Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δίλλημα...δυσκολία απόφασης...

Recommended Posts

Σέβομαι τις αποψεις ολων των μαναδων...προσωπικα μιλωντας ειμαι εργαζομενη μητερα η οποια καθημερινα κανει 80 χιλιομετρα μονο για να παω και να γυρισω απο την δουλεια μου.

αφησα τον γιο μου απο 1 μηνων στ απολυ καλα χερια της μητερας μου αλλα μου ελλειψαν ΠΟΛΛΑ...Δεν ειδα πως τρωει την πρωτη του κρεμα ,το φρουτο...δεν τον ειδα να περπαταει ,δεν ακουσα τις πρωτες του λεξεις...

Η δουλεια μου του εξασφαλισε μια καλυτερη ποιοτητα ζωης και ενα ιδιωτικο σχολειο..

αν ημουν στη θεση της doras δεν θα δουλευα η θα εκανα κατι Part time και να συμπληρωσω οτι την θαυμαζω που δεν διαλεξε την ευκολη οδο..

παντως σιγουρα τα 2 πρωτα χρονια της ζωης του θα ηθελα να τα περασουμε μαζι.

:lol:

Διαφημίσεις

Αν είναι πάντως να εξελιχθεί το ποστ σε στυλ Κούγιας-Βατίδου, πέστε μου να πάω να φέρω ποπ-κόρν :lol::lol::lol::lol:

Αυτά που μας ενώνουν (ο ρόλος της μητρότητας) είναι πιο δυνατά από αυτά που μας χωρίζουν.Απλά καμιά φορά ανάβουν λίγο τα αίματα. :P

line_m122_beg_17_time_1131080400_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

line_feet_beg_40_time_1262494800_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Αν είναι πάντως να εξελιχθεί το ποστ σε στυλ Κούγιας-Βατίδου, πέστε μου να πάω να φέρω ποπ-κόρν :lol::lol::lol::lol:

Αυτά που μας ενώνουν (ο ρόλος της μητρότητας) είναι πιο δυνατά από αυτά που μας χωρίζουν.Απλά καμιά φορά ανάβουν λίγο τα αίματα. :P

Σωστήηηηηηηηηηηηη!!!

PS: Κούγιας -Βατίδου: Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι, και οι 2 θέλουν πολλά χαστούκια.

Και θα σας πω και γιατι ΔΕΝ θα γινει σηριαλ αυτο το ποστ!

Ολες τελικα συμφωνουμε με ολες!!!Ολες ξερουμε πως ενα παιδι για να ειναι καλα ΠΡΕΠΕΙ να ειναι καλα και η υπολοιπη οικογενεια!!

Και αν η μαμα χασει την μπαλα γιατι δουλευει η γιατι δεν δουλευει ,και δεν υπαρχει στην ζωη της ικανοποιηση,και στην ψυχη της ισορροπια,ουτε το παιδι της θα ειναι καλα ουτε κανεις!!!

Ετσι ακριβως :D:D:D

ΥΓ Ο Κουγιας με τη Βατιδου τι παθανε ρε κοριτσια? Χωρισαν? Εχω μεινει πισω στα κουτσομπολια της Ελλαδας :lol:

Διαφημίσεις

Έχεις δίκιο Νινέττα, η ψυχική ισορροπία της μαμάς είναι το παν! Όμως, επειδή με την γέννα αλλάζει ο ψυχισμός, δεν είναι εύκολο να τηρηθεί στην αρχή. Έχω δει γυναίκες που έδιναν τα πάντα για τη δουλειά τους να κλείνονται σπίτι, να γατζώνονται στο παιδί και να χαλάνε και τη σχέση τους και με αυτό και με τον άντρα τους. Και έχω δει άλλες να το αφήνουν σε baby sitter ήδη από 10 ημερών και μετά να αναρρωτιούνται γιατί στα δύο, παθαίνει κρίσεις υστερίας το βράδυ και δεν μπορει να κοιμηθεί χωρίς και τους δύο γονείς από πάνω τους. Αυτό είναι το δυσκολότερο, να βρούμε την ισορροπία μας και την ισορροπία όλης της οικογένειας.

Είμαι κι εγώ υπέρ της άποψης να δουλεύεις, να μη γίνει το παιδί η αιτία που θα αφήσεις κάτι που θέλεις να κάνεις, πρέπει να κοιτάξεις και τον εαυτό σου, κι ας πονάει όταν το αποχωρίζεσαι.

Επίσης θέλω να σου πω ότι ο βρεφονηπιακός σταθμός του νοσοκομείου παίδων αγία σοφία δέχεται παιδάκια από 1 μηνός. Δηλαδή υπάρχουν γιατροί και νοσοκόμοι που τα πάνε εκεί τα παιδάκια τους και σίγουρα κι αυτά αρρωσταίνουν και υφίστανται την όποια ψυχολογική δοκιμασία, όμως τα πάνε. Αφού οι γιατροί αναλαμβάνουν αυτόν τον κίνδυνο για τα δικά τους παιδιά, που ξέρουν από πρώτο χέρι την επιβάρυνση του οργανισμού απ'τις αρρώστιες (λέμε τώρα...) τότε σίγουρα δεν είναι θέμα.

Μην έχεις τύψεις, αυτό είναι το σημαντικό, κάνεις το καλύτερο που μπορείς, τελεία και παύλα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...