Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

και εμεις ειμασταν πριν 1.5 μηνα 15 κιλα και 1,02 cm. ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι ψηλος παρολο που εγω δεν το ειχα συνηδειτοποιησει γιατι η κορη μου ειναι πανυψηλη 1,26. χθες κοιταξα τα βιβλιαρια τους και η κορη μου ηταν 1,00 μετρο οταν ηταν 3 χρονων.

παντως αυτα ειναι ενδεικτικα και το καθε παιδι εχει τους ρυθμους του.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 77
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πονεμένη ιστορία και για μένα...

ο δικός μου σχεδόν τρία, ζήτημα να είναι 12 κιλα (θα κάνω πάρτυ) και 92 εκατοστα ύψος (πάλι πάρτυ)

έχει κανει και ο δικός μου ένα σωρό εξετάσεις κ όλα σούπερ!

μας μένει το τεστ ιδρώτα και η οστική ηλικία, που μάλλον δε θα του τα κάνω καν.

Τί είναι το τεστ ιδρώτα; Και γιατί γίνεται;

αχ και εγω ανυσηχω για τ 3ρη μ κορη οι αλλεσ μια χαρα ειναι η πρωτη μου κορη 3 χρονων ηταν 1.05 ξ βαροσ 15 κιλα.η δευτερη ειναι 29 μηνων κ ειναι 99 εκατοστα κ βαροσ 12 κιλα κ η 3κορη 13 μηνων 74 εκατοστα κ βαροσ 9 κιλα

βιολετα ο γιατρος το λεει για το υψος της μικρης?74 εκ ειναι οντως λιγα/ειναι το υψος για 10 μηνων μωρο:confused: η δικια μου η μικρη που ειναι 5 μηνων ειναι 70 εκ. Κ 8 κιλα...ειναι οντως ανησυχητικο.ποια η γνωμη του γιατρου?

ωπα σορρυ βιολετα τωρα ειδα οτι ειναι 13 μηνων η μικρη σου!!! συγνωμη νομιζα οτι ειναι 3 ετων γιατι για 3χρονα λεει το θεμα!!

μια χαρα ειναι καλε το παιδι!

Διαφημίσεις

Πάνω κάτω στα ιδια ήταν και ο δικός μου τον Αυγουστο που ήταν 2 και 9 μηνών. Απλά ήταν 93 εκατοστά και 12,5 κιλά. Εμεις τον πήγαμε σε καθηγητή παιδιατρικής γιατί μας είχαν πρήξει τα πεθερικά μου. Εγω να σας πώ, κανένα άγχος δεν είχα με την ανάπτυξή του. Το κάθε παιδί έχει τους ρυθμούς του άλλωστε. Απο τη στιγμή που το παιδί μου είναι δραστηριο και έξυπνο, αδιαφορώ πλήρως αν θα γίνει ψηλός ή όχι.

Ο καθηγητής λοιπόν, δεν μας πρότεινε καν να κάνουμε εξετάσεις. Ειπε πως το παιδί ειναι μια χαρά και να μην ανησυχούμε. Στο ύψος είναι γύρω στο 50% τωρα και στο βάρος είναι στο 10%. Αν δω πως πέφτει κάτω απο το 10%, τότε θα το ψάξω περισσότερο.

Ο δικός μου δεν ειναι ακομα τριών αλλα ειναι και αυτος στο 50% για ύψος και 12% για βάρος. Και εμένα με εχουν πρίξει γονεις και πεθερικα οτι ειναι κοντος γιατι δεν τρώει. Οτι δεν τρωει, δεν τρωει αλλα ειναι στο μεσο όρο του ύψους και δεν ξερω γιατι μας βάζουν στο τριπάκι να αγχωνομαστε και να πηγαινουμε σε ειδικους. Η αληθεια ειναι οτι διαβάζω τρομερα ποσοστα εδω μέσα, πάνω ή στο πανω μερος των καμπλυλων και κομπλαρω αλλα....

Η παιδίατρος ειπε οτι ειναι λογικό να έχει τον σωματοτυπο των γονέων που ειμαστε τσίροι σε κιλά ( ιδιως ο άντρας μου με μεταβολισμο μέλισσας ) και δεν είμαστε και δα και μπασκετμπολιστες στο ύψος.

τι δεν σου αρεσε που εισουν 1.75 ?

οταν φοραω τακουνια νιωθω σαν ντουλαπα....ασε που ριχνω και στον αντρα μου μισο κεφαλι (με τακουνια). χωρις τακουνια ειμαστε το ιδιο. και οσους δεσμους ειχα , το ιδιο θεμα επαιζε!

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

λοιπον σημερα καναμε τις εξετασεις, και πληρωσα τα μαλλιοκεφαλα μου....να δουμε ποσα θα μας δωσει πισω το τσμεδε.....αλλα λιγο με νοιαζει αυτο, αν ειναι ολα καλα..........

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Διαφημίσεις

ωπα σορρυ βιολετα τωρα ειδα οτι ειναι 13 μηνων η μικρη σου!!! συγνωμη νομιζα οτι ειναι 3 ετων γιατι για 3χρονα λεει το θεμα!!

μια χαρα ειναι καλε το παιδι!

ειπα για τ κορη που ειναι 3χρονων αλλα επειδη δεν ειδα καπου για 13 μηνων ειπα ν τ γραψω ν μην ανοιξω αλλο θεμα.εσενα ποσο ηταν 13 μηνων? γιατι η δικια μου σε σχεση με τ αλλεσ 2 μου κορεσ ειναι κοντουλα μου λεει η παιδιατροσ.

ειπα για τ κορη που ειναι 3χρονων αλλα επειδη δεν ειδα καπου για 13 μηνων ειπα ν τ γραψω ν μην ανοιξω αλλο θεμα.εσενα ποσο ηταν 13 μηνων? γιατι η δικια μου σε σχεση με τ αλλεσ 2 μου κορεσ ειναι κοντουλα μου λεει η παιδιατροσ.

κοιταξα τα βιβλιαρια τους κ η μεγαλη μου 12 μηνων ηταν 77 εκ και 10.800

ο γιος μου 12 μηνων 79 εκ και 9.5 κιλα

παντως στις καμπυλες αναπτυξης για 12 μηνων λεει απο 70 μεχρι 80 εκ αρα στη μεση ειναι η δικια σου.δεν υπαρχει λογος ανησυχιας
ευχαριστω μου εφυγε ενα βαροσ:P ο λογοσ που δεν τ εχω παει ν τ μετρησω εδω κ εναμηση μηνα ειναι ν μην μου πει παλη οτι ειναι κοντη

μα καλα γιατι σου λεει η παιδιατρος οτι το παιδι ειναι κοντο?αφου ειναι μεσα στις καμπυλες:shock:

δεν ειμαστε καλα...τζαμπα αναστατωνουν τους γονεις μερικοι

Διαφημίσεις

μα καλα γιατι σου λεει η παιδιατρος οτι το παιδι ειναι κοντο?αφου ειναι μεσα στις καμπυλες:shock:

δεν ειμαστε καλα...τζαμπα αναστατωνουν τους γονεις μερικοι

ελα ντε δεν ξερω ενταξει κ εμενα μου φαινετε λιγο κοντουλα σε σχεση μ τ αλλα 2.ασ πουμε οι αλλες 2 12 μηνων ηταν 77 εκατοστα.

Θα μπορούσες να μας πεις "vouraikos" τι εξετάσεις κάνατε; ή αν μπορείς να μου στείλεις ενα π.μ.?

Καλά αποτελέσματα εύχομαι.

εκτος απο τα κλασσικα που εχει μια εξεταση αιματος και ουρων μου εβαλε και αλλα:

t4,, t3 TS,H αντι TPO, αντιTG ,

Abs εναντι γλοιαγινης (αν βγαζω καλα τα γραμματα)

abs εναντι ενδομυϊκου

abs εναντι ιστικης τρανσγλουταμινασης

κοριτσια αν τα κανει καμια απο σας να πατε σε δημοσιο νοσοκομειο .....ποναει η τιμη. εγω δεν το ηξερα και με την λογικη οτι στο ΤΣΜΕΔΕ πας οπου θες , και επειδη στο συγκεκριμενο ιατρικο που πηγα , ειχα ξαναπαει . Και πληρωνα μονο την συμμετοχη , πηγα πρωι πρωι χαρουμενη. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΖΩΩΝ!!!! Παιρνουν αιμα στα παιδια. Μου λεει 50 για τον μεγαλο και της μικρης ειναι 800 χωρις το ταμειο σας 380 με το ταμειο σας.........σας παρακαλω μην με ρωτησετε τι εκανα.....ουτε γιατι δεν ρωτησα πριν. ειμαι ηληθιαααααα.

εδωσα προκαταβολη και αυριο θα σκασω και τα υπολοιπα. εχει μια ιδιωτικη ασφαλεια ο αντρας μου απο την εταιρεια που δουλευει . και εχω τις ελπιδες μου εκει, να παρουμε κατι πισω.

εκτος απο τα κλασσικα που εχει μια εξεταση αιματος και ουρων μου εβαλε και αλλα:

abs εναντι ενδομυϊκου

κοριτσια αν τα κανει καμια απο σας να πατε σε δημοσιο νοσοκομειο .....ποναει η τιμη. εγω δεν το ηξερα και με την λογικη οτι στο ΤΣΜΕΔΕ πας οπου θες , και επειδη στο συγκεκριμενο ιατρικο που πηγα , ειχα ξαναπαει . Και πληρωνα μονο την συμμετοχη , πηγα πρωι πρωι χαρουμενη. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΖΩΩΝ!!!! Παιρνουν αιμα στα παιδια. Μου λεει 50 για τον μεγαλο και της μικρης ειναι 800 χωρις το ταμειο σας 380 με το ταμειο σας.........σας παρακαλω μην με ρωτησετε τι εκανα.....ουτε γιατι δεν ρωτησα πριν. ειμαι ηληθιαααααα.

εδωσα προκαταβολη και αυριο θα σκασω και τα υπολοιπα. εχει μια ιδιωτικη ασφαλεια ο αντρας μου απο την εταιρεια που δουλευει . και εχω τις ελπιδες μου εκει, να παρουμε κατι πισω.

ο χριστός και η παναγία!

μα 800 ????

τις ίδιες εξετάσεις έκανα και εγω στο Γιώργο και πλήρωσα 280 ?

τα έστειλα στην ιδιωτική ασφάλεια και πήρα πίσω τα 196 ?

ο χριστός και η παναγία!

μα 800 ????

τις ίδιες εξετάσεις έκανα και εγω στο Γιώργο και πλήρωσα 280 ?

τα έστειλα στην ιδιωτική ασφάλεια και πήρα πίσω τα 196 ?

μαζι με τις γενικες της μικρης και τις γενικες του μεγαλου και ουρων συνολικα επρεπε να πληρωσω 800. το ακριβες ποσο θα σας το πω αυριο που θα σκασω και τα υπολοιπα

abs εναντι ενδομυϊκου

Με το ταμείο 380 θα πληρώσεις και θα τα πάρεις πίσω λογικά ....

azHYp2.png

vwuep3.png

Πάντως τι ύψη είναι αυτά βρε παιδιά??? Μήπως να μη γράφουν όλες αυτές οι μαμάδες που τα παιδιά τους είναι τόσο ψηλά??? Όλα πάνω από 1 μέτρο είναι πια??? Δεν ήμουν τόσο αγχωμένη ... τώρα καταγχώθηκα. Η δικιά μου είναι 3ων χρονών και 3ων μηνών και είναι 14 κιλά και 93πόντους (εγώ σπίτι τη βγάζω 95 αλλά και πάλι ...)! Και η παιδίατρος είναι cool!

azHYp2.png

vwuep3.png

Πάντως εγώ οταν αποφάσισα να ψαχτώ με τον μπομπούκο μου που ήταν τότε 18 μηνών ήταν εντελλώς έξω από τις καμπύλες στο ύψος και συνέχιζε να απομακρύνεται κάθε μήνα που περνούσε και οριακός στο βάρος ενδεικτικά σας λέω οτι τώρα που κοντεύει να φτάσει 7 ετών με θεραπεία αυξητικής ορμόνης από 2 ετών είναι 1,14 μ και βάρος μόρις 20 κιλά (κολλημένος σε αυτό το βάρος τα τελευταία δύο χρόνια τουλάχιστον) Αν ένα παιδί δεν βγεί εκτός φυσιολογικών ορίων αλλά διατηρεί μια καμπύλη ύψους στα χαμηλά αλλά εντός φυσιολογικών ορίων δεν χαλασε ο κόσμος. Σαφώς και αν κάτι δεν πάει καλά το παιδί χρειάζεται παρακολούθηση αλλά όχι πανικό.

Πάντως τι ύψη είναι αυτά βρε παιδιά??? Μήπως να μη γράφουν όλες αυτές οι μαμάδες που τα παιδιά τους είναι τόσο ψηλά??? Όλα πάνω από 1 μέτρο είναι πια??? Δεν ήμουν τόσο αγχωμένη ... τώρα καταγχώθηκα. Η δικιά μου είναι 3ων χρονών και 3ων μηνών και είναι 14 κιλά και 93πόντους (εγώ σπίτι τη βγάζω 95 αλλά και πάλι ...)! Και η παιδίατρος είναι cool!

αν σε παρηγορει λοιπον εμενα ειναι 14 κιλα και 89 ποντους. γιαυτο τσιτωσα και ψαχνομαι.

Πάντως εγώ οταν αποφάσισα να ψαχτώ με τον μπομπούκο μου που ήταν τότε 18 μηνών ήταν εντελλώς έξω από τις καμπύλες στο ύψος και συνέχιζε να απομακρύνεται κάθε μήνα που περνούσε και οριακός στο βάρος ενδεικτικά σας λέω οτι τώρα που κοντεύει να φτάσει 7 ετών με θεραπεία αυξητικής ορμόνης από 2 ετών είναι 1,14 μ και βάρος μόρις 20 κιλά (κολλημένος σε αυτό το βάρος τα τελευταία δύο χρόνια τουλάχιστον) Αν ένα παιδί δεν βγεί εκτός φυσιολογικών ορίων αλλά διατηρεί μια καμπύλη ύψους στα χαμηλά αλλά εντός φυσιολογικών ορίων δεν χαλασε ο κόσμος. Σαφώς και αν κάτι δεν πάει καλά το παιδί χρειάζεται παρακολούθηση αλλά όχι πανικό.

αυτο το εμα τις αυξητικης ορμονης ψαχνω τωρα. ακομα δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα των εξετασεων αλλα τι ειναι αυτες οι ορμονες και ποσο καλο ειναι για τον οργανισμο και αλλα τετοια κοιταω, για να ειμαι προετοιμασμενη. εσυ το εψαξες ξερεις? ειναι οκ?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...