Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

καταγγελία για Hondos Center Χαλανδρίου

Recommended Posts

Συνήθως πηγαίνω στο Hondo της Ερμού αλλά είχα κάτι δουλειές στο Χαλάνδρι και πήγα εκεί για ψώνια που είχα αναβάλλει από καιρό.

Αλλά στο stand της Vichy ήρθε μία κοπελίτσα γύρω στα 20, μου είπε ότι έχουν καταργηθεί αυτά τα συγκεκριμένα προϊόντα που ζητούσα. Μου έδωσε μία κρέμα ημέρας, που μετά διάβασα ότι είναι για μικρότερη ηλικία και για μένα είναι πράγματι πολύ ελαφριά, για τα μάτια μου έδειξε πάλι κάτι άσχετο με αυτό που έπαιρνα και πολύ πιό ακριβό και αφού παραπονέθηκα με έπεισε να πάρω από άλλη μάρκα που ήταν "πολύ καλύτερο".

Όπως είπα ανέβαλα αυτά τα ψώνια για καιρό γιατί δεν είχα χρόνο να πάω στα μαγαζία και τώρα νιώθω ότι μια μικρή κοπελίτσα με κορόϊδεψε.

Δεν ξέρω αν είναι πολιτική του μαγαζιού, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένη.

Διαφημίσεις

θα συμφωνησω με την φιλη μου, την μαμα του θωμα..

καλυτερα να ξερουμε τι ζηταμε και να ειμαστε πιο συγκεκριμενες.

εγω ψωνιζω καλλυντικα απο φαρμακειο και κατα καιρους βρισκω εκει κοπελες που προωθουν καποιες εταιρειες, απλα αν νομιζω οτι δεν μου κανει κατι αρνουμαι ευγενικα και συνηθως ζηταω δειγματα..

ενταξει ολες μπορουμε να την πατησουμε καποια στιγμη...

668bab1939.png

Δεν νομίζω οτι φταιει το χοντος χαλανδριου...πιθανον δεν ειχε αυτο που ζητούσες και ήθελε να σου πουλήσει κατι άλλο,η δουλεια της είναι.Και εγω την έχω πατήσει ετσι και οταν γύρισα σπίτι με κατι που δεν χρειαζόμουν πραγματικά,μουτζώθηκα.Αλλα τι φταίει το κατάστημα αν εγω δεν μπορώ να πω οχι?Το μόνο που θεωρώ λάθος και κακό είναι αν δεν έχει καταργηθεί η κρέμα σου και σου'πε ψέματα γιατί απλα δεν την είχε,αυτό το θεωρώ απαράδεκτο

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Διαφημίσεις

Η κοπελίτσα ήταν υπάλληλος του Hondo; Ή εξυπηρετούσε μόνο δερμοκαλλυντικά;

Ρωτάω γιατί έχει σημασία....

Το μπλουζάκι της ήταν μαύρο και είχε τo logo Hondos.

Νευριάζω γιατί αυτό ήταν άλλη μια απόδειξη ότι θα πρέπει να είμαστε πάντα δύσπιστοι !!

Νευριάζω γιατί αυτό ήταν άλλη μια απόδειξη ότι θα πρέπει να είμαστε πάντα δύσπιστοι !!

Σ'αυτό εχεις απόλυτο δίκιο...δυστυχώς

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Τότε ήταν άσχετη των ασχέτων!!!! Δεν είναι καν αισθητικός ή προωθήτρια της εταιρείας που έχει παρακολουθήσει 2-3 σεμινάρια και ξέρει πάνω-κάτω τί παίζει! Γιατί δε το πας για αλλαγή;

iyuNp3.png4hNCp3.png

Το κατάστημα δεν ευθύνεται για το περιστατικό, οι κοπέλες που δουλεύουν στο Hondos, επειδή η συγκεκριμένη αλυσίδα δεν έχει προϊόντα με δική της επωνυμία όπως π.χ των Beauty Shop, έχουν βοηθητικό ρόλο στο να εξυπηρετούν τις πελάτισσες όταν η κοπέλα της κάθε εταιρίας δεν βρίσκεται στη θέση της κ δεν έχουν κάποιο άλλο λόγο να προωθούν συγκεκριμένα προϊόντα. Πιθανότατα η κοπέλα ειχε άγνοια για τα συγκεκριμένα κ προτίμησε να σου πασάρει κάτι άλλο

εγω δεν ξαναπαω εκει!! επερνα παντα μια συλικονηγια τα μαλλια...εκανε 5 και κατι ευρω...επερνα την πιο φτηνη να πω.

πειγαπριν κανα μηνα...και βλεπω το μπουκαλι το ιδιο...8,67!!! αν ειναι δυνατον!!! εδω η ελλαδα χανετε και αυτοι ανεβαζουν της τιμες!!ιμετα φταιω εγω που παιρνω ολα τα καλιντικα μου...απο γερμανια????εμενα εκει και παω 1 2φορεσ τον χρονω για βολτα...με 48ευρω πηρα 2 σακουλεσ πραγματα!!! εδω θα επερνα 1-2 πραγματακια!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλυτερα να ξερουμε τι ζηταμε και να ειμαστε πιο συγκεκριμενες.

Δεν νομίζω οτι φταιει το χοντος χαλανδριου...πιθανον δεν ειχε αυτο που ζητούσες και ήθελε να σου πουλήσει κατι άλλο,η δουλεια της είναι.

Το μόνο που θεωρώ λάθος και κακό είναι αν δεν έχει καταργηθεί η κρέμα σου και σου'πε ψέματα γιατί απλα δεν την είχε,αυτό το θεωρώ απαράδεκτο

Της είπα ακριβώς τι χρησιμοποιώ !!

Απ'ότι είδα σήμερα στο site της vichy, η κοπέλα μου είπε ψέματα για την κρέμα ότι έχει αλλάξει η συσκευασία και για το gel ότι καταργήθηκε και αυτό που το αντικατέστησε είναι πολύ ακριβό και αρνήθηκε να μου ανοίξει τις συσκευασίες για να διαβάσω ακριβώς τις περιγραφές τους, γιατί αν δεν τα έπαιρνα θα είχε πρόβλημα μετά να τα πουλήσει ανοιγμένα (το μόνο που βρήκα λογικό). Βιαζόμουνα να ψωνίσω (είχα 5 μέρες να βάλω κρέμα) και την πάτησα .....

Θεωρώ ότι αυτά τα μαγαζία θα πρέπει να λένε έγκυρα πράγματα για να κερδίζουν την εμπιστοσύνη του καταναλωτή και όχι να εξαπατούν μόνο για το πρόσκαιρο κέρδος.

καλα σιγουρα θα επρεπε να ειναι πιο καλα ενημερωμενη..

θα σου ελεγα να πας πισω και να της το πεις.. και εγω ειμαι πωλητρια σε αλλο ειδος αλλα αν κατι δεν το γνωριζω, προσπαθω ή να το μαθω ή να το ξεκαθαρησω στον πελατη και να τον παω καπου αλλου εν γνωση του φυσικα..

Μωρε και αυτη την δουλεια της ηθελε να κανει και να πουλησει..

εχεις δικιο να νιωθεις αδικημενη αλλα μονο αν πας πισω ισως να βρεις το δικιο σου..

668bab1939.png

οι πιο πολλεσ πωλητριες ειναι ασχετες στα μαγαζια...πχ

πηγα σε ενα μαγαζι να παρω ενα μπολερο...εχω ενα φουξ-ασπρο φορεμα αμανικο....το ηθελα για τωρα το πασχα που ακομα δεν μπορω,να το φορεσω σκετο....και με πεδιλα θα το εβαζα..ε πηγα και ρωτισα την κοπελα..τη μπορω να βαλω απο πανω..

ε παει και μου φερνει ενα μαυρο μακρη μανικι σακακι!!!!! ααα τελειο μου λεει:mad:

ε χαλια ηταν βρε κοριτσια!!! θα βαλω πεδιλο φουξ και το φορεμα και απο πανω το μαυρο:shock:φυσικα δεν το πηρα....

ΑΝ το αλλαξει δεν θα της δωσουν τα χρηματα πισω απλα θα παρει ισης αξιας αγαθα...

και εγω παντα την παταω και παιρνω οτι ναναι...

Ας είναι.... Ας πάρει μια μάσκαρα, ένα κράγιο, κάτι άλλο τέλος πάντων. Αυτή η κρέμα της είναι παντελώς άχρηστη! Αφού δεν είναι κάν για την ηλικία της....:confused:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

και εγω πιστευω πως δεν εχει να κανει με το καταστημα και μαλλον οχι κ τοσο με την κοπελιτσα αλλα μεμας ποσες φορες μου πρωτειναν προιοντα τα οποια δεν χρειαζομαι ? χιλιες φορες!!! αυτο δεν σημαινει πως θα τα αγορασω ολα ....πας εκει και ζητας αυτο που θελεις η πωλητρια θα προωθησει πολλα πραγματα που σιγουρα δεν χρειαζεσαι επειδη εχει κ μπονους αλλαειναι κ η δουλεια της και εμεις δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να τα παρουμε ετσι δεν ειναι? οποτε μαλλον δεν πρεπει να εισαι τοσο μαλακια μαζι τους αν δεν σου αρεσει κατι μην το παιρνεις και τελειωσε....πηγαινε και αλλου και αν σου πουν κ εκει οτι δεν βγαζουν ποια την συγκεκριμενη κρεμα ζητα μια παρομοια, η ψαξε ακομα καλυτερα μονη σου....παντα φιλικα..επειδη κ εγω καπως ετσι ημουν μεχρι να ασχοληθω με την πωληση ....και πραγματικα κοριτσια μερικοι ειναι πολυ επιθετικη αν τους πρωτινεις κατι οποτε μην κολλατε να λετε οχι...γιατι η δικια σας τσεπη θα αδισει οχι της εταιριας....

Ούτε το hondos φταίει, ούτε η κοπέλα... Ευχαριστώ, δε θα πάρω ήταν η απάντηση. Πάντως τώρα μπορείς να πας και να ζητήσεις τον υπεύθυνο προσωπικού, να πεις τι έγινε και ίσως καταφέρεις να πάρεις χρήματα πίσω. Αν και εσυ ευθύνεσαι για την αγορά σου

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

η κοπελιτσα ειναι πολυ καλη στη δουλεια της!!!!!!!

ειδικα σε ρουχα και καλλυντικα πρεπει να ειμαστε πολυ δυσπιστες!!!!

εγω γενικα παιρνω μονο αυτα που χρειαζομαι και δεν πεθραματιζομαι με νεα προιοντα.πηγα πριν καποια χρονια στα σεφορα στην καλλιθεα να παρω ενα αρωμα που εκανε 60 ευρω.ερχεται μια κυρια να με εξυπηρετησει.πως τα καταφερε, πηρα ενα σωρο αχρηστα πραγματα και πληρωσα 250 ευρω!!!!!

μολις βγηκα απο το μαγαζι συνειδητοποιησα τι ειχε γινει!!και μετα θυμωσα απιστευτα...με μενα!!!!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

και γενικα πρεπει να προσεχουμε τα κουτια που μας δινουν!!

μου εχει τυχει αντι για κρεμα ημερας να μου εχουν δωσει στο ταμειο νυχτος και αντι για μαυρο μαλυβι καφε και αλλο κραγιον!!!προσοχη!!

και ολα αυτα στα χοντος.

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Τα Hondos δεν φταίνε στην συγκεκριμένη περίπτωση....οι κοπέλες αυτές παίρνουν ποσοστά επι των πωλήσεων αν ήθελα εγώ να ανοίξω το θέμα του εν λόγω καταστήματος θα είχα να πω πολλά!!!! Είμαι πολύ δυσαρεστιμένη...τους έχω γράψει και e-mail με το προσωπικό τους και την πολιτική τους, όμως κανείς δε μ'απάντησε...αν ήμουν στο εξωτερικό θα εσπεδαν να απαντήσουν, με τα τόσα που τους είπα....Προσωπικά είναι πολύ ευχαριστιμένη απο αλυσίδα καταστηματος καλυντικών, που δε θέλω να αναφέρω μη νομίζει κάποιος πως κάνω και διαφήμιση...οι κοπέλες είναι εξυπηρετικότατες και προπαντως ΟΧΙ πιεστικές!!!! Πότε θα μάθουν τα ελληνικά καταστήματα να μη πνίγουν τον πελάτη!!!

Εγώ προσωπικά αν μια πωλήτρια μου έλεγε οτι καταργήθηκε η κρέμα μου το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να ψάξω κάπου αλλού να βρω μήπως την έχουν σε στοκ και ειδικά αν επρόκειτο για μάρκα όπως η vichy που διατίθεται και στα φαρμακεία. Τώρα αν η κοπελίτσα είπε ψέμματα αυτό αποτελεί ένα ακόμα δείγμα της αναισθησίας και κουτοπονηριάς που επικρατεί στη χώρα μας. Πήγαινε πίσω το προιόν, εγώ αυτό θα έκανα

Think Different

κατα την γνωμη μου η πωλητρια ειναι αρκετα καλη (δεν δουλευω σε hondo)ενω ηταν ασχετη με το θεμα σε εκανε να αγορασεις κατι που δεν ηθελες και προφανως το εκανε με πειστικο τροπο.....

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...