Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

O TΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΑΣ!

Recommended Posts

Υποφερω Εχω δυσπεψία, καούρες, ξινίλες, κάνω κάποιους εμετούς, δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ , δεν μπορώ να βολευτώ . Αυτή η πίκρα στο στόμα μου που οφείλεται?????????? πεφτω στο κρεβάτι και νομίζω ότι δεν θα σηκωθώ απο την απνοια. Εχω παρει 8,κιλα. Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη απο τον 7ο μηνα το μονο που αντιμετωπιζα ηταν ο πονος στο γοφο μου οταν περπαταγα και λιγο στη μεση. Τωρα αυτα δεν τα εχω αλλα εχω ολα τα αλλα. Δουλεω ακομα!!!!!!!! Την αλλη Παρασκευη μπαινω στον μηνα μου αισιοδοξω να ειναι η ωραιτορη Παρασκευη της ζωης μου οπου θα σταματησω με τις ευλογιες του αφεντικου!:rolleyes::rolleyes: Δεν την παλευω κοριτσια και κανεις δεν με καταλαβαινει. Ο αντρας μου και οι δικοι μου με λενε γκρινιαρα , οτι ειμαι υπερβολικη , οτι δεν κανω υπομονη και αλλα τετοια χαριτωμενα. Τους κοβω κατι διαολους απο μεσα μου..... Ουφ ηθελα να τα πω να ξεσπασω ...... αλλα και που ξεσπαω παλι φουσκωμα εχω :|:|:|:|

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααααααχχχχχχχχ τι λες τωρα...εγω 8 κ 9 εκανα σεπτεμβρη-οκτωβρη..ε λοιπον τα ειδα ολα!!!! εξαψεις??αμε! καουρες???αμε! βουλωμενη μυτη??αμε! κοιλια ΤΟΥΜΠΑΝΟ σχεδον νε τριβεται στο πατωμα???αμε!!!(κ μιλαμε για 16 κιλα++)

ΑΛΛΑ...

πρωτον κανε υπομονη καθοτι κοντευεις (με το καλο δε σου ειπα!)

δευτερον ξεκουρασου οσο μπορεις καθοτι με δυο ζουζουνακια θα τρεχεις!!!

καλο υπολοιπο!!!

" Ήρθες εσύ κι η νύχτα γέμισε φως" 30.10.10-23.10.12

Μ+Γ 09.09.02

N9tLp2.pngikF4p2.png

Αχ ποσο σε καταλαβαιω δεν φαταζεσαι ομως !!!

Δουλευεις ακομα ε ?

απο τη μια θα θελα α μουν στη θεση σου γιατι εγω καθομαι απο την αρχη μιας κ ειχα προβληματα κ εχω κ τη μιζερια του καθισιου μαζι με ολα τα αλλα !

Ετσι χαλια νιωθω κ γω αλλα ευτυχως δεν εχω ξινιλες κ κανεναν να με λεει γκρινιαρα ! Για την ωρα καταννοουν οποτε.....

Κοριτσακι μου δεν εχουμε παρα να κανουμε υπομονη..................

σε λιγο καιρο ολα θα τελειωσουν........

Ειμαι Ερωτευμενη με την κορη μου !!!

Δεν ξερω αν θα σε παρηγορησω αλλα εγω εχω ολα αυτα που προανεφερες (ξινιλες,καουρες κλπ) + οσφυαλγια (μιλαμε για τους πονους στη μεση!!!) + 20 κιλα παραπανω και μια κοιλια τουμπανο!!!Κι εχω ακομα 15 μερες μεχρι να γεννησω!!!Αντε να τελιωσει αυτο το μαρτυριο!!!

Διαφημίσεις

Αααχχ σε καταλαβαίνω!!!!Και εμένα μου έμειναν λίγες ημέρες και λέω πότε θα τελειώσει!!!Η μέση πονάει,η πλάτη πονάει,όλα τα κόκκαλα και βασικά δεν υπάρχει κάτι που να μην με πονάει. Όλοι λένε έλα μωρέ έφαγες τον γαίδαρο η ουρά έμεινε,η ουρά όμως δεν χωνέυεται εύκολα:evil:

Υπομονή;)

cYXLp2.png

Gia τους υπολοιπους ειναι προφανως ολα μια χαρα ! Για μας ομως ???

Αχχχ......

Παντως κακα τα ψεμματα δυσκολο κομματι η εγκυμοσυνη ! Η καθε φαση εχει τα δικα της κ μαλλον τωρα ειναι οντως τα πιο δυσκολα.... !!!!!

Ειμαι Ερωτευμενη με την κορη μου !!!

γλυκεια μου Σωτηρια ακομα ταλαιπωρησε?

αχ κα εγω αυτες τις μερες ειμαι μια απο τα ιδια!!!!!

καουρες και αναγουλες, πανε και ερχονται και εχω και δυο μηνες ακομα....

τελειωνουν ομως τα βασανα σου κοπελα μου!

σε παιδεψε η κορη αλλα οταν βγει............

μην δινεις σημασια στους αλλους, που να καταλαβουν..

668bab1939.png

Καλησπέρα κορίτσια !!!

Λοιπον , αν πατε στο τοπικ ΄κουραστηκα ποτε θα τελειωσει΄, θα δειτε οτι λιγο καιρό πριν , ετσι είμασταν όλες !!!

το βράδυ ηταν το χειρότερο βασανιστηριο μου ...καουρες, ξινίλες , πετρωματα , δεν μπορουσα να γυρίσω , να ξαπλώσω , πονουσα με καθε κινηση του μπέμπη

ροχάλιζα σαν τρένο , οπως ελεγε ο άντρας μου και πολλά άλλα χαριτωμένα

ειχα ραντεβου για καισαρικη στις 11 Απριλίου και σκεφτομουν δεν θα άντεχα τοσο

φυσικα ο αντρας μου ελεγε 'πως κανεις ετσι΄? λιγες μερες μεινανε

τελικά με επιασαν πονοι στις 6 Απριλίου , πηγα νυχτα στο μαιευτηριο και στις 5 45 , κρατούσα αγκαλιά το μπουλούκι μου !!!!!!!!

Τωρα δεν θυμάμαι τίποτα απ΄όλα αυτά !!!!!!!!!!!!!!

Υπομονή , είναι δύσκολα αλλά κοντεύετε και θα αποζημιώσει η φατσούλα του μωρού σας!!!!

Σας ευχομαι , συντομα να κρατησετε όλες αγκαλιά τα μπεμπάκια σας !!! άντε , με εναν πονο !!!! και μετα σας περιμενουμε ΄στα αγχη των φρεσκων μαμάδων ΄, να τα λέμε

2b590bac1c.png

Σωτηρια μου, με το καλο που μπηκες στον μηνα σου και με το καλο να γεννησεις και με εναν πονο!!

Εννοειται οτι σε καταλαβαινω απολυτα, εχω ΟΛΑ οσα προανεφερες, και τους πονους και ολα!!

Τι να σου πω; Υπομονη, ενας μηνας εμεινε. ΚΑι γω νιωθω οτι γκρινιαζω συνεχεια οταν λεω δεν μπορω το ενα δεν μπορω το αλλο :D

h0MYp3.png

Διαφημίσεις

Δεν είμαι η μόνη απ'ότι βλέπω..... Χάλια από την αρχή εώς τώρα... δεν έχω σηκώσει κεφάλι... Προχθές βγήκα από την κλινική επειδή είχα συσπάσεις και τώρα είμαι με χάπια (συν όλα τα άλλα που προαναφέρατε)....

Αύριο θα πάω στο γιατρό να δω τι θα μου πει...

Υποφερω Εχω δυσπεψία, καούρες, ξινίλες, κάνω κάποιους εμετούς, δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ , δεν μπορώ να βολευτώ . Αυτή η πίκρα στο στόμα μου που οφείλεται?????????? πεφτω στο κρεβάτι και νομίζω ότι δεν θα σηκωθώ απο την απνοια. Εχω παρει 8,κιλα. Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη απο τον 7ο μηνα το μονο που αντιμετωπιζα ηταν ο πονος στο γοφο μου οταν περπαταγα και λιγο στη μεση. Τωρα αυτα δεν τα εχω αλλα εχω ολα τα αλλα. Δουλεω ακομα!!!!!!!! Την αλλη Παρασκευη μπαινω στον μηνα μου αισιοδοξω να ειναι η ωραιτορη Παρασκευη της ζωης μου οπου θα σταματησω με τις ευλογιες του αφεντικου!:rolleyes::rolleyes: Δεν την παλευω κοριτσια και κανεις δεν με καταλαβαινει. Ο αντρας μου και οι δικοι μου με λενε γκρινιαρα , οτι ειμαι υπερβολικη , οτι δεν κανω υπομονη και αλλα τετοια χαριτωμενα. Τους κοβω κατι διαολους απο μεσα μου..... Ουφ ηθελα να τα πω να ξεσπασω ...... αλλα και που ξεσπαω παλι φουσκωμα εχω :|:|:|:|

αχ σε νιωθω και το μονο που μπορω να σου πω ΥΠΟΜΟΝΗ σκεψου οτι ολα αυτα που εχεις τα ειχα και τους εννεα μηνες-με δυο εισαγωγες για αφυδατωση-εμετους καθε μερα-αιμοραγια φαρυγγα-συνεχεια ξαπλαααα-αυπνιες-συσπασεις και τοσαααα...να χουμε να λεμε.οποτε κουραγιο θα περασει.δεν χαρηκα την εγκυμοσυνη μου καθολου ηταν η χειροτερη περιοδος αλλα ανταμοιφθηκα με δυο υπεροχα πλασματα που αξιζουν καθε τι που περασα.

και εγω υποφερω ειμαι 35 και 5 μερες. εμετοι απο το πρωτο τρημηνο καουρες πονοι ξυνηλες συσπασεις νοσοκομεια κορτιζονες αλλα το χειρωτερα η λεκανη οι γοφοι και η πιεση απο κατω ειναι αλλο πραγμα!!!!εμετοι συνεχως μου εχει μινει κουσουρι η παλινδρομιση αφηστε δραμα...περασα και μια γαστρεντεριτιδα!!!!δεν αντεχω αλλο θελω να τελιωσει!!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

Ααααααααααααααχ εγκυουλες μου ευτυχως με καταλαβαίνετε! Ισχυει αυτο που λενε με τις καουρες και τις ξινιλες οτι ειναι και καλα το μαλλι? Γιατι εμενα θα μου βγει πιθηκος σίγουρα!

Ααααααααααααααχ εγκυουλες μου ευτυχως με καταλαβαίνετε! Ισχυει αυτο που λενε με τις καουρες και τις ξινιλες οτι ειναι και καλα το μαλλι? Γιατι εμενα θα μου βγει πιθηκος σίγουρα!

Δεν ξερω αν ισχυει γενικα, στην περιπτωση μου ομως επεσε μεσα!! Πηγα πριν μια βδομαδα και εκανα doppler και ο ντοκτορ μου ειπε οτι το παιδι εχει χαιτη(!!!!!) και πολλη μαλιστα, και σγουρο!!! Λεω, οκ, κυοφορω το πιθικακι μου!!! :D:D

h0MYp3.png

Διαφημίσεις

Σωτηρουλα μου, αν ειναι ετσι και εμενα τωρα πρεπει να εχει βγαλει πολυυυυυ μαλλι!!!:cool:

θα δουμε το απογευμα..

κανεις κατι για τις καουρες?

Δεν ξερω αν ισχυει γενικα, στην περιπτωση μου ομως επεσε μεσα!! Πηγα πριν μια βδομαδα και εκανα doppler και ο ντοκτορ μου ειπε οτι το παιδι εχει χαιτη(!!!!!) και πολλη μαλιστα, και σγουρο!!! Λεω, οκ, κυοφορω το πιθικακι μου!!! :D:D

Μινακι, χαιτη??? μην ξεχασεις να παρεις βουρτσα και ζελε για το μαλλι του παιδαρου:-D

668bab1939.png

Ουστ μαρή γκρινιάρα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σωτηρούλα άντε τελειώνεις ρε, αυτό έχει σημασία!!!!!!!!!! (αυτή η μεταλλική γεύση στο στόμα ήταν ΑΠΑΙΣΙΑ!!!!! αλλά τελείωσε με το που βγήκα από το χειρουργείο και ήμουν διπλά ευχαριστημένη!)

Φιλάκια και καλό κουράγιο κούκλα μου:D

Σωτηρουλα μου, αν ειναι ετσι και εμενα τωρα πρεπει να εχει βγαλει πολυυυυυ μαλλι!!!:cool:

θα δουμε το απογευμα..

κανεις κατι για τις καουρες?

Μινακι, χαιτη??? μην ξεχασεις να παρεις βουρτσα και ζελε για το μαλλι του παιδαρου:-D

χαχαχαχα ω ναι!!! μαλιστα του εκανε και εντυπωση, μας ελεγε " βλεπετε στον υπερηχο ολο αυτο το ασπρο;;; ειναι μαλλι (και ηταν οντως παρα πολυ) και μαλιστα εχει και μπουκλα!!! Τωρα ειδικα για την μπουκλα αν μας πειραζε και λιγο δεν το ξερω, αλλα αν παρει απο τον μπαμπα του μεστην τριχα θα γεννηθει το παιδι!!!!

Για τις καουρες το μονο που θα με ηρεμησει λιγο ειναι τα ξινομηλα. Και οτιδηποτε παγωμενο - εκτος απο γλυκο.

h0MYp3.png

αχ εμενα παρολες της καουρες καραφλα ειναι σχεδον!!!ντροπη.....:lol::lol::lol::lol:ο ανηψιος μου γεννηθηκε ομως με ενα μαλλι χριστε μου!!στο νοσοκομειο το θαυμαζαν!!

Σας χαιρετώ κορίτσια.Είμαι καινούρια στο φόρουμ.Αχ!Σωτηρία μου πόσο σε καταλαβαίνω!Είμαι στο μήνα μου κι εγώ,αυτές οι καούρες και ο πόνος στη μέση και στην πλάτη είναι τα χειρότερά μου.Υπομονή(το λέω για σένα να τ ακούω κι εγώ),μέχρι να κρατήσουμε τα μπεμπάκια μας αγκαλιά!

image.php?type=2&o=9&c=2&date=2010-1-12&babyname=Antonis

image.php?type=2&o=16&c=4&date=2011-5-27&babyname=Baby%20Girl

δεν κρατιεμαι αλλο θελω να γεννησω:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(δεν μπορωωωωωωωωωω

δεν κρατιεμαι αλλο θελω να γεννησω:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(δεν μπορωωωωωωωωωω

Κορίτσια καλησπέρα. Είμαι στην 36η εβδομάδα μου και ευτυχώς οι καούρες έχουν αρχίσει να υποχωρούν. Βέβαια ο πόνος στην μέση μου δεν περιγράφεται. Διότι έχω πάρει μέχρι τώρα 18 κιλά σύν ότι είχα θέμα οσφυαλγίας πρίν μείνω έγκυος. Οπότε καταλαβαίνετε τι τραβάει η δόλια η μέση μου διότι παθαίνεις οσφυαλγία όταν μένεις έγκυος οπότε εγώ έχω οσφυαλγία στο τετράγωνο:D!!!! Για τις καούρες μου είχε δώσει ο γιατρός μου simeco και ναι μέν βοήθησαν αλλά όχι και πολύ. Επίσης με ανακουφίζει κατά ένα τρόπο και η λεμονίτα. Το δε βράδυ που ξαπλώνω σηκώνομαι 4-6 φορές για πιπί μου σύν ότι αισθάνομαι σαν αρνί στην σούβλα διότι όπως και εσείς, δεν βολεύομαι και στριφογυρνάω. Επίσης εδώ και 2 μήνες ροχαλίζω σαν μοσχάρα. Το θέμα είναι ότι έχω μπεί στην τελική ευθεία οπότε σε λίγες εβδομάδες όλα αυτά θα αποτελούν παρελθόν και θα έχω αγκαλιά τον μπούλη μου. Κορίτσια, κουράγιο!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

καλο μεσημερι σε ολες σας κ εγω αυριο μπαινω στην 36η εβδομαδα κ εχω καουρες πονακια κ τα σχετικα,(παιρνω μαλοξ ομως ,μου ειπε ο γιατρος οτι δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωρουμαι)κ κατι γινεται.να σας ρωτησω,μονο εγω νιωθω διχασμενη προσωπικοτητα που απο τη μια θελω να γεννησω κ να σφιξω στην αγκαλια μου το παιδακι μου κ απο την αλλη λεω οχι !καλα ειμαι εγκυος!!! :shock: ειναι το πρωτο μου κιολας δεν ξερω αν υποσυνειδητα φοβαμαι γιατι γενικα ειμαι ψυχραιμη.

κοριτσια εγω ειμαι δουλεια ειναι και καθιστικη και ειναι δραμααααα.

Ολα χαλια πονω τη μεση μου πονω το στομαχι μου ζαλιζομαι ολα τα καλα μεχρι και αναγουλες.

νιωθω τεραστια και τα νευρα μου ειναι στο απογειο τους..!!!1

χαλια η κατασταση.

ΥΠΟΜΟΝΗ μονο τι αλλο...

Να σταματησω τη δουλεια δε θελω γιατι αν κατσω σπιτι θα καθαριζω συνεχως με εχει πιασει μια ανεξηγητη μανια.Και αμα ειμαι σπιτι σκεφτομαι και ολα τα αρνητικα

ουφ

Και εχω ακομα.....:confused:

εχω και ενα τεραστιο αγχος για το μετα...

NDMNp3.png5oZhp3.png

καλο μεσημερι σε ολες σας κ εγω αυριο μπαινω στην 36η εβδομαδα κ εχω καουρες πονακια κ τα σχετικα,(παιρνω μαλοξ ομως ,μου ειπε ο γιατρος οτι δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωρουμαι)κ κατι γινεται.να σας ρωτησω,μονο εγω νιωθω διχασμενη προσωπικοτητα που απο τη μια θελω να γεννησω κ να σφιξω στην αγκαλια μου το παιδακι μου κ απο την αλλη λεω οχι !καλα ειμαι εγκυος!!! :shock: ειναι το πρωτο μου κιολας δεν ξερω αν υποσυνειδητα φοβαμαι γιατι γενικα ειμαι ψυχραιμη.

stella μου καλησπέρα. Καλέ όχι. Δεν είσαι η μόνη. Και εγώ έτσι είμαι. Είναι και για εμένα το πρώτο μου. Απλώς επειδή έχω καλό άνδρα, το εννοώ, σύν ότι έχει πείρα απο το πρώτο του παιδί, νιώθω μία ασφάλεια απο την άποψη ότι θα με βοηθήσει με τον μπουλάκο μας. Εγώ πάλι ψύχραιμη δεν είμαι. Μόνο και μόνο που σκέφτομαι ότι θα πάω στο μαιευτήριο να γεννήσω, τα κάνω πάνω μου:rolleyes::lol:!!!!!! Αλλά όπως έχω πεί και άλλες φορές ούτε οι πρώτες είμαστε μα ούτε και οι τελευταίες που θα γεννήσουν. Θα τα καταφέρουμε!!!! Μόνο κάνε μου μια χάρη. Μήν ακούς θειές, μάνες, ξαδέλφες, φίλες κλπ να σου λένε για τον δικό τους τοκετό γιατί εμείς οι γυναίκες-άθελα μας?-τρομοκρατούμε τις άλλες γυναίκες που ετοιμάζονται για τον τοκετό. Αυτά απο μένα. Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...