Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.......

LA LATINA

Recommended Posts

αμα δε με ενοχλουσανε δε θα καθομουν να σκαω

οταν εχεις ομως καθε μερα 2-3 φορες τηλ με σκαψες, μιρλα και μουτρα μετα πρεπει να εισαι τουβλο για να μην ασχοληθεις

κι εγω δεν τα αφηνω τα παιδια μου αλλα να που ηρθε το ρημαδι το νοσοκομειο και το ενα το αφησα τι να εκανα.....

και αφου τοτε δεν επαθε τιποτα (λογικη του παραλογου) γιατι να παθει τωρα....

ωχ ζαλιστηκα και σας ζαλισα κι εσας................

δηλαδή όταν μπήκες στο νοσοκομείο υπέγραψες δύο συμβόλαια...

1ον (μαζί τους)ότι θα γίνεις δουλικό τους γιατί κράτησαν το παιδί σου που στην τελική χάρη έκαναν στον γιό τους για να μην κουράζεται και απέκτησε και νόημα η ζωή τους για λίγο καιρό....

2ον (με το Θεό)ότι δεν θα πάθει τίποτα το παιδί σου υπό την ....φύλαξή τους!!!!!

σαν πολύ θάρρος τους έχεις δώσει και θα το πληρώσεις ακριβά αν δεν αντιδράσεις.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 186
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ μη μου λετε τετοια πραγματα.....

σημερα ζητησαν απ τον αντρα μου να τους δωσει το μεγαλο 5 μερες στο εξοχικο και τους ειπε οχι......δεν εκαναν μουτρα, αλλα παραμιλησαν αρκετα.......

αχ μη μου λετε τετοια πραγματα.....

σημερα ζητησαν απ τον αντρα μου να τους δωσει το μεγαλο 5 μερες στο εξοχικο και τους ειπε οχι......δεν εκαναν μουτρα, αλλα παραμιλησαν αρκετα.......

δεν πειράζει ....κουράγιο να τους πεις εκ μέρους μου.......

θα το ξεπεράσουν σιγά-σιγά:lol:

καλά εσύ κορίτσι μου θα με τρελλάνεις είσαι αλήθεια τόσο καλή....μέχρι......τρέλλας μπορώ να πώ....γιαυτό παιδί μου έπαθες το αυτοάνοσο...από την καλοσύνη να μην στεναχωρήσεις κανένα στο τέλος θα πάθεις τίποτα εσύ και μετά να δεις τα παιδάκια σου.......

Πολυ σημασια τους δινεις βρε Στελλιτσα, οκ ας κανουν μουτρα ας γκρινιαξουν, προβλημα τους δεν εισαι υποχρεωμενη να δεχεσαι την γκρινια τους.

Στην τελικη, αλλαξε συμπεριφορα, γινε λιγο πιο ''ευαισθητη'', πχ σε παιρνει τηλ η πεθερα με κλαματα που δεν εχει δει τα εγγονια ''ωχ μαμα μην μου το κανεις αυτο τωρα γιατι στεναχωριεμαι κι εγω και δεν κανει, ειδα κι επαθα να γινω καλα, θες να με τρεχετε παλι? Λοιπον σε παρακαλω δεν μπορω τις εντασεις, ηρεμισε και τα λεμε μετα'' κλατς και το κλεινεις.

Κανουν μουτρα? Δεν πειραζει, θα τους βλεπετε και πιο αραια!

Γκρινιαζει? Ζητα της να μην σου γκρινιαζει γιατι νιωθεις ασχημα και το παν ειναι να νιωθεις ηρεμη και χαρουμενη γιατι ειναι ζωτικης σημασιας! Και δεν ειναι και ψεμματα ολα αυτα!

Αφου η υγεια σου επηρεαζεται αμεσα απο την ψυχολογια σου τοτε το σημαντικοτερο πραγμα ειναι να μην πιεζεσαι και ταραζεσαι, πατα πανω σε αυτο και κοβε της καθε γκρινια και κλαψα και αν επιμενει οπως σου ειπε μια αλλη κοπελα παρεπεμπε την στον αντρα σου. Αυτος αποφασιζει, μιληστε μαζι του, κι αυτος μπορει να τους το κοβει πιο αποτομα.

Πανω απο ολα η υγεια σας!

ax Κι αυτο το ειπα

ρωτα το γιο σου

και τι μου ειπε?

"ε...αμα θελει η γυναικα, αμα θες εσυ να τον καταφερεις οτι θες κανεις///"

και ειπα

"οπως εσυ κανεις οτι θες τον δικο σου?" - που ειναι αγυριστο κεφαλι ο πεθερος μου

αλλα παλι δεν ηρεμησε.........

παιδια εγω και το ultrex

εχω κανει τα παντα δε γινεται τιποτα..........

τεσπα τωρα αφου μιλησε ο συζυγος περιμενω αυριο τελεφουνκεν.........

Διαφημίσεις

Για τους απέξω μπορεί τα πράγματα να φαίνονται πιο απλά από ό,τι για εσένα που είσαι μέσα σε αυτή την κατάσταση.

Αν αντέξεις 3 μέρες, μετά δεν μπορεί να είναι χάλια.

Δεν μπορείτε να παίρνετε το αυτοκίνητο, να φεύγετε ολοήμερες, να δείτε καμιά άλλη περιοχή, να αράζετε κάτω από κανένα αλμυρίκι και να γυρίζετε το βράδυ;

Το πρωί να φτιάχνετε τα κρεβάτια, να βάζετε κανένα χεράκι για το φαγητό, να λέτε καμιά κουβέντα, για να μην σας προσάψουν ότι το έχετε δει ξενοδοχείο εκεί πέρα.

Για το ότι η πεθερά, αγκαλιάζει τα παιδιά, βγάζεις ανασφάλεια. Όση αγκαλιά και να έχουν από τρίτους, η μάνα δεν απειλείται.

Και μη μου πεις ότι σου λείψανε και δεν τα έχεις 24 ώρες το 24ωρο τον τελευταίο καιρό και δεν μπορείς να τα πνίγεις στις αγκαλιές, αν θες.

Το παν είναι να κρατηθείς και να το δεις ανάλαφρα τις 3 πρώτες μέρες. Δεν θα με τρελάνετε εσείς, εγώ θα σας τρελάνω. Χαμόγελο και τραλαλά. Τι στο καλό μπορεί να σου κάνουν, αφού θα είσαι εκεί; Ούτε τα παιδιά θα κινδυνεύουν, ούτε τίποτα. Και στο κάτω κάτω, γιατί να το ρισκάρεις και να πάτε χωρίς τον άντρα σου;

α δε νιωθω οτι απειλουμαι

απλα μεσα στο νερακι δε σου εχει τυχει να θες να πλατσουρισεις λιγο αγκαλιτσα??? αυτο..... αλλα που να σ αφησει η αλλη......

για το συζυγο σου απαντησα στο αλλο θεμα

κατα τα αλλα τελειες οι συμβουλες κι αυτο θα το κανω!

χτες βραδυ μιλουσα με τον αντρα μου, του ειπα ποσες διαφορετικες γνωμες πηρα να "ανοιξει" το μυαλο μου σχετικα με το θεμα, ειδαμε οτι τα περισσοτερα τα εχουμε ηδη κανει, συζητησαμε αρκετη ωρα να δουμε τι κανουμε λαθος και μας εχουν καθησει στο σβερκο και μου ειπε το εξης....

"αυτο που σε τρελλαινει, που εγω το συνηθισα τοοοοοσα χρονια μαζι τους γι αυτο και δεν ασχολουμαι και δε χαλιεμαι, ειναι οτι

οτι κι αν κανεις

κι αν απαντησεις ευθαρσως

κι αν κλεισεις το τηλεφωνο βιαστικα

κι αν μαλωσεις

κι αν τα πεις ευγενικα

ακομα κι αν τους βρισεις ασχημα

......................................

την αλλη μερα, σε δυο μερες, σε μια βδομαδα,

ειναι σα να μην εχει γινει ποτε η συζητηση και σε ξαναενοχλουν για τα ιδια ακριβως που μια βδομαδα πριν ειχε μαλλιασει η γλωσσα σου και ειχες πχ μαλωσει"

και συνειδητοποιησα αυτο ακριβως

κανεις τοοοοοοσο κοπο να εξηγησεις κατι με αλλο τροπο καθε φορα

και μετα απο κανα δυο μερες.....

"να το παρουμε το παιδι και να το φερουμε σε μια βδομαδα??"

τωρα χτες ο αντρας μου ειπε οχι

αυριο τους περιμενω......στανταρ ομως ξανα τα ιδια..............

χτες με πηρε τηλ η ακατανομαστη και ηθελε εναν αριθμο φαξ να λαβει μια ειδοποιηση

λεω θα παρω τον αντρα μου να μου δωσει της δουλειας

λεει οχι οχι μην τον ενοχλεις (σε ταβερνα ητανε ο συζυγος) θα τον παρω λεει στη δουλεια αυριο

εγω παλι λεω γιατι να τον ενοχλει στη δουλεια και μεσα σε 2 λεπτα ειχα το φαξ

παιρνω να της το πω σηκωνει ο κουνιαδος μου

λεω ταδε ταδε το νουμερο και την ακυω απο μεσα

"προλαβε η γλυστριδα?????????"

και ο κουνιαδος μου καταλαβαινει οτι το ακουσα και μενει παγωτο....και ηρθε μετα και μου το ειπε και καταμουτρα...

"προλαβες παλι εσυ γλυστριδα???" ε δεν ειμαστε καλα- εξυπηρετηση εκανα

προηγουμενως βεβαια μιλουσαμε παλι (!) και με ρωτουσε αν βαζω σπυραλ και αν ο γιος της τραβιεται η βαζει προφυλακτικο και αν ευχαριστιομαστε....(!!!!!) και νευριασα επειδη ξαναγινε τετοια κουβεντα και της ειπα

"μα για το Θεο τι αλλο θα με ρωτησεις πια???"

μου απανταει "εισαι δικο μου ατομο γι αυτο ρωταω"

λεω κι εγω "δικο σου ξεδικο σου, χριστιανη μου, ξεφτιλιστηκε η κουβεντα νομιζω ε?"

και λεει "καλα μια φορα ρωτησα"

τα περσινα τα ξεχασε......

αχ θα περασω τελεια μαζι της τοσες μερες

jesus!!!!!!!!!!! (εννοειται μου ξαναζητησε αλλες 3 φορες το παιδι μονο του στο εξοχικο, τι λεγαμε χτες???)

ρε συ Στελλίτσα γιατι της έχεις επιτρέψει να σου κάνει τέτοιες ερωτησεις???????

είναι δυνατόν?????????

γιατί για να σε έχει ρωτησει στο παρελθόν τέτοια αδιάκριτα πράγματα και να συνεχίζει να ρωτάει σημαίνει οτι τουλάχιστον μια φορά έχει λάβει απάντηση στις αδιακρισίες της...

τι κάθεσαι και της απαντάς βρε παιδί μου?????

ρωτάει κάτι αδιάκριτο????

της λες εσύ: συγνωμη αλλά αυτα είναι προσωπικά θέματα....

όσο για το φαξ....

μήπως απλά έψαχνε ευκαιρία να μιλήσει με το γιο της και της την έσπασες εσύ που έτρεξες να την εξυπηρετησεις???

αν και μου φαίνεται για άνθρωπος που αν θέλει να μιλήσει με το γιο της θα τον πάρει και στις 4 τα ξημαρώματα αν θέλει!!!!

πάντως κόφτα της σιγά σιγά τα πολλά....

παίρνει 30 φορές τη μέρα τηλ???

το σηκώνεις την πρώτη και της λες οτι έχεις δουλειά και θα την πάρεις εσύ....μετά απο 2 ώρες θα την πάρεις αλλά στο 5λεπτο θα την κλείσεις γιατί χέστηκε το παιδί και πρέπει να το αλλάξεις....μετά θα ξεχάσεις να την ξαναπάρεις αλλά θα σε πάρει αυτη! θα της το ξανακλείσεις με κάποια άλλη δικαιολογία....και θα το κάνεις αυτό μέχρι να περιοριστούν τα τηλέφωνα στα 2-3 την ημέρα!!!

πως θα βρεις την ηρεμία που χρειάζεσαι οταν την αφηνεις να αλωνίζει στην κυριολεξία στη ζωη σας????

Διαφημίσεις

Κάθε φόρά ....με μακάρια πραότητα και ...μια δόση ειρωνείας θα την επαναφέρεις στην τάξη 1000 βλακείες πει 1000 φορές θα το κάνεις....συμπεριφέρεται σαν να μην το ξαναείπατε εεε κι εσύ ξανά θα της λες τα ίδια μέχρι να το καταλάβει..... ότι Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕΙ πάρτο και λίγο χαλαρά σαν να μιλάς σε μωράκι ....ξανά ξανά ξανά ξανά μην μασήσεις ας την λίγο να εκπλαγεί ότι εσύ αντέχεις περισσότερο από αυτή και μάλιστα χαλλλλαρά στοργικά αλλά σταθερά.....να φαίνεσαι ότι την κοιτάς όπως η....νοσοκόμα τον ψυχασθενή.......

μα έτσι πρέπει...όχι θα κάτσεις να σκάσεις με όλες τις βλακείες ......

κοίτα τη λίγο σαν ούφο να δεις αν θα σοβαρευτεί και λίγο που θα αισθάνεται ότι την έχετε πάρει στο ψιλό......

ούτως ή άλλως έτσι θα διασκεδάζεις κι όλας!!!!!! και θα το βλέπει ότι ό,τι κι αν λέει εσύ την έχεις γραμμένη!!!!

παντως δεν εδωσα κανενα δικαιωμα εγω, μονη της το πηρε

εχει αυτο το ηλιθιο γελακι καθε φραση μετα χιχιχιχι

ετσι ωστε αν κανεις παρατηρηση να σου πει

"μια πλακα εκανα", καταλαβατε???

ηρθε ο παιδιατρος και το συζητησα και ειπε κι εκεινος παση θυσια να παω κι εγω με τα παιδια μου "καλυτερα εκει και να φριξεις, παρα να φριξεις εδω που δε θα ξερεις τι γινεται" μου ειπε χαρακτηριστικα ειδικα μετα που του ειπα οτι αφησαν το παιδι στη μεση του δρομου μονο του και περνουσε αυτοκινητο!

θα παω κι οτι θελει ας γινει!

στο κατω κατω για τα παιδια μου παω!

σωστά !!!!

όσο για το χιχιχι (γελάκι μετά)

γέλα κι εσύ χαχαχα όταν τις πετάει ακατάπαυστα........

μην την αφήνεις να σου σπάει τα νεύρα πάρε την στο ψιλό και μην της δίνεις σημασία......

Διαφημίσεις

το πλεον αξιοπεριεργο ειναι οτι στον αντρα μου δε βγαζει κιχ η κυρια

και μετα τηλεφωνακι και "ναααα παρω το παιδι 4 μερες? τι σε πειραζει να κανει κανα μπανακι παραπανω? εγω τα παιδια μου πως τα εδινα απο 2 χρονω?"

της ειπα κοφτα

"τα παιδια θα πανε οταν πανε οι γονεις τους, δε θα κανεις εσυ διακοπες κι εγω εδω να σκαω τι κανουν τα παιδια μου" ειπε ενα καλα, καλα, αλλα μολις ερθουν σημερα θα αρχισουν να το ξεσηκωνουν το καημενο

του ειπα βεβαια να πει

"θα ερθω με τη μαμα και το μπαμπα μου" αλλα παιδακι ειναι ρε παιδια....ελεος!

...........................................επανηλθα!!!!!!!!!!!!!!!

το παιδι κλασικα μεχρι να κανω τον καφε ηρθε και με παρακαλουσε να παει μαζι τους και οτα εφυγαν ελκαιγε περιπου 5 λεπτα (αυτο ειναι πολυ για μας!) η γιαγια με ξεμοναχαισε στην κουζινα και μου ελεγε οτι ολοι οι γονεις τα δινουν στους παππουδες μα ολοι εκτος απο μενα ενα πραμα, εγω ειπα οτι λιμησα με το γιατρο και μου ειπε να παω κι εγω και οτι δεν κανει καλο για την ψυολογια μου να στεναχωριεμαι οπως με συμβουλεψατε και ειπε καλα...βεβαια το ξαναπε αλλες δυο τρεις φορες αλλα εκανα οτι δεν ακουσα

οποτε παω τριτη βραδυ με τα παιδια μου και παρασκευη ερχεται και ο συζυγος

ευχαριστω απο καρδιας που ασχοληθηκατε με το προβλημα μου και οπως βλεπετε οι συμβουλες σας επισαν και τοπο! φιλια πολλα!

Δεν παίζονται καλέ αυτοί! Κάθε τρεις και λίγο ανεβαίνουν στα χειμερινά λημέρια και ξεσηκώνουν τα παιδιά, αλλά να κάτσουν εκεί 2-3 μέρες για να κατεβείτε εσείς στο εξοχικό το αποκλείουν τελείως. :lol:

Καλά να περάσετε και μην τους ξεσυνερίζεσαι πολύ... Από αυτά που γράφεις, παίζει πράγματι να τα ψιλοχάνουν και να ξεχνάνε πραγματικά αυτά που ειπώθηκαν...

αμ δεν ειπα οτι τα ξεχνανε αθηνα μου

ειπα οτι τα ξαναρωτανε

τελειως διαφοτερικο

ουτε 60 δεν ειναι τι να ξεχνανε καλε?

συστημα το κανανε.....

γεια σας κοριτσια τι κανετε? εγω ειμαι με τα πεθερικα διακοπες εδω και δυο μερες....

κλασικα εικονογραφημενα.....

το πιο ζορι ειναι οτι για να μην πληρωσουμε 3 ευρω για το χυμο και την ξαπλωστρα με εβαλαν καταχαμα κι εγω δε μπορω να σηκωθω απο τοσο χαμηλα λογω της παθησης οποτε σερνομουνα σαν ηλιθια......και να πω οτι δεν το ειπα.....χτες πηρα λεφτα και ειπα θα παρω ξαπλωστρα και μου κουβαλησανε ενα καρεκλακι απο αυτα που χωνονται στην αμμο οποτε παλι δε μπορουσα να σηκωθω και ουτε κανεις μου εδωσε ενα χερι εννοειται.....και σημερα που δηλωσα με θρασος οτι θα παρω ξαπλωστρα και δε σηκωνω κουβεντα μου κουβαλησανε.............καρεκλα μπαλκονιου...!!!!!!!!!! αν εχετε το θεο σας!!!!!!!!!!

απο φαι τα ιδια, δινω εγω στα παιδια γιατι αλλιως μοιραζουνε ποσοτητες σπιρτοκουτων....

παντως κατα τα αλλα πολλη περιποιηση τι θελω να φαω να πιω κτλ για μενα δλδ.....

τα μωρα παιζουν μια χαρα ειναι μες την τρελλη χαρα... και εννοειται μετα δεν πεινανε καλε!

σας αφηνω γιατι ερχεται το εκτελεστικο!

και συνεχιζω ακαθεκτη.... τα παιδια μου κοντευουν να βγαλουν λεπια τα μαναρακια μου ποσο χαιρονται τη θαλασσα και τα παιχνιδια ...........χτες φαγανε σπανακοπιτα στη θαλασσα και μετα δε θελανε μεσημεριανο.....εδωσα το απογευμα γιαουρτακια και φρουτακια που θελανε και το βραδυ πηγανε βολτα με τους παππουδες.....

γυρισανε 11 η ωρα και μου ειπαν οτι τα παιδια ειχαν φαει πριν δεκα λεπτα, μες την καλη χαρα και οι δυο τους

τι φαγανε λεω

και μο υλενεοτι στο τετραχρονο πηρανε σουτζουκακι πιτα με πατατες

και στο 2χρονο πηρανε πιτα γυρο!!!!!!!!!!!!!!!και το εφαγε οοοολοοοοοο

για πειτε μετα φταιω εγω?????????

εγω η κακια της υποθεσης?????????

να πω και τα τελευταια νεα και αφηνω τα σχολια σε εσας....

Τον μεγαλο τον τσιμπησε κατι στη θαλασσα και αφου ο παππους τον πηγε στο γιατρο αλλα ξεχασε τι του ειπε ο γιατρος ότι τον τσιμπησε, (εμεινα καγκελο-ακου ξεχασε), ηρθε ενας κυριος και του εβαλε μια φυτικη αλοιφη, ενας 80χρονος που ειδε το παιδι να κλαιει στη παραλια, και επειδη του μιλησα λιγη ωρα ο πεθερος μου βγηκε από τη θαλασσα και τον εδιωξε «μη με δει κανεις και με πει ευκολη» όπως ειπε σην πεθερα μου κι εκεινη μου το ειπε…..το καταπια και αυτό….

Τα παιδια τρωγανε στη θαλασσα πιτουλα κατά τις 11, και ένα χυμο, δε με αφηναν να αγορασω τιποτα εγω, ειπαν όλα θα τα παρουν αυτοι για τα παιδια….οταν γυρνουσαμε σπιτι κάθε μερα τρωγαμε στις 2, οποτε ελεγε εκεινη «τωρα αυτά φαγανε πιτα, δεν πεινανε» και τα εβαζε για υπνο…

Δεν ειπα τιποτα γιατι οντως δεν ηταν πεινασμενα οσες φορες πηγα να τα ταισω κρυφα…ξυπνουσανε το απογευμα, τα εδινε γιαουρτακι, και μετα βολτα….

Γενικως τα παιδια ζουσαν με τις πιτες το πρωι και ένα γιαουρτι το απογευμα, καποια βραδια δεν ειχε καν γαλα γιατι ξεχασαν να παρουν αν και το ειπα 100 φορες, το κακο είναι ότι δεν ειχα αυτοκινητο να παω μονη μου….πανες με το σταγονομετρο, εγω ειχα ένα μεγαλο πακετο αλλα τελειωσαν και μου φερανε ένα μικρουλι, όταν εφυγα τα παιδια φορουσαν πανες μαγιο αλλα παλι καναμε τη δουλεια μας….

Όταν ηρθε ο αντρας μου πηραμε ξαπλωστρα και βγηκαμε με τα ξαδερφια του, τα καημενα τα μωρα μου από 2 τεραστια τοστ και από 2 χυμους μεχρι να στανιαρουν…..στο μεσημεριανο το τυρακι που τους εβαζε το εβγαλα φωτο να το δει ο γιος της, πιο μικρο κομματακι κι απ την πατατα ειπε ο αντρας μου, καλα σπιτροκουτο μιλαμε…..

Το τελευταιο βραδυ βγηκαμε με τον αντρα μου κι εκεινοι με τα παιδια και περασαμε κρυφα να δουμε που είναι και τι βλεπουμε…..βλεπουμε τον μικρο μου ξαφνικα μπροστα μας να τρεχει ανεξελεγκτα, μονος του!!!!! Και αρκετα πιο πισω μια γιαγια να τρεχει να τον προλαβει….πιο περα ο μεγαλος εκλαιγε γοερα με τον παππου γιατι ηθελε να τρεξει κι εκεινος…και αρχισαν να τρεχουν και τα δυο αλλα εκεινοι δεν τα προλαβαιναν και τα σταματουσε ο κοσμος…..ανετα παιρναν ένα παιδι και εξαφανιζονταν οποιοι ηθελαν….ο αντρας μου ειπε αυτό είναι απολυτη αναρχια και τα παιδια κινδυνευουν αλλα φυσικα το ειπε μονο σε μενα….

Μειναμε μαζι τους να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους και λεει αυτή

«τα παιδια φαγανε ε, να μην παρω σαντουιτς» και ο μικρος την ακουει και λεει «μαμ, μαμ» και λεω κι εγω

«Ρε μαμα 11 η ωρα το πρωι εφαγε το μωρο μια σπανακοπιτα, γυρισαμε απ τη θαλασσα κοιμηθηκε, ΟΚ, ξυπνησε 5, εφαγε ένα παγωτο και η ωρα είναι 10 το βραδυ, ποτε θα φαει αυτό το παιδι?»

Και πηγε ο πεθερος κι εφερε 2 σαντουιτς απ τα οποια με αφησαν να μοιρασω το ένα στα παιδια από μισο και το άλλο ηθελαν να το δωσουν στο γιο τους…..τα μωρα το τσακισαν δε συζηταμε…..εμενα ευτυχως με εβγαλε ο αντρουλης μου εξω γιατι ημουν 5 μερες μονο με μεσημεριανο, το βραδυ καμια ντοματα με το ζορι κι εγω δεν ειμαι ανθρωπος να ζηταω δηλαδη οποτε τον περιμενα και βγηκαμε και εφαγα και ηρθα τα ισια μου….

Και ερχομαστε στη μερα που επεσε ο μεγαλος μου στο μπανιο….εχουν μια εξωτερικη τουαλετα, ειχε νερα απ το μωρο που το ελουσα, παει να μπει ο μεγαλος χορευοντας, δεν επιασε το χερι μου, τρωει μια γλυστρα και πεφτει ….καρουμπαλο στο κεφαλι, τρεχω για παγο και λεει ο ηλιθιος ο πεθερος……»αμα το προσεχατε δε θα επεφτε αλλα αυτά γινονται αμα δεν το προσεχει κανεις το παιδι»……δε μιλαω, κανω αναπνοες και παω να τακτοποιησω το παιδι….μετα από λιγο ξαναλεει «τιποτα δε θα παθαινε αμα το προσεχε καποιος» και του λεω «μπαμπα, αμα ξαναπεις ότι δεν προσεχω το παιδι μου θα γινει φασαρια.»

Μου απανταει «ε και τι εγινε όλα τα παρεξηγεις» εγω εφυγα και λεω στη πεθερα « αμα ξαναπει κατι τετοιο τα παιδια θα τα βλεπει από φωτογραφιες, αν αυτος προσεξε τοσο καλα τα δικα του ας μας κανει μαθημα» κι εκεινη μου ειπε να μην του δινω σημασια κι ότι θα τον συνηθισω….

Η αληθεια καναμε μια μεγαλη κουβεντα με την πεθερα και μου εκμυστηρευτηκε τι εχει περασει μ αυτόν τον ανθρωπο και ηρθαμε πιο κοντα, την καταλαβα σε καποια θεματα δλδ….

Τα παιδια περασανε μια χαρα, δε βγαινανε απ τη θαλασσα κι αυτό εχει σημασια, κι εγω χαρηκα ωρες ολοκληρες στην παραλια κι ας μου τη λεγανε μετα ότι αργησαμε χιχιχι παντως χαρηκα τη διαμονη μου εκει κι ας προσπαθησαν να μου την κανουν χαλια……εγω βλεποντας τα μωρα μου να χαιρονται …..ημουν σουπερ!!!

Το γελοιο είναι ότι την τριτη μερα ο παππους μας ειπε ότι κουραστηκε και είναι λεει πολύ ζωηρα, πεταξε κι ένα «οποιος κανει μωρα να τα κοιταει μονος του» ειπε ότι τον ζαλισαν και ότι του χαλασαν τη σιτα, ότι πρεπει να ξεκουραστει και ότι του πηραν το κεφαλι….αφου μας αφησε και πηγαινε επισκεψεις σε φιλικα σπιτια, αυτος που δε λεει καλημερα σε ανθρωπο, μονο και μονο για να ηρεμησει απ τα εγγονια του…..

Η πεθερα μου θυμωσε απ αυτά του τα καμωματα και ντραπηκε κιολας γιατι υποτιθεται ότι ζηταει να παρει και τα παιδια μονος του….δεν εισαι καλα!!

Ρε ο τσιφουτης εβαλε νερο στην πισινα και δεν την εδειαζε, και μου λεει ο μεγαλος μου

«πες τον παππου να καθαρισει την πισινα και να βαλει νερο να ζεσταθει» και λεω τι επαθε τι βλακειες λεει και του λεω να βαλει νερο και όταν πηγαμε βλεπω ότι δεν εβαλε το νερο ητανε εκει 3 μερες και ειχε μεσα ότι επεφτε απ το δεντρο από πανω +ζουζουνια ψοφια+σκονες+κλαδακια και το μωρο σιχαθηκε ειπε δε μπαινω…..

Γιαουρτακια αγοραζε δυο δυο, την άλλη μερα θα ξαναπαρουμε ελεγε, γαλατα ένα ένα, χυμους δυο δυο, και τα παιδια τα εβγαζα κρυφα εξω όταν ηρθε ο μπαμπας τους και ειχα μεσο μεταφορας και τους εδινα να φανε και να πιουνε….

Δεν ξαναπαω ποτε χωρις αυτοκινητο εκει περα….να εχω το δικο μου, οσο μπορουν τα ποδια μου να καταφερω ισως να οδηγησω, να παιρνω τα παιδια και να πηγαινω να τους δινω ότι θελουν…..μονο να καταφερω να νιωσω λιγο καλυτερα τα ποδια μου μη γινει καμια στραβη

Και η ειρωνεια…..γυριζω με τον αντρα μου και τα παιδια απ τη θαλασσα, οπου τους εχω δωσει από μια σπανακοπιτα, κατι τυροπιτακια, από δυο χυμους και ηπιαν και απ τον δικο μου, και από ένα λουκουμα,(ειχαν ξυπνησει απ τις εφτα και ημασταν θαλασσα 9.30-2) γυριζουμε σπιτι και λεει ο πεθερος «τι σας ταισαν στη θαλασσα, αερα κοπανιστο???»

Δηλαδη τι μιλας ρε ηλιθιε, που ζηταει το παιδι δευτερο χυμο στη θαλασσα και το εχεις εκει 4 ωρες με ένα κουτακι αμιτα???

Ειχα μαζι μου ένα σωρο λεφτα ελεγα να παρω στο παιδι αυτό «οοοχι δε χρειαζεται» αφου αμα περνουσε ο λουκουματζης μπαινανε μπροστα του να μην τον δει το παιδι και ζητησει….

Τι λεω εδώ με τα ξαδερφια ειπαμε να βγουμε και μας ειπε η άλλη «δεν είναι αναγκη να κατσετε να φατε» αλλα τη γραψαμε…..

Καλα υπαρχει παππους να παιρνει τα εγγονια του 5 μερες το χρονο και να θελει να κανει οικονομια ακομη και στο νερο??? Και στο φαγητο??

Αχ και ηρθε ο αντρας μου και πηγαμε και τους πηραμε και παιχνιδια και μπαλονια και τα μωρα μου παιξανε και φαγανε και ηπιανε….αφου ρε βαζουνε στις κουνιες μονο τον μεγαλο και τον μικρο τον λυπαται αυτος που εχει τις κουνιες και τον βαζει τσαμπα και χαιρονται οι γυφτοι!!

Τι να πω…..παντως τα παιδια το καταχαρηκαν, γυρισαμε και πεσαμε με τα μουτρα στο φαι αλλα παιξαμε πολύ

Και άλλη φορα θα εχω αυτοκινητο ! Τελος!

για να ακουσω τωρα τι λετε για ολα αυτα....

Στελλίτσα τι να πω....

οτι δεν τα περίμενα όλα αυτά???

ψέμματα θα πω....

αναμενόμενα όλα όσα έγραψες....

όπως αναμενόμενη και η στάση σου...

μα βρε κορίτσι μου ήθελες να ταίσεις τα παιδιά σου και ντρεπόσουν να ζητησεις?????

έβλεπες οτι τσιγκουνευόταν το γάλα και το νερό ο πεθερός και δεν έλεγες τίποτα????????

ευτυχως τουλάχιστον αντέδρασες όταν σε κατηγόρησε οτι δεν πρόσεχες το παιδί όταν χτυπησε...:evil:

Τελοσπάντων, καλύτερα απ'οτι περίμενα πάντως πήγαν τα πράγματα!!!

ευχομαι την επόμενη φορά (αν υπάρξει!) να είσαι ακόμα πιο δυναμική και να φροντίζεις τα παιδιά σου όπως ΑΚΡΙΒΩΣ θέλεις χωρίς να ζητάς την άδεια τους για να τους αγοράσεις ακόμα και ένα χυμό!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...