Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ρευματοκλοπη

Recommended Posts

η δεη μου το ειπε!

Όταν έχεις ρεύμα μετά από διακοπή, σημαίνει ότι "κλέβεις" από το ρολόι σου το "κομμένο".

Σου είπε τεχνικός της ΔΕΗ ότι δεν ξέρουν απο που ηλεκτροδοτείτε ένα διαμέρισμα και δεν μπορούν να το βρούνε?:confused::confused::confused::confused::confused:

Δηλαδή ο κλέφτης μπορεί να συνδέετε με όποιον θέλει και να παίρνει απ΄όπου θέλει και να βάλει φωτιά κάποια στιγμή. Το άκουσα κι αυτό.

Δηλαδή εάν ένα σπίτι δεν έχει καν ρολόι και το βλέπουν φωτισμένο δεν μπορούν να βρουν από που ηλεκτροδοτείτε?????:confused:

Αν είναι έτσι να παω να πάρω ρεύμα από κάποιον άλλον να μην χρεώνομαι κιόλας πες τους.

Anyway σε επόμενη περίπτωση που ιδιοκτήτης αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και διαπιστωθεί παράνομη επανασύνδεση ρευματος μετά από διακοπή, ας κάνει αίτηση στη ΔΕΝ να' ρθουν να πάρουν τελείως το ρολόι.......και μόλις ξεμπερδέψει ας το ξαναβάλει - αρκεί να είναι στο ονομά του το ρολόι ακόμα και όχι στου ενοικιαστή (κοστίζει βέβαια).

Και για να μην είμαι τελείως οφ τόπικ απαντώ στην κοπέλα που άνοιξε το θέμα.

Αν νομίζεις ότι θέλεις να καταγγείλεις κλοπή ρεύματος είναι απλά τα πράγματα.

Πας στην ΔΕΗ κάνεις μια επώνυμη -αίτηση καταγγελία και τελείωσε το θέμα.

(εκτός αν έχεις εσύ η ίδια το μαγαζί και ρωτάς εκ του ασφαλούς αν μπορούν να σε καρφώσουν και πως γίνεται.)

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Διαφημίσεις

....αχ Παναγίτσα μου κάνε να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα άμεσα γιατί εγώ είμαι τεμπέλα και βαριέμαι να έχω καθώς απαιτεί πολύ φροντίδα

Εάν δεν έχει καθόλου ρολόι πως θα πάρει ρεύμα?

όπως παίρνουν και οι αθίγγανοι (για να μην πείτε ρατσίστρια) από τις κολώνες στα Νεόκτιστα του Ασπροπύργου και κάθε τρεις και λίγο γίνετε βραχυκύκλωμα, διακόπη ρεύματος στα σπίτια, φωτιά στην κολώνα και στο εκάστοτε χωράφι και τρέχουν ΔΕΗ και πυροσβεστική. :lol: :lol:

........όσο για το ιντερνετ και ποιος δεν έχει κλέψει λε παιδιά από τον γείτονα????? :roll: :roll: έστω και για δοκιμή

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

• 4 χρόνια μετά...

Μα καλά τι ρώτησε η Σταυρούλα και ξύπνησε ο che μέσα σας? Ένα κατάστημα ΚΛΕΒΕΙ ρεύμα. Τι το λογικότερο να γίνει καταγγελία. Δεν πρόκειται περί ρουφιανιάς, αλλά περί νομιμότητας και κοινής λογικής. Τι δηλαδή τώρα το ότι εσείς δεν θα κάνατε καταγγελία είστε ανώτεροι? Όχι. Απλά δεν θέλετε την ευθύνη της διόρθωσης ενός προβλήματος. Το "που να μπλέκεις τώρα" "άσε μωρέ και η ΔΕΗ κλέβει" "γίνεσαι ρουφιάνος" κτλ δεν είναι επιχειρήματα που υποδεικνύουν το λογικό. Το αντίθετο μάλιστα. Δείχνουν την τάση προς αποφυγή προβλημάτων, δείλια δλδ. Όταν κλέβουν τον διπλανό δεν είστε ρουφιάνοι για να υποδείξετε τον κλέφτη αλλά όταν σας κλέψουν εσάς θα ζητάτε τα ρέστα από τους γείτονες που δεν σας ενημέρωσαν. Το ότι η ΔΕΗ δεν είναι φυσικό πρόσωπο σημαίνει ότι η κλοπή δεν την βλάπτει? Τι πάει να πει "μπορεί να μην έχει να πληρώσει". Και ο ληστής που μπαίνει στο περίπτερο μπορεί να μην έχει να φάει αλλά θα συλληφθεί όπως και να έχει. Τώρα θα μου πείτε "δεν είναι το ίδιο". Φυσικά και δεν είναι. Γι αυτό και η ποινή θα είναι διαφορετική. Τέλος τραγική ειρωνεία είναι ότι ανεβάζετε αυτές τις γελοιότητες σε forum απευθυνόμενο σε γονείς! Θα' θελα να 'ξερα τι διδάσκετε στα παιδιά σας. "Κλέψε παιδί μου αρκεί να μην σε πιάσουν?" "Άμα γίνεις μάρτυρας σε μια αδικία μην μπλέκεσαι?" Ντροπή και κατάντια...:-(

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...