Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ρευματοκλοπη

Recommended Posts

Καλησπερα σας.θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση.ξερω ενα καταστημα το οποιο κλεβει ρευμα.η δεη εχει παρει το ρολοι τους γιατι δεν πληρωναν,ομως εκεινοι μεσω καποιου γνωστου τους συνδεσαν μονοι τους το ρευμα κ το καταστημα λειτουργει κανονικα κανοντας ρευματοκλοπη!!!εγω θελω να τους καταγγειλω.icon_mad.gif ξερετε ποια ειναι η διαδικασια της καταγγελιας,αν γινεται επωνυμα κ τι επιπτωσεις θα αντιμετωπισει το μαγαζι μετα?απο οτι ξερω χρωστανε 20000 ευρω.....ευχαριστω πολυ!!!

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τι συνέπειες μπορεί να έχει αλλά μου ακούγεται πολύ μεγάλη κακία και κατινιά όλο αυτο.

Ο άνθρωπος μπορεί να μην έχει να πληρώσει και να μην μπορεί να δουλέψει το μαγαζί του αλλιώς...Δεν κλέβει ούτε εσένα,ούτε το γείτονα..το δικό του ρολόι συνδεσε παράνομα.Αν τον πιάσουν αυτός θα υποστεί τις συνέπειες...οπότε το δικό σου πρόβλημα ποιο είναι;;;

Αν θέλεις οπωσδήποτε να γίνεις καρφί κάνε μια καταγγελία για τη Δεη που μας κατακλέβει χρόοοοονια τώρα και συνεχίζει ακάθεκτη!

xceZp3.png

απλα δεν ειμαι μ....ς να πληρωνω εγω τη δεη κ ο αλλος να την κλεβει!μια βοηθεια ζητησα για πληροφοριες κ εσεις με κραζετε...αποχωρω :confused: να ειστε ολοι καλα

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ

Διαφημίσεις

Δυστυχώς όταν κλέβουν κάποιοι τις οικονομικές συνέπειες τις πληρώνουν όλοι.

ελπίζω πάντως να μην κλέβουν ρεύμα από κάποιον ο οποίος δεν το γνωρίζει και του έρθει πολύ ανεβασμένος ο λαγαριασμός.

Δεν ξέρω πως μπορεί κανείς να συνδέσει το ρεύμα αν του το κόψουν , αλλά δέχομαι ρευματοκλοπή μόνο στην περίπτωση που κλέβουν ρεύμα από κάποιον άλλο καταναλωτή, δηλαδή τραβάνε ρεύμα και στην τελική θα το πληρώσει κάποιος άλλος!!! Αν απλώς "τραβάνε" ρεύμα και δεν το χρεώνεται κανείς , μαγκιά τους , η ΔΕΗ μας κλέβει χρόνια τώρα , άσε κάποιους που μπορούν να ανταποδώσουν!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Δεν ξέρω πως μπορεί κανείς να συνδέσει το ρεύμα αν του το κόψουν , αλλά δέχομαι ρευματοκλοπή μόνο στην περίπτωση που κλέβουν ρεύμα από κάποιον άλλο καταναλωτή, δηλαδή τραβάνε ρεύμα και στην τελική θα το πληρώσει κάποιος άλλος!!! Αν απλώς "τραβάνε" ρεύμα και δεν το χρεώνεται κανείς , μαγκιά τους , η ΔΕΗ μας κλέβει χρόνια τώρα , άσε κάποιους που μπορούν να ανταποδώσουν!!!

συμφωνω

Διαφημίσεις

γεμίσαμε ρουφιάνους!

συμφωνώ...

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

δυστυχως ειναι πολλοι οι "μαγκες" που ξερουν να συνδεθουν παρολο που η δεη το εχει κοψει. το εχω αντιμετωπισει με μισθωμενο διαμερισμα που ενω η δεη τους εκοψε το ρευμα, οι ενοικιαστες που χρωστουσαν παντου τα αντερα τους καταφερναν και ειχαν ρευμα. η δεη δεν μπορουσε να μου απαντησει εις βαρος ποιου ειχαν ρευμα και αδυνατουσε να παρεμβει περαιτερω.

εξοργιστικο!

ειδικα οταν εισαι ο φεσωμενος ιδιοκτητης που δεν εχει τα φραγκα να παει με αγωγες για να τους βγαλει εξω και η διακοπη του ρευματος ειναι μια ελπιδα να εγκαταλειψουν το ακινητο σου.

γιαυτο μην λετε μεγαλες κουβεντες.

Συγνώμη κορίτσια αλλά είσαστε λίγο υπερβολικές. Αφού του έχουν βγάλει το ρολόι, θα κλέβει ρεύμα από κάποιον άλλον ανυποψίαστο συμπολίτη. Είναι σωστό αυτό ? Αν έκλεβε ρεύμα από εσάς, θα σας άρεσε ? Νομίζω ότι πρέπει να ψάξεις από ποιον κάτοικο κλέβει ρεύμα και να τον ειδοποιήσεις. Ας κινηθεί αυτός μετά εναντίον του.

Η ΔΕΗ δεν ειναι κρατος, ειναι ΑΕ.

Το ρευμα κλεβεται απευθειας απο τους στυλους. Ειδικα καταστημα ειναι πολυ δυσκολο να κλεψει απο αλλον (δεν ξερω καν αν γινεται), για τον πολυ απλο λογο οτι αν μου ερχεται εμενα σταθερα ο λογαριασμος 150 ευρω και ξαφνικα μου ρθει 500, ε πιστευω κατι θα υποψιαστω.

20,000 δεν χρωστανε ουτε τα εργοστασια παντως, ποσο μαλλον ενα καταστημα. Απορω κιολας απο που το ξερει η κοπελα.

Θυμωσε κιολας επειδη δε της συμπαρασταθηκαμε στο ρουφιανιλικι...ας γελασω! χα!

Διαφημίσεις

γεια σου βρε ακτιβε.

για αλλη μια φορα κατατοπιστικη, εμπεριστατωμενη κ αποστομωτικη!

συμφωνω κ επαυξανω.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Θυμωσε κιολας επειδη δε της συμπαρασταθηκαμε στο ρουφιανιλικι...ας γελασω! χα!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ειιιιι ψιτ!! σταυρουλίτσα!! η αδερφή μου κλέβει ιντερνετ απ'το γείτονα επειδή το δικό της είναι μάπα!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ειιιιι ψιτ!! σταυρουλίτσα!! η αδερφή μου κλέβει ιντερνετ απ'το γείτονα επειδή το δικό της είναι μάπα!!!

Δωσε μας τα στοιχεια της να τη ρουφιανεψουμε,γρηγορα!!!!!!:lol:

4usdp3.png

:lol:εγω ενα εχω να πως μαθε πως και να την κλεψουμε και εμεις!

εεεεεεμααααααααααα

γιατι αυτοι λιγα κλεβουν!

ετσι κι αλλιως λεφτα υπαρχουν!

ετσι δεν ελεγε ο γιωργακης?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δυστυχως ειναι πολλοι οι "μαγκες" που ξερουν να συνδεθουν παρολο που η δεη το εχει κοψει. το εχω αντιμετωπισει με μισθωμενο διαμερισμα που ενω η δεη τους εκοψε το ρευμα, οι ενοικιαστες που χρωστουσαν παντου τα αντερα τους καταφερναν και ειχαν ρευμα. η δεη δεν μπορουσε να μου απαντησει εις βαρος ποιου ειχαν ρευμα και αδυνατουσε να παρεμβει περαιτερω.

εξοργιστικο!

ειδικα οταν εισαι ο φεσωμενος ιδιοκτητης που δεν εχει τα φραγκα να παει με αγωγες για να τους βγαλει εξω και η διακοπη του ρευματος ειναι μια ελπιδα να εγκαταλειψουν το ακινητο σου.

Σε διαμερίσματα που έχει γίνει διακοπή ρεύματος και οι διαμένοντες εξακολουθούν να έχουν ρεύμα, έρχεται η ΔΕΗ και παίρνει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ρολόι, μετά από αίτημα του ιδιοκτήτη φυσικά.

Ποιός σου είπε ότι δεν αντιμετωπίζεται?

Εάν δεν έχει καθόλου ρολόι πως θα πάρει ρεύμα?

(το είχε κάνει κάποιος ιδιοκτήτης σ'ενα "καλοπληρωτή" ενοικιαστή που είχε, εφόσον είχε διαπιστωθεί νόμιμα από τη ΔΕΝ ότι γινότανε κλοπή ρεύματος).

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

εξοργιστικο!

Παιδιά όταν κάποιος κάνει επανασύνδεση δεν κλέβει από κάποιον άλλον..ειπώθηκε παραπάνω...

Κάποτε που η μάνα μου είχε παρόμοιο θέμα και θα πληρώναμε τα αντερα μας σε απλήρωτους λογαριασμούς ξέρεις τι έκανε....

Αφού δεν βρήκε η δεη που είναι η νεα του κατοικία του φόρτωσε τα χρωστούμενα στο σπίτι στο χωριό όπου πήγε να μεινει με τη μάνα του...

rQGhp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...