Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλώς ήρθες Κατερινάκι να χαίρεσαι την οικογένειά σου αν και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το μήνυμά σου. Απ την άλλη δεν είδα να έχει κανείς άλλος απορία. Μήπως έχασα κάτι? Anyway

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Καλημέρα Κατερίνα.... Καλώς όρισες. Να χαίρεσαι την οικογένειά σου.... Να είστε πάντα γεροί και χαρούμενοι....

Και βέβαια χωράει και ένας και δυο και όσοι θέλουν. Μη φοβάσαι δεν βουλιάζουμε :lol::lol::lol:

sL7ap2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα. Μπορώ αβίαστα να πω ότι και οι δικές σας οικογένειες είναι υπέροχες!!!

Μαργαρίτα, πολύ ευχαρίστως να εξηγήσω αν δεν κατάλαβες κάτι, δεν έχεις παρά να με ρωτήσεις :D .

Καλωσηρθες Theodora,εχω φιλους απο τη Ρουμανια κι εχω παει και ταξιδι εκει,πιστεψε με,θεωρω οτι η χωρα σου ειναι απο τις ωραιοτερες που εχω επισκεφθει. Ειχα παει στα Καρπαθια Ορη,Σιγκισοαρα,Μπραν,Μπρασοφ και γενικα σε αρκετα μερη της Τρανσυλβανιας καθως και Βουκουρεστι.

Η Ρουμανια ειναι πανεμορφη!!! :D

Διαφημίσεις

Γιωτουλα τοση ωρα μιλουσαμε στην ενοτητα Ανακοινωσεις για την Ιστοσελιδα και μολις τωρα καταλαβα οτι εισαι νεο μελος!!!

Θελω λοιπον να σε καλωσωρισω κι εγω με τη σειρα μου και να σε ευχαριστησω ξανα που προσπαθεις να με βοηθησεις με το avatar-ειμαι ανεπιδεκτη μαθησεως!!!

Καλωσηρθες και να σου ζησει ο μπεμπαρος!!! :D:D:D

:D Σας ευχαριστώ πολύ για το θερμό καλωσόρισμα να είστε όλοι και όλες καλά...να έχετε υγεία και να χαίρεστε τις οικογένειές σας!!!!

1034143fzmnnpnumg.gif

Υ.Γ.: Joe όποτε θες έλα να προσπαθήσουμε πάλι παρεούλα...έχω τεράστια υπομονή...θα περιμένω ε;;; :) !!!

Μπα το βρήκα νομίζω. Εννοείς πως τώρα με τα δίδυμα ολοκληρώσατε την οικογένεια σας, σωστά? Πάντως πότε δεν ξέρεις μπορεί να έρθει και άλλο χι χι χι. Φιλιά στα μωρά σου.

Kαλημέρα στην όμορφη παρέα!Μπαίνω εδώ και καιρό στο site και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον. Γι΄αυτό το λόγο σήμερα αποφάσισα να μπώ κι εγώ στην παρέα σας. Με λένε Λιάνα κι έχω ένα μπόμπιρα 21 μηνών, που τον λένε Φανουράκο :D

a94dd1bc2e.png

καλως ήρθες και εσύ και ο φανουράκος χαρά μας που είσαστε μαζί μας. Τον πληθυντικό έτσι τον βάζω γιατί και εγώ σχετικά καινούργια είμαι χι χι χι :D:lol::roll:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...