Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι καθισματάκι αυτοκινήτου να πάρω;

Recommended Posts

Πού μπορούμε να δούμε καθισματάκια αυτοκινήτων σε crash trest?

Εκεί που είχα καταλήξει να πάρω ανάποδο καθισματάκι 9-18 ο μπέμπης δεν κάθεται με τίποτα μόνος του πίσω αν δεν κοιτάζει μπροστά....

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 450
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγοράσαμε πριν 1,5 μήνα από το pramworld το recaro young sport και δεν περίμενα να είναι τόσο καλοί. Ελεγαν ότι θα το παραδώσουν μέσα σε 10 εργάσιμες και τελικά το έστειλαν σε 7 εργάσιμες και μέχρι να φύγει η παραγγελία από αγγλία μας έστελναν μαιλ για το που βρίσκεται και όταν έφυγε μας ήρθε άλλο μαιλ που μπορούσαμε μέσω κάποιου λινκ να παρακολουθούμε που βρισκόταν. Ηρθε σπίτι με acs σε άψογη κατάσταση με όλα τα πιστοποιητικά και στα ελληνικά. Αν χρειαστεί να αγοράσω κάτι άλλο στο μέλλον από το ίδιο σιτε θα το πάρω εφόσον το έχει

Καλησπέρα σε όλες τις μαμάδες και όλους τους μπαμπάδες.

Εμείς περιμένουμε την μπέμπα μας σε 2 μήνες και σχεδιάζουμε να πάρουμε το καθισματάκι Bellelli Leonardo. Μας αρέσει πολύ και το βλέπουμε ασφαλές εκ πρώτης όψεως. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς να μας πει εντυπώσεις;;; Όσο έψαξα στο διαδίκτυο δεν βρήκα κάτι ώστε να μπορέσω να αποφασίσω εύκολα...

Αγοράσαμε πριν 1,5 μήνα από το pramworld το recaro young sport και δεν περίμενα να είναι τόσο καλοί. Ελεγαν ότι θα το παραδώσουν μέσα σε 10 εργάσιμες και τελικά το έστειλαν σε 7 εργάσιμες και μέχρι να φύγει η παραγγελία από αγγλία μας έστελναν μαιλ για το που βρίσκεται και όταν έφυγε μας ήρθε άλλο μαιλ που μπορούσαμε μέσω κάποιου λινκ να παρακολουθούμε που βρισκόταν. Ηρθε σπίτι με acs σε άψογη κατάσταση με όλα τα πιστοποιητικά και στα ελληνικά. Αν χρειαστεί να αγοράσω κάτι άλλο στο μέλλον από το ίδιο σιτε θα το πάρω εφόσον το έχει

Ευχαριστημένη;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες τις μαμάδες και όλους τους μπαμπάδες.

Εμείς περιμένουμε την μπέμπα μας σε 2 μήνες και σχεδιάζουμε να πάρουμε το καθισματάκι Bellelli Leonardo. Μας αρέσει πολύ και το βλέπουμε ασφαλές εκ πρώτης όψεως. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς να μας πει εντυπώσεις;;; Όσο έψαξα στο διαδίκτυο δεν βρήκα κάτι ώστε να μπορέσω να αποφασίσω εύκολα...

Αυτο πηραμε και εμεις.,....το εχει η κολλητη μου και ειναι υπερευχαριστημενη....και απο θεμα ασφαλειας και γενικως....!!!Και εμενα πολυ ασφαλες μου φανηκε....και μ αρεσε πολυ!!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Η μικρη μεχρι 3.5 χρονων ηταν στο Maxi Cosi Mobi το αναποδο το οποιο εχω ακομα στο αμαξι του πατρρα της πλεον, και τωρα πηραμε το Recaro Young Sport το οποιο φαινεται πολυ καλο και εχει ιδιαιτερα καλη πλαινη προστασια.......γινεται τυπου μπουστερ απο καποια κιλα/υψος και πανω...

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Η μικρη μεχρι 3.5 χρονων ηταν στο Maxi Cosi Mobi το αναποδο το οποιο εχω ακομα στο αμαξι του πατρρα της πλεον, και τωρα πηραμε το Recaro Young Sport το οποιο φαινεται πολυ καλο και εχει ιδιαιτερα καλη πλαινη προστασια.......γινεται τυπου μπουστερ απο καποια κιλα/υψος και πανω...

Aυτό ήθελα κι εγώ αλλά ήδη δυσανασχετεί που τον έχω ανάποδα.Γι ' αυτό και ψάχνομαι για britax ή recaro, αλλά δεν ξέρω ποιο....

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Aυτό ήθελα κι εγώ αλλά ήδη δυσανασχετεί που τον έχω ανάποδα.Γι ' αυτό και ψάχνομαι για britax ή recaro, αλλά δεν ξέρω ποιο....

Καλημέρα κοίταξε και για την renolux εγώ πήρα 2 από την ίδια εταιρία αναπαυτικά και εύκολα στην τοποθέτηση (τα έβαλε ο άντρας μου στο αμάξι) τα έχει και στο αμαζον ένα για 0-18 και το άλλο η ομάδα 1-2-3.διαφορά από μαγαζί που τα πουλάει εδώ με αγγλία 100?....εχουν πάρει και βραβεία.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Διαφημίσεις

Παιδια SOS ψαχνουμε καρεκλακι για το αυτοκινητο των παππουδων μας, ειναι Hyundai Accent του 93, χωρις isofix εννοειται.

Δεν βρισκω πουθενα!!!! Σε ενα καταστημα μας ειπαν να βαλουμε εξτρα κατι σκοινια κι αλλα κουλα, καρεκλακι θελω σωστο ξερετε καμμια για το παραπανω αυτοκινητο ή που να ρωτήσω???

Παιδια SOS ψαχνουμε καρεκλακι για το αυτοκινητο των παππουδων μας, ειναι Hyundai Accent του 93, χωρις isofix εννοειται.

Δεν βρισκω πουθενα!!!! Σε ενα καταστημα μας ειπαν να βαλουμε εξτρα κατι σκοινια κι αλλα κουλα, καρεκλακι θελω σωστο ξερετε καμμια για το παραπανω αυτοκινητο ή που να ρωτήσω???

Τι εννοείς δεν βρίσκεις καρεκλάκι? :shock:

Δεν έχει ζώνες ασφαλείας το αυτοκίνητο? Τα καθισματάκια μπαίνουν ή με isofix ή με τις ζώνες!

Τι εννοείς δεν βρίσκεις καρεκλάκι? :shock:

Δεν έχει ζώνες ασφαλείας το αυτοκίνητο? Τα καθισματάκια μπαίνουν ή με isofix ή με τις ζώνες!

Isofix δεν εχει. Ζωνες εχει τις παλιες, που πιανουν μονο διαγωνια και δεν φτανουν για να αγκαλιασουν ενα καρεκλακι. Εχουν δε, μονο μια υποδοχη για να κουμπωσουν οι ζωνες, κι οχι δεξια κ αριστερα οπως οι καινουργιες. Πηγαμε στα ΛΗΤΩ και μετα απο προσπαθεια 45' να τοποθετησουμε 5-6 διαφορετικα καρεκλακια, μας ειπαν δεν γινεται τιποτα....:-(

Isofix δεν εχει. Ζωνες εχει τις παλιες, που πιανουν μονο διαγωνια και δεν φτανουν για να αγκαλιασουν ενα καρεκλακι. Εχουν δε, μονο μια υποδοχη για να κουμπωσουν οι ζωνες, κι οχι δεξια κ αριστερα οπως οι καινουργιες. Πηγαμε στα ΛΗΤΩ και μετα απο προσπαθεια 45' να τοποθετησουμε 5-6 διαφορετικα καρεκλακια, μας ειπαν δεν γινεται τιποτα....:-(

Σε αυτήν την περίπτωση θα σου πρότεινα να ρωτήσεις στην Hyundai το κόστος για τοποθέτηση σύγχρονων ζωνών ασφαλείας. Εξ όσων γνωρίζω γίνεται η αντικατάσταση των παλιών με νέες.

Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι?Τα καθισματακια που ειναι απο 0-18 ειναι καταλληλα σιγουρα για νεογεννητα?Το λεω γιατι οσα εχω δει μου φαινεται οτι αναγκαζουν τα μωρακια να καθονται με το ποπο τους κι αυτο δεν επιτερεπεται στα νεογεννητα!!!!

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι?Τα καθισματακια που ειναι απο 0-18 ειναι καταλληλα σιγουρα για νεογεννητα?Το λεω γιατι οσα εχω δει μου φαινεται οτι αναγκαζουν τα μωρακια να καθονται με το ποπο τους κι αυτο δεν επιτερεπεται στα νεογεννητα!!!!

Και εγω 0-18 πηρα...ετσι σου φενεται γιατι μαλλον οσα εχεις δει τα εχεις δει σε μια θεση....εμενα εχει 3 η 5 (δεν θυμαμαι) θεσεις που ξαπλωνει και σηκωνεται και πιο ορθιο οσο θα μεγαλωνει!!;);)

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Για να είσαι σίγουρη τσέκαρε τα χαρακτηριστικά του καθίσματος. Συχνά τα 0-18 είναι για 6 μηνών έως 4 ετών και όντως δεν είναι κατάλληλα για νεογέννητα.

Αν θες Postare το μοντέλο για να βρούμε πληροφορίες. Εμείς για το μαιευτήριο πήραμε ένα 0-13 που είναι όντως για νεογέννητα.

Το καθισμα αυτοκινητου που εχω δε ειναι το chicco aletta.Αν μπορειτε να βοηθησετε πειτε μου.Δεν θα παρουμε 0-13 γιατι δεν θελει ο αντρας μου να βαλουμε το παιδι αναποδα,οπως θα επρεπε!!Γιατι θελει λεει να βλεπει το παιδι οποτε δεν μπορουμε παρουμε 0-13 γιατι ολα πανε αναποδα απο οτι ξερω.

Το καθισμα αυτοκινητου που εχω δε ειναι το chicco aletta.Αν μπορειτε να βοηθησετε πειτε μου.Δεν θα παρουμε 0-13 γιατι δεν θελει ο αντρας μου να βαλουμε το παιδι αναποδα,οπως θα επρεπε!!Γιατι θελει λεει να βλεπει το παιδι οποτε δεν μπορουμε παρουμε 0-13 γιατι ολα πανε αναποδα απο οτι ξερω.

το εχω δει και ειναι τελειο!!! βεβαια εμεις εχουμε παρει της perego το τριο με καροτσι και πορτ μπεμπε και ειναι πολυ καλο επισης. και γω προβληματιζομαι αν μπορει να μπει το νεογεννητο στο καθισμα αυτοκ αλλα εμεις εχουμε 1 ωρα αποσταση απο το νοσοκομειο και απο οσο το εχω ψαξει ολοι λενε οτι ειναι ο ασφαλεστερος τροπος μεταφορας... και καλυτερα να ειναι αναποδα δεμενο και να καθεσαι και συ διπλα.. γνωμη μου...

το εχω δει και ειναι τελειο!!! βεβαια εμεις εχουμε παρει της perego το τριο με καροτσι και πορτ μπεμπε και ειναι πολυ καλο επισης. και γω προβληματιζομαι αν μπορει να μπει το νεογεννητο στο καθισμα αυτοκ αλλα εμεις εχουμε 1 ωρα αποσταση απο το νοσοκομειο και απο οσο το εχω ψαξει ολοι λενε οτι ειναι ο ασφαλεστερος τροπος μεταφορας... και καλυτερα να ειναι αναποδα δεμενο και να καθεσαι και συ διπλα.. γνωμη μου...

Συμφωνω απολυτα μαζι σου σχετικα με το καθισμα οτι πρεπει δηλ. να μπει αναποδα αλλα ο αντρα μου δεν θελει με τιποτα!!!!!!Δεν με προβληματιζει καθολου το γεγονος αν θα πρεπει να μπει στο καθισμα τοσο μικρο αλλα δεν ξερω αν ''παιρνεις'' κλισεις οπως ειναι τα 0-13 καταλαβες?

Συμφωνω απολυτα μαζι σου σχετικα με το καθισμα οτι πρεπει δηλ. να μπει αναποδα αλλα ο αντρα μου δεν θελει με τιποτα!!!!!!Δεν με προβληματιζει καθολου το γεγονος αν θα πρεπει να μπει στο καθισμα τοσο μικρο αλλα δεν ξερω αν ''παιρνεις'' κλισεις οπως ειναι τα 0-13 καταλαβες?

να πεις στον άντρα σου ότι αν βάλει μωρό, που δεν έχει ακόμη τη δυνατότητα να στηρίζει από μόνο του το κεφάλι του, να κάθεται κοιτάζοντας μπροστά, τότε στο 1ο φρενάρισμα, ποιός θα στηρίξει το κεφαλάκι του μωρού??

ναι ... οποτε μαλλον δεν θα ειμαστε για πολλες πολλες μετακινησεις με το μικρο.. για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο!!! :P με το καλο το μωρακι σου...

Καμιά γνώμη γι' αυτό το κάθισμα? το έχει χρησιμοποιήσει καμιά μανούλα;

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10402&colID=1882&itmid=3570169

έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές στο εξωτερικό αλλά δεν ξέρω τι να πάρω

να πεις στον άντρα σου πως αυτό είναι εγωιστικό και ανώριμο .Δεν βάζουμε ποτέ ένα βρέφος να κοιτάει μπροστά ακόμα και στα καθίσματα 0-18 πρώτα τα βάζεις να βλέπουν την πλάτη του πίσω καθίσματος και μετά τους 10-12 μήνες μπροστά .Προς ενημέρωση του υπάρχει στο mothercare (το γράφω γιατί από εκεί το πήρα) ένας καθρέφτης που σε βοηθάει να βλέπεις το μωρό όταν το έχεις δεμένο ανάποδα (αυτό είχα και εγώ)πολύ εξυπηρετικό και βγαίνει και μπαίνει εύκολα πριν 3,5 χρόνια το πήρα γύρω στα 18?.Αυτό να κάνετε και αφήστε τα πειράματα καλοκαίρι είναι μία βόλτα στην Θάλασσα ,σ'ένα φιλικό σπίτι γιατί να τα στερηθείτε???????

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...