Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σητες σε ενοικιαζομενο σπιτι.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εγώ θα σου πω για σταθερές σιτες, γιατί αυτή την αγορά γνωρίζω.

. Αν δεν υπάρχει αρκετό περιθώριο μεταξύ τζαμιού και πατζουριου, θα πρεπει να βάλεις σιτα οριζόντια δίφυλλη πλισσε, περίπου 300 Ευρώ τοποθετημένη (εμεις την πουλάμε χονδρική 220 Ευρώ).

Αν έρθει αλουμινας και σου δώσει προσφορά, πες μου τι σου είπε για να σου πω αν είναι ΟΚ.

Πως τις ζητάω αυτές που λες???

Οριζόντια δίφυλλη πλισσέ? μπορώ να τις δω κάπου στο Internet???

Ευχαριστώ πολυ για την καθοδηγηση:P

Τη ζητάς : σίτα οριζόντια πλισσέ. Υπάρχουν πολλές εταιρείες και πολλά μοντέλα, ο αλουμινάς θα σου πει πιό κάνει για τις πόρτες σου.

Σου στέλνω σε πμ το site μίας από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε για να πάρεις μια ιδέα.

Τη ζητάς : σίτα οριζόντια πλισσέ. Υπάρχουν πολλές εταιρείες και πολλά μοντέλα, ο αλουμινάς θα σου πει πιό κάνει για τις πόρτες σου.

Σου στέλνω σε πμ το site μίας από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε για να πάρεις μια ιδέα.

Ευχαριστώ πολύ:P:p:p

Αν χειαζομαι μόνο 7χιλ μεταξύ μπαλκονοπορτας και πατζούρι, νομίζω ότι τα έχω

Ουφ!!!! Δουλειές ανοίγω αλλά δεν γίνεται διαφορετικά:(

Εμείς βάλαμε πριν 5-6 χρονια και μας ειχε βγει αν θυμαμαι καλα γυρω στα 300-350 ευρω.(Να ρωτησω και για σιγουρια τον συζυγο) . Στο σαλονι που μπαινοβγαινουμε συνεχεια βαλαμε συρομενες 2 φυλλα που κλεινουν στη μεση. στα 2 δωματια αυτες που κατεβαινουν μεχρι κατω καθως και στο παραθυρο της κουζινας και τελος στο μπανιο εβαλα μονιμη δεν ανοιγει κλεινει για να μην εχω απωλειες ουτε απο εκει. Αν θες περισσοτερα πες μου να σου πω.

msEMp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...