Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Θελω κι εγω πληροφοριες για το θεμα.

Εκτος απο το τι στρωμα θα ηθελα να ρωτησω και αν πρεπει στο 2ο παιδακι να αλλαξω το στρωμα.

ΥΓ. Sorry που το εγραψα εδω αλλα αν ανοιξω νεο θα με μαλωσει ο mod :lol:

Σε κάτι ενημερωτικά που διάβασα λέει οπωσδήποτε άλλο στρώμα σε νέο παιδί...εμένα προσωπικά μου φαίνεται κουτό....δηλαδή τα στρώματα τα φτιάχνουνε για 2 χρόνια και μετά λήγουν;;;;

Για να πουλάνε τα λένε. Εμεις θα πάρουμε ενα καλό στρωματάκι και θα το κρατήσουμε εννοείται και για τη συνέχεια. Λέω για coco-mat ή media αν ειναι καλή η τιμή του

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 240
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ στον μικρό έχω πάρει απ'τα cocomat στρώμα (http://www.coco-mat.com/gr/kids%27/kids%27mat/skiouros.htm) και μου φαίνεται πολύ καλό. Βέβαια δεν είναι το πιο φτηνό στρώμα που υπάρχει αλλά νομίζω ότι είναι πολύ καλή επιλογή.

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Εγώ πήρα το στρώμα της Media, θεωρώντας ότι έκανα μία καλή αγορά για το μωρό μου, αλλά -εκ των υστέρων- έμαθα από την παιδίατρό μου ότι πρέπει να αποφεύγουμε τα στρώματα με κοκοφοίνικα (και της media έχει) διότι αν περάσει υγρασία σε αυτά αναδύονται κάποιες αναθυμιάσεις, θεωρητικά επικίνδυνες για το μωρό (ελπίζω να το εξηγώ σωστά). Ως εκ τούτου εγώ έχω βάλει διπλό σελτεδάκι στο στρώμα, για να μην πετάξω ένα ολοκαίνουργιο και ακριβό στρώμα. Καλό είναι να ρωτήσετε τον παιδίατρό σας πρώτα λοιπόν!

EoHCp3.png2Xnpp3.png

Εγώ πήρα το στρώμα της Media, θεωρώντας ότι έκανα μία καλή αγορά για το μωρό μου, αλλά -εκ των υστέρων- έμαθα από την παιδίατρό μου ότι πρέπει να αποφεύγουμε τα στρώματα με κοκοφοίνικα (και της media έχει) διότι αν περάσει υγρασία σε αυτά αναδύονται κάποιες αναθυμιάσεις, θεωρητικά επικίνδυνες για το μωρό (ελπίζω να το εξηγώ σωστά). Ως εκ τούτου εγώ έχω βάλει διπλό σελτεδάκι στο στρώμα, για να μην πετάξω ένα ολοκαίνουργιο και ακριβό στρώμα. Καλό είναι να ρωτήσετε τον παιδίατρό σας πρώτα λοιπόν!

Ωπ καινούργιο δεδομένο αυτό με τον κοκοφοίνικα!

Αυτο του coco-mat πάντως λέει τα εξής:

-Φυσικό καουτσούκ

-Ελαστικοποιημένο κοκοφοίνικα σε αφαιρούμενα πλενόμενα καλύμματα

-Αποστειρωμένο-υποαλλεργικό

-Με άριστο εξαερισμό και διαφορετική ελαστικότητα σε κάθε όψη απο τα αφαιρούμενα πλενόμενα καλύμματα

-100% βαμβακερό κάλυμμα που προσφέρει μέγιστη άνεση και ασφάλεια

145?

Ειναι δυνατόν να μην εχει προβλεφτεί το κατρουλιό;;;; Εξάλλου δεν βάζουμε και κάποιο αδιάβροχο απο πάνω;;;; οεο;;;

[Ειναι δυνατόν να μην εχει προβλεφτεί το κατρουλιό;;;; Εξάλλου δεν βάζουμε και κάποιο αδιάβροχο απο πάνω;;;; οεο;;;

:lol::lol::lol::lol:

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

Διαφημίσεις

Τι να σας πω βρε κορίτσια εγώ το στρωματάκι απ'τα cocomat το πήρα γιατί έχουν οικολογικά προϊόντα. Εδώ θέλουν να καταργήσουν εντελώς τις ήδη οικολογικές βαφές που βάζουν στα έπιπλα για καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Θα το κοιτάξω βέβαια για πιο σίγουρα. Καλημέρααα :D

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Εμείς πήραμε στρώμα από το mothercare και κούνια και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι ... τόσο που αγοράσαμε και ίδιο δεύτερο για το παρκοκρέβατο που έχουμε στης μαμάς μου!!!

Αυτό τώρα που λέτε ότι στο δεύτερο παιδί πρέπει να αλλάζουμε στρώμα, πρώτη φορά το ακούω :roll: ... εντάξει αν έχει λερωθεί από τσίσα ή εμετό το καταλαβαίνω ... αλλά αν είναι τελείως καθαρό δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ... μια χαρά υπολόγιζα πως θα την κάνουμε την απόσβεση στα δυο στρώματα με το δεύτερο ζουζούνι ... μη μου το χαλάτε :lol::lol::lol: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

εμενα η μαμα τησ κουμπαρασ μου εχουν εργοστασιο που φτιαχνουν στρωματα.μου ειπε οτι ο κοκοφοινικασ δεν ειναι καλοσ εστω και λιγο αν βραχει αστα να πανε......το καλυτερο υλικο που αναπνεει κιολασ ειναι το λατεξ.λενε οτι αν κανεισ δευτερο παδακι καλο ειναι να αλλαξεισ το στρωμα διοτι εχει παρει το σχημα απο το κορμακι του πρωτου και δεν κανει :?

.png40145a8546f30db01.gif

Πήγα και στη media σήμερα και αυτοί έχουν μόνο με κοκοφοίνικα...το απλό εχει 99? και το Optimum 169? νομίζω (60χ120). Βέβαια αποκλείεται να μην βάλω αδιάβροχο σεντονάκι απο πάνω μιας και λογικό ειναι να βραχεί κάποια στιγμή.....μήπως να του πάρω το media να σαπίζει στον υπνο όπως εμείς :D και να φανταστείτε δεν εχουμε καν το Optimum!

Πήγα και στη media σήμερα και αυτοί έχουν μόνο με κοκοφοίνικα...το απλό εχει 99? και το Optimum 169? νομίζω (60χ120). Βέβαια αποκλείεται να μην βάλω αδιάβροχο σεντονάκι απο πάνω μιας και λογικό ειναι να βραχεί κάποια στιγμή.....μήπως να του πάρω το media να σαπίζει στον υπνο όπως εμείς :D και να φανταστείτε δεν εχουμε καν το Optimum!

Media έχουμε και εμείς για μας- απίστευτος ύπνος - αλλά για το μωρό θα το σκεφτόμουνα ... θυμάστε τότε που ο Ευαγγελάτος έβγαλε την έκπομπή για το στρώματα, είπαν ότι ήταν media :? ...

Aυτό που έχουμε πάρει από το mothercare είναι από τη μια πλευρά του αδιάβροχο, έχει δηλαδή ειδική επικάλυψη ... δεν ξέρω γενικά την εμπιστεύομαι σαν εταιρεία, νομίζω ότι γίνονται ελέγχοι και τηρεί τις απαραίτητες προδιαγραφές :roll: ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

.λενε οτι αν κανεισ δευτερο παδακι καλο ειναι να αλλαξεισ το στρωμα διοτι εχει παρει το σχημα απο το κορμακι του πρωτου και δεν κανει :?

Δεν ξέρω βρε παιδιά μου ακούγεται λίγο υπερβολικό αυτό ... θα ρωτήσω κάποια στιγμή την παιδίατρο να δούμε τι θα μου και αυτή ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Και εμείς πήραμε για τη μπεμπούλα το baby optimum της Media. Καταπληκτική επιλογή - και στο διπλό κρεβάτι μας το optimum έχουμε. Είναι απίστευτος ο ύπνος :) (Ακριβοθώρητος και λίγος βέβαια, αλλά καλός!)

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Και εμείς πήραμε για τη μπεμπούλα το baby optimum της Media. Καταπληκτική επιλογή - και στο διπλό κρεβάτι μας το optimum έχουμε. Είναι απίστευτος ο ύπνος :) (Ακριβοθώρητος και λίγος βέβαια, αλλά καλός!)

κοριτσια και γω αυτο σκεφτομαι να παρω. ξερετε αν βγαινει σε μεγεθος 62χ125 γιατι η κουνια μου τετοιο περνει,αν οχι γνωριζεται αν εχει προβλημα στο να χωραει 60 χ120 στη κουνια χωρις φυσικα να εχει προβλημα το μωρο?τωρα για το θεμα με τον κοκοφοινικα εγω εχω ακουσει οτι πρεπει απαραιτητα να εχει το παιδικο στρωμα και προτιματε μαλιστα γιατι ειναι φυσικο υλικο και αναπνεει.το λατεξ δεν ειναι πολυ μαλακο?

κοριτσια και γω αυτο σκεφτομαι να παρω. ξερετε αν βγαινει σε μεγεθος 62χ125 γιατι η κουνια μου τετοιο περνει,αν οχι γνωριζεται αν εχει προβλημα στο να χωραει 60 χ120 στη κουνια χωρις φυσικα να εχει προβλημα το μωρο?τωρα για το θεμα με τον κοκοφοινικα εγω εχω ακουσει οτι πρεπει απαραιτητα να εχει το παιδικο στρωμα και προτιματε μαλιστα γιατι ειναι φυσικο υλικο και αναπνεει.το λατεξ δεν ειναι πολυ μαλακο?

dina, εμείς το αγοράσαμε από το υποκατάστημα της media στο Ζωγράφου, όπου μας ενημέρωσαν οτι η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να παραγγείλει το στρώμα που επιθυμείς (πχ: το optimum) στις διαστάσεις που σε εξυπηρετούν. Και σε εμάς, η κούνια της μπέμπας είναι μεγαλύτερη από το σύνηθες μέγεθος και μας το παρέδωσαν 1 εβδομάδα μετά, στις διαστάσεις που θέλαμε.

Αποκλείεται να μην σας εξυπηρετήσουν - είναι πολιτική της εταιρείας.

Φιλικά,

Ηρώ

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Διαφημίσεις

Είσαι σίγουρη οτι η διάσταση της κούνιας σου ειναι 62χ105;;; Συνήθως ειναι στάνταρ οι διαστάσεις σε αυτά τα έπιπλα, πάντως ναι μπορουν να στο φτιάξουν στα μετρα σας.

ειναι 62χ125 την πειρα απο την prenatal και ειναι διαφορετικο μεγεθος για να περνεις στρωματακια απο αυτους αλλα δεν μου γεμισαν πολυ το ματι,σαν ονομα εμπιστευομαι την media.τα στρωματακια της prenatal δεν εχουν κοκοφοινικα εχουν πολυουρεθανη(αν το γραφω σωστα)και ψιλοφοβαμαι να τα παρω.οποτε αφου βγαζουν στα μετρα που θες θα παω να το παραγγειλω αυριο.

Μέτρησέ το από μέσα μήπως οι διαστάσεις είναι οι εξωτερικές. Πάρε στρώμα ειδικό για μωρά γιατί αυτά για ενήλικες έχουν άλλα υλικά.

τις διαστασεις τις γραφει το προσπεκτους της κουνιας οτι περνει τετοιο στρωμα.τελικα λες να ρωτησω πρωτα παιδιατρο για το στρωμα και μετα να το αγορασω?

Θελω κι εγω πληροφοριες για το θεμα.

Εκτος απο το τι στρωμα θα ηθελα να ρωτησω και αν πρεπει στο 2ο παιδακι να αλλαξω το στρωμα.

ΥΓ. Sorry που το εγραψα εδω αλλα αν ανοιξω νεο θα με μαλωσει ο mod :lol:

Αν ειναι καλο γιατι να αλλαξεις απο τι στιγμη που θα βαλεις σελτε δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα... :wink:

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Η δικαιολογία άλλο παιδί αλλο στρώμα γιατι θα εχει πάρει το σχήμα σώματος του παιδιού μου φαίνεται εντελώς γελοία πάντως.....σιγά τι ειναι το στρώμα απο πλαστελίνη;;; Εδω εμεις το έχουμε 10 χρονια και δεν εχει πάθει τίποτα, θα πάθει σε 2 χρονια;

ηρω μου αν επιτρεπεται ποσο το πειρατε?εχει αλλη τιμη σε αλλες διαστασεις?σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.να χαιρεσαι τα κοριτσακια σου!

Στην ίδια τιμή dina μου, 169 ευρώ, γιατί δεν ήταν πολύ μεγάλη η αλλαγή που ζητήσαμε. Ακόμα όμως και αν ήταν (δηλ. πάνω από 10 εκατοστά) η επιβάρυνση ήταν γύρω στα 10 ευρώ. Αξίζει τα λεφτά του :)

Η ώρα η καλή για το μωράκι σου! Με το καλό να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου :)

• 4 εβδομάδες μετά...

Πήρα τηλέφωνο στην coco-mat και μου είπαν οτι έχουν 2 τύπους, το ένα ειναι αυτό που εχει και το mothercare με λατεξ και κοκοφοίνικα στα 145 και το άλλο ειναι μόνο κοκοφοίνικας στα 100?. Το θέμα ειναι οτι αυτός στο τηλεφωνο μου ειπε να πάρω τον κοκοφοίνικα μιας και ειναι φυσικό υλικό και αν βραχεί στεγνώνει αμέσως ενω το λατεξ αργεί. Του ειπα αυτό με τις αναθυμιάσεις και μου είπε οχι κυρία μου, μάλιστα τον ρώτησα εαν εχουν και αδιάβροχο κάλυμμα και μου είπε οτι αν βάλω πάει άχρηστο το φυσικό υλικό του στρώματος...... :roll::roll:

Ομολογώ οτι μπερδεύτηκα δηλαδή πάλι!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...