Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλους. Είμαι η μαμά μιας κορούλας 2 ετών που μονοπολεί το ενδιαφέρον μου μιας και δεν εργάζομαι. Ζω στην Σαντορίνη εδώ και 2 χρόνια. Ο άντρας μου είναι στρατιωτικός και βρισκόμαστε εδώ με μετάθεση.Δεν έχω καποιο στενό συγγενικό πρόσωπο κοντά για να εμπιστευτώ τη φύλαξη της κόρης μου γι΄αυτό δεν μπορώ να εργαστώ αυτό το διάστημα.Ελπίζω στο προσεχές μέλλον φαντάζομαι όταν θα μπορέσω να την γράψω στον παιδικό σταθμό.Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Σοφία

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ...ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ Κ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ, ΜΕΝΩ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΕΙΜΑΙ 23 ΕΤΩΝ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ...

ΑΑΑ !!! ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ!!!

:D:D:D

Καλως ήρθες.Να χαίρεσαι το παιδάκι σου.Θελω κι εγω να πάω Σαντορίνη :cry:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλως ήρθες.Να χαίρεσαι το παιδάκι σου.Θελω κι εγω να πάω Σαντορίνη :cry:

να πας Vazelaki, το ηλιοβασίλεμα απο την Όια είναι όντως απίστευτα ονειρικό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...