htm

http://babybutt-com.erwinmueller.com/shop/item-COM-en-BB/4000-4010-%286434,10091,1337%29/Baby-Butt-waterproof-mattress-protection-pad-1337.htm

Καλυτερα να το παρεις απο ελλαδα γιατι σου ανεβαζει τα μεταφορικα απο 33 σε 40,7. 33 ειναι μονο για το στρωμα

μόλις το παρέλαβα apo babybutt! πρόλαβα και το δώρο που έδιναν.τα τεστ το έχουν για καλό!η επικοινωνία μαζί τους άψογη απαντάνε στα αγγλικά άμεσα σε emails.

Τι δωρο δινουν?

Θελω να παρω κι αλλα πραγματακια οποτε θα παρω και το προστατευτικο στρωματος. Στην Ελλαδα δεν ειναι πολυ πιο ακριβα?

Ζητησα τιμη για ιδιαιτερες διαστασεις στο Sanistar και μου ανεβασε την τιμη στα 150 ευρω + τα μεταφορικα. Πολυ ακριβο οποτε μαλλον θα παραγγειλω το 70χ140 και ας ειναι τσιμα τσιμα στο μηκος!

sq3Zp2.png

Τι δωρο δινουν?

Θελω να παρω κι αλλα πραγματακια οποτε θα παρω και το προστατευτικο στρωματος. Στην Ελλαδα δεν ειναι πολυ πιο ακριβα?

Ζητησα τιμη για ιδιαιτερες διαστασεις στο Sanistar και μου ανεβασε την τιμη στα 150 ευρω + τα μεταφορικα. Πολυ ακριβο οποτε μαλλον θα παραγγειλω το 70χ140 και ας ειναι τσιμα τσιμα στο μηκος!

εγώ πήρα το 70χ140 !!το δωρο ηταν ενα σετ απο 7 πετσετες για το μωρο.στη ελλαδα το προστατευτικο

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10805&colID=1245&itmid=1399843

κοριτσια,δεν χρειαζεται προστατευτικο κατα την γνωμη μου!!!Νομιζω οτι ενας μεγαλος σελτες που να καλυπτει απο το κεφαλι και κατω ειναι οk!Αφου το στρωμα ανοιγει με φερμουαρ το περνας απο κατω κι ετσι δεν προκειται να βραχει με τιποτε το εσωτερικο σε πιθανη διαρροη!!Ενας σελτες 5 ευρω κανει...ποσο αλλο θα λερωσουν ενα στρωμα τα μπεμπεκια???Αλλωστε για το γαλατακι που μπορει να βγαλουν λιγο παντα οσο ειναι μικρουλια βαζουμε κι ενα πανακι βαμβακερο μαλακο κατω απο το κεφαλακι:P

Διαφημίσεις

κοριτσια,δεν χρειαζεται προστατευτικο κατα την γνωμη μου!!!Νομιζω οτι ενας μεγαλος σελτες που να καλυπτει απο το κεφαλι και κατω ειναι οk!Αφου το στρωμα ανοιγει με φερμουαρ το περνας απο κατω κι ετσι δεν προκειται να βραχει με τιποτε το εσωτερικο σε πιθανη διαρροη!!Ενας σελτες 5 ευρω κανει...ποσο αλλο θα λερωσουν ενα στρωμα τα μπεμπεκια???Αλλωστε για το γαλατακι που μπορει να βγαλουν λιγο παντα οσο ειναι μικρουλια βαζουμε κι ενα πανακι βαμβακερο μαλακο κατω απο το κεφαλακι:P

Εννοεις να βαλουμε τον σελτε μεσα στο στρωμα? δεν το ειχα σκεφτει η ξανθια!!!

Απεφευγα την λυση του σελτε γιατι δεν ηθελα να τον βαλω πανω απο το στρωμα για να μην τσακιζει αρχικα και για να μην ανεβει το μωρο απο την ζεστη. δεν ειχα σκεφτει καθολου την λυση που προτινες:wink:

sq3Zp2.png

εγώ πήρα το 70χ140 !!το δωρο ηταν ενα σετ απο 7 πετσετες για το μωρο.στη ελλαδα το προστατευτικο

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10805&colID=1245&itmid=1399843

Πως θα δω αν ισχυει ακομη το δωρο? ΣΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΖΩΡΑΚΙ!!!

sq3Zp2.png

ναι Κριστυ...απο μεσα,δεν προκειται να παθει τιποτε το σελτεδακι.Ισα-ισα θα κρατιεται και πολυ καλα στη θεση του.Εγω πηρα ωραιους μεγαλους σελτεδες απο ΙΚΕΑ,ειναι βαμβακεροι κι απο κατω δεν εχουν πολλη πλαστικουρα,ειναι για να αναπνεει το υφασμα.Οσο ειναι μικρουλι το μωρο και δεν κινειται πολυ,αρκει να το βαλεις ωστε να πιανει την περιοχη περιπου στην μεση στο στρωμα...εκει που θα ειναι η πλατουλα,ο πωπος και τα ποδαρακια.Μια χαρα θα κανεις τη δουλεια σου και αν παρεις δυο θα τα πλενεις και πιο συχνα!

• 1 month later...

Καλησπέρα σε όλους και όλες.

Σε ένα μήνα περίπου γεννιέται το παιδί μας και είμαστε στην προετοιμασία. To parents.gr με έχει βοηθήσει πολύ (ήδη παρήγγειλα κρεβάτι από onlygreen για το οποίο έμαθα από εδώ). Άρα ευχαριστώ όλη την κοινότητα.

Τώρα είναι η ώρα για το στρώμα: διάβασα πολύ καλά σχόλια για το Sanistar της Artlaender. Πως όμως είναι από πλευράς σκληρότητας; Τι λένε αυτοί που το αγόρασαν (babas, marsolan). Η παιδίατρός μας είπε να είναι μέτριας σκληρότητας (και το ίδιο διαβάσαμε σε κάποιο ιστότοπο).

Συγνώμη αν έγραψα πολλά. Είναι το πρώτο μου μήνυμα σε φόρουμ (ever)!:?

• 3 months later...
  • 4 εβδομάδες μετά...

αγοράσαμε στρώμα της γκρεκοστρομ λατεξ με κοκοφοίνικα, αλλά ενώ ζητήσαμε συγκεκριμένες διαστάσεις υπάρχει ανάμεσα στην κούνια και το στρώμα ένα κενό περίπου 5 εκατοστά. :( Και η άσχετη ρωτώ: Έτσι πρέπει να είναι ή πρέπει να αλλάξουμε στρώμα:confused:

cN3ep3.png

αγοράσαμε στρώμα της γκρεκοστρομ λατεξ με κοκοφοίνικα, αλλά ενώ ζητήσαμε συγκεκριμένες διαστάσεις υπάρχει ανάμεσα στην κούνια και το στρώμα ένα κενό περίπου 5 εκατοστά. :( Και η άσχετη ρωτώ: Έτσι πρέπει να είναι ή πρέπει να αλλάξουμε στρώμα:confused:

Οχι βεβαια ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΕΝΟ αναμεσα στην κουνια και στο στρωμα και επειδη συνεβη και σε μενα το ιδιο με την ιδια εταιρια να το επιστρεψεις απο εκει που το αγορασες και να ζητησεις αλλο . Μετρα μονη σου το στρωμα με μετρο η μεζουρα. Εαν οι διαστασεις δεν ειναι αυτες που ζητησες ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΠΙΣΩ και να ζητησεις αντικατασταση . Παντος μην το αφησεις ετσι γιατι αποτελει κινδυνο για το παιδι!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...