Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ...ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ

Recommended Posts

Καλησπερα, ελπιζω να γραφω στην σωστη ενοτητα. Τους τελευταιους μηνες δεν ειμαι και στα καλυτερα μου. Η σχεση μου με τον αντρα μου παει απο το κακο στο χειροτερο, συνεχεια ειμαι πεσμενη, μου φταινε ολα, εχω νευρα στην δουλεια και πολλες φορες βλεπω πως δεν εχω υπομονη με τα παιδια. Συνεχεια σκεφτομαι πραγματα που εχουν συμβει παλιοτερα και με εχουν πληγωσει, σε σχεση με τους γονεις μου και με τον συζηγο μου. Πλεον δεν με ευχαριστει τιποτα, εκτος απο τα παιδια μου. Δεν ξερω αν πρεπει να επισκεφτω καποιον ειδικο, αλλα απ την αλλη φοβαμαι μηπως δεν υπαρξει καποιο αποτελεσμα, ειναι και το οικονομικο στη μεση. Εχει παει καποια κοπελα σε ψυχολογο και εχει βοηθηθει πραγματικά? Αξιζει τον κόπο?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Λοιπόν, εγώ έχω επισκεφθεί ψυχολόγο. Πήγα σε μία περίοδο, που όλα γύρω μου ήταν χάλια και δεν μπορούσα με τίποτα να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου. Μία πραγματικά δύσκολη περίοδος, όπου δεν είχα και κανέναν για να μιλήσω, οπότε στράφηκα σε έξωθεν βοήθεια.

Η πρώτη ψυχολόγος που επισκέφθηκα δεν με βοήθησε καθόλου. Έφυγα κι ένιωθα χειρότερα από πριν και σε μία κατάσταση ότι μίλησα για προσωπικά ζητήματα, χωρίς ανταπόκριση. Δεν πήγα ξανά σε αυτήν.

Στη δεύτερη ψυχολόγο, πραγματικά, είδα μεγάλη διαφορά και με βοήθησε αρκετά. Θα ήθελα να συνεχίσω να πηγαίνω, αλλά τα οικονομικά μου είναι πενιχρά, για την ακρίβεια όλο και χειροτερεύουν, οπότε αυτή τη στιγμή, ο ψυχολόγος είναι πολυτέλεια.

Άποψή μου: εάν βρεις κάποιον που ενδιαφέρεται πραγματικά για τον άνθρωπο, τα αισθήματα και τα συναισθήματά του, τότε ναι θα βοηθηθείς, διαφορετικά, άστο καλύτερα.

Δεν ξέρω, τι άλλο να σου πω. Όποιες άλλες πληροφορίες χρειάζεσαι και μπορώ να σου δώσω ευχαρίστως.

Από την στιγμή που αποφάσισες να κάνεις το βήμα και να ζητήσεις βοήθεια είσαι σε καλό δρόμο, κυνήγησέ το.

(ναι έχω πάει σε ψυχολόγο)

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Από την στιγμή που αποφάσισες να κάνεις το βήμα και να ζητήσεις βοήθεια είσαι σε καλό δρόμο, κυνήγησέ το.

(ναι έχω πάει σε ψυχολόγο)

Συμφωνω απολυτα!!

κι εγω εχω παει...οσο για το οικονομικο αν το ψαξεις λιγο υπαρχουν και παραρτηματα νοσοκομειων π.χ. το σ.ο.ψ.υ.(συλλογος οικογενειακης ψυχικης υγειας) που ειναι παραρτημα του αιγηνητιου και με μια μικρη συνδρομη μιλας με επαγγελματιες...

IZvWp3.png

Διαφημίσεις

Δεν έχω πάει η ίδια αλλά έχει πάει πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο κ έχει βοηθηθεί πάρα πολύ. Συζητάμε αναλυτικά απ' τον καιρό που ξεκίνησε κ πραγματικά έχω πιστέψει πολύ σε αυτού του είδους τη βοήθεια, ενώ προηγουμένως δεν είχα προσωπική άποψη παρά μόνο σε θεωρητικό επίπεδο.. Αρχικά συνειδητοποίησε πολλά πράγματα για τον εαυτό της που δεν τα ήξερε κ στη συνέχεια δούλεψε τα σημεία που έπρεπε... Αξίζει 100% τον κόπο... Σίγουρα ο επαγγελματίας στον οποίο θα απευθυνθείς παίζει ρόλο όπως κ σε κάθε επάγγελμα.

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

• 12 χρόνια μετά...

Έχω πάει 2 φορές. Κι εγώ ξεκίνησα γιατί είχα θέματα στη σχέση μου. Και άλλα πολλά τελικά....η πρώτη δε με βοήθησε. ¨Εφευγα ράκος, δεν ένιωθα άνετα να πω όλη την αλήθεια, ένιωθα ότι με κατέκρινε...μπορεί να έφταιγα κι εγώ βέβαια...κάτι δε μου άρεσε....με την δεύτερη κάνω τηλεφωνικά....νιώθω σα να είμαστε φίλες....μου πήρε 5 μήνες να καταλάβω γιατί μου έλεγε να κάνω όσα μου έλεγε....δεν την αλλάζω με τίποτα....δίνω 50 τη φορά, μου φαίνονται πολλά αλλά θα προτιμήσω να μην έχω να φάω....συμφιλιώθηκα με τα αρνητικά συναισθήματά μου πρώτα από όλα....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...