Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδικη κακοποιηση. που κανω καταγγελια?!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 157
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μηπως τσακωνοντε τα παιδακια μεταξυ τους??λεω εγω τωρα!!!!απλα να και εγω φωναζω στην κορη μου που ειναι εντελως ανυπακουει και σκανταλιαρα...μηπως γινετε κατι αλλο και τους εχετε παρεξηγησει???τι να πω και εγω στεναχωριεμαι ρε γαμωτο με αυτα που ακουω!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

μηπως τσακωνοντε τα παιδακια μεταξυ τους??λεω εγω τωρα!!!!απλα να και εγω φωναζω στην κορη μου που ειναι εντελως ανυπακουει και σκανταλιαρα...μηπως γινετε κατι αλλο και τους εχετε παρεξηγησει???τι να πω και εγω στεναχωριεμαι ρε γαμωτο με αυτα που ακουω!!

δεν παιζει αυτο.

τα σκοτωνουν στο ξυλο καθε βραδυ.

οπου κ αν το προωθησα το διευκρινησα αυτο.

κ δεν εχω ιδεα απο μπλογκς κτλ.

ειναι καλη ιδεα αυτο τελικα η' θα θορυβηθουν κ θα το κοψουν κ θα παιξουν το ηξεις αφ ηξεις?!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

αχ θεε μου!!!η αστυνομια ηρθε??ελεος ρε γαμωτο ηοι μαμαδες τι κανουν??ελληνες ειναι/??

Διαφημίσεις

ξαναλεω, ειναι ελληνες, κ ειναι μαλακες.

μερικα απ τα παιδια ειναι ακομα ξυπνια (θα τα πλακωσουν αργοτερα) κ οι μεγαλοι βριζονται μεταξυ τους αυτη την στιγμη. κ χαριτολογουν αλα γαλιστη γενικοτερα!

Ελεος...τι διαβαζουμε βραδιατικα....Αν ημουν εκει θα επερνα τη καραμπηνα και θα κατεβενα κατω....ετσι κι αλλιως αστυνομια δεν ερχετε ,οποτε δε θα φοβομουν μη με κλεισουν μεσα...

καλα,κανεις δε μπορει να βοηθησει τετοια ωρα...τι προστασια παρεχει αυτο το κρατος σε αυτα τα παιδια?Α ρε παππαδοπουλε....

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Η αστυνομια τι κανει ακομα?Βαραει βολτες να παρει αερα?Τους πληρωνουμε κ τις βενζινες...τρομαρα τους....:evil:

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

αχ θεε μου!!!η αστυνομια ηρθε??ελεος ρε γαμωτο ηοι μαμαδες τι κανουν??ελληνες ειναι/??

οσο γι αυτο: ηλθον ειδον κ απηλθον.!

Διαφημίσεις

μηπως να κατευενατε κατω μαζι με του αλλους ενοικους και να τους απειλουσατε ξεκαθαρα!!την αστυνομια την ξαναπειρες

Αν έχεις ιδέα από τεχνολογία θα σου έλεγα βγες με την κάμερα στο μπαλκόνι κάνε πως τραβάς τον δρόμο και κατέγραψε τις φωνές των παιδιών . Μετά ανέβαστω .

Ισως αποψε να μην καταφερεις να τους σταματησεις αφου η Αστυνομια ...κοιμαται... αλλα μην το αφησεις. Αυριο πηγαινε πρωι-πρωι κ κανε καταγγελια. Αν υπαρχει καποιος δικηγορος που διαβαζει κ γνωριζει ας μας συμβουλεψει πιο συγκεκριμενα. Τωρα σκεφτηκα το αλλο (αν καλουσες το 100 κ καλα για διαταραξη κοινης ησυχιας γιατι τοτε σιγουρα θα μπουνε μεσα για συσταση κ με την αφορμη καταγγελεις κ την κακοποιηση επι τοπου?)

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

επειδη φορτωσα πολυ ασχημα κ τα πηρα στην κρανα γιατι κλαινε κ τα αλλα παιδια που τα ξυπνανε κ η ομοφωνη απαντηση ειναι σκασε κτλ απο τους μεγαλους, ξαναπηρα την αστυνομια, ξαναενημερωσα οτι καλεσα κ πιο πριν, οτι ηρθε κ εκοψε βολτες το περιπολικο κ οτι εχει ενημερωθει το χαμογελο του παιδιου κ η ελιζα για το συμβαν κ την τφνικη μου καταγγελια στην αστυνομια αρχικα. του ειπα το ονομα στο κουδουνι του σπιτιου. (μπορει για 5-10-15 λεπτα να εχει ησυχια κ μετα ξανα τα ιδια!

(δεν υπενθυμησα την επαγγελματικη ιδιοτητα αυτη τη φορα)

τωρα να δω!

Διαφημίσεις

σβηστο παρις!

ποιον γιαννη? στειλε πμ.

δεν τους ξερω καλα τους αλλους στην πολυκατοικια τους, γιατι δεν εχουν καλες σχεσεις μεταξυ τους τα σογια κ δεν μιλανε. ειναι ενοικοι αυτοι κ οχι ιδιοκτητες.

περιμενουμε μαζι σου!!!και εγω λεω στην μικρη μου σκασε οταν κανει φασαρια!!!τωρα νιωθω χαλιααααα λεμε!!

επειδη φορτωσα πολυ ασχημα κ τα πηρα στην κρανα γιατι κλαινε κ τα αλλα παιδια που τα ξυπνανε κ η ομοφωνη απαντηση ειναι σκασε κτλ απο τους μεγαλους, ξαναπηρα την αστυνομια, ξαναενημερωσα οτι καλεσα κ πιο πριν, οτι ηρθε κ εκοψε βολτες το περιπολικο κ οτι εχει ενημερωθει το χαμογελο του παιδιου κ η ελιζα για το συμβαν κ την τφνικη μου καταγγελια στην αστυνομια αρχικα. του ειπα το ονομα στο κουδουνι του σπιτιου. (μπορει για 5-10-15 λεπτα να εχει ησυχια κ μετα ξανα τα ιδια!

(δεν υπενθυμησα την επαγγελματικη ιδιοτητα αυτη τη φορα)

τωρα να δω!

μηπως περνουν ναρκωτικα? πως αλλιως τετοια βλαβη στον εγκεφαλο που εχουν?

σβηστο παρις. στο 64 ποστ. την δ/νση. δνε πρεπει να ενημερωθουν απο πουθενα. μα καλα αυτος ο φιλος σου ο γιαννης (εχει σιγουρα παιδια, ολοι στη πολυκατοικια τους εχουν) δεν εχει παθει πλακα με τοσο ξυλο?

εφυγαν οι αστυνομικοι.

σας εχω πει ποσο λατερυω το φορουμ?

σματς σμουτς σματς σμουτς!!!!!!!!!!

κλαφτηκε μωρε για παρεξηγηση η κυρια. κ ειπε οτι εχει κ το αλαθητο του (μ)πα(μ)πα κ την ενημερωσαν κ για την αυτοφορη διαδικασια κ για εισαγγελικη παρεμβαση. ενα σωρο χαρτια κραταγε ο αστυνομικος κ εγραφε εγραφε εγραφε. ηταν πολυ σοβαρος ομως.

φυσικα δεν την πηραν μεσα! η γυναικα του αστυνομικου ηταν η συνδιαλεγομενη.

για να δω αν θα μαζεψουν τα κουλα τους τουλαχιστον!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...