Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδιατρος στα Βριλησσια

zefi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 80
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 1 χρόνο μετά...
Απο περιεργεια, για πες καποια κακα που εχεις ακουσει;;

Για την κ. Καββαδία στα Βριλήσσια, θα σας πω εγώ την πρόσφατη εμπειρία μου, χωρίς να κάνω κανένα σχόλιο, θα παραθέσω απλά το διάλογό μας (όσο καλύτερα τον θυμάμαι):

-----------------------------------------------

- Καλησπέρα, είμαι η τάδε, το αγοράκι μου, 2 μηνών σχεδόν, που ακόμα δεν έχει κάνει κανένα εμβόλιο, έχει 39 πυρετό. Την περασμένη εβδομάδα ο μπαμπάς του είχε ίωση. Τι να κάνω; Να σας το φέρω να το δείτε;

- Όχι, δεν χρειάζεται να το δω. Ντεπόν δεν μπορείτε να δώσετε, κάντε μπανάκια και αν δείτε να επιμένει ο πυρετός, κάντε του εξετάσεις αίματος και ούρων, γιατί μπορεί να είναι κάτι μικροβιακό.

- Εξετάσεις πού μπορώ να του κάνω; Πρέπει να πάω στο Παίδων; Ξέρετε κάποιο μικροβιολόγο στην περιοχή;

- Όχι, δεν ξέρω.

Σημειώνω ότι στη συγκεκριμένη παιδίατρο έπαιρνα το παιδί για έλεγχο από όταν βγήκαμε από το μαιευτήριο, άρα δεν της ήμασταν άγνωστοι. Τα σχόλια δικά σας.

Διαφημίσεις

Για την κ. Καββαδία στα Βριλήσσια, θα σας πω εγώ την πρόσφατη εμπειρία μου, χωρίς να κάνω κανένα σχόλιο, θα παραθέσω απλά το διάλογό μας (όσο καλύτερα τον θυμάμαι):

- Καλησπέρα, είμαι η τάδε, το αγοράκι μου, 2 μηνών σχεδόν, που ακόμα δεν έχει κάνει κανένα εμβόλιο, έχει 39 πυρετό. Την περασμένη εβδομάδα ο μπαμπάς του είχε ίωση. Τι να κάνω; Να σας το φέρω να το δείτε;

- Όχι, δεν χρειάζεται να το δω. Ντεπόν δεν μπορείτε να δώσετε, κάντε μπανάκια και αν δείτε να επιμένει ο πυρετός, κάντε του εξετάσεις αίματος και ούρων, γιατί μπορεί να είναι κάτι μικροβιακό.

- Εξετάσεις πού μπορώ να του κάνω; Πρέπει να πάω στο Παίδων; Ξέρετε κάποιο μικροβιολόγο στην περιοχή;

- Όχι, δεν ξέρω.

Σημειώνω ότι στη συγκεκριμένη παιδίατρο έπαιρνα το παιδί για έλεγχο από όταν βγήκαμε από το μαιευτήριο, άρα δεν της ήμασταν άγνωστοι. Τα σχόλια δικά σας.

Αν ισχύει αυτός ο διάλογος Είτε είσαι γνωστή είτε όχι το να μη στέλνεις ένα μωράκι κάτω των 3 μηνών νοσοκομείο είναι απίστευτο κ εγκληματικό!!! Είναι κοινός κώδικας! Ο ιατρικός σύλλογος κάπως πρέπει να έχει έλγχο και να παίρνει πτυχία. Μιλάμε για ζωές ανθρώπων.

sJbgp3.png W9hQp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...