Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

λογοι που μπορει να σε καλεσει το τμημα αιμοδοσιας?

Recommended Posts

δεν ηξερα που να το βαλω βρε παιδια...

κοντινο μου προσωπο ελαβε μια επιστολή απο το νοσοκομειο στο οποίο εδωσε αιμα για καποιον που το ειχε αναγκη και τον καλουν στο τμημα αιμοδοσιας χωρις να του πουνε τον λογο. το μυαλο μας παει μονο στο κακο και αρνειται να παει σημερα. εχει παθει σοκ και δεν καταλαβαινει πως ειναι βλακεια να το καθυστερει. μου απαντησε πως αυτη η επιστολη φωναζει υπατιτιδα και aids. σας εχει τυχει να δωσετε αιμα και να σας ξανακαλεσουν για οποιονδηποτε λογο. αν ηταν κατι το τοσο σοβαρο ετσι απλη αλληλογραφια θα στελνανε? χωρις ενα επειγον χωρις να τηλεφωνησουν απο το αρμοδιο τμημα. δεν ξερω τι να πω για να το ξεαγχωσω.

M6bap3.png

cik1p3.png

Διαφημίσεις

Εχω δωσει αρκετες φορες αιμα για ανθρωπους που ειχαν αναγκη και δεν μου εχει τυχει να λαβω καποια επιστολη απο τα νοσοκομεια.Αν περνατε τηλ μηπως μαθαινατε κατι?

ναι συμφωνω αλλα πολυ μπακαληδες ρε παιδι μου. μια απλη επιστολη. ενω εχει δωσει το τηλ του στην φόρμα οπου αν ειναι επειγον μπορουν να τον καλεσουν. ουτε συστημενο ουτε επειγον. μια συναδελφος μου λεει πως την εχουν καλεσει λογο αιματοκριτη και την μητερα της λόγο πήξης αίματος. τι να πω...

M6bap3.png

cik1p3.png

Όταν στέλνουν επιστολή κάτι βρίσκουν, που δεν είναι καλό.

Πέρυσι, τελευταία φορά που έδωσα αίμα, είχανε ανακοίνωση πως σε περίπτωση που βρουν κάτι θα καλούσαν τον αιμοδότη για επανέλεγχο. Προσωπικά δεν έλαβα κάτι ποτέ...

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Συμφωνώ με το Thaumataki

Ειμαι χρόνια αιμοδότης και ποτέ δεν μου εχουν στείλει επιστολή..

Αφου δεν μπορεί να το αποφύγει -και δεν πρέπει-, γνώμη μου είναι να πάει άμεσα να μάθει γιατί τον κάλεσαν. Λιγότερο η περισσότερο σοβαρό, πάντως είναι κάτι που πρέπει να μάθει, αλλιώς δεν θα τον καλούσαν!

y9qxp2.pngGgOLp3.png

πηρε τηλ -κατι ειναι κ αυτο αυριο θα παει απο εκει μου ειπε- και τους ειπε πως λειπει ταξιδι και θα επιστρεψει σε 10 μερες για να δει κατα ποσο ειναι επειγον. του ειπαν οποτε γυρισει να περασει απο εκει. και το ειδα το σκατο-ονειρο...λαχταρα θα παρω σκεφτηκα.μα γιατι παντα να μου βγαινουν?

M6bap3.png

cik1p3.png

Σε οποιαδήποτε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, το αίμα αχρηστεύεται και ο αιμοδότης ενημερώνεται κατάλληλα από τον αρμόδιο γιατρό της αιμοδοσίας, δέχεται ιατρική συμβουλή και ψυχοκοινωνική στήριξη. Η διαδικασία αυτή γίνεται σε αυστηρά πλαίσια δεοντολογίας και τήρησης του απορρήτου.

Οπότε είναι λογικό να μην δίνονται τηλεφωνικές πληροφορίες.

Υ.Σ μου έχει έρθει 3 φορές επιστολή αλλά ήταν για να με καλέσουν να δώσω αίμα επειδή είχαν τρομερή έλλειψη και η μία για ευχαριστώ που ανταποκρίθηκα

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...