Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ο συζηγος 'σερφαρει'σε ..πονηρα..sites..

my_angel

Recommended Posts

μια φιλη μου καποτε, μου ελεγε οτι ειχε παει επισκεψη σε μια γνωστη της, και ο αντρας εβλεπε τσοντα στο σαλονι, εκει που πινανε καφε!!!

ε, εκει ισως ειχα τις ενστασεις μου... δεν πινω τον καφε μου 'au lait', if you know what I mean...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 184
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια φιλη μου καποτε, μου ελεγε οτι ειχε παει επισκεψη σε μια γνωστη της, και ο αντρας εβλεπε τσοντα στο σαλονι, εκει που πινανε καφε!!!

ε, εκει ισως ειχα τις ενστασεις μου... δεν πινω τον καφε μου 'au lait', if you know what I mean...

συμφωνω.. που πας κυριε να μου κάνεις εμενα το κρυσταλλο σισκατο? στο γραφειο σου γρηγορα

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

επισης εκανα και το παραπτωμα να καλεσω και το συζυγο να διαβασει το ποστ αυτο για να μου εκφρασει την ανδρικη του γνωμη..

τι να περιμενει κανεις βεβαια, ανδρες..ολοι τα ιδια λενε..κατσε να κλεισω το λαπτοπ μην αρχισει να κατεβαζει link γιατι του μπηκαν ιδεες..

τι χαρουμενη οικογενεια..

Διαφημίσεις

εγω αν σας πω οτι παροτι εχω δει και δει αλλα με το θεμα Τζουλια πεισματικα αρνηθηκα να της κανω τη χαρη και δω ενα της dvd θα με πιστεψετε? μεχρι και η μανα μου το ειδε (το μαθα και αυτο..η γρια βρηκε χαρα!..για κοινωνιολογικους λογους βεβαιως βεβαιως..)

μπραβο παιδια.. πολυ χαρηκα αυτη τη κουβεντα..

Κριμα χανεις, στην σκηνη με το μπουκαλι μου ειπε ο αντρας μου να ανοιξουμε και εμεις ενα μπουκαλι να πιουμε κανα κρασι.....

Τεντυ.....καλα στα λεει η Μαρα. Το δικο σου σπιτι ειναι και του αντρα σου. Απαγορευση δεν μπορεις να του κανεις. Να το συζυτησεις μαζι του μπορεις και απο εκει και περα οτι σε φωτισει ο Θεος.......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

οχι καλη μου.. ειναι η ερωτικη ζωη σε διαφορες "εκτελεσεις"..και παντα θα υπαρχει λογος και αντιλογος..

όπως σε βολεύει δεστο....να σε πείσω δεν υπάρχει περίπτωση

gth0p3.png

Τεντυ.....καλα στα λεει η Μαρα. Το δικο σου σπιτι ειναι και του αντρα σου. Απαγορευση δεν μπορεις να του κανεις. Να το συζυτησεις μαζι του μπορεις και απο εκει και περα οτι σε φωτισει ο Θεος.......

δε νομιζω οτι η tendi εχει θεμα για να συζητησει μαζι του..αντιθετως επιμενει οτι ολα ειναι λυμενα και στρωμενα..αρα κατι ξερει παραπανω για τον οικο της.. η my angel εχει το θεμα και μαλλον θα πραξει δημοκρατικα με διαλογο..

κοιτα μανα λαμογιων..για να ειμαστε και ειλικρινεις ε? οταν οπ Χ αντρας μπαινει σπιτι του και βλεπει την Χ γυναικα του να βρωμαει τηγανιλα, με την τριχα κάγκελο, τον πισινο στο πάτωμα, την μπλούζα ξεχειλωμένη, το κολάν πατσαβουρι για τα τζάμια και μια μουρη ξυνιλα τυπου "αααααααα που ησουνα παλιιιιι γιατι αργησες απο τη δουλειααααααα αααααα δνε μπορωωωωωωω" και με τις αναλογες φωνες ε τοτε ναι ρε μαναρι μου...και αλλοτριο κωλο 8α δει και αλλοτριο κωλο 8α πιασει

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

Διαφημίσεις

γιατι να υπαρχει προβλημα αν γλεπει τσοντα η' σκετες γυμνες γκομενιτσες?! μια χαρα φυσιολογικο ειναι! δηλ. οταν ειδα τις ταινιες που ειχε ο χασμπανος σε ενα ταξιδι που πηγα μαζι του, επρεπε να τον ριξω στα βαθη τση θαλασσας να τον εφανε τα καρχαριακια?! η' στο σπιτι που επεσα σε κατι σαιτ που χαζευε οταν ημουν λεχωνα?! κ τι να εκαμε ο ανθρωπος δηλ?! κ τι να εκανα εγω δηλ. να τον εστελνα?! οχι βεβαια. απλα του ειπα κ να το χαμηλωσει το γαϊδουρι το ξεσαμαρωτο!

δικια μου ατακα 'πωωωωωωωωω, χαλι το μαλλι της, τι ελεεινα εξτενσιονς ειναι αυτα, δεν ντραπηκε που θα την δει ολη η ελλαδα μ αυτο το μαλλι?'

δε παμε καλα το ξερω...

α! ολα κι ολα φιστικιους. κατω τα χερια απο την τζουλια! ειναι πολυ καλο παιδι κ χαμηλων τονων οταν δεν ειναι υπο την επιρεια. κ δεν εχει εξτε καλε! τρεσα εβαζε (στο κομμωτηριο που πηγαινα κ εγω! (βεβαια εχω να την δω απ τον ιανουαριο του 10, πριν σκασει η τσοντα, αλλα δεν βαριεσαι!)

μια χαρα πατε! κ εμεις την ειδαμε αμεσα. οχι για τπτ αλλο, αλλα ελεγα οτι αν δεν το δω δεν θα το πιστεψω! φαινοταn τοσο καλο κοριτσακι οταν εφτιαχνε το μαλλι! κ κορμι θεϊκο indeed!

για την κοπελα που ανοιξε το θεμα.

βρε κουκλιτσα μου μηπως θελει να σου περασει καποιο μηνυμα? δεν ειναι κακο.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

κοιτα μανα λαμογιων..για να ειμαστε και ειλικρινεις ε? οταν οπ Χ αντρας μπαινει σπιτι του και βλεπει την Χ γυναικα του να βρωμαει τηγανιλα, με την τριχα κάγκελο, τον πισινο στο πάτωμα, την μπλούζα ξεχειλωμένη, το κολάν πατσαβουρι για τα τζάμια και μια μουρη ξυνιλα τυπου "αααααααα που ησουνα παλιιιιι γιατι αργησες απο τη δουλειααααααα αααααα δνε μπορωωωωωωω" και με τις αναλογες φωνες ε τοτε ναι ρε μαναρι μου...και αλλοτριο κωλο 8α δει και αλλοτριο κωλο 8α πιασει

Δεν νομίζω ότι η περιποίηση μου σου και τα λοιπά να αποτρέψουν τη καταφυγή σε αλλότριους κώλους. Οτι και να κάνω εγώ το ξενο θα είναι πάντα ξενο

gth0p3.png

α εγω το λεω ευθαρσως. ειμαι ανεπιπεδη, λατρευω τους πακιστανους, κανω σεξ και οχι ερωτα με τον αντρα μου, μ αρεσει το πορνο, πινω μπαφους και παιζω και προ!

κοιτα κι έτσι να μην ειναι η γυναικα του πάλι πρέπει να κοιταξει!!!!!

πως να αγνοησεις το ωραιο;;;;

εχουμε δει γυναικα στο δρομο και μου χει πει: "μωρο μου, αυτη τη πη..γα!"

εγω παντως το ωραιο δε το αγνοω καθολου!!!!

Διαφημίσεις

αααααα στις desperate housewives εχετε δει τη Bree που ειναι κυρια σαλονιου αλλα πεταει τα ματια της με τον 15 χρονια μικροτερο της?.. ε.. κατι μου θυμιζει..

παμε παρακατω..

εγω επι ενα χρονο δεν επρεπε να εχω ερωτικες επαφες με τον ανδρα μου για λογους υγειας..

τι θα πρεπε να κανω και τι θα πρεπε να περιμενω??? και καλα αυτος..καπως βρηκε την ακρη.. εγω ουτε αυτοικανοποιηση δεν μπορουσα να επιδιωξω..

homework..για δυνατους λυτες..

κοιτα κι έτσι να μην ειναι η γυναικα του πάλι πρέπει να κοιταξει!!!!!

πως να αγνοησεις το ωραιο;;;;

εχουμε δει γυναικα στο δρομο και μου χει πει: "μωρο μου, αυτη τη πη..γα!"

εγω παντως το ωραιο δε το αγνοω καθολου!!!!

αν θα απαντουσες "και εγω" να δεις χαρα που θα κανε.. στο ταβανι θα φθανε..

Elle... στο δευτερο να δεις μεγαλεια... παιρνει ενα κουφετάκι m&m και λεει αχχ εγω θα φαω το μπλε κουφετάκι.. και το βαζει εκει που ξέρεις και λέει μετα..ουπς... λές να παχυνει το αυτο μου τωρα που το εφαγα απο εκει? μιλαμε μου επεσε το σουβλάκι απο το σοκ

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εισαι απαιχτη κοπελια!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

παντως εν μεσω κρισης οικονομικης γινετε πιο πρακτικες και οικονομικες

α) αρκετοι εχουμε προγραμματα σταθερης τηλεφωνιας με απεριοριστο ιντερνετ ΑΡΑ πλοηγηση οσες ωρες θελουμε και downloads σε τσοντες free..

συνεπως δεν αγοραζουμε, δεν νοικιαζουμε

β) αν καποιοι συζητουν και πραττουν φαντασιωσεις τους δεν καταφευγουν σε οικους ανοχης και σε ερωμενες..ητοι: εξοδα μετακινησης, ταριφες, δωρακια, αξεσουαρ (βλεπε ερωτικα παιχνιδια που αυτο και στο ζευγαρι ειναι αναποφευκτο)

ειναι οικονομικη η αληθεια και η ελευθερια..

Να κάνω μια ερώτηση ??? Πιστευει καμμιά κοπέλα ότι υπάρχει άντρας που να μην μπαίνει σε διάφορα περίεργα σιτε (τσόντες, πορνό κτλ ) ? Μην χάσουν τσόντα με την τζούλια και μείνουν πίσω από τους άλλους. τα βιντεάκια πάνε και έρχονται τι μου λέτε τώρα. Στην προηγούμενη δουλειά μου που ήμουν γραμματέας σε πολυεθνική χειριζόμουν το λαπ τοπ του προέδρου με όλα του τα ε-μαιλ. Ξαφνικά μια μέρα έρχεται ένα μαιλ από ένα συνάδελφο που είχε πολύ καλή θέση μέσα στην εταιρεία και φαινόταν το καλύτερο καλύτερο παιδί και πολύ μετρημένο. Ενα τσοντοβιντεάκι που μου έπεσαν τα μούτρα. Φυσικά έκανε λάθος ένα γράμμα στον αποστολέα και ήρθε στον λάθος άνθρωπο. Αυτά λοιπόν γίνονται καθημερινά σε όλες τις εταιρείες. Τα τσοντοβιντεάκια πάνε κι ερχονται. Μην μας φαίνεται περίεργο είναι από τη φύση τους έτσι οι άντρες δυστυχώς και δεν σκοπεύουν να αλλάξουν. Ο άντρας μου έχει ένα φίλο που κάθε μήνα πάει ταξίδι στο εξωτερικό. Σε κάθε ταξίδι λοιπόν πάει σε οίκους ανοχής ή ζητάει κοπέλες στο δωμάτιό του. Κάθε φορά που γυρνάει τους λέει με λεπτομέρειες τι έκανε, πως το έκανε, με πόσες το έκανε και με ποιο τρόπο κτλ. Επιπλέον αν ακούγατε τους περισσότερους άντρες πως μιλάνε για τις γυναίκες ή τις γκομενές τους, πως τις αποκαλούν στις καθημερινές τους συζητήσεις θα βγαίνατε από τα ρούχα σας. Και όχι μόνο αυτό αλλά πάντα ψάχνουν μια καλή και ηθική κοπέλα να παντρευτούν αυτό είναι που με τρελαίνει εμένα προσωπικά.

Να κάνω μια ερώτηση ??? Πιστευει καμμιά κοπέλα ότι υπάρχει άντρας που να μην μπαίνει σε διάφορα περίεργα σιτε (τσόντες, πορνό κτλ ) ? Μην χάσουν τσόντα με την τζούλια και μείνουν πίσω από τους άλλους. τα βιντεάκια πάνε και έρχονται τι μου λέτε τώρα. Στην προηγούμενη δουλειά μου που ήμουν γραμματέας σε πολυεθνική χειριζόμουν το λαπ τοπ του προέδρου με όλα του τα ε-μαιλ. Ξαφνικά μια μέρα έρχεται ένα μαιλ από ένα συνάδελφο που είχε πολύ καλή θέση μέσα στην εταιρεία και φαινόταν το καλύτερο καλύτερο παιδί και πολύ μετρημένο. Ενα τσοντοβιντεάκι που μου έπεσαν τα μούτρα. Φυσικά έκανε λάθος ένα γράμμα στον αποστολέα και ήρθε στον λάθος άνθρωπο. Αυτά λοιπόν γίνονται καθημερινά σε όλες τις εταιρείες. Τα τσοντοβιντεάκια πάνε κι ερχονται. Μην μας φαίνεται περίεργο είναι από τη φύση τους έτσι οι άντρες δυστυχώς και δεν σκοπεύουν να αλλάξουν. Ο άντρας μου έχει ένα φίλο που κάθε μήνα πάει ταξίδι στο εξωτερικό. Σε κάθε ταξίδι λοιπόν πάει σε οίκους ανοχής ή ζητάει κοπέλες στο δωμάτιό του. Κάθε φορά που γυρνάει τους λέει με λεπτομέρειες τι έκανε, πως το έκανε, με πόσες το έκανε και με ποιο τρόπο κτλ. Επιπλέον αν ακούγατε τους περισσότερους άντρες πως μιλάνε για τις γυναίκες ή τις γκομενές τους, πως τις αποκαλούν στις καθημερινές τους συζητήσεις θα βγαίνατε από τα ρούχα σας. Και όχι μόνο αυτό αλλά πάντα ψάχνουν μια καλή και ηθική κοπέλα να παντρευτούν αυτό είναι που με τρελαίνει εμένα προσωπικά.

ΟΛΑΑΑΑΑΑ ΑΥΤΑ συμβαινουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..

μου θυμησες και θα το πω.. εχω μια γνωστη η οποια λεει "μια γυναικα που στο κρεβατι θελει να την αποκαλουν π.....α αρα ειναι και τετοια.."

Μονο περισσευει....εχει ξεχειλίσει και γλυστράμε!

Όλα τα αντέχω σχεδόν, αλλά είμαι αλλεργική στην ειρωνία!!!

Εγώ την δεύτερη ταινία της Τζούλιας πάντως την κατέβασα κανονικότατα, όταν μου το ζήτησε ο άντρας μου, γιατί ο ίδιος δεν ξέρει να κατεβάζει ταινίες.

Έπρεπε να τα πάρω στο κρανίο;

Και την είδαμε παρέα και πεθάναμε στο γέλιο, μάλιστα δεν αντέξαμε να την δούμε όλη.

Μου φαίνεται πολύ αστείο να το κάνουμε θέμα το να βλέπουν τσόντες γενικά οι άντρες.

Θα με ενοχλούσε εαν το έκανε κρυφά ίσως.

ΒΡΕ τι λετε?

εδω οι περισσοτερες κοπελες εχουν βιωσει (μεσα στο parents) εγκυμοσυνες και οταν ανοιξα θεμα καποτε σχετικα με το σεξ στη διαρκεια της κυησης, ξερετε ποσες εμφανιστηκαν απο το πουθενα με ερωτηματα και ανακουφισμενες που καποιος τολμησε να μιλησει για κατι τετοιο δημοσια?? βρε εδω στο γυναικολογο δεν μιλουν ελευθερα..

για τις πορνοταινιες απορουμε?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...