Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδικη κακοποιηση. που κανω καταγγελια?!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 157
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

tzini, μπράβο για όλη σου την κίνηση και το ενδιαφέρον ειλικρινά στο γράφω.

Αλλά δεν νομίζω ότι το μέλος alphae εννόησε κάτι αρνητικό για σένα, απλά έχω την εντύπωση πως λογικά αναρωτήθηκε πως γίνεται να μένουν τόσοι άνθρωποι σε ένα σπίτι, βέβαια θα μου πεις ότι είναι άσχετο με την κακοποίηση και θα συμφωνήσω, αλλά είναι λογική απορία.

Τόσοι άνθρωποι ο ένας πάνω στον άλλον είναι λογικό να υπάρχει αναστάτωση.

Νομίζω πως την έκρινες πολύ αυστηρά.

Όσο για το ξύλο οποιασδήποτε μορφής είναι εντελώς απαράδεκτο να συζητάμε κάτι τέτοιο και να λέμε ότι το αποδέχονται και οι παιδίατροι μέχρι κάποιο βαθμό, θέλω να πιστεύω πως δεν ισχύει κατι τέτοιο.

Θυμάμαι που συζητούσα με φίλη απο τον Καναδά και μου έλεγε πως εκεί παίρνεις ανώνυμα τηλέφωνο και κάνεις καταγγελία και αμέσως πηγαίνει κοινωνική λειτουργός, αυτά είναι κράτη!!!

Ελπίζω να βρεθεί μια σωστή λύση για τα παιδάκια.

μονο κ μονο γιατι ειναι ασχετο με την ουσια του θεματος κανω εντιτ. για να μην δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις! κ μονο για αυτο το λογο!

θα ανακαλεσω κ το αιτημα.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

τζινι μου τι γινετε?? ησυχια ε?? μακαρι να βαλανε μυαλο ειναι πολυ κριμα για τ απαιδακια ρε γαμωτο κοντευω να σκασω απο χτες

ο μπεμπακος μου γεννηθηκε 17/12/2009

τζινι μου τι γινετε?? ησυχια ε?? μακαρι να βαλανε μυαλο ειναι πολυ κριμα για τ απαιδακια ρε γαμωτο κοντευω να σκασω απο χτες

ολα καλα.

ελπιζω να συνεχισει ετσι.

Διαφημίσεις

μακαρι γιατι ειναι πολυ κριμα για τα παιδακια. α ρε κατι τετοιοι γονεις θελουν σφαξιμο, σε ποια περιοχη ειναι? να μας κρατας ενημερωσους. τελικα απο το χαμογελο του παιδιου θα ερθουν??

ο μπεμπακος μου γεννηθηκε 17/12/2009

Μπράβο, Tzini, που ενδιαφέρθηκες για τα παιδάκια....ελπίζω να βρεθεί μια λύση. Είναι τραγικό να υποφέρουν παιδιά, τη σήμερον ημέρα, από τέτοιους γονείς.

Η πράξη σου πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

[/QUOTE]

σορρυ για το αφ τοπικ , αλλα θεωρω οτι πρεπει να στο πω, γαιτι εχει να κανει με αρκετα απο αυτα που λες.

τρακαρω περυσι τη μερα που εγινε το μπουμ στον κορυδαλο, εγκυος στα διδυμα κ με την κορη μου μεσα. μικροζημιες, αλλα η γυναικα που με τρακαρε φευγει. βαζω αλλαρμ κ σταματαω, κοιταω ολα οκ με το παιδι κ εμενα, κ περνω τφ αμεσως κ δινω την πινακιδα της (αγχωνω τον συνομιλητη κ κανει αναριθμητισμο κ μονο την δικη μου πινακιδα, χωρις να δωσω το ονομα μου-μεεεεγα λαθος) κ αρχιζω το κυνηγι κ την βρισκω με την βοηθεια των περιοικων. γινετε χαμος, το ατ 100 μετρα πιο κατω σε ενα στενο. παω για καταγγελια. με παραπεμπουν στην τροχαια μετ/φωσης, γιατι εχω ενημερωσει γαι το συμβαν κ δεν προκειπτει αυταπαγγελτη κατηγορια (κ ας βγηκε ο μπαμπας της κοπελας κ αςπηγε να με δειρει) περιμενω 2 ωρες για περιπολικο κ δεν εμφανιζεται. ερχετε η μανα μου κ περνει την μικρη. παω τροχαια μετ/φωσης κ με ξαναστελνουν να καλεσω εκ νεου απ το σημειο του ατυχηματος. περιμενα περιμενα ξαναπερνω τφ κ μου λενε, θα περιμενετε πολυ ωρα γιατι εχει γινει χαμος στον κορυδαλλο μ ετη μπομπα. με τα πολλα απ τον αννα στον καιαφα κ το τελος πηραμε το οκ για αρση τφκου απορρητου απο την εισαγγελεια κ να μην γινει δεκτη απο τη γαδα, (γαιτι ο αναριθμιτισμος ηταν απ τον συνομιλητη κ εκεινη την μερα ειχε φορτο εργασιας!) η λεπτομερια ειναι πως η κυρια που με τρακαρε εκ των υστερων κ αφου την συμβουλεψε ο ασφαλιστης της, καλσε οταν ημουν εγω στην τροχαια της μετ/φωσης κ πηγε περιπολικο (το σουπερ κουφο). κ δηλωσε οτι εγω εφυγα (κ καλα δεν ειχα ζημια), μα ελα μου ντε που δεν ξεριε οτι εχω μαρτυρες οτι της φωναζα να μην φυγει κ εφυγε αλα σπιντι γκονζαλες?!. γι αυτο κ το μπλεξιμο με την αρση τφ απορρητου, γιατι δεν εδωσα ονομα στην αρχικη κληση, γαιτι η αθανασιου διακου &κοριτσας ειναι στην ομορη περιοχη των δημων μετ/σης κ ν.ηρακλειου, κτλ κτλ κτλ.

τεσπα, σε ειρηνοδικειο (δεν θυμαμαι αν την καταθσε ο δικ. στης αθηνας η΄στης ν.ιωνιας) τον επομενο νοεμβρη. κ εννοειτε πως θα της πιω το αιμα.

Δεν πολυ κατάλαβα τι ακριβώς έγινε. Πιστεύω πως έπρεπε να περιμένεις να μην πας στο ΑΤ.Η τροχαία στην Αθήνα έχει τεράστιο τομέα ανα περιοχή με ένα περιπολικο και πολλά σήματα. Προφάνως την ώρα που έφυγες ίσως έφτασε το περιπολικό και το εκμεταλεύτηκε η άλλη πλευρά.Συγγνώμη αλλά και εδώ δεν βλέπω κάτι για αλληλεγγύη. Και το ότι το αρνήθηκε η ΓΑΔΑ αν κατάλαβα καλά για να πάρεις αντίγραφο πρέπει να υπάρχει κάποιο προσωπικό σου στοιχείο στην κλήση αν δεν υπάρχει ούτε το όνομά σου και λάθος πινακίδα πως θα σου δώσουν στοιχεια?Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει μην το παιρνεις αμέσως οτι είναι θέμα αλληλεγγύης.Ισως όντως να υπάρχει κάποιο κωλλυμα κια να μην μπορούσε να γίνει άρση ειδικά έπειτα απο Εισαγγελική παραγγελία.Έβαλες δικηγόρο να το ζητήσει.Σίγουρα θα σου απάντησαν εγγράφως γιατί δεν έγινε δεκτό το αιτημά σου και με Εισαγγελική παραγγελία.

μιλησα με την κα αντωνια (την ειρηνοδικη) κ στην πρωτη που θα ακουστει παλι κατι με τα παιδια κ ξυλο, θα εκμεταλευτει την δικη της επαγγελματικη ιδιοτητα κ τις γνωριμιες της.

καταλαβες τωρα την γνωμη μου περι συναδελφικης αλλυλεγγυης , αυταπαγγελτης, κτλ κτλ κτλ?!

Μην συγκρίνεις ανόμια πράγματα. Η Ειρηνοδίκης μπορεί να γνωρίζει τον Εισσαγγελέα που είναι ανωτατη Αρχη και μπορεί αμέσως ο ίδιος με μια παραγγελία του να κινήσει την διαδικασία όταν κάποιος άλλος φορέας πρέπει να περάσει από κάποια στάδια και μέχρι ένα σημείο. Σκέψου το πιο απλό.Ενας Αστυνομικός δεν μπορεί να μπει σεσπίτι όταν δεν το επιτρέπει ο ιδιοκτήτης παρα μόνο παρουσία Ειρηνοδίκη έπειτα από παραγγελία Εισαγγελέα και για συγκεκριμένους λόγους. Βλέπεις ότι ο ρόλος της Αστυνομίας ειναι πολύ πιο περιορισμένος απόσο νομίζουμε...Τεσπα όσο για το τροχαίο κρίμα ψάχτο λίγο καλύτερα βάλε και δικηγόρο γιατι δν πολυ κατάλαβα και τι ακριβώς έγινε. Ναξέρεις οτι αν δικαιούσαι κάτι θα στο δώσουν και δεν στο δώσουν θα σου αιτιολογήσουν έγγράφως γιατι δεν στο δίνουν. Κανείς δεν πρόκειται να κάτσει να'' φαει '' το κεφάλι του και να τρέχει μετα για κανέναν και για καμια αλληλεγγυη.

tEksp3.png?8gzbt5YV

αυτο μου ειπε η κα αντωνια. θα προβει η ιδια (αν ειναι εδω) σε συσταση μεσω αστυνομικων αρχων. οσο περισσοτερες συστασεις ....τοσο καλυτερα. κ φυσικα οχι για του ψιλου (που λεει ο λογος) το πηδημα.

το αλλο θεμα μου αστο. καποια αλλη στιγμη σε αλλο θεμα θα το συζητησουμε. ειναι πολυ μπερδεμενο, αλλα ξεμπερδυεται ευκολα. τουλαχιστον ετσι μου ειπαν ο δικηγορος μου κ η ειρηνοδικης γειτονισσα μου. κανε εντιτ τα μεγαλα γαρμματα η' μικρυνετα, αν μπορεις. ευχαριστω.

Διαφημίσεις

Μπραβο tzini για την ευαισθησια σου και που ασχολεισαι τοσο!!

Εκανες μεγαλο καλο στα παιδακια, ελπιζω να μαζευτουν λιγο αυτες οι μαναδες.

Και οταν θα πανε και απο το χαμογελο θα ταρακουνηθουν ακομα πιο πολυ! Ισως βεβαια να ερθουν να σου ζητησουν το λογο οποτε να προσεχεις!

Και παλι μπραβο σου παντως!

θελω να ρωτησω καποιον σοβαρο ανθρωπο κ να μου πει.

αν κ εφοσον ακουγεται ουρλιαχτο απο το παιδι κ απο τη μια μανα σκασε κ φωνες κ κλαμα του μικρου βρεφο-νηπιου, τι γινετε?! χωρις να μπορω να καταλαβω αν εχει πεσει παλι ξυλο. γιατι εγινε πριν λιγο κατι τετοιο κ το πηρε μεσα το παδι κ δεν εχω καλη οπτικη επαφη. κ δεν ακουγετε τπτ τωρα.

δεν προλαβα να γραψω τπτ στην καμερα. κ επισης να μου πει καποιος πως κ που ανεβαζω ηχογραφηση μεσω ψηφιακης φωτομηχανης. περνω το φακελο που περναω στον ηυ κ το ανεβαζω οπυ θελω? δηλ. στο φορουμ πχ?!

Διαφημίσεις

αν κ εφοσον ακουγεται ουρλιαχτο απο το παιδι κ απο τη μια μανα σκασε κ φωνες κ κλαμα του μικρου βρεφο-νηπιου, τι γινετε?! χωρις να μπορω να καταλαβω αν εχει πεσει παλι ξυλο. γιατι εγινε πριν λιγο κατι τετοιο κ το πηρε μεσα το παδι κ δεν εχω καλη οπτικη επαφη. κ δεν ακουγετε τπτ τωρα.

δεν προλαβα να γραψω τπτ στην καμερα. κ επισης να μου πει καποιος πως κ που ανεβαζω ηχογραφηση μεσω ψηφιακης φωτομηχανης. περνω το φακελο που περναω στον ηυ κ το ανεβαζω οπυ θελω? δηλ. στο φορουμ πχ?!

ανέβασε το στο youtube. Κάνε πρώτα μία εγγραφή σαν μέλος στο youtube και μετά μπορείς να ανεβάσεις ότι video θέλεις.

Πως καταλαβες οτι τα χτυπανε?

Δεν αμφισβητω τιποτα απο οσα λες,ρωταω απο καθαρη περιεργεια/απορια γιατι πολλες φορες σκεφτομαι οτι ετσι που τσιριζει ο δικος μου μπορει αν καποιος τον ακουει να νομιζει οτι του κανω τιποτα! Ουρλιαζει γιατι πχ θελει το τηλεφωνο, αν του το δωσω το πεταει συνεχεια κατω και αν του το παρω κλαιει με λυγμους λες και το σκοτωνουν! Αν δεν ειχα υπομονη και του φωναζα σκασε ισως οι γειτονες να ειχαν την ιδια εντυπωση...

Βεβαια αφου εχεις και εσυ 3 παιδια-αν δεν κανω λαθος- ξερεις καλυτερα απο μενα πως τσιριζουν..

παντως ξερεις σε αυτες τις περιπτωσεις συνηθως αυτος που φταιει βγαινει και απο πανω. το γνωστο εκει που μας χρωστουσαν... πιο πιθανο ειναι να βρεθεις εσυ μπλεγμενη παρα αυτοι... και αν γινει το κακο μετα οοοολοι οι γειτονες θα βγαινουν στα καναλια και θα λενε οτι το ηξεραν και οτι ακουγαν ουρλιαχτα κλπ!

παντως ξερεις σε αυτες τις περιπτωσεις συνηθως αυτος που φταιει βγαινει και απο πανω. το γνωστο εκει που μας χρωστουσαν... πιο πιθανο ειναι να βρεθεις εσυ μπλεγμενη παρα αυτοι... και αν γινει το κακο μετα οοοολοι οι γειτονες θα βγαινουν στα καναλια και θα λενε οτι το ηξεραν και οτι ακουγαν ουρλιαχτα κλπ!

με το σκεπτικό αυτό μην πει κανείς τίποτα μέχρι να βρεθεί το ίδιο σου το παιδί στην θέση αυτή

με το σκεπτικό αυτό μην πει κανείς τίποτα μέχρι να βρεθεί το ίδιο σου το παιδί στην θέση αυτή

πιστευω δε μιλας προσωπικα για μενα γιατι οπως ειδες αυτο κατακρινω...

Η Ελλη Σταη διαφημιζει την οργανωση για την παιδικη κακοποιηση.Θυμαται καμμια???

ΕΛΙΖΑ Ερμού και Χριστοπούλου 2, Αθήνα 105 63, στο τηλέφωνο 210 3231704 και στο email: [email protected]

δε υπαρχει καμια περιπτωση να μην τα ξυλοφορτωνουν!!!!!!!!!

(φαινεται απ την πισω πλευρα της αυλης τους ενα μερος του εσωτερικου του σπιτιου, κ απο ενα μερος στο μπροστινο μπαλκονι τους στον κυριο δρομο) κ ακουγεται λεμε, οταν συμβαινει κ αυτο!

στην 1η ευκαιρια (οταν ξανασυμβει) που δεν θα περνανε κ αυτοκινητα, θα το ανεβασω.

η 2η ληψη, δυστυχως με τα πουλια να παρεμβαλονται.

στο σημειο 35' ειναι η κραυγη.

σε λιγο η 1η ληψη. ειναι πολλες οι παρεμβολες ομως.

δεν ξερω αν τα χτυπαγανε. δεν βλεπω απο εδω.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...