Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ο συζηγος 'σερφαρει'σε ..πονηρα..sites..

my_angel

Recommended Posts

Ανωμαλία είναι να βλέπεις και να κάνεις πράγματα που βλάπτουν τον άλλο, ψυχικά ή σωματικά. Ανώμαλος είναι ο βιαστής, ο παιδεραστής, ο κτηνοβάτης και δεν ξέρω και γω τί άλλο κυκλοφορεί στην πιάτσα. Ανώμαλος είναι αυτός που χτυπάει τη γυναίκα του ή τα παιδιά του, αυτός που γουστάρει να κακοποιεί τους άλλους.

υπαρχει βεβαια και η πλευρα των "ηθοποιων" ή των γυναικων που εργαζονται σε οικους ανοχης και δεν ξερουμε πως και γιατι βρεθηκαν εκει, τι εχουν περασει και τι περνανε...

Η οικονομικη ενισχυση αυτων που τις εκμεταλευονται ειναι μαλλον εγκληματικη..

Τι θεμα πηγα κι ανοιξα τωρα, ε;....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 184
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

υπαρχει βεβαια και η πλευρα των "ηθοποιων" ή των γυναικων που εργαζονται σε οικους ανοχης και δεν ξερουμε πως και γιατι βρεθηκαν εκει, τι εχουν περασει και τι περνανε...

Η οικονομικη ενισχυση αυτων που τις εκμεταλευονται ειναι μαλλον εγκληματικη..

Τι θεμα πηγα κι ανοιξα τωρα, ε;....

καλα, επ αυτου εχεις να δεις απο εδω και στο εξης τα .. τερατα!! η πορνεια και η εγκληματικοτητα ειναι τα "παυσιπονα" της ανεργειας.. αλι σε εμας που εχουμε παιδια..

καλα, επ αυτου εχεις να δεις απο εδω και στο εξης τα .. τερατα!! η πορνεια και η εγκληματικοτητα ειναι τα "παυσιπονα" της ανεργειας.. αλι σε εμας που εχουμε παιδια..

Άσχετο-σχετικό: Η άνεργη ομορφούλα θα γίνει πόρνη για να βγάλει τα προς το ζην. Ο άνεργος άντρας πού θα βρει λεφτά να την πληρώσει? Α...αυτός θα εγκληματεί για να βγάλει λεφτά να θρέψει την οικογένειά του και με ό,τι περισσεύει θα πηγαίνει στην ομορφούλα.

Τί είπα τώρα:eek: Πάντως, περα από την πλάκα, δίκιο έχεις. Η φτώχεια κάνει τον άνθρωπο απάνθρωπο.

KjMfp2.png

Together we stand, divided we fall

ελεος πια σε αυτην την κοινονια το φυσικο ειναι αφυσικο και το ανωμαλο φυσικο!!!φιλε εισαι ανδρας αλλα θα επρεπε να γνωριζεις οτι οταν καποιος ειναι πληρης και ευτυχισμενος δεν ψαχνετε!!!!!!!!!

αντε πια με τους ανωμαλους!!!

Συγνωμη αλλα ποιος σου ειπε οτι επειδη θα δεις πορνο, ψαχνεσαι? Ποιος σου ειπε πως ειναι ανωμαλος οποιος βλεπει πορνο? Σε ποια δεκαετια ζεις? Εχεις μπερδευτει νομιζω λιγακι.....Ανωμαλια για σενα απο οτι φαινεται απο τα λεγομενα σου ειναι να δεις με την/τον συντροφο σου πορνο????:confused: Ανωμαλια ειναι να αυτοικανοποιησαι?:confused: Ανωμαλια ειναι να δοκιμαζεις πραγματα στο σεξ με την/τον συντροφο σου?:confused:

Συγνωμη και παλι αλλα αλλος ειναι ο ανωμαλος εδω μεσα.......

Μπορεις να εχεις την γνωμη σου, να την λες αλλα οι χαρακτηρισμοι δεν χρειαζονται...Ιδιως τοσο προσβλητικοι!!!!!ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!

Συμφωνώ κι εγώ σε αυτό (ως γυναίκα το λέω) και έχω συμβιβαστεί με την ιδέα. Άλλωστε, πολλές γυναίκες βλέπουν και οι ίδιες τέτοια βιντεάκια ή ταινιούλες, και μάλιστα με τους συντρόφους τους. Για ποικιλία....:wink:

Ωστόσο, στο θέμα της κοπέλας που άνοιξε το θέμα, έχω να παρατηρήσω τα εξής - άντρα της παρέας, πες μας άποψη please:

1) Έχει ξεπεραστεί νομίζω πια η πρακτική "να πάω τον ανιψιό, αδερφό, γιο μου σε οίκο ανοχής" (και ευτυχώς κατά την άποψή μου). Και είναι λίγο άκομψο πιστεύω ως πρακτική, ειδικά τη σήμερον που αγόρια και κορίτσια ψάχνονται από μόνα τους και κάνουν τα πειράματά τους. Πιστεύω ότι ο πραγματικός λόγος που το έψαχνε το παληκάρι δεν ήταν αυτός.

2) Είναι διαφορετικό - προσωπική άποψη - ένας άντρας να βλέπει ταινίες/βιντεάκια κ.λπ. για τους χ,ψ λόγους (του αρέσει, έχει περιέργεια, παίρνει ιδέες για να προτείνει στη σύντροφό του κάτι νέο - γίνονται κι αυτά βεβαίως βεβαίως) και διαφορετικό να κάνει "έρευνα αγοράς" οίκων ανοχής. Το δεύτερο μπορεί να σημαίνει ενδιαφέρον να ασχοληθεί με το σπορ του πληρωμένου σεξ. Και πάλι λέω ΜΠΟΡΕΙ, όχι ότι είναι έτσι.

Αυτά από μένα.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό το σχόλιο. ;) Δεν θεωρώ αφύσικο ή παράλογο ή μεμπτό να παρακολουθεί πορνό, εδώ έχει τύχει να το κάνω κι εγώ που είμαι γυναίκα.:P

Αλλά η έρευνα σε site οίκων ανοχής, με παραπέμπει αλλού. :wink:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Διαφημίσεις

Είναι φυσιολογικό βέβαια να μη γουστάρει κάποιος να βλέπει πορνό, σύμφωνοι. Από πότε όμως είναι αφύσικο και χρήζει ιατρικής βοήθειας κάποιος που γουστάρει να βλέπει? Γίνεσαι λίγο σκληρή και δεν είναι σωστό. Σέβομαι το να μη σου αρέσει ως θέαμα, αλλά δεν πρέπει να κατακρίνεις αυτόν που το βλέπει. Και δεν είναι ανωμαλία.

Ανωμαλία είναι να βλέπεις και να κάνεις πράγματα που βλάπτουν τον άλλο, ψυχικά ή σωματικά. Ανώμαλος είναι ο βιαστής, ο παιδεραστής, ο κτηνοβάτης και δεν ξέρω και γω τί άλλο κυκλοφορεί στην πιάτσα. Ανώμαλος είναι αυτός που χτυπάει τη γυναίκα του ή τα παιδιά του, αυτός που γουστάρει να κακοποιεί τους άλλους.

Είπαμε, η τσόντα δεν είναι αμαρτία. Είναι όμως εμπόδιο για έναν ευτυχισμένο γάμο (ή σχέση) όταν κάποιος απο τους 2 ενοχλείται. Και εκεί θέλει κουβέντα ή στην τελική ο καθένας το δρόμο του. Δεν είναι υποχρεωτικό για κανένα να ανέχεται τα γούστα ή τις ιδιαιτερότητες του άλλου. Και βέβαια σε όλα υπάρχει ένα όριο. Άλλο είναι να βλέπεις κάτι "πονηρούλικο" που και που, άλλο είναι να ψάχνεις γκόμενο από το ιντερνετ, άλλο είναι να είσαι όλη μέρα σε τσοντοσάιτ και να τη βρίσκεις....Καταλαβαίνεις τί θέλω να πω. Υπάρχουν και περιπτώσεις αρρωστημένες, μάλιστα υπάρχει και πάθηση που λέγεται εθισμός στο πορνό (το 'χω δει σε ντοκιμαντέρ στο ΣΚΑΙ, δεν το βγάζω από το κεφάλι μου).[/QUOT

ο φιλος prosperous πιο πανω εκανε κουοτε στο μηνυμα μου και εγραψε στην ουσια οτι οι ανδρες που δεν βλεπουν τσοντες εχουν θεμα και πως οι ειδικοι εχουν ονομασια γι αυτους!!εκει κολλησα ειναι δυνατων να θεωρουμε αρρωστους αυτους που δεν τα γουσταρουν!!και να λεμε οτι ζητανε διαφορα ανωμαλα απο τιςσυντροφους τους ελεος δηλαδη!!τα παντα υπαρχουν σε αυτον τον κοσμο!!!τον απλο ανθρωπο χωρις βιτσια γιατι τον βγαζουμε αρρωστο??

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

ο φιλος prosperous πιο πανω εκανε κουοτε στο μηνυμα μου και εγραψε στην ουσια οτι οι ανδρες που δεν βλεπουν τσοντες εχουν θεμα και πως οι ειδικοι εχουν ονομασια γι αυτους!!εκει κολλησα ειναι δυνατων να θεωρουμε αρρωστους αυτους που δεν τα γουσταρουν!!και να λεμε οτι ζητανε διαφορα ανωμαλα απο τιςσυντροφους τους ελεος δηλαδη!!τα παντα υπαρχουν σε αυτον τον κοσμο!!!τον απλο ανθρωπο χωρις βιτσια γιατι τον βγαζουμε αρρωστο??

καλη μου και αγνωστη μου συνφορουμιτισα...

αν προσεξες.. δεν εξεφρασα την αποψη μου απο σεβασμο να μην αδικησω τον συζυγο σου..

αλλα απο τη μερια των ειδικων υπαρχουν διαφορες ερμηνειες για το τι μπορει να "κρυβει" μια μαλθακη συμπεριφορα που σου δημιουργει και εσενα την...ασφαλεια (κατ εσε) πως ολα ειναι νορμαλ μονο στη δικη σας σχεση..και οπως εγραψα " το αφηνω στους επαγγελματιες να το αναλυσουν"

εγω ξερω απλα οτι οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται..η αλλιως οπως συχνα αστειευομαι.."οποιος εχει τη μυγα να μου τη φερει πισω.."

να εισαι καλα και ευχομαι ειλικρινα να μην καταρρευσει ποτε η ομορφη σχεση σου.

παντως μπραβο στην My angel που τολμησε και ανοιξε αυτο το θεμα και παροτι Once again γενικευτηκε η συζητηση ελπιζω οτι απο ολα αυτα φιλτραρε το νοημα..

χαλαρωσε, απομονωσε τον θυμο η την ζηλεια και συζητησε ελευθερα και αβιαστα το θεμα προσπαθωντας να αναζητησεις τον ρολο σου σε ολο αυτο.

Αναλογα τις απαντησεις θα κρινεις σαν ενηλικο ατομο τα συμπερασματα..

ελεος πια σε αυτην την κοινονια το φυσικο ειναι αφυσικο και το ανωμαλο φυσικο!!!φιλε εισαι ανδρας αλλα θα επρεπε να γνωριζεις οτι οταν καποιος ειναι πληρης και ευτυχισμενος δεν ψαχνετε!!!!!!!!!

αντε πια με τους ανωμαλους!!!

Συγνωμη αλλα ποιος σου ειπε οτι επειδη θα δεις πορνο, ψαχνεσαι? Ποιος σου ειπε πως ειναι ανωμαλος οποιος βλεπει πορνο? Σε ποια δεκαετια ζεις? Εχεις μπερδευτει νομιζω λιγακι.....Ανωμαλια για σενα απο οτι φαινεται απο τα λεγομενα σου ειναι να δεις με την/τον συντροφο σου πορνο????:confused: Ανωμαλια ειναι να αυτοικανοποιησαι?:confused: Ανωμαλια ειναι να δοκιμαζεις πραγματα στο σεξ με την/τον συντροφο σου?:confused:

Συγνωμη και παλι αλλα αλλος ειναι ο ανωμαλος εδω μεσα.......

Μπορεις να εχεις την γνωμη σου, να την λες αλλα οι χαρακτηρισμοι δεν χρειαζονται...Ιδιως τοσο προσβλητικοι!!!!!ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!

αγανακτηση εις διπλουν..

αστο βρε.. δεν εχει νοημα..

Ok βρε παιδιά υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις και είναι ένα ευαισθητο θέμα που κάποιοι ίσως το θεωρούν ταμπού......ο καθένας σε αυτο το κομμάτι λειτουργει διαφορετικά.....

υπάρχει όμως και η πονηρη πλευρά του πράγματος.....περα απο την αυτοικανοποιηση και την φυσική ανάγκη.....ή την φύση των αντρων.....

εγω προσωπικά ξέρω δυο πριπτώσεις που δεν έχουν μεινει μονο στο απλά βλέπω......

ένας συνάδελφος χωρισε με την γυναικα του διοτι αναζητώντας οι δυο τους το κάτι παραπάνω εκεινη τον παράτησε για έναν άλλον......και εννοω τις περιπτωσεις toy cybersex και γενικά αυτη τη νεα τάση που έχει ΄ξεσηκώσει και νεα παιδιά και μεγάλους να ευχαριστιουνται με το άγνωστο.......

επίσης ενας πολυ καλός μου φίλος που ξερω χρονια και μου εμπιστευεται τις απιστίες του.....εκεινος βέβαια δεν το θεωρει απιστία......ξέρω εδω και χρόνια πως κάνει cybersex και έχει βρεθει με κοπέλες για να ζήσει αυτο το party animal....στο σεξ...και πολλες φορές ντρεπομαι όταν βρισκόμαστε με την γυναικα του.

έτσι ξεκινησε και αυτός....και καλά με βιντεο μετα βρηκε σαιτ συνομηλιας που ανταλλάσουν δικές τους φωτογραφίες......σε ιδιαιτερες φασεις και πόζες....

όσες φορες μιλησα μαζι του και τον έχω προειδοποιησει πολλές φορές πως η γυναικα του αν τον πάρει χαμπάρι θα τον στειλει απο κει που ήρθε....αλλά πλέον μου λεει δεν μπορει να αντισταθεί.....και ένας λόγος που της κάνει συνεχεια δωρα ειναι οι ενοχές....

όπως και να χει έστω και αυτο το λίγο κρυβει κινδυνους....δεν ειμαι υπερ του μαστιγιου και να τον έχεις τον άλλον απο πίσω συνεχεια...απλά ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτα....

δεν το αναφέρω απλά για να βάλω ιδέες στην κοπέλα που άνοιξε το θέμα....απλά για να πω πως πλεον ειδικα τα μικρά κοριτσάκια έχουν ξεφύγει εντελώς....μεγαλώνουν με πρωτυπα.....ανήθικα....θεωρούν πως αν πανε με εναν παντρεμένο ή με 100 διαφορετικους θα ζήσουν τη ζωη με το κουτάλι και θα γεμίσουν εμπειριες....

όσο για την φιλη μας ισως δεν υπάρχει και τοσο σημαντικός λόγος να ανησυχεί....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

Πέραν του ότι θεωρώ φυσιολογικότατο να "ψάχνεται" με τέτοιο τρόπο ένας ενήλικας, θα ήθελα να σταθώ στο ότι το κάνει ενώ βρήσκεται η σύζηγος στο δωμάτιο, ή με τέτοιο παιδιάστικο τρόπο που εύκολα εκείνη θα τον "πιάσει"...

...μήπως θέλει τελικά να πιαστεί? Μήπως ψάχνει καινούρια παιχίδια στη σχέση του με τη σύντροφό του;

...αν η σύντροφος ανταποκριθεί στο (ίσως υποσυνείδητο) "κάλεσμα" του συζήγου της;;;

Ok βρε παιδιά υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις και είναι ένα ευαισθητο θέμα που κάποιοι ίσως το θεωρούν ταμπού......ο καθένας σε αυτο το κομμάτι λειτουργει διαφορετικά......

ολα αυτα εχουν να κανουν με το ανεξελεγκτο δικτυο (ΑΠΕΙΡΑ SITE που μπορεις να επισκεφθεις χωρις να εισαι μελος η να χεις συνδρομη και να βλεπεις απο το πιο light μεχρι τα πιο αρρωστημενα)

με την περιεργεια

με τον εθισμο που ειναι η συνεπεια και με την ελλειψη αυτοσυγκρατησης και της δυνατοτητας να θετονται ορια..

ολα τα πραγματα εχουν καλη και κακη πλευρα..το θεμα ειναι πως το αντιμετωπιζει ο καθενας..

και καλα να το παραδεχεσαι..οταν το κανεις, ειναι γνωστο και αρνησε καθε συζητηση???...

Πέραν του ότι θεωρώ φυσιολογικότατο να "ψάχνεται" με τέτοιο τρόπο ένας ενήλικας, θα ήθελα να σταθώ στο ότι το κάνει ενώ βρήσκεται η σύζηγος στο δωμάτιο, ή με τέτοιο παιδιάστικο τρόπο που εύκολα εκείνη θα τον "πιάσει"...

...μήπως θέλει τελικά να πιαστεί? Μήπως ψάχνει καινούρια παιχίδια στη σχέση του με τη σύντροφό του;

...αν η σύντροφος ανταποκριθεί στο (ίσως υποσυνείδητο) "κάλεσμα" του συζήγου της;;;

μου αρεσουν οι αποριες σου.. ο φιλος μας πριν μας ειπε οτι σε πολλους τοσο τους κοβει και το κανουν με την αισθηση της επικινδυνοτητας που τους εξιταρει..

ειδικα για τους ανδρες εχω την γνωμη πως αν τους δωσεις το απολυτο ελευθερο και ο πιο συνεσταλμενος και ρομαντικος θα βγαλει ενα απροσωπο ζωο απο μεσα του..

θα θελει τη γυναικα "δοχειο", αντικειμενο που να κανει οτι του ερθει και εκεινη να ακολουθει πιστα με τον οποιο ρολο του ναι αρεστος..

υπαρχουν ομως και γυναικες που εξισου ειναι ετσι..

καμια φορα στο αστειο "αυτη η γυναικα ειναι πολυ σκυλα ή καταπιεστικη στον ανδρα της" ειναι συνηθως και αυτη που στο ρολο της dominatrix θα ικανοποιουταν στο επακρο..αλλα οι γυναικες δεν ειναι απολυτα ειλικρινης με οτι δεν θυμιζει περιβαλλον Candy Candy και οτι διαπραγματευονται οι σαπουνοπερες που εχουν θεμα τα ανεξελεγκτα παθη... ΜΕΧΡΙ να βρεθει αυτος που θα τις ξεκολλησει.. και αλι οταν ερθει η στιγμη.. να κλαις η να γελας.. και αυτο το θεωρω πιο επικινδυνο απο το να χαζευει ενας ανδρας μια τσοντα και να χει προτιμησεις που τις εχει εκφρασει κιολας και ως ανταλλαγμα εφαγε παντοφλα..

να κάνω μια αφελής/κουτή/χαζή ερώτηση;έχετε δεί ποτέ με τον άντρα σας πορνό ταινίες;το θεωρείτε κάπως;

αναλογικα με τις απαντησεις που διαβαζεις εδω προφανως καποιες το χουμε κανει..

καπως μου φαινοταν εμενα στα 20 που ονειροβατουσα.. δεκατρια χρονια μετα απλα εχω καταφερει να επιλεγω αν θα το κανω η οχι και με ποιο τροπο κιολας..

Διαφημίσεις

επειδή εγω το κάνω και τώρα και ειλικρινά απο όσες συζητήσεις έχω κάνει με τον άντρα μου παιδιά η αλήθεια είναι οτι τους αρέσει..άσε που γελάω πιο πολύ κι απο κωμωδία!!!!!!!δηλαδή να βλέπεις στο "και καλά σενάριο" οτι φωνάζει την άλλη ο διευθυντής μέσα στο γραφείο και ξαφνικά αρχίζουν να φτιάχνονται και μετά ξεσκίζονται είναι πραγματικά ο,τι πιο γελείο!!!!!!!κι ύστερα εγω τον ψιλοτσεκάρω αν δω οτι προσηλώνεται πολύ βλέπω τι τον φτιάχνει τον ρωτάω και προσπαθώ μετά να το κάνω...(εντάξει δεν μπουκώνομαι όπως οι επαγγελματίες ούτε είμαι η Νάντια Κομανέτσι να κάνω ακροβατικά αλλά καταλαβαίνετε!!!!!!!!!!!).Βέβαια το θέμα εδω είναι τα site των οίκων ανοχής....αν όντως τα ψάχνει ίσως να είναι πρόβλημα..εδω εμείς όμως σου δίνουμε γνώμες δεν είμαστε ο συζυγός σου να σου δώσουμε απαντήσεις...εκείνον ρώτα και απαίτησε μια ειλκρινή απάντηση

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Συμφωνώ κι εγώ σε αυτό (ως γυναίκα το λέω) και έχω συμβιβαστεί με την ιδέα. Άλλωστε, πολλές γυναίκες βλέπουν και οι ίδιες τέτοια βιντεάκια ή ταινιούλες, και μάλιστα με τους συντρόφους τους. Για ποικιλία....:wink:

Ωστόσο, στο θέμα της κοπέλας που άνοιξε το θέμα, έχω να παρατηρήσω τα εξής - άντρα της παρέας, πες μας άποψη please:

1) Έχει ξεπεραστεί νομίζω πια η πρακτική "να πάω τον ανιψιό, αδερφό, γιο μου σε οίκο ανοχής" (και ευτυχώς κατά την άποψή μου). Και είναι λίγο άκομψο πιστεύω ως πρακτική, ειδικά τη σήμερον που αγόρια και κορίτσια ψάχνονται από μόνα τους και κάνουν τα πειράματά τους. Πιστεύω ότι ο πραγματικός λόγος που το έψαχνε το παληκάρι δεν ήταν αυτός.

2) Είναι διαφορετικό - προσωπική άποψη - ένας άντρας να βλέπει ταινίες/βιντεάκια κ.λπ. για τους χ,ψ λόγους (του αρέσει, έχει περιέργεια, παίρνει ιδέες για να προτείνει στη σύντροφό του κάτι νέο - γίνονται κι αυτά βεβαίως βεβαίως) και διαφορετικό να κάνει "έρευνα αγοράς" οίκων ανοχής. Το δεύτερο μπορεί να σημαίνει ενδιαφέρον να ασχοληθεί με το σπορ του πληρωμένου σεξ. Και πάλι λέω ΜΠΟΡΕΙ, όχι ότι είναι έτσι.

Αυτά από μένα.

Πρωτιστος να ευχαριστησω ειλικρινα που απαντησατε στο θεμα μου.

Συμφωνω με την αποψη της kokoraki γιαυτο εκανα την παραθεση μου εδω. Ο ανηψιος του οντως θα χρειαζοταν "βοηθεια" στο συγκεκριμενο θεμα γιατι εχει στερηθει την παρουσια του πατερα κατα καποιον τροπο αλλα αυτη η δικαιολογια ηταν εμφανεστατα ανληθεις.

Δεν τον κατηγορω που μπαινει σε σαιτ με πορνο κτλ κτλ αλλα ειναι διαφορετικο να μπεις για να δεις και να αυτοικανοποιηθεις και μονο και εντελως διαφορετικο να καθεσαι και να κοιτας γυμνες φωτογραφιες.

Αν το εκανα εγω αυτο,δηλαδη προσπαθωντας να μπω στη θεση του και να δω τα πραγματα απο τη δικη του σκοπια, αν λοιπον κοιταζα γυμνους αντρες κτλ για μενα προσωπικα θα σημαινε οτι δεν με καλυπτει κατι απο τον αντρα μου και προσπαθω να το βρω αλλου..

Να ψαχνει στα σαιτ για να παει σε οικο ανοχης το αποκλειω γιατι δεν βγαινει ποτε μονος του παντα ειμαστε παρεα.

Φυσικα θα κατσω να συζητησω μαζι του ηρεμα κι ωραια και θα του πω τις ανησυχιες και τις αποριες μου. Ο χωρισμος δεν περασε καν απο το μυαλο μου.

Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας με βοηθαεο πολυ να ακουω διαφορετικες αποψεις. Θα ξαναμπω το απογευμα. :-**

...Τι να πρωτοπω...

Πως να περιγραψω την αγαπη μου για σενα...

Μονο λογια αγαπης και στοργης πλημμυριζουν την ψυχη μου καθε φορα που...με κοιτας...μου γελας...με παιρνεις αγκαλια......

Φυσικα θα κατσω να συζητησω μαζι του ηρεμα κι ωραια και θα του πω τις ανησυχιες και τις αποριες μου. Ο χωρισμος δεν περασε καν απο το μυαλο μου.

Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας με βοηθαεο πολυ να ακουω διαφορετικες αποψεις. Θα ξαναμπω το απογευμα. :-**

αυτο ηθελα να ακουσω απο εσενα.. χαιρομαι..

Πρωτιστος να ευχαριστησω ειλικρινα που απαντησατε στο θεμα μου.

Συμφωνω με την αποψη της kokoraki γιαυτο εκανα την παραθεση μου εδω. Ο ανηψιος του οντως θα χρειαζοταν "βοηθεια" στο συγκεκριμενο θεμα γιατι εχει στερηθει την παρουσια του πατερα κατα καποιον τροπο αλλα αυτη η δικαιολογια ηταν εμφανεστατα ανληθεις.

Δεν τον κατηγορω που μπαινει σε σαιτ με πορνο κτλ κτλ αλλα ειναι διαφορετικο να μπεις για να δεις και να αυτοικανοποιηθεις και μονο και εντελως διαφορετικο να καθεσαι και να κοιτας γυμνες φωτογραφιες.

Αν το εκανα εγω αυτο,δηλαδη προσπαθωντας να μπω στη θεση του και να δω τα πραγματα απο τη δικη του σκοπια, αν λοιπον κοιταζα γυμνους αντρες κτλ για μενα προσωπικα θα σημαινε οτι δεν με καλυπτει κατι απο τον αντρα μου και προσπαθω να το βρω αλλου..

Να ψαχνει στα σαιτ για να παει σε οικο ανοχης το αποκλειω γιατι δεν βγαινει ποτε μονος του παντα ειμαστε παρεα.

Sorry, αυτή την διαφορά δεν την κατάλαβα...:confused: Ειλικρινά δηλαδή, δεν ειρωνεύομαι....

Και επίσης, δεν βλέπω να συμφωνείς πολύ πολύ με την άποψη της kokoraki :P xaxaxaxa!!!

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

μάλλον η φιλη μας εννοεί πως με το πορνο και την αυτοικανοποιηση δεν ειναι σοβαρα τα πραγματα μιας και οι περισσότεροι άντρες και γυναικες το κάνουν και πως αν χαζευεις πορνες μαλλον ψάχνεσαι.....και για να ψάχνεσαι σημαίνει πως κάτι τρέχει....

εγω αυτο καταλαβαίνω....και το θεωρω λογικο να το σκεφτεί αυτο....γιατί άλλωστε υπάρχει και ο κλάδος?

εγω προσωπικά θα τσατιζόμουν περισσότερο αν έβλεπα πως χαζευει πιτσιρίκες σε σαιτ γνωριμιών με σκοπο το σεξ....ή την αυτοικανοποιηση.....

1129643tvsq1yiqpw.gif

ειναι ακριβώς το ίδιο πράγμα...ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ......

πρώτα φτιάχνει τον πάνω εγκέφαλο και μετά φτιάχνει τον κάτω που συνδέετε άμεσα με τον πάνω....Έτσι ειναι ο άνδρας γιαυτο και δεν θα μπείς ποτέ στην θέση του....

Δεν τον κατηγορείς αλλά δεν τον καταλαβαίνεις κιόλας.....ΔΕΝ κάνει κατι κακό...το οφθαλμόλουτρο δεν έβλαψε κανεναν....εσένα δεν θα σου βγούν τα μάτια αν δεις τον ΡΟΥΒΑ και άλλους ολόγυμνο? Κάτι τετοιο....

Εχω πολλά να ανπτύξω επι του θέματος αλλά προτιμώ το λακωνίζειν γιατι εστι φιλοσοφήν!

ειναι ακριβώς το ίδιο πράγμα...ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ......

πρώτα φτιάχνει τον πάνω εγκέφαλο και μετά φτιάχνει τον κάτω που συνδέετε άμεσα με τον πάνω....Έτσι ειναι ο άνδρας γιαυτο και δεν θα μπείς ποτέ στην θέση του....

Δεν τον κατηγορείς αλλά δεν τον καταλαβαίνεις κιόλας.....ΔΕΝ κάνει κατι κακό...το οφθαλμόλουτρο δεν έβλαψε κανεναν....εσένα δεν θα σου βγούν τα μάτια αν δεις τον ΡΟΥΒΑ και άλλους ολόγυμνο? Κάτι τετοιο....

Εχω πολλά να ανπτύξω επι του θέματος αλλά προτιμώ το λακωνίζειν γιατι εστι φιλοσοφήν!

συμφωνώ πλήρως μαζί σου!!!!!!ετσι είναι οι άντρες.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

αλλο να βλεπεις με τον την συντροφο και αλλο να βλεπεις μονος στα κρυφα το να αυτοικανοποιησε δεν ειναι κακο ουτε ανομαλο!!!ανομαλο ειναι να θεωριτε καποιον που δεν βλεπει τετοια πραγματα αρρωστο και για τον ειδικο...

ο δικος μου κοσμος...ο δικος μου ανδρας ειναι αυτος που διαλεξα....αυτος που αγαπησα αυτος που μου εδωσε τα παιδια μου!!το οτι δεν αυτοικανοποιητε μονος του ειναι μονο και μονο επειδη εχει συντροφο διπλα του!!!πια η λογικη να εχεις την γυναικα σου αλλα να θες να ικανοποιησε μονος σου???αρα δεν σε καλυβει καπου!!!

δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι το οτι καποιος δεν ασχολητε με αυτα δεν συμαινει οτι ειναι για ειδικο!!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

Ρε κοριτσια μην τρελαινεστε με κατι τοσο αθωο.....Δηλαδη εαν ειχε γκομενα θα τον σκοτωνατε? Διαφωνω με τις ακραιες αποψεις οτι ειναι τοσο σοβαρο και θα χωριζατε......Ημαρτον δηλαδη.....Δεχομαι την αποψη αυτη αλλα διαφωνω.....

Τωρα γιατι το κανει, καλυτερα να τον ρωτησεις αλλα χωρις κανενα ιχνος λογοκρισιας και υπερβολης....Ρωτα απλα για να μαθεις γιατι το κανει......

ΟΛΟΙ οι αντρες σερφαρουν σε πονηρα σαιτ....Ετσι απλα......Το να μπαινει σε σαιτ με οικους ανοχης, νομιζω οτι ειναι απλα απο περιεργεια.....Δεν κανει κατι κακο.....Κατα την γνωμη μου πρεπει οι γυναικες να καταλαβετε οτι δεν ειναι προσωπικο το θεμα.......Οταν το καταλαβετε αυτο ουσιαστικα εχει λυθει το "προβλημα". Δεν μπαινει γιατι δεν τον ικανοποιεις, γιατι δεν εισαι καλη γυναικα, γιατι δεν εισαι ομορφη, προστυχη ή οτιδηποτε αλλο......Απλα σερφαρει απο περιεργεια......

Οσο τα πραγματα μενουν σε αυτο το επιπεδο νομιζω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα....

Αυτα...Απο εναν αντρα....

Πολύ χαιρομαι....:mrgreen::mrgreen:

Και εγω μετά από 15 χρονια προυπυρεσιας εκει εχω καταλήξει ;);)

Ως αντρας μπορω να σου πω πως 99% των αντρων βλεπουν σαιτς και πορνο ειτε μεσω υπολογιστη ειτε στο κινητο......Λες οτι ισως να ειναι ακραιο αλλα ειναι η πραγματικοτητα.....Δεν ξερω ουτε εναν που δεν εβλεπε ή βλεπει πονηρα βιντεακια η ταινιες....Για αυτο λεω ΟΛΟΙ.....Ειναι ο κανονας και οχι η εξαιρεση.....Τωρα εαν ρωτησεις 100 αντρες, μπορει να μην το παραδεχτουνε ολοι αλλα μεσα τους θα ξερουνε οτι λενε ψεμματα......

Αποψεις ειναι αυτες και διαφερουν. Ετσι πρεπει...

Ακριβως ετσι ειναι και αυτοι που λενε πως δεν βλεπουν....περσινα ξυνά σταφυλια...απλα δεν πιαστηκαν ακόμα χαχαχαχα

εγω πιστευω οτι ειναι στην φυση τους.

απο εφηβοι τους εξιταρει το γυμνο, επειδη μεγαλωσαν θα το κοψουν; το κομματι σεξ ειναι πολυ σημαντικο γι αυτους. και οταν λεμε σεξ δεν εννουμε οπως το βλεπουμε εμεις, με αγαπες και λουλουδια, αλλα σεξ. καθαρα. τσοντες ρε παιδι μου.

πιστευω οτι βλεπουν αυτες τις σελιδες όπως εμεις τις συνταγες ή τα κουτσομπολια στο ιντερνετ

δεν ξερω πως θα ακουστει αλλα προτιμω να γυρναει σε τετοια site παρα να γυρναει με γκομενες εξω

Αλλη μια φορά συμφωνω! Γιατι....κακό ειναι το σεξ???

Εσεις με τους συζηγους σας κανετε καθε φορα "έρωτα"....???

θα μιλησω γενικα..

για μια γυναικα η ανακαλυψη οτι ο συζυγος παρακολουθει πορνο η αλλα σχετικα site ερημην της ειναι συνηθως ενα σοκ, εκτος αν εξ αρχης ειναι δηλωμενο απο εκεινον η εκεινη οτι εχει τετοιες προτιμησεις.

Η ικανοποιηση της ηδονης μεσω της θεασης ειναι συνηθες φαινομενο και ειδικα στους ανδρες..

Απλα αρκετοι ανδρες νοιωθουν οτι μυστικα πρεπει να ικανοποιουν αυτην την αναγκη και αρκετοι φοβουνται να εκφρασουν την αναγκη τους αυτη γιατι φοβουνται την αντιδραση της συντροφου και οτι θα δημιουργησουν κλιμα ανασφαλειας οπως με παρατηρησεις του τυπου "δεν σε ικανοποιω?, δεν με αγαπας?" κλπ που ειδικα για το συναισθηματικο γυναικειο φυλο ειναι συχνες και λογικες συναμα.

Συνεπως αν καποιες γυναικες μπορουν να ελεγξουν την συναισθηματικη τους ανασφαλεια και καταφερουν να νοιωσουν οτι δεν θα πρεπε να απειλουνται τοτε θεωρω (Διοτι προσωπικα το εχω επιχειρησει και μονο θετικα αποτελεσματα εχει φερει) πως πρεπει φιλικα, ανοιχτα και χωρις επικρισεις να προσεγγιζουν τον ανδρα και να συζητουν για το θεμα ωστε να κατανοησουν και για ποιο λογο το κανουν, μπορει οχι απολυτα αλλα θα βελτιωσει μαλλον τη σχεση και θα μειωσει τα κοινα μυστικα..

η δε γυναικα θεωρω οτι πρεπει να ασκει το δικαιωμα να δηλωνει την αντιθεση της αν την ενοχλει αλλα η κινηση τυπου "δεν θελω να ξαναδεις" κλπ μπορει φαινομενικα να αποδωσει αλλα ισως με τον καιρο ωθησει τον ανδρα σε μεγαλυτερη μυστικοπαθεια και να πραττει το ιδιο "χομπυ" εκτος σπιτιου.

Θελει δουλεια πολυ..οι ανδρες ειναι παιδια και δεν μεγαλωνουν ποτε ειδικα σε οτι αφορα τις απολαυσεις τους, ομως ειναι και υποκειμενικο οι γυναικες τους πως θα το αντιμετωπισουν αναλογα..

Ω ναι ναι....Εγω χαριτολογώντας για τον χαζμπαντ παντα λεω εχω δυο παιδια ενα 35χρονων και ενα τριων...χαχαχα

Δεν χρειαζεται να καταπολεμησει κανεις την φυση του..Απλα να δεχτουμε την αλλη πλευρα χωρις να πρεπει να την αλλαξουμε...Οσο ειναι τρυφερος, ζεστος, ακουει και μιλαει στην γυναικα του, δεν προκαλει προβληματα σοβαρα στην οικογενεια του τυπου γκομενιλικια, ποτα κ.α. και εχει κατανοηση δεν νομιζω οτι πρεπει να ψαχνουμε γιατι βλεπει πορνο και γιατι μπαινει σε πονηρα σαιτ.......Δεν αλλαζει κατι στα αισθηματα που εχει ο αντρας απεναντι στην γυναικα του....Οπως και δεν πρεπει να αναγκαστει η γυναικα να το αποδεχτει με το ζορι....Οτι γινεται με το ζορι εχει αντιθετα αποτελεσματα συνηθως....

Απλα δεχομαστε οτι ειναι στην φυση του καθενος και κοιταμε πιο σοβαρα προβληματα συμπεριφορας και οχι μικρα οπως το θεωρω εγω....Ελπιζω να σε καλυψα...

και ΠΟΛΛΕΣ κρυφοβλεπουν μονες τους ταχα απο περιεργεια η φαντασιωνονται οργια και three some και αλλα ακραια αλλα μουγκα στη στρουγκα.. συναμα δεν αφηνουν ασχολιαστο κανενα "παραπτωμα" του συζυγου..

και μετα απο κατι χρονια ερχεται η εκπληξη..

Εμενα παντως αραια κ που με ρωταει ο συζηγος αν εχω φαντασιωσεις που δεν τις εχω εκπληρώσει...χεχε κ εγω για να τον πικάρω ελαφρα του απαντω... Μπα....δεν νομιζω...οτι ηθελα να κανω το εχω κανει....σεκος ο συζηγος χαχαχαχαχα

Έχουν, έχουν.....(τί, γουρούνι στο σακί θα πάρετε καλέ??:P:p). Έχω υπόψιν μου και σάιτ με αξιολόγηση τέτοιων χώρων...μεγάλη πλάκα έχει!!

όσο για την ξενέρα...χαίρομαι που ανήκεις σε αυτή την κατηγορία ανδρών - όχι ως προς το στριπτιτζάδικο, ως προς τον οίκο ανοχής. Θεωρώ λίγο ξεπερασμένο το πληρωμένο σεξ αφού το ο,τιδήποτε θέλεις από ένα σύντροφο, μπορείς σήμερα να το βρεις. Τώρα, αν είσαι γέρος, κακάσχημος, και γενικά άνθρωπος που στο τζάμπα δε βρίσκεις ούτε κουνούπι, τότε ναι....να πας και καλό βόλι....Όχι ότι αντιτίθεμαι και στους νέους, ωραίους που την ψάχνουν έτσι αλλά είναι κρίμα αφού οι εποχές έχουν αλλάξει και μπορείς να κάνεις σεφτέ κι αλλιώς...

Σόρι για τις εκφράσεις, είμαι Πειραιώτισσα.

Πολύ μου αρέσουν οι Πειραιώτισσες γιατι μοιάζουν με τις Σαλονικιες ;)

Sorry, αυτή την διαφορά δεν την κατάλαβα...:confused: Ειλικρινά δηλαδή, δεν ειρωνεύομαι....

Και επίσης, δεν βλέπω να συμφωνείς πολύ πολύ με την άποψη της kokoraki :P xaxaxaxa!!!

:-D Κοιταξε.. μιλαω βεβαια παντα με την γυναικεια λογικη γιατι παρ'ολο που ειμαι γυναικα προσπαθω να βλεπω τα πραγματα και απο την μερια του αντρα μου. Ως γυναικα λοιπον.. και εγω θα εμπαινα σε σαιτ να δω τσοντα αλλα μονο και μονο για συγκεκριμενο σκοπο και οχι ετσι απλα για να χαζεψω, αλλα δεν βλεπω τον λογο να μπεις και να χαζευεις εικονες με γυμνες ...μπιπ.... απο τη στιγμη που εχεις τη γυναικα σου. στο κατω κατω ουτε μαλωμενοι ειμαστε ουττ κουτσοι ουτε στραβει και ουτε μας λειπει κατι. Πιστευω πως το να ψαχνεις πραγματα τα οποια ηδη εχεις σημαινει πως αυτα που εχεις δεν σε ικανοποιουν και αρχιζεις και ψαχνεσαι.

Επισης να πω πως δεν ειμαι και καμια συντηρητικη γυναικα που να πεις οτι δεν του κανω τα χατηρια και προσπαθει να τα βρει αλλου.

Ειπα και κατι παραπανω απ'αυτο που με ρωτησες :cool: τα σκεφτομαι ολα μαζι :rolleyes:

...Τι να πρωτοπω...

Πως να περιγραψω την αγαπη μου για σενα...

Μονο λογια αγαπης και στοργης πλημμυριζουν την ψυχη μου καθε φορα που...με κοιτας...μου γελας...με παιρνεις αγκαλια......

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...