Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

O TΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΑΣ!

Recommended Posts

ευχαριστω για τις συμβουλες,οντως ολοι εχουν μια ωραια ιστοριουλα να πουνε! θα ακολουθουμε επιλεκτικη ακροαση αλλιως δεν γινεται!αντε με το καλο να γεννησουμε ολες ευκολα κ γρηγορα !με εναν η κανενα πονο!πολλα θελω μαλλον:D!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πω πω κορίτσια...τι μου θυμίσατε!!!Κι εγώ στο 3ο τρίμηνο ήμουν μέσα στην γκρίνια!!!!Δεν άντεχα,ήθελα να τελειώσει επιτέλους αυτό το μαρτύριο και να γεννήσω!!!Υπομονή κοριτσάκια μου...'Οταν πάρετε αγκαλιά τα νινάκια σας,δεν θα θυμόσαστε τίποτα από όλα αυτά!!!:D

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Υπομονή Σωτηρία, και εγώ πέρασα εφιαλτικό 9ο μήνα, με όλα τα συμπτώματα που περιγράφεις και όχι μόνο αυτό αλλά ήμουν και ψυχολογικά χάλια γιατί ενώ η πρώτη μου κόρη γεννήθηκε στις 38 εβδομάδες αυτή συμπλήρωσε όλο τον μήνα και τελικά γεννήθηκε με πρόκληση. Το μόνο παρηγορητικό ( δεν βοηθάει και πολύ το ξέρω) είναι ότι όπως και να γίνει δεν θα είσαι έγκυος για πάντα.

There is no patch for human stupidity.

Koριτσάρες μου σας ευχαριστώ πολύ και με το καλό να έρθουν ......... τα πιθηκάκια μας! Κριμα ρε γαμώτο πάντως ..... ειναι η τελευταία μου εγκυμοσύνη και την φανταζόμουν τελείως διαφορετική ........ βέβαια πάντα θα την θυμάμαι! :rolleyes::rolleyes:

Μαρια ελπιδα θα τα πουμε....

καλημερα Σωτηρια μου, εισαι καπως καλυτερα?

Εγω ηθελα να σας ενημερωσω οτι σε ολη την καουρα και την αναγουλα προστεθηκε και η εποχικη μου αλλεργια και τωρα συνεχεια φτερνιζομαι και με τρωει η μυτη μου!!!

ομως με αποζημιωσε η κουκλα μου μιας και ειναι μια χαρουλα!!!

Υπομονη....

668bab1939.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσαρες αυριο εχω ραντεβουμε το γιατρο!!!!!θα μαθω ποτε γενναω και θα γνωρισω την δευτερη πριγκηπισα μου!!!αχ βρε κοριτσια εχω πολυ αγχος!!!δεν την παλευω!!!:oops:

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

αχ κοριτσαρες αυριο εχω ραντεβουμε το γιατρο!!!!!θα μαθω ποτε γενναω και θα γνωρισω την δευτερη πριγκηπισα μου!!!αχ βρε κοριτσια εχω πολυ αγχος!!!δεν την παλευω!!!:oops:

Eννοείται ότι περιμένουμε νέα ! Αντε βρε κορίτσια να πέρνουμε σειρά να τελειώνουμε!

κοριτσια γεια σας γυρισα απο το γιατρο!! 24 μαιου 8 το πρωι μπαινω για καισαρικη!!!τωρα νιωθω περισσοτερο αγχος και δεν κρατιεμαι με τιποτα!!!του ειπα για πονακια και τα λοιπα μου απαντησε να προσεχω και να εχω το νου μου εαν νιωσω οτιδηποτε να παω στο νοσοκομειο!!!

σε 19 ημερες δηλαδη:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

εχω χ@στη πανω μου:oops::oops:εχω ξανακανει καισαρικη αλλα βρε κοριτσια δεν συνηθηζετε ο πονος γεναω 24 και 29 κατεβενω στο νησι για δουλεια ελπιζω 10 μερες να φτανουν για να αναρρωσω!!:?:?δηλαδη σε 19 ημερες θα αποχωριστω την κορουλα μου:cry::cry:για να γεννησω την μπεμπα μας:):)

πραγματικα ειναι το μεγαλητερο δηλημα της ζωης μου και δεν μπορω να το κρατησω στην κοιλια για παντα!!!

ξερω ξερω!!! συγνωμη για το οφ τοπικ σωτηρια μου!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Με το καλο να υποδεχτουμε ολες τα μωρακια μας! Αντε λιγο εμεινε ακομα κοντευουμε. Εγω ειμαι 29+4 στο δευτερο αγορακι. Καουρες δεν εχω υπερβολικες αλλα εχω εντονο προβλημα δυσπεψιας. Με πολυ μικρη ποσοτητα γινομαι τουμπανο, δεν χονευω με τιποτα κ εχω αναγουλες. Ειδικα βραδυ υποφερω, ενα αυγο με λιγο σαλατα εφαγα χτες βραδυ οχι αργα κ δεν εχω χονεψει ακομα. Το μηλο το ξινο βοηθαει αλλα ποσα να φας. Το βραδυ στον υπνο δεν μπορω με τιποτα να κοιμηθω ανασκελα με πιανει ζαλαδα. Κ μαζι με ολα αυτα εχω κ το θεμα με την υποταση ( 8+4) κ χαμηλο αιματοκριτη κ σερνομαι. Τι να κανουμε υπομονη, τα παιδακια μας να γεννηθουν καλα κ ολα αυτα θα περασουν. Στο πρωτο παιδι δεν ειχα τοσο εντονο προβλημα η περασε κ δεντο θυμαμαι οτι ηταν ετσι τι να πω. Παντος καουρες δεν ειχα καθολου το θυμαμαι σιγουρα γιατι ολοι μου λεγανε οτι θα βγει καραφλος επειδη δεν εχω καουρες κ βγηκε με μαλλουρα! Οποτε ολα αυτα που λενε γι αμαλλια κ καουρες δεν ισχυουνε. Οι γιατροι λενε οτι ειναι επειδη μεγαλωνει το παιδι κ αρχιζει κ πιεζει προς τα πανω ...

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

• 1 month later...

ουτε και την καταλαβα αυτην την εγκυμοσυνη.τοσοι μηνες περασαν και ουτε και το καταλαβα.δεν ειχα ενοχλησεις ουτε βαρος ουτε καουρες ουτε τιποτα απο τις συνηθεις ενοχλησεις.η κοιλια μικρη και βολικη ακομα κοιμαμε ξερη.ενας μηνας εμεινε και μου φαινετε βουνο.εκανα και ενα-δυο τσιγαρα την ημερα ποτε παραπανω και μου τα εκοψε και αυτα ο γιατρος για ολο τον τελευταιο μηνα γιατι το ειδε λιγο μικρο το μωρο και μου ειπε μηπως φταιει αυτο,να το κοψω για να παρει βαρος.αντε να περασει και αυτος ο μηνας να γλυτωσω πραγματικα αιωνας μου φαινετε.ελπιζω να μην τον παρω ολο και να βγει νωριτερα ο μπεμπης.πολλες φορες τα δευτερα παιδακια βγαινουν γρηγοροτερα..θελω να βγω σαν ανθρωπος,να παω να πιω τον καφε μου το ποτο μου και οχι συνεχεια με την κοιλουμπα να σε κοιτανε ολοι το χω βαρεθει αυτο...ξεκινησα μπανια για να περναει η μερα λιγο αλλα και παλι δεν ειναι για παραλιες με πολυ κοσμο δεν νιωθω ανετα σαν αγελαδα στην πλαζ νιωθω με την κοιλια να κρεμετε τωρα που εχει κατεβει το μικρο.σκεφτομαι και το αλλο κουλο,μην σπασουν τα νερα μεσα στη θαλασσα και δεν το καταλαβω!!!χαλι μαυρο ειμαι....δεν μπορω αλλο!!!!!!!εσεις πηγαινετε θαλασσα?

ουφ!εγω εχω ακομα μιας και τωρα κλεινω τον 7ο, αλλα εχει αρχισει πλεον και με βαραει η ζεστη! πρηζονται τα ποδια μου και τα νιωθω να πετανε φωτιες εχω τσιμπησει κι ενα 10κιλο,κατεβαζω 3 λιτρα νερο την ημερα και αδημονω για το επομενο σ/κ που θα κανω το πρωτο μου μπανακι! βεβαια μου ειπε να μην πηγαινω στα βαθεια,οπωσδηποτε να πατωνω και να κολυμπαω σαν σκυλακι κ μετα να βαζω βαμβακερο μαγιουδακι απο κατω(μαλλον βρακι δηλ και σορτσακι)προς αποφυγη μυκητιασεων...ας ειναι εξαλλου τη δροσια ψαχνω και οχι να γυμνασω η -ακομα χειροτερα-να επιδειξω την κυτταριτιδοπληκτη κορμαρα!

tt1108c2.aspx

Ο τελευταίος μήνας είναι....βοήθα Παναγιααααά!! ζέστη,πριζονται τα ποδια,πονάει η μέση,πονάνε οι γοφοί απίστευτα,ξυπνάω το βράδυ για πιπί μου 50 φορές ...και τις 50 με το ζόρι πάω και κουτσαίνοντας από τον πόνο...ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙ...δεν μπορώ να γυρίσω στο κρεβάτι και θέλω αεροδρόμιο ή εν ανάγκη τον άντρα μου να τον ρίξω στο πάτωμα για να χωρέσω...αλλού τρίβω εγώ αλλού κάθεται η κοιλιά...

εεεεε μαζευτήκαμε πολλοί....καιρός να χωριστούμε!:cool::wink:

εγω ειμαι στην 28η εβδομαδα.Δουλευω ακομα αλλα με τοσα νευρα, απορω πως με ανεχονται....Ζεσταινομαι, παω πιπι-room καθε μιση ωρα, τα ποδια μου ειναι σαν τσουρεκια και η κοιλια μου σερνεται.Βεβαια η θαλασσα ειναι 200 μετρα απο το σπιτι μου, αλλα τι να κανω? για να αποφυγω τον κοσμο-ηλιο-χαμο πηγαινω πρωι πριν παω γραφειο κατα τις 8 30.το πρωι.Εκεινο το 10λεπτο ειναι πολυ χαλαρωτικο,αλλα μετα ξεκιναει το μαρτυριο.δεν μπορω να σκυψω να βγαλω το βρεγμενο μαγιο, πρεπει να κανω ντουζ να ξεπλυνω μαγιο να ετοιμασω τον γιο να φυγει, κτλ κτλ.Πολυ άγχος. εσεις μπορειτε να κανετε τις δουλειες του σπιτιου οπως πριν?εγω ολα τα κανω κανονικά,μιας και δεν εχω βοήθεια, αλλα σε άλλους ρυθμους.χελωνας δηλαδη.πεντε χρονια να απλωσω ενα πλυντηριο ρουχα.υπομονη μεχρι το τελος Αυγουστου......φιλια σε ολες

s-age.png[/img]Z7Txp2.png

Διαφημίσεις

8.30 το πρωι για μπανιο?ουτε να με πληρωναν!!!καθε πρωι κανω 10 λεπτα να σηκωθω απο το κρεβατι.πηραμε και απο τα μοντερνα τα χαμηλα παναθεμα μας!!!!και το στρωμα ειναι σχεδον στο πατωμα.την ωρα που σηκωνωμαι εχει φυγει ο αντρας μου για να με ρυμουλκησει.δουλειες σπιτιου κανω ακριβως ετσι.....ταινια του αγγελοπουλου που λενε΄΄ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ΄΄παντα ξεσκονιζα σκουπιζα σφουγγαριζα εβαζα πλυντηρια επλενα μπανια και ολα αυτα σε μια μερα,την επομενη σιδερωνα.τωρα θελω μια μερα για το καθενα δηλαδη καθε μερα απο λιγο ολη τη βδομαδα τρωω.πολυ αργοκινητη ειμαι και δεν μπορω να σταθω ορθια πανω απο 15 λεπτα.πικρα!!!!ουτε εγω εχω βοηθεια να δω πως θα τα καταφερω μετα με 2 παιδια και σπιτι.μηπως να μην ανυπομωνω τοσο πολυ να περασει ο τελευταιος μηνας?μηπως ειναι καλυτερα εκει μεσα ο μπομπιρας?

Όλες τα ίδια δηλαδή. Εγώ κοντεύω. Αύριο θα είμαι 39 εβδομάδων. Το πολύ μέχρι 2/7 θα περιμένουμε και μετά θα μπω για τεχνητούς. Άντε γιατί δεν αντέχω. Είμαι σαν κινούμενη βρεγμένη μπαλίτσα από το πρήξιμο και τον ιδρώτα. Αχ βρε μπέμπη τί τραβάει η μανούλα για σένα!!!;)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

ποσο σας καταλαβαινω μωρε κοριτσια!!σημερα μπηκα στην 34η εβδομαδα,και νιωθω λιγο κουρασμενη γενικοτερα...καθομαι σπιτι, δουλειες δεν μπορω να κανω οπως πριν λιγο λιγο καθε μερα, δεν ειναι ευκολο να σκυβεις και να νιωθεις τοσο ζορι.τα βλεμματα εξω απιστευτα αδιακριτα,ο αντρουλακης μου με προσεχει παρα πολυ,αλλα λειπει πολλες ωρες,του γκρινιαζω και δεν λεει τιποτε!!η λεξη υπομονη εχει γινει σημαια μας,ευτυχως δεν εχω ολα τα παραπανω συμπτωματα που διαβαζω αλλα εχω ακομη καιρο ετσι?πηγαμε θαλλασα αλλα δεν μπηκα μεσα δεν ενιωθα ασφαλεια...ελπιζω να χουμε καλη και τελειομηνη κυηση κοριτσια.γενναω στις 3 αυγουστου...καλη μας δυναμη...........

2gq862lerlo78vgo.png

κοριτσια δουλειες κι εγω σαν τη χελωνα κανω...το πλυσταριο στο μεταξυ το εχω στο υπογειο και με το που τελειωνει το πλυντηριο με τρωει το ανεβα κατεβα για να τα απλωσω να τα σιδερωσω και να τα τακτοποιησω...βοηθεια δεν εχω και ο καλος μου ειναι λιγο κακομαθημενος απο τη μανουλα του και μονο πεταει...στο μεταξυ και με ενα σουιφερ μονο να περασω τα πατωματα για τις σκονες,μετα με τραβαει χαμηλα η κοιλια μου,λες και κρεμαει...ασε το ποδι φραντζολα!και το αλλο πολυ ενοχλητικο ειναι οι διαρροες απο το στηθος..δεν ξερω αν εχετε αλλα καθε πρωι που ξυπναω εχω κατι σταμπες να! με το συμπαθειο!

tt1108c2.aspx

ωχ! καλη δυναμη ετοιμογενες!

ειμαι στην 26 εβδομαδα ακομα!κ απο την αρχη της εγκυμοσυνης ειχα μια υπερκινητικοτητα αλλο πραγμα!!!κ σε κουβα να με βαλεις θα κοιμηθω!μεχρι κ τωρα καθαριζω το σπιτι μεσα σε μιση ωρα τρεχω μαρκετ τραπεζες λογαριασμους διαβαζω για την εξεταστικη μου παω στην σχολη κανω πρακτικη κ στο νοσοκομειο κ γενικα μονο οταν κοιμαμαι ηρεμω ..δεν μπορω να καθομαι με ΤΙΠΟΤΑ!!!!! εχω παρει 10 κιλα αλλα δεν με πτοησαν ακομα!αντε να δουμε τη συνεχεια...

ttd6a24.aspx

ποσο σας καταλαβαινω μωρε κοριτσια!!σημερα μπηκα στην 34η εβδομαδα,και νιωθω λιγο κουρασμενη γενικοτερα...καθομαι σπιτι, δουλειες δεν μπορω να κανω οπως πριν λιγο λιγο καθε μερα, δεν ειναι ευκολο να σκυβεις και να νιωθεις τοσο ζορι.τα βλεμματα εξω απιστευτα αδιακριτα,ο αντρουλακης μου με προσεχει παρα πολυ,αλλα λειπει πολλες ωρες,του γκρινιαζω και δεν λεει τιποτε!!η λεξη υπομονη εχει γινει σημαια μας,ευτυχως δεν εχω ολα τα παραπανω συμπτωματα που διαβαζω αλλα εχω ακομη καιρο ετσι?πηγαμε θαλλασα αλλα δεν μπηκα μεσα δεν ενιωθα ασφαλεια...ελπιζω να χουμε καλη και τελειομηνη κυηση κοριτσια.γενναω στις 3 αυγουστου...καλη μας δυναμη...........

34η εβδομάδα είσαι?? τα...καλύτερα έρχονται!!!το "λίγο κουρασένη" θα γίνει..ωχ αμάν παναγίτσα μου, το σκίψιμο θα αντικατασταθεί εντελώς με γονάτισμα από το οποίο μετά θα λές...πως συκώνονται?!τα βλέματα έξω θα γίνουν τέτοια σε σημείο που θα λες...εξωγήινος είμαι?! και η λέξη υπομονή,θα βγάλει τρίχες στην γλώσσα σου...αλλά όταν γίνουν όλα αυτά....θα δεις το πιτσιρίκι στα χέρια σου και θα πεις...ΑΜΗΝ!!

Κοριτσάκια καλημέρα..Καλή δύναμη σε όλες μας! Κι εγώ εχω κουραστεί πάρα πολύ...Από τον Φεβρουάριο είμαι ξαπλωμένη λόγω προβλημάτων και τώρα που φτάνουμε στο τέλος και δεν υπάρχει κίνδυνος δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Σήμερα σηκώθηκα από το κρεβάτι και πονάω παντού..χερια, ποδια, μέση, λεκάνη...όλα!!! Κι αυτή η ζέστη...απλά με έχει τσακίσει!! Είναι φορές που λέω άντε να γεννησω και μετά νιώθω τύψεις που τοσο καιρό άντεξα με τόσα προβλήματα και τώρα στο τέλος δεν αντέχω...

Αστε που ανυπομονώ σαν τρελλή να δω το μωρό μου..

Αντε με το καλό για όλες μας!

bunbunadg20110712_2_O+prigkipas+mou+einai.png

ssmaria ημαστε ακριβως στην ιδια εβδομαδα 35+1.εισαι ηρωιδα που εμεινες ξαπλα τοσο καιρο.πως τα καταφερες?ολες τραβαμε ζορι αλλα τουλαχιστον καπου γυρνοβολαμε και περναει η μερα μας.μπραβο!εγω αν ημουν ξαπλα θα χα παραδωσει ψυχη απο τα νευρα μου.σημερα θα δοκιμασω να παω για μπανιο παλι σε αλλη παραλια.καθε φορα παω και αλλου.μεχρι να βρω καποιο μερος που εχει λιγοτερο κοσμο η τουλαχιστον να ναι πιο διακριτικοι.ευτυχως εδω στην περιοχη μου εχει ατελειωτες παραλιες...

Doοm πάμε μαζί εμείς ε? Με το καλο το μωράκι σου!! Αγοράκι ή κοριτσάκι έχει εσύ?

Ελα ντε πώς τα κατάφερα??? Έκανα περίδεση τραχήλου και μόνο από φόβο δεν κουνήθηκα.ΤΟ πολύ πολύ μεταφερομουν από τον καναπέ μου στον καναπέ φίλων!! Μες το Πάσχα είχα ξεθαρρέψει λίγο και έκανα βολτίτσες, έκανα και τα ψώνια για το παιδικό μας δωμάτιο και Τετάρτη του Πάσχα είχα αιμορραγία...οποτε ξανά ξάπλα και πιο αυστηρά!! Τώρα όμως όλα καλά Δοξα το Θεό!

Κάνεις και μπανάκι εσύ ε?? Σε ζηλεύω!!! Τουλάχιστον έτσι δροσίζεσαι λίγο!

bunbunadg20110712_2_O+prigkipas+mou+einai.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...