Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ρούχα εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 424
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Nadine

Nadine 19 δημοσιεύσεις

• Jen.

Jen. 15 δημοσιεύσεις

• naina

naina 14 δημοσιεύσεις

• Ekabn

Ekabn 10 δημοσιεύσεις

αν και ειμαι στην 8η εβδομαδα (σχεδον) τα παντελονια μου δεν μπορω να τα φορεσω απο το πρηξιμο που εχω χαμηλα στη κοιλια. καπου διαβασα για το belly band το οποιο μπορεις να φορας πανω απο το παντελονι σου (το οποιο εχεις ανοιχτο) χωρις να φαινεται τιποτα... ξερετε κατι?

πηγα σημερα στο Η&Μ και βρηκα belly band. ειναι 2 μαζι (ενα ασπρο & ενα μαυρο) και κανουν 13 ευρω. το δοκιμασα στο σπιτι και δειχνει οκ.... πηρα βεβαια και ενα παντελονι εγκυμοσυνης. επιτελους! μπαινω ακομα σε small!!!! βεβαια το πηρα medium για να μου κανει και σε 2-3 μηνες. τωρα απλα πρεπει να γυριζω το λαστιχο.

παντως το belly band προτεινω να το δοκιμασετε. στην ουσια παρατεινει το χρονο που φορας τα κανονικα σου ρουχα και δεν φαινεται οτι τα "μαγαζια" σου ειναι ανοιχτα....

ZOrwp3.png

Σε ποιο H&M πήγες Νano?? Ευχαριστω!

θεσσαλονικη στη τσιμισκη. αθηνα σιγουρα θα εχει αλλα δεν ξερω που... ηταν μαζι με τα εσωρουχα και τα φανελακια (εγκυμοσυνης)

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

θεσσαλονικη στη τσιμισκη. αθηνα σιγουρα θα εχει αλλα δεν ξερω που... ηταν μαζι με τα εσωρουχα και τα φανελακια (εγκυμοσυνης)

Αχ , είμαι και γκαβή δεν είδα το Θεσσαλονίκη δίπλα στο προφιλ σου!

Θα πάω στα κοντινα μου και ελπίζω να βρω..

Εμενα μου κανουν ολα τα ρουχα μου ακομη, αλλα τα τζινακια λογω του σκληρου υφασματος καλο θα ηταν να τα φοραω με bellybelt

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Εμενα μου κανουν ολα τα ρουχα μου ακομη, αλλα τα τζινακια λογω του σκληρου υφασματος καλο θα ηταν να τα φοραω με bellybelt

τυχερηηηηηηηη. εμενα το πρωι που ξυπναω κουμπωνουν αλλα μετα απο 2-3 ωρες τουμπανιαζω.... ειμαι σαν να εχω καταπιει ενα καρπουζι (ολοκληρο) και ειμαι μολις 8 εβδομαδων (στους 8 μηνες τι θα κανω?)

ZOrwp3.png

Εγω παντως που μπαινω στον 8ο σε ολη την εγκυμοσυνη αγορασα μονο 2 παντελονια εγκυμοσυνης. Μπλουζες φοραω τις πιο φαρδιες απο αυτες που ηδη ειχα και με εχουν βολεψει αφανταστα τα κολαν και τα μπλουζοφορεματα! Βεβαια εγω δε δουλευα φετος, οποτε δε χρειαζομουν μεγαλη ποικιλια αφου δεν πολυεβγαινα εξω. Αν δουλευετε ισως χρειαστειτε κατι παραπανω. Παντως η μοδα ειναι τετοια που δεν χρειαζεται να αγορασεις ειδικα ρουχα εγκυμοσυνης, βρισκεις ανετα και στα κανονικα μαγαζια και θα μπορεις να τα φορεσεις κι αργοτερα!

Καλησπέρα moms to be!!!:mrgreen: Με το καλό να υποδεχτείτε τα μωρουλίνια σας!

Θέλω να σας ρωτήσω κάτι, εκ μέρους της νύφης μου που είναι έγκυος.

Έχει ακούσει για κάτι καλσόν που είναι ειδικά για εγκυμοσύνη, δηλαδή δεν έχουν λάστιχο στην κοιλιά και συγχρόνως στα πόδια είναι ειδικά για φλεβίτη. Μήπως ξέρει καμία απο εσάς απο που τα αγοράζουμε?

Ευχαριστώ!:D

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Διαφημίσεις

Έχει ακούσει για κάτι καλσόν που είναι ειδικά για εγκυμοσύνη, δηλαδή δεν έχουν λάστιχο στην κοιλιά και συγχρόνως στα πόδια είναι ειδικά για φλεβίτη. Μήπως ξέρει καμία απο εσάς απο που τα αγοράζουμε?

Ευχαριστώ!:D

εγω βρηκα στα H&M στην πειραιως εχει πολλα ειδη εγγυμοσινης οπως σουτιεν θυλασμου τα 2 20? καλσον που πηρα απο εκει ειχε τα 2 νομιζω 6?, αλλα δεν ξερω αν ειναι για φλεβιτη!

επεισης φορμες κ μπλουζες για καφε μερα εχει φερει το jymbo

εγω βρηκα στα H&M στην πειραιως εχει πολλα ειδη εγγυμοσινης οπως σουτιεν θυλασμου τα 2 20? καλσον που πηρα απο εκει ειχε τα 2 νομιζω 6?, αλλα δεν ξερω αν ειναι για φλεβιτη!

επεισης φορμες κ μπλουζες για καφε μερα εχει φερει το jymbo

Angel25, σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου! Θα τα μεταφέρω στη νύφη μου, σήμερα κιόλας!!:mrgreen:

Αν κάποια άλλη κοπέλα, ξέρει συγκεκριμένα για το καλσόν που ψάχνουμε, ας μας πεί απο που το πήρε. Ευχαριστώ!:D

εγω πλεον αποφασισα να αγορασω ενα τζην εγκυμοσυνης (zara) γιατι λογω κρυου δεν αντεχω με τις φουστες και τα φορεματα. εχω και μια φουστα εγκυμοσυνης απο την κουμπαρα μου και εχω ηδη καποια φορεματα και 1-2 φουστες δικες μου που μου κανουν ακομα..και πιστευω πως θα την βγαλω με τα ηδη υπαρχοντα ρουχα μου για αρκετο καιρο.

οι μπλουζες μου,μου κανουν ολες (παντα τις φοραγα λιγο πιο ανετες...)

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Ευχαριστώ!:-D

λοπιον... η χρονια παθουσα με προβληματα στις φλεβες ειναι παρουσα... δουλευα σερβιτορα αρα καταλαβαινεις για τι θεμα μιλαμε... χρονια φοραω τετοια καλσον. ειναι ομως ταλαιπωρια το ανεβασε κατεβασε οταν πας τουαλετα.. ανακαλυψα λοιπον θαυματουργες καλτσες που φτανουν μεχρι το ριζομοιριο (δε ξερω αμα το γραφω σωστα), δηλαδη εκει που τελειωνει το μπουτι. εχουν και σιλικονη πανω να μη πεφτουν.ειναι σαν τις καλτσες που εχουν οι ζαρτιερες. σεξουλιαρες!!! ειναι πολυ πολυ καλες ομως. και στην εγκυμοσυνη μ' αυτες τις εβγαλα και δεν ειχα κανενα προβλημα. προσοχη ομως, να μη παρει πιο χαμηλες, μεχρι το γονατο δηλαδη, δημιουργουν προβλημα... επισης!!! ποτε μα ποτε μην τις φορεσει ορθια. παντα τις φοραμε πριν σηκωθουμε απο το κρεβατι, λογο οτι σφιγγουν πολυ το ποδι εγκλωβιζουν το αιμα στα κατω ακρα... εγω την ειχα πατησει κι ολο ζαλαδες ειχα... υπαρχουν διαφορες βαθμιδες στα ντεν, αν δεν εχει ξανα βαλει μη ξεκινησει απο μεγαλη βαθμιδα. αυτα... αν θες κατι στειλε μου πμ γιατι εδω μπορει να μη το δω...

αααααα!!!! ξεχασα, εγω τις αγοραζα απο μαγαζι με ορθοπεδικα ειδη... ειχα ψαξει αρκετα μεχρι να ανακαλυψω τις συγκεκριμενες.. κι επισης εμενα με βοηθανε πολυ οι πατοι σιλικονης παιρνω παπουτσια ενα νουμερο μεγαλυτερα και βαζω πατο σιλικονης... καλτσες πια δε φοραω αλλα οι πατοι εγγυηση μενουν στα παπουτσια μου....

οι καλτσες στοιχιζαν αν θυμαμαι καλα απο 20 μεχρι 25 ευρω κι οι πατοι απο 30 μεχρι 40 ευρω...

πηγα σημερα στο Η&Μ και βρηκα belly band. ειναι 2 μαζι (ενα ασπρο & ενα μαυρο) και κανουν 13 ευρω. το δοκιμασα στο σπιτι και δειχνει οκ.... πηρα βεβαια και ενα παντελονι εγκυμοσυνης. επιτελους! μπαινω ακομα σε small!!!! βεβαια το πηρα medium για να μου κανει και σε 2-3 μηνες. τωρα απλα πρεπει να γυριζω το λαστιχο.

παντως το belly band προτεινω να το δοκιμασετε. στην ουσια παρατεινει το χρονο που φορας τα κανονικα σου ρουχα και δεν φαινεται οτι τα "μαγαζια" σου ειναι ανοιχτα....

Κοριτσια εδω Κρητη δεν εχουμε Η&Μ και εστειλα γνωστη μου που πηγε Αθηνα,στην Ερμου για να μου βρει αλλα δεν ειχε της ειπαν και οτι στην Κολωκοτρωνη 3 εχει λεει καταστημα Η&Μ με ειδη εγκυμοσυνης

Ισχυει αυτο ή θα στειλω την ξαδελφη μου να ψαχνει και θα με βριζει αν δεν βρει....

4

Διαφημίσεις

λοπιον... η χρονια παθουσα με προβληματα στις φλεβες ειναι παρουσα... δουλευα σερβιτορα αρα καταλαβαινεις για τι θεμα μιλαμε... χρονια φοραω τετοια καλσον. ειναι ομως ταλαιπωρια το ανεβασε κατεβασε οταν πας τουαλετα.. ανακαλυψα λοιπον θαυματουργες καλτσες που φτανουν μεχρι το ριζομοιριο (δε ξερω αμα το γραφω σωστα), δηλαδη εκει που τελειωνει το μπουτι. εχουν και σιλικονη πανω να μη πεφτουν.ειναι σαν τις καλτσες που εχουν οι ζαρτιερες. σεξουλιαρες!!! ειναι πολυ πολυ καλες ομως. και στην εγκυμοσυνη μ' αυτες τις εβγαλα και δεν ειχα κανενα προβλημα. προσοχη ομως, να μη παρει πιο χαμηλες, μεχρι το γονατο δηλαδη, δημιουργουν προβλημα....

Κι εγω την 3η και αυην της εγκυμοσυνη με τετοιες καλτσες την εβγαλα

Μου τις "εγραψε" ο αγγειολογος 70 ντεν αν θυμαμαι καλα

και τις αγοραζω απο το φαρμεκειο,το τελευταιο ζευγαρι αν θυμαμαι καλα 23,5 ευρω

Και εκτος απο τα den μετρανε και τον υδραργυρο-ψευδαργυρο....δεν θυμαμαι καλα :oops:

4

Ευχαριστώ!:-D

λοπιον... η χρονια παθουσα με προβληματα στις φλεβες ειναι παρουσα... δουλευα σερβιτορα αρα καταλαβαινεις για τι θεμα μιλαμε... χρονια φοραω τετοια καλσον. ειναι ομως ταλαιπωρια το ανεβασε κατεβασε οταν πας τουαλετα.. ανακαλυψα λοιπον θαυματουργες καλτσες που φτανουν μεχρι το ριζομοιριο (δε ξερω αμα το γραφω σωστα), δηλαδη εκει που τελειωνει το μπουτι. εχουν και σιλικονη πανω να μη πεφτουν.ειναι σαν τις καλτσες που εχουν οι ζαρτιερες. σεξουλιαρες!!! ειναι πολυ πολυ καλες ομως. και στην εγκυμοσυνη μ' αυτες τις εβγαλα και δεν ειχα κανενα προβλημα. προσοχη ομως, να μη παρει πιο χαμηλες, μεχρι το γονατο δηλαδη, δημιουργουν προβλημα... επισης!!! ποτε μα ποτε μην τις φορεσει ορθια. παντα τις φοραμε πριν σηκωθουμε απο το κρεβατι, λογο οτι σφιγγουν πολυ το ποδι εγκλωβιζουν το αιμα στα κατω ακρα... εγω την ειχα πατησει κι ολο ζαλαδες ειχα... υπαρχουν διαφορες βαθμιδες στα ντεν, αν δεν εχει ξανα βαλει μη ξεκινησει απο μεγαλη βαθμιδα. αυτα... αν θες κατι στειλε μου πμ γιατι εδω μπορει να μη το δω...

αααααα!!!! ξεχασα, εγω τις αγοραζα απο μαγαζι με ορθοπεδικα ειδη... ειχα ψαξει αρκετα μεχρι να ανακαλυψω τις συγκεκριμενες.. κι επισης εμενα με βοηθανε πολυ οι πατοι σιλικονης παιρνω παπουτσια ενα νουμερο μεγαλυτερα και βαζω πατο σιλικονης... καλτσες πια δε φοραω αλλα οι πατοι εγγυηση μενουν στα παπουτσια μου....

οι καλτσες στοιχιζαν αν θυμαμαι καλα απο 20 μεχρι 25 ευρω κι οι πατοι απο 30 μεχρι 40 ευρω...

Κι εγω την 3η και αυην της εγκυμοσυνη με τετοιες καλτσες την εβγαλα

Μου τις "εγραψε" ο αγγειολογος 70 ντεν αν θυμαμαι καλα

και τις αγοραζω απο το φαρμεκειο,το τελευταιο ζευγαρι αν θυμαμαι καλα 23,5 ευρω

Και εκτος απο τα den μετρανε και τον υδραργυρο-ψευδαργυρο....δεν θυμαμαι καλα :oops:

Καλημέρα κορίτσια!!! Τώρα είδα τις απαντήσεις σας! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες.:D Θα τα μεταφέρω όλα αυτούσια στη νύφη μου!!!!

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!!:D:D:D

• 1 month later...

Καλησπέρα...εγω ειμαι στα μεσα του 7ου και οσο και αν θελει η γυναικολογος μου να φοραω σουτιεν,ενω ξερει ηδη οτι εχω σφιχτο στηθος,εγω δεν μπορω να φορεσω.μεχρι τωρα μου εκαναν τα περισσοτερα .πλεον διαπιστωσα οτι σχεδον κανενα δεν μου κανει.εντωμεταξυ επειδη δεν δουλευω και ειμαι σχεδον απτην αρχη της εγκυμοσυνης στο σπιτι ,εχω να βαλω σουτιεν απο το καλοκαιρι εκτος απο 10-20 φορες που εχω φορεσει ρουχα που επρεπε να βαλω .Η γιατρος μου ομως επιμενει κ φωναζει οτι θα πεεεεεσει.....

0oWXCeS.jpg0oWXp3.png

δικιο εχει και αυτη η κακομοιρα η γιατρος !!! Για σενα το λεει αλλωστε !!! Βαλε μπουστακι ! Ανετο , χαλαρο σχετικα , κατι κανει ! Εμενα η εγκυμοσυνη ( η τοπ κοιλια ) ηταν καλοκαιρι ! Για σενα που ειναι χειμωνας , κολαν , πουλοβερακια , μπλουζες μακο ριχτες , μποτες και εισαι σουπερ !!! Και δοκιμασε τα μπουστακια ή τιραντακια ( αλλα θα σε ενοχλουν στην κοιλια μαλλον ) εκτος και εαν τα σηκωσεις πανω απο την κοιλια !!! Με το καλο !!! αγορακι ή κοριτσακι ???

:lol: smile !!!

Εγώ από την αρχή επειδή με ενοχλουσε πολύ το λάστιχο από τα εσώρουχα πήρα κάτι τέλεια σορτσάκια-βρακάκια εγκυμοσύνης από τα H&M , δε φάινεται ότι είναι εγκυμοσύνης απλά το λαστιχάκι τους είναι πολύ μαλακο...σουτιεν είχα πάρει εγκυμοσύνης γιατί τα δικά μου είχαν μπανέλες και από την προηγούμενη εβδομάδα πήρα θηλασμού γιατί άλλαξε το νούμερό μου και για να μην πάιρνω πάλι πιο μεγάλα εγκυμοσύνης πήρα κατευθείαν πιο μεγάλα θηλασμού για να τα έχω και για μετά...

ΡΟύχα πάλι από τα H&M τζην παντελόνια (πολύ φτηνά και άνετα) καθώς και όλο το χειμώνα με κολάν - καλσόν εγκυμοσύνης και από πάνω μπλουζοφορέματα ...Η άνεση!!!!

είμαι στο τέλος της 25 εβδομάδας....και μέχρι ένα μήνα πριν φορούσα τα κανονικά μου ρούχα. αγόρασα από τα h&m 2 τζιν τα οποία έχω χιλιο ευχαριστηθεί και κολάν..για τα εσώρουχα επίσης είχα πάρει 2 σουτιέν εγκυμοσύνης από τα h&m τα οποία έχω πλήνε βάλε και βρακάκια ότι πιο χαμηλό και μαλακό υπήρχε στα intimissimi το έχω αγοράσει και με έχει βολέψει μια χαρά..

αυτά από εμένα

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

κοριτσακι περιμενω....το θεμα ειναι οτι δεν με πειραζουν στην κοιλια,αλλα απλως δεν θελω να πνιγομαι στο στηθος.και συνηθως αυτο γινεται..δεν ξερω...οσο για τα h&m εχω παει πολλες φορες,ειχα παρει 2 παντελονακια εγκυμοσυνης αλλα μεχρι εκει...δεν εχω βρει ποτε κατι παραπανω δυστυχως.

ευτυχως που ειχα αρκετα ρουχα ριχτα απο περσυ και μου κανουν τελεια.κατι κολαν και κατι φορμες και ετσι μου περασε ο χειμωνας...

απο εσωρουχα πολλα και διαφορα....ξεκινησα τα βαμβακερα και ολοκληρα...ο αντρας μου ειχε φρικαρει στην αρχη...μπλιαχ ελεγε με τις βρακες σου..χιχι..ακομα το λεει..αλλα εδω τα απλωνει κιολας ,οποτε..................................

0oWXCeS.jpg0oWXp3.png

Εγώ την έβγαλα και την βγάζω με κολλάν και μπλουζο-φορέματα. Και φόρμες φυσικά! επίσης φοράω ακόμα τα παντελονια μου και τις φούστες μου, απλά τα βάζω κάτω από την κοιλιά! Για εγκυμοσύνης που είχα κοιτάξει δεν εντυπωσιάστηκα. Μου φάνηκαν πολύ μεγαλοκυριλε.

Εσώρουχα βαμβακερά απλά με βολεύουν. Και από σουτέν πήρα 3. Ενα από ΛΗΤΩ το οποίο βρήκα μισή τμή στο ίντερνετ και τσαντίστηκα και άλλα 2 που πήρα από το ιντερνετ με 11ευρώ /το ενα και τα οποία τελικά με βόλεψαν περισσότερο και από του ΛΗΤΩ.

Εγώ θελω να βρώ σουτιεν χωρίς μπανέλα, αλλά με ενίσχυση, αλλά θέλω να είναι κοφτο δηλ 3/4 δεν θέλω να καλύπτει όλο το στήθος μέχρι το λαιμό, όπως τα σουτιεν θηλασμού!δεν μπορεις να βάλεις καθόλου ανοιχτή μπλούζα έτσι!Εχετε καμια ιδεα που μπορώ να βρω?

Αυτό ειναι μαρτυριο... Δεν εχω καταφερει να βρω 3/4 χωρις μπανελα ειδικα στο νουμερο μου....

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...