Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

S.O.S. Ανθεκτικό καρότσι μπαστούνι...

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους. Ήθελα τη γνώμη γονιών με πολύ κινητικά και εύρωστα παιδάκια... Ποιό καροτσάκι μπαστούνι είναι το πιο ανθεκτικό; Ο γιος μου κοντέυει 2 χρονών και ήδη χαλάσαμε ένα της mothercare, όχι τόσο από το βάρος όσο από την υπερκινητικότητά του. Help...

Think Different

Διαφημίσεις

του εχω παρει αυτό από 1ος χρονων κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη,

μιας ο μικρος ειναι αρκετα βαρύς,ηθελα βολικο και ευχρηστο καροτσι

ειναι πολυ ελαφρυ και εχει πολυ καλες ροδες, τσουλαει παρα πολυ ευκολα, και φυσικά ειναι "μαζεμενο"

μεχρι και υπνους μια χαρα ριχνει εκει:wink:

http://www.ebaby.gr/chicco-1-2-3-4-5-6-7/eanuooe-ct-0-6-light-chicco.html

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

κι εγώ για chicco σκεφτόμουν. βασικά μετάνιωσα που δεν πήρα από την αρχή mc laren γιατί το peg perego που ήταν ακριβό το φύλαξα για το δεύτερο. της mothercare απο την αρχή δεν μας κάθησε καλά και όποτε σταματούσαμε ενεργοποιούνταν από μόνο του το "χειροφρενάκι" που βρίσκεται πάνω από τις μπροστά ρόδες.

Think Different

κ η τιμη ειναι παρα πολυ καλη,

η ανηψια μου τωρα ειναι 5 το προηγουμενο μοντελο το ελιωσε, και τωρα μεγαλωνει ο αδερφος της στα 2 κοντευει,

εγω παντως ξαναλεω ειμαι πολυ ευχαριστημενη ειδικα με το "σπρώξιμο"

το μακ λαρεν μου φανηκε πιο ογκοδες, ηθελα μικρο και ανθεκτικο

xWWzp2.png

Διαφημίσεις

αυτό είναι το σημαντικό, το σπρώξιμο... να μην πηγαίνει το καρότσι σα χαλασμένο καροτσάκι του supermarket. και το ανέβα - κατέβα στα πεζοδρόμια.

κ γω με αυτο εχω κολημα!!!!

οτι κ αν αποφασισεις καλες βολτες σας ευχομαι:D

xWWzp2.png

Εμείς έχουμε πάρει για καλοκαιρινό και ελαφρύ αυτό και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη !!!

Πολύ βολικός είναι ο ιμάντας πολλαπλών θέσεων που έχει αλλά και το ότι είναι φαρδύ οπότε κάνει και για μεγάλα παιδιά, η μπάρα αν θέλεις από μπροστά ανοίγει για τα μεγαλύτερα παιδάκια.

Το έχω βάλει παντού, σε μετρό σε τραμ, σε κυλιόμενες σκάλες.....παντού και το καλύτερο είναι ότι είναι πολύ ελαφρύ οπότε στις σκάλες το σηκώνω μαζί με το παιδί μέσα.

http://www.toys-shop.gr/product_info.php?products_id=10127

L7PWp2.pngfkgNp3.png

Εμείς έχουμε πάρει για καλοκαιρινό και ελαφρύ αυτό και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη !!!

Πολύ βολικός είναι ο ιμάντας πολλαπλών θέσεων που έχει αλλά και το ότι είναι φαρδύ οπότε κάνει και για μεγάλα παιδιά, η μπάρα αν θέλεις από μπροστά ανοίγει για τα μεγαλύτερα παιδάκια.

Το έχω βάλει παντού, σε μετρό σε τραμ, σε κυλιόμενες σκάλες.....παντού και το καλύτερο είναι ότι είναι πολύ ελαφρύ οπότε στις σκάλες το σηκώνω μαζί με το παιδί μέσα.

http://www.toys-shop.gr/product_info.php?products_id=10127

Ναι, όμορφο δείχνει κι αυτό. Και καλή τιμή. Είναι όμως για πολύ νταρντανομωρά; Γιατί εγώ δεν έχω παιδί, τον Άρη Βελουχιώτη έχω... Όχι τόσο ως προς το φάρδος αλλά ως προς τη σταθερότητα εννοώ

Think Different

Διαφημίσεις

Της Mc Laren όμως είναι ασυζητητί η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις αλλά πολύ ακριβό, αν ήτανε μικρότερο το παιδάκι σου δεν θα το συζητούσα......

Είναι τζιτζί το mc laren αλλά όντως 450 ευρώ δε δίνονται γιατί φοβάμαι μην το σπάσει κι αυτό! :cool:

Think Different

Είναι τζιτζί το mc laren αλλά όντως 450 ευρώ δε δίνονται γιατί φοβάμαι μην το σπάσει κι αυτό! :cool:

Δεν νομίζω πως τίθεται θέμα αντοχής στη συγκεκριμένη μάρκα, αυτό το είπα γιατί το παιδάκι σου είναι 2 χρονών οπότε δεν θα καθίσει και πάρα πολύ ακόμη μέσα σε καρότσι για να πάρεις τόσο ακριβό. Όσο για αυτό που έχουμε εμείς, πανί σκέτο είναι και γερό φαίνεται, η κουμπάρα μου που έχει ακριβώς το ίδιο το χρησιμοποιεί ακόμη στο γιο της που είναι 2,5 χρονών και υπερκινητικός αλλά ελαφρύ παιδάκι.

Επειδή είχα δει όλα τα μπαστουνάκια όταν έψαχνα, αυτό που προτείνει η Φλόρα είναι πάρα πολύ καλό, εγώ δεν το είχα επιλέξει λόγο βάρους, ήθελα κάτι πολύ ελαφρύ.Για τιμή κοίταξε παρακάτω

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=11966

L7PWp2.pngfkgNp3.png

Διαφημίσεις

Ψάχνοντας για τιμή βρήκα ότι μία κοπέλα επίσης από Θεσσαλονίκη πουλούσε ακριβώς το ίδιο εδώ μέσα 40 ευρώ, αν είσαι τυχερή......

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=88495

Natashaky μου, σε ευχαριστώ πολύ για την έρευνα και το ενδιαφέρον σου. Ημουν ανάμεσα στο δικο σου και στο φτηνότερο απο τα δύο chicco που πρότειναν οι άλλες κοπέλες και τελικά ο άντρας μου πήγε notos galleries και πήρε από την chicco το ct 0.6 γιατί σαββατοκύριακο έχουμε πολύ δρόμο και δεν την παλεύαμε χωρίς καρότσι!!! Κρίμα που δεν είδα νωρίτερα την αγγελία της φίλης απο θεσσαλονίκη! Σας ευχαριστώ πολύ όλες κορίτσια για το χρόνο σας και καλή σας νύχτα! ;)

Think Different

Natashaky μου, σε ευχαριστώ πολύ για την έρευνα και το ενδιαφέρον σου. Ημουν ανάμεσα στο δικο σου και στο φτηνότερο απο τα δύο chicco που πρότειναν οι άλλες κοπέλες και τελικά ο άντρας μου πήγε notos galleries και πήρε από την chicco το ct 0.6 γιατί σαββατοκύριακο έχουμε πολύ δρόμο και δεν την παλεύαμε χωρίς καρότσι!!! Κρίμα που δεν είδα νωρίτερα την αγγελία της φίλης απο θεσσαλονίκη! Σας ευχαριστώ πολύ όλες κορίτσια για το χρόνο σας και καλή σας νύχτα! ;)

Καλές βόλτες λοιπόν !!!!

L7PWp2.pngfkgNp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...