Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ρούχα εγκυμοσύνης

Recommended Posts

αν και ειμαι στην 8η εβδομαδα (σχεδον) τα παντελονια μου δεν μπορω να τα φορεσω απο το πρηξιμο που εχω χαμηλα στη κοιλια. καπου διαβασα για το belly band το οποιο μπορεις να φορας πανω απο το παντελονι σου (το οποιο εχεις ανοιχτο) χωρις να φαινεται τιποτα... ξερετε κατι?

Κορίτσια, αν θέλετε, ρίξτε και μια ματιά εδώ για ιδέες χωρίς κόστος. Ίσως βρείτε κάτι που να σας ταιριάζει χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε τίποτα!

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 424
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Nadine

Nadine 19 δημοσιεύσεις

• Jen.

Jen. 15 δημοσιεύσεις

• naina

naina 14 δημοσιεύσεις

• Ekabn

Ekabn 10 δημοσιεύσεις

Κοριτσια εδω Κρητη δεν εχουμε Η&Μ και εστειλα γνωστη μου που πηγε Αθηνα,στην Ερμου για να μου βρει αλλα δεν ειχε της ειπαν και οτι στην Κολωκοτρωνη 3 εχει λεει καταστημα Η&Μ με ειδη εγκυμοσυνης

Ισχυει αυτο ή θα στειλω την ξαδελφη μου να ψαχνει και θα με βριζει αν δεν βρει....

Μάλλον θα έχει λυθεί το θέμα σου, από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα.... αλλά παραθέτω τα αποτελέσματα που βρήκα για τα καταστήματα H&M (και για μελλοντική χρήση):

• (1)

Διεύθυνση

Αγ. Σοφίας 11

Θεσσαλονίκη

<>

+30-2310281237

Ώρες λειτουργίας

Δευτ - Παρ 9:00 πμ - 9:00 μμ

Σάβ 9:00 πμ - 6:00 μμ

• (2)

Διεύθυνση

Αιόλου 89

Αθήνα

<>

+30-2103223052

Ώρες λειτουργίας

Δευτ 9:00 πμ - 5:00 μμ

Τρίτ 9:00 πμ - 9:00 μμ

Τετ 9:00 πμ - 5:00 μμ

Πέμ - Παρ 9:00 πμ - 9:00 μμ

Σάβ 9:00 πμ - 5:00 μμ

• (3) Εμπορικό κέντρο City Gate

Διεύθυνση

Εμπορικό κέντρο City Gate

Γιαννιτσών 61 & Κωλλέτη

Θεσσαλονίκη

<>

+30-2310-567-537

Ώρες λειτουργίας

Σάβ 9:00 πμ - 8:00 μμ

• (4) Ερμού & Καπνικαρέα 1

Διεύθυνση

Ερμού & Καπνικαρέα 1

Πλατεία Καπνικαρέα,

Αθήνα

<>

+30-2103252507

Ώρες λειτουργίας

• (5)

Διεύθυνση

Β. Γεωργίου 30 & Γρ. Λαμπράκη 134

Πειραιάς

<>

+30-2104114314

Ώρες λειτουργίας

Δευτ 9:00 πμ - 6:00 μμ

Τετ 9:00 πμ - 6:00 μμ

• (6)

Διεύθυνση

Εμπορικό κέντρο Athens Heart

Πειραιώς 180

Αθήνα

<>

+30-2103428503

Ώρες λειτουργίας

• (7)

Διεύθυνση

Πλάτωνος 5

Χαλάνδρι

<>

+30-210-6852-152

Ώρες λειτουργίας

• ( 8 )

Διεύθυνση

Ρούσβελτ 4

Λάρισσα

<>

+30-2410549618

Ώρες λειτουργίας

Δευτ 9:00 πμ - 9:00 μμ

Τρίτ 9:00 πμ - 5:00 μμ

Τετ - Παρ 9:00 πμ - 9:00 μμ

Σάβ 9:00 πμ - 5:00 μμ

• (9)

Διεύθυνση

Α. Μεταξά 16

Γλυφάδα

<>

+30-2108983015

Ώρες λειτουργίας

• (10)

Διεύθυνση

Εμπορικό κέντρο Avenue

Κηφισίας 41-45 Μαρούσι

Μαρούσι

<>

+30-2106104811

Ώρες λειτουργίας

• (11)

Διεύθυνση

Εμπορικό κέντρο Pantheon Plaza

4 χλμ Λεοφ. Κ. Καραμανλή

Λάρισσα

<>

+30-2410661868

Ώρες λειτουργίας

Δευτ - Παρ 10:00 πμ - 9:00 μμ

Σάβ 10:00 πμ - 8:00 μμ

• (12)

Διεύθυνση

Ερμού 22

Αθήνα

<>

+30-2103223420

Ώρες λειτουργίας

• (13)

Διεύθυνση

Κολοκοτρώνη 3-5

Αθήνα

<>

+30-2103226150

Ώρες λειτουργίας

• (14)

Διεύθυνση

Σταδίου 49-49Β

Αθήνα

<>

+30-2103249302

Ώρες λειτουργίας

• (15)

Διεύθυνση

Τσιμισκή 40

Θεσσαλονίκη

<>

+30-2310268066

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

αν και ειμαι στην 8η εβδομαδα (σχεδον) τα παντελονια μου δεν μπορω να τα φορεσω απο το πρηξιμο που εχω χαμηλα στη κοιλια. καπου διαβασα για το belly band το οποιο μπορεις να φορας πανω απο το παντελονι σου (το οποιο εχεις ανοιχτο) χωρις να φαινεται τιποτα... ξερετε κατι?

καλησπερα ειμαι 2,5 μηνων κ ηδη εχω αρκετο πρηξιμο καλες οι λυσεις για τα h/m κ τα ζαρα αλλα εγω που μενω στον πυργο ηλειας που να τα βρω?παντως ολα τα μωρουδιακα θα τα παρω απο τα τζαμπο

καλησπερα σας κοριτσια.πηγα σε τζαμπο κ εχουν μονο παντελονια για εγκυους μπλουζες δεν εχουν κ αντε παιρνεις το παντελονι απο πανω θα βγαινουμε με το σουτιεν εξω?ελεος ακομα δεν εχω ψαξει για ρουχα εγκυμοσυνης αλλα σε αυτο που λετε εχετε δικιο ολες οι μαρκες για εγκυες ειναι στυλ prenatal

καλησπερα να ρωτησω κατι δηλαδη τα h/m sto athens εχουν βαλει ρουχα εγκυμοσυνης?ρωταω επειδη θα ανεβω στις 12/4 για να κανω την papp-a αν ειναι να παω μια βολτα.μια αλλη λυση εκτος ισως ειναι κ τα berska η αδερφη παρολο που δεν ειναι εγκυος παντα απο εκει κ ψωνιζει κ κατα καιρους εχει παρει ρουχα τετοιου στυλ που θελουμε.παντως ολα τα υπολοιπα οατν ερθει με το καλο το μπεμπακι μου στον κοσμο θα τα παρω απο τα τζαμπο εχει πορτ μπεμπε με 30ε κ μονιζω καρακλακι για το αυτοκινητο 50-70ε υπερχοχα ρουχαλακια με 5ε δουλευα εκει κ τα εβλεπα καθημερινα

Διαφημίσεις

Εγώ έχει λίγες μέρες που ανακάλυψα αυτό εδώ και λέω να το πάρω, μου φαίνεται πολύ βολικό.

Είμαι αδύνατη και τα παντελόνια μου θα με χωράνε για καιρό ακόμα, το μόνο πρόβλημα που θα έχω θα είναι στο κούμπωμα, γι αυτό σκέφτομαι να το αγοράσω.

belly-belt.jpg

bb.jpg

καλησπερα με ενδιαφερει πολυ αυτο απο μπορεις να το προμηθευτεις κ ποσο κοστιζει ξερει?

Εγώ θελω να βρώ σουτιεν χωρίς μπανέλα, αλλά με ενίσχυση, αλλά θέλω να είναι κοφτο δηλ 3/4 δεν θέλω να καλύπτει όλο το στήθος μέχρι το λαιμό, όπως τα σουτιεν θηλασμού!δεν μπορεις να βάλεις καθόλου ανοιχτή μπλούζα έτσι!Εχετε καμια ιδεα που μπορώ να βρω?

τελικα βρηκα σουτιεν οπως το ήθελα!Είναι χωρίς μπανέλα με ενίσχυση πολύ σταθερό και αρκετά κοφτό (οχι 3/4) αλλά άνετα φοριεται με λεπτά ραντάκια!Είναι Μινερβα και έχει 17 ?!ειναι το πιο φθηνό σουτιεν που έχω αγοράσει!

• 3 εβδομάδες μετά...
τελικα βρηκα σουτιεν οπως το ήθελα!Είναι χωρίς μπανέλα με ενίσχυση πολύ σταθερό και αρκετά κοφτό (οχι 3/4) αλλά άνετα φοριεται με λεπτά ραντάκια!Είναι Μινερβα και έχει 17 ?!ειναι το πιο φθηνό σουτιεν που έχω αγοράσει!

πήγα να τα δω αλλα τελικα βγαινουν μονο σε μικρό νουμερο...κλαψ

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...
  • 5 εβδομάδες μετά...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΔΙΑΝΥΩ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΖΟΡΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΡΟΥΧΑ. ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Η&Μ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΩΡΑΙΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩ ΑΓΟΡΑ?

ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΖΗΝ ΦΟΥΣΤΑ-ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΕΙΤΕ ΛΙΝΟ....ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SMALL ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ Η&Μ Η Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΣΤΕΝΗ?

Έκανα και εγώ μια εξόρμηση στα μαγαζιά γιατί ο έβδομος μου χτύπησε τη πόρτα μάζι με τη ζέστη και δεν την βγάζω πλέον μόνο με φόρμες!! Πέρασα μια βόλτα απο γνωστά μαγαζία για εγκυούς και έχω να ρωτήσω κάτι.. Ακόμα και σε αυτά τα καταστήματα κάνουν διακρίσεις?!?! Έμεις που δεν είμαστε των μικρών διαστάσεων και θέλουμε ενα πιο όμορφο ρούχο θα πρέπει να ραφτούμε για 2 μήνες άγνωστης ανάπτυξης επείδη οι αγγλίδες βγάζουν νουμεράκια μέχρι 16 και εγώ πλέον είμαι στο 18-20?!?!?!?!?!

EwCip3.png

επειδη ειμαι χοντρη ναι το λεω ειμαι χοντρη κ παω στα μαγαζια κ δεν βρισκω αυτο που θελω τωρα στην εγκυμοσυνη βρηκα αερατα υφασματα κ με 3 φορεματακια που θα μου φτιαξει η μαμα μου θα περασω ζαχαρη στην εγκυμοσυνη δεν θα δωσω κ μια περιουσια σε ρουχα που μετα την εγκυμοσυνη δεν θα τα ξαναβαλω

Διαφημίσεις

ladycat είσαι τυχερή μιας και έχεις μια τέτοια μητέρα.. ελπίζω να βρώ κάτι στην αγορά της θεσσαλονίκης αλλιώς με βλέπω να φοράω και εγώ φορέματα :?:???::?

παντελινο πέρα απο τα γνωστά που υπάρχουν για εγκυμοσύνη γενικά δυστηχώς δεν ξέρω κάποιο άλλο...!!!

EwCip3.png

παντελινο μου ειμαστε εγκυες δεν ειναι απαραιτητο να βαλουμε τουαλετα εχω και εγω γαμο και πηρα ενα φορεματακι και κατι αλλα ασχετα απο τα ΗNM που σιγουρα εχει καταστημα στη Θεσσαλονικη, υπαρχουν πολυ ομορφα μπλουζοφορετα η φορετα στα hnm νεανικα και με χαμηλο κοστος. τα λεφτα στα ρουχα εγκυμοσυνης ειναι πεταμενα.

ρε κοριτσια το μονο μου παραπανο (απο παλια βεβαια) ειναι οτι δεν βρισκω ευκολα σουτιεν στο νουμερο μου και φυσικα ουτε λογος στα ΗΝΜ για σουτιεν θυλασμου.....

Ζουμερά κορίτσια απο Θεσσαλονίκη! :P Τα ρούχα στο κατάστημα Phenomeno/Φαινόμενο δεν σας βολεύουν? Υπάρχει 1 στην Εγνατία και 2 στην Ηλιούπολη (Καραολή και Δημητρίου) που έχουν ρούχα σε μεγάλα νούμερα. Συγκεκριμένα ένα απο τα δύο καταστήματα στην Ηλιούπολη έχει και ρούχα εγκυμοσύνης. Και στο ένα κατάστημα έχει ρούχα καλά για κάποια εκδήλωση (γάμο κλπ)... Τα βλέπω περνώντας με το αυτοκίνητο. Αν σας ενδιαφέρει, να δώ συγκεκριμένο αριθμό και να σας πω...:mrgreen:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Ευχαριστω κοριτσια!μαλλον θα επισκεφτω τα HnM!καλα τουαλεττα δεν θελω με τιποτα ειμαι αρκετα τροφαντουλα και κοντη που θα ειμαι αστειο θεαμα με τουαλεττα!απλα κατι οχι καθημερινο

Ζουμερά κορίτσια απο Θεσσαλονίκη! :P Τα ρούχα στο κατάστημα Phenomeno/Φαινόμενο δεν σας βολεύουν? Υπάρχει 1 στην Εγνατία και 2 στην Ηλιούπολη (Καραολή και Δημητρίου) που έχουν ρούχα σε μεγάλα νούμερα. Συγκεκριμένα ένα απο τα δύο καταστήματα στην Ηλιούπολη έχει και ρούχα εγκυμοσύνης. Και στο ένα κατάστημα έχει ρούχα καλά για κάποια εκδήλωση (γάμο κλπ)... Τα βλέπω περνώντας με το αυτοκίνητο. Αν σας ενδιαφέρει, να δώ συγκεκριμένο αριθμό και να σας πω...:mrgreen:

phenomeno μηπως υπαρχει και στο COSMOS;να κοιταξω και εκει αν ειναι.το λεω γιατι μονο σε πολυκαταστηματα μπορω να δω,λογο οτι δεν ζουμε Θεσσαλονικη και με τον αντρα μου μονο σε πολυκαταστηματα μπορω να παω...:mrgreen:

κοριτσακια ευτυχως φετος η καλοκαιρινημοδα ευνοει τις εγκυες!ειναι ολα μπλουζοφορεματα και ριχτα ανετα φορεματακια!εγω για καλυτερα φορεματα πχ στο γαμομου βολευτηκα οπο τον κυριτση-πλ. αριστοτελους γωνια με τσιμισκη

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

παντως κοριτσια με μκια ματια που εριξα στις βιτρινες ολα τα φορεματα ειναι ριχτα κ ανετα κ εαρινα οποτε ειμαστε τυχερες θα ειμαστε κμεσα στην μοδα κ ακομη κ σαν ινδικα διαφανα θα την περασουμε τελεια

phenomeno μηπως υπαρχει και στο COSMOS;να κοιταξω και εκει αν ειναι.το λεω γιατι μονο σε πολυκαταστηματα μπορω να δω,λογο οτι δεν ζουμε Θεσσαλονικη και με τον αντρα μου μονο σε πολυκαταστηματα μπορω να παω...:mrgreen:

Δυστυχώς δεν ξέρω παντελίνο! Εδώ έχει στην τελευταία σελίδα του καταλόγου, τα τηλέφωνα. Πάρε αν θες να ρωτήσεις...http://www.phenomeno.gr/

(Ήθελα να συμπληρώσω ότι δεν έχω ψωνίσει ποτέ απο εκεί, απλά το βλέπω στο δρόμο μου καθημερινά. Δεν μπορώ δηλαδή να εγγυηθώ για design ή ποιότητα....:roll: )

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...