Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΑΓΑ ΚΑΤΙ;

Recommended Posts

Η παιδιατρος μου ειπε οτι τα πρασινα κακα της κορης μου οφειλονται σε κατι που εφαγα...Ισχυει κατι τετοιο;πρωτη φορα το ακουω...(θηλαζω αποκλειστικα)και γνωριζω για υπερπαραγωγη ισως και αλλεργια αλλα οτι αυτο που τρωω περναει και στο γαλα;

Διαφημίσεις

Γεια σου Νικολέτα,

χθες μίλησα με μία σύμβουλο θηλασμού της la leche league (για άλλα θέματα) και της ανέφερα ότι το παρατήρησα μια φορά και εγώ αυτό με την κόρη μου.

Μου είπε ότι συνήθως γίνεται όταν το μωρό δεν έχει πιει από το παχύ γάλα με τα λιπαρά, αυτό που βγαίνει προς το τέλος. Δεν ξέρω αν ισχύει! :confused:

Ίσως και κάποιος άλλος να μπορεί να μας πει τη γνώμη του!

ισχύει κορίτσια!! ό,τικαι να φας παίζει ρόλο! είναι όπως όταν τρως παντζαρια και τα ούρα σου είναι κόκκινα! μην ανησυχείς! Αν έχεις φάει λαχανικά (μαρούλι π.χ)! το τι τρως παιζει ρόλο και στο αν έχει πονάκια!! έχω δεν έπινα γάλα, ούτε τυρί αγελάδας γιατί το αγελαδινό του προκαλούσε κολικούς. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να αποφεύγεις όταν θηλάζεις

ισχύει κορίτσια!! ό,τικαι να φας παίζει ρόλο! είναι όπως όταν τρως παντζαρια και τα ούρα σου είναι κόκκινα! μην ανησυχείς! Αν έχεις φάει λαχανικά (μαρούλι π.χ)! το τι τρως παιζει ρόλο και στο αν έχει πονάκια!! έχω δεν έπινα γάλα, ούτε τυρί αγελάδας γιατί το αγελαδινό του προκαλούσε κολικούς. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να αποφεύγεις όταν θηλάζεις

Δεν είναι ακριβώς όπως τα λες... Το τι τρως παίζει ως ένα βαθμό ρόλο, καθώς κάποιες ουσίες περνάνε στο μητρικό γάλα. Αυτό όμως δεν συμβαίνει με τις χρωστικές ουσίες των φυσικών τροφών (πράσινα λαχανικά, παντζάρια κλπ.) - αν το χρώμα περνούσε, θα έβαφε το γάλα μας κι όχι τα κόπρανα του μωρού! Δεν στέκει κάτι τέτοιο.

Τα πονάκια και οι κολικοί είναι άλλη ιστορία: η πρωτεΐνη των γαλακτοκομικών περνάει στο αίμα της μαμάς και κατά συνέπεια στο γάλα της και στον οργανισμό του μωρού. Μωρά με αλλεργία (ή δυσανεξία) στα γαλακτοκομικά μπορεί να εμφανίσουν (μεταξύ άλλων) και πόνους-κολικούς. Σ' αυτές τις περιπτώσεις η μαμά πρέπει να απέχει από αυτές τις τροφές.

Απλά το να λέμε όμως ότι "Υπάρχουν πολλά που πρέπει να αποφεύγεις όταν θηλάζεις" είναι ΛΑΘΟΣ. Όσοι στο είπαν σε παραπληροφόρησαν... Κόβουμε ΜΟΝΟ τις τροφές που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ενοχλούν το μωρό ΜΑΣ.

Γεια σου Νικολέτα,

χθες μίλησα με μία σύμβουλο θηλασμού της la leche league (για άλλα θέματα) και της ανέφερα ότι το παρατήρησα μια φορά και εγώ αυτό με την κόρη μου.

Μου είπε ότι συνήθως γίνεται όταν το μωρό δεν έχει πιει από το παχύ γάλα με τα λιπαρά, αυτό που βγαίνει προς το τέλος. Δεν ξέρω αν ισχύει! :confused:

Ναι ισχύει, ιδίως όταν η μαμά έχει υπερπαραγωγή και το μωρό πίνει μόνο το πρώτο/"αραιό"/ελαφρύ γάλα. Αν ένα μωρό πίνει και το λιπαρό γάλα, τότε τα κακά του είναι μουσταρδί με "σποράκια" (που στην ουσία είναι το ίδιο το λίπος του γάλακτος).

Διαφημίσεις

Δεν είναι ακριβώς όπως τα λες... Το τι τρως παίζει ως ένα βαθμό ρόλο, καθώς κάποιες ουσίες περνάνε στο μητρικό γάλα. Αυτό όμως δεν συμβαίνει με τις χρωστικές ουσίες των φυσικών τροφών (πράσινα λαχανικά, παντζάρια κλπ.) - αν το χρώμα περνούσε, θα έβαφε το γάλα μας κι όχι τα κόπρανα του μωρού! Δεν στέκει κάτι τέτοιο.

Τα πονάκια και οι κολικοί είναι άλλη ιστορία: η πρωτεΐνη των γαλακτοκομικών περνάει στο αίμα της μαμάς και κατά συνέπεια στο γάλα της και στον οργανισμό του μωρού. Μωρά με αλλεργία (ή δυσανεξία) στα γαλακτοκομικά μπορεί να εμφανίσουν (μεταξύ άλλων) και πόνους-κολικούς. Σ' αυτές τις περιπτώσεις η μαμά πρέπει να απέχει από αυτές τις τροφές.

Απλά το να λέμε όμως ότι "Υπάρχουν πολλά που πρέπει να αποφεύγεις όταν θηλάζεις" είναι ΛΑΘΟΣ. Όσοι στο είπαν σε παραπληροφόρησαν... Κόβουμε ΜΟΝΟ τις τροφές που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ενοχλούν το μωρό ΜΑΣ.

έχεις δίκαιο εν μέρει, αλλά η αμερικάνικη παιδιατρική ακαδημια αναφέρει ότι υπάρχουν τροφες που ενοχλουν τα περισσότερα μωρα. Όσον αφορά το θηλασμό, η παιδίατρος μου είπε ότι ανάλογα τι θα φαω, μπορεί το μικρό να κάνει τέτοιο χρώμα κακάκια. και το διάβασα επίσης!!

Η παιδιατρος μου ειπε οτι τα πρασινα κακα της κορης μου οφειλονται σε κατι που εφαγα...Ισχυει κατι τετοιο;πρωτη φορα το ακουω...(θηλαζω αποκλειστικα)και γνωριζω για υπερπαραγωγη ισως και αλλεργια αλλα οτι αυτο που τρωω περναει και στο γαλα;

Όχι, αυτό δεν ισχύει και είναι εντελώς λάθος και αβάσιμο. Όπως γράφω και παραπάνω, οι φυσικές χρωστικές από τις τροφές που καταναλώνουμε εμείς δεν περνάνε στο αίμα και κατ' επέκταση στο γάλα μας ώστε να καταλήξουν στα κόπρανα του μωρού.... Ή να το θέσω αλλιώς, πώς γίνεται το πράσινο από τα φασολάκια που έφαγα π.χ. να μην χρωματίζει το αίμα μου, να μην χρωματίζει το γάλα μου (που παράγεται από το αίμα μου) και να χρωματίζει εντέλει τα ...κόπρανα του μωρού μου; :rolleyes: Κι αν ήταν έτσι, οκ για τα φασολάκια. Για τα παντζάρια, που όντως χρωματίζουν τα δικά μου ούρα;;; Με την ίδια "λογική" θα έπρεπε να χρωματίσουν και τα ...κόπρανα/ούρα του μωρού ...κόκκινα! Καταλαβαίνεις φαντάζομαι τον παραλογισμό...

Δυστυχώς αυτό είναι μια χαζομάρα που λένε αρκετοί παιδίατροι που δεν έχουν δει μωρά να μεγαλώνουν θηλάζοντας και αυτοσχεδιάζουν στις εξηγήσεις...

Τα πράσινα κακά είναι ένδειξη υπερπαραγωγής, αλλεργίας ή ίωσης του μωρού. Αν είναι κάτι παροδικό δεν ανησυχούμε ιδιαίτερα - μπορεί να συμβεί. Αν είναι επίμονο πρέπει να βρούμε το λόγο και να τον αντιμετωπίσουμε.

έχεις δίκαιο εν μέρει, αλλά η αμερικάνικη παιδιατρική ακαδημια αναφέρει ότι υπάρχουν τροφες που ενοχλουν τα περισσότερα μωρα. Όσον αφορά το θηλασμό, η παιδίατρος μου είπε ότι ανάλογα τι θα φαω, μπορεί το μικρό να κάνει τέτοιο χρώμα κακάκια. και το διάβασα επίσης!!

Διάβασες ότι υπάρχουν τροφές που ενοχλούν τα περισσότερα μωρά και άρα πρέπει εκ προοιμίου να αποφεύγονται; Αν ναι, θα σε παρακαλούσα να το ποστάρεις εδώ.

Επίσης θα ήθελα να ποστάρεις πού διάβασες ότι το τι τρώει η μαμά χρωματίζει ανάλογα τα κακά του μωρού, για να δούμε πόσο έγκυρη είναι η πηγή (εγώ πχ. σ' ενα forum μπορεί να λέω ό,τι θέλω - αν δεν το στηρίζω κάπου επιστημονικά, δεν σημαίνει ότι επειδή είναι γραμμένο κάπου είναι και σωστό:wink: ).

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν έχω κάτι ούτε αντιδικώ μαζί σου. Απλά καλό είναι να μην αναπαράγουμε λανθασμένες πληροφορίες που είτε σκόπιμα είτε από αδιαφορία επιβάλλονται στις θηλάζουσες προκαλώντας άσκοπα εμπόδια στο θηλασμό.

Όχι, αυτό δεν ισχύει και είναι εντελώς λάθος και αβάσιμο. Όπως γράφω και παραπάνω, οι φυσικές χρωστικές από τις τροφές που καταναλώνουμε εμείς δεν περνάνε στο αίμα και κατ' επέκταση στο γάλα μας ώστε να καταλήξουν στα κόπρανα του μωρού.... Ή να το θέσω αλλιώς, πώς γίνεται το πράσινο από τα φασολάκια που έφαγα π.χ. να μην χρωματίζει το αίμα μου, να μην χρωματίζει το γάλα μου (που παράγεται από το αίμα μου) και να χρωματίζει εντέλει τα ...κόπρανα του μωρού μου; :rolleyes: Κι αν ήταν έτσι, οκ για τα φασολάκια. Για τα παντζάρια, που όντως χρωματίζουν τα δικά μου ούρα;;; Με την ίδια "λογική" θα έπρεπε να χρωματίσουν και τα ...κόπρανα/ούρα του μωρού ...κόκκινα! Καταλαβαίνεις φαντάζομαι τον παραλογισμό...

Δυστυχώς αυτό είναι μια χαζομάρα που λένε αρκετοί παιδίατροι που δεν έχουν δει μωρά να μεγαλώνουν θηλάζοντας και αυτοσχεδιάζουν στις εξηγήσεις...

Τα πράσινα κακά είναι ένδειξη υπερπαραγωγής, αλλεργίας ή ίωσης του μωρού. Αν είναι κάτι παροδικό δεν ανησυχούμε ιδιαίτερα - μπορεί να συμβεί. Αν είναι επίμονο πρέπει να βρούμε το λόγο και να τον αντιμετωπίσουμε.

δεν το ειχες ομως παρατηρησει στο μικρο σου; γιατί εγώ έβλεπα ότι αν έτρωγα κάτι πράσινο, τα κοπρανά του γίνονταν πράσινα...όχι εντελώς, αλλά άλλαζαν χρώμα

δεν το ειχες ομως παρατηρησει στο μικρο σου; γιατί εγώ έβλεπα ότι αν έτρωγα κάτι πράσινο, τα κοπρανά του γίνονταν πράσινα...όχι εντελώς, αλλά άλλαζαν χρώμα

Πιθανόν το μωρό σου να είχε αλλεργία στο αγελαδινό, εξ ου και η διαφορά που είδες με την αποχή, και εκείνο που έκανε τα κακά του πράσινα να ήταν η κατανάλωση (από σένα) τροφών με κρυμμένα γαλακτοκομικά και -σίγουρα- όχι οι πράσινες τροφές. "Κρυμμένα γαλακτοκομικά" (συνήθως ορός γάλακτος αγελάδος) έχουν οι φρυγανιές, το ψωμί για τοστ, πολλά αλλαντικά, σοκολάτες, γλυκά ζαχαροπλαστείων, ψωμί εμπορίου, συσκευασμένα τρόφιμα κλπ.

Μπορεί δηλαδή απλά να το συνδύαζες εσύ χρονικά με την κατανάλωση πράσινης τροφής αλλά η αιτία να ήταν άλλη.

Σκέψου επίσης το εξής: ο γιος μου εξακολουθεί να θηλάζει και τώρα που τρώει στερεές. Ακόμα κι όταν φάει ο ίδιος κάτι πράσινο, τα κακά του είναι κατά τόπους πράσινα, όπου δηλ. είναι η πράσινη τροφή (φασολάκι, πιπεριά κλπ.) και τα υπόλοιπα κακά του είναι μουσταρδί, λόγω του γάλακτος... Αν η πράσινη τροφή που τρώει ο ίδιος δεν μπορεί να χρωματίσει τα δικά του κακά πράσινα (στο σύνολο) πώς μπορεί να το κάνει αυτό η πράσινη τροφή που καταναλώνω εγώ;

Διαφημίσεις

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1876770#post1876770

εδω λεει η αγλαια γαι το χρωμα του γαλακτος!ισως να χρωματιζονται και τα κακα!Ο παιδιατρος μου ειχε πει γαι τα πρασινα κακα οτι ισως κατι να τν πειραζει και παρατηρισα οταν ηταν πρασινα οταν τρωγα γιγαντες και ψαρι!Πρασινο ειχε βγει το γαλα μου οταν ειχα φαει σπανακι!

εδω λεει η αγλαια γαι το χρωμα του γαλακτος!ισως να χρωματιζονται και τα κακα!Ο παιδιατρος μου ειχε πει γαι τα πρασινα κακα οτι ισως κατι να τν πειραζει και παρατηρισα οταν ηταν πρασινα οταν τρωγα γιγαντες και ψαρι!Πρασινο ειχε βγει το γαλα μου οταν ειχα φαει σπανακι!

Δες εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1339915&highlight=%F0%F1%E1%F3%E9%ED%E1+%EA%E1%EA%DC+%F7%F1%F9%EC%E1+%E3%E1%EB%E1#post1339915

εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=160298&highlight=%F0%F1%E1%F3%E9%ED%EF+%E3%E1%EB%E1#post160298

εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1722859&highlight=%F0%F1%E1%F3%E9%ED%E1+%EA%E1%EA%E1#post1722859

για το πού οφείλονται τα πράσινα κακά.

Δες εδώ για το αν οι πράσινες τροφές (για τη μαμά) προκαλούν πράσινα κακά στο μωρό http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=488814&highlight=%F0%F1%DC%F3%E9%ED%E5%F2+%F4%F1%EF%F6%DD%F2#post488814

Τα Links που μου βάζεις για το χρώμα του γάλακτος έχουν αναφερθεί από την Αγλαΐα για να καταλάβει η μαμά στην οποία απαντάει σ' εκείνη τη φάση ότι το φυσιολογικό χρώμα του μητρικού γάλακτος έχει μεγάλο εύρος και αλλάζει από γυναίκα σε γυναίκα και στην ίδια γυναίκα από φάση σε φάση. Ακόμα κι όταν μιλάει το άρθρο που αναφέρεις για "πράσινο" αναφέρεται σε χροιά (hue). Πουθενά δεν υπάρχει επιστημονική τεκμηρίωση ότι ακόμα και το μητρικό γάλα με πρασινωπή χροιά ευθύνεται για κακά μωρού σε πράσινο χρώμα! Εξάλλου παντού αναφέρεται ότι τα κακά του μωρού που θηλάζει αποκλειστικά πρέπει να είναι μουσταρδί/πορτοκαλόχρυσα, χωρίς ποτέ να γίνεται καμμία διαφοροποίηση ως προς το χρώμα του γάλακτος της μαμάς ή τη διατροφή της. Αν αυτά τα τελευταία (χρώμα γάλακτος και διατροφή της μαμάς) επηρέαζαν τα κακά του μωρού (με εξαίρεση την περίπτωση αλλεργίας!!), θα γράφαμε ότι τα (φυσιολογικά) κακά επηρεάζονται από τους δύο αυτούς παράγοντες. Αυτό δεν έχει τεκμηριωθεί και δεν υποστηρίζεται επιστημονικά πουθενά!

οι φυσικές χρωστικές από τις τροφές που καταναλώνουμε εμείς δεν περνάνε στο αίμα και κατ' επέκταση στο γάλα μας ώστε να καταλήξουν στα κόπρανα του μωρού.... Ή να το θέσω αλλιώς, πώς γίνεται το πράσινο από τα φασολάκια που έφαγα π.χ. να μην χρωματίζει το αίμα μου, να μην χρωματίζει το γάλα μου

Εμενα παντως το σπανακι χρωματισε το γαλα μου....

Αρα υποθετω πως κατι περασε στο γαλα(χρωστικη η κατι αλλο...)

Για τα κακα μια υποθεση εκανα,δεν ειμαι ειδικη!

Εμενα παντως το σπανακι χρωματισε το γαλα μου....

Αρα υποθετω πως κατι περασε στο γαλα(χρωστικη η κατι αλλο...)

Για τα κακα μια υποθεση εκανα' date='δεν ειμαι ειδικη![/quote']

Θες να πεις ότι το γάλα σου ήταν πράσινο όπως και τα κακά του μωρού;

Mαλλον δεν διαβαζεις καλα αυτα που γραφω,...Δεν ειπα οτι απο πρασινο γαλα εκανε πρασινα κακα!Ειπα απο σπανακι πρασινο γαλα,απο γιγαντες και ψαρι πρασινα κακα!Αυτα τα ειπα απο εμπειρια...Δεν συνεδεσα τα 2 γεγονοτα.

Διαφημίσεις

Mαλλον δεν διαβαζεις καλα αυτα που γραφω' date='...Δεν ειπα οτι απο πρασινο γαλα εκανε πρασινα κακα!Ειπα απο σπανακι πρασινο γαλα,απο γιγαντες και ψαρι πρασινα κακα!Αυτα τα ειπα απο εμπειρια...Δεν συνεδεσα τα 2 γεγονοτα.[/quote']

Διάβασα πάρα πολύ προσεκτικά όλα όσα έγραψες.

Εγώ έκανα σκόπιμα μια παράλογη υπόθεση προκειμένου να αποδείξω ότι δεν μπορεί η χρωστική του φαγητού που καταναλώνει η μαμά να χρωματίσει τα κακά του μωρού, καθώς αυτό θα σήμαινε αν μη τι άλλο ότι η χρωστική πέρασε στο αίμα της μαμάς, χρωμάτισε το γάλα της και ήταν τόσο έντονη που έφτασε να χρωματίσει και τα κακά του μωρού που κατανάλωσε το "χρωματισμένο" με την πράσινη τροφή γάλα!

Εσύ σε απάντηση αυτού, μου είπες ότι γάλα σου "έγινε πράσινο" όταν έφαγες σπανάκι. Άρα δέχεσαι ως πιθανό αυτό που εγώ λέω ότι δεν μπορεί να γίνει. Και σε ρωτώ: το γάλα σου ήταν πράσινο όπως τα πράσινα κακά του μωρού; Αν όχι, τότε ο συσχετισμός δεν στέκει. Πόσο μάλλον αν όταν το γάλα σου ήταν πράσινο, το μωρό δεν έκανε πράσινα κακά!

Έκανε όμως πράσινα κακά μετά την κατανάλωση ψαριού: Το ψάρι είναι αλλεργιογόνο (γι' αυτό εισάγεται ως τροφή για τα μωρά, μετά το χρόνο), και μπορεί να προκαλέσει αλλεργία στο μωρό, ακόμα κι όταν το καταναλώσει η μαμά! Τα πράσινα κακά είναι ένδειξη αλλεργίας (όχι μόνο, όπως εξήγησα παραπάνω). Αυτό λοιπόν, είναι εξήγηση για πράσινα κακά και όχι η χρωστική της τροφής.

Ο λόγος που επιμένω στο συγκεκριμένο θέμα είναι ότι όλες οι αιτίες για τα πράσινα κακά είναι σοβαρές και πρέπει κάθε ενδεχόμενο να εξετάζεται (υπερπαραγωγή, αλλεργία, ίωση).

Πολλοί παιδίατροι που δεν έχουν δει μωρά να μεγαλώνουν θηλάζοντας αποκλειστικά και γνωρίζουν μόνο από φόρμουλα, θεωρούν τα πράσινα κακά φυσιολογικά γιατί είναι για τα παιδιά που παίρνουν φόρμουλα. Πολλές μητέρες αναπαράγουν αυτό το λάθος και καθησυχάζονται.

Αυτό όμως μπορεί να είναι εν δυνάμει επικίνδυνο ειδικά στην περίπτωση της αλλεργίας!

Ειλικρινα δεν μπορω να σε παρακολουθησω....Προφανως εχεις πολλες παραπανω γνωσεις απο εμενα που εχω μονο μια μικρη εμπειρια οποτε καλυτερα να μην ασχοληθω αλλο με το θεμα...Παρεθεσα την προσωπικη μου εμπειρια και εκανα μια υποθεση!

Ειλικρινα δεν μπορω να σε παρακολουθησω....Προφανως εχεις πολλες παραπανω γνωσεις απο εμενα που εχω μονο μια μικρη εμπειρια οποτε καλυτερα να μην ασχοληθω αλλο με το θεμα...Παρεθεσα την προσωπικη μου εμπειρια και εκανα μια υποθεση!

Δεν προσπαθώ ούτε να σε αποτρέψω από τα να πεις τη γνώμη σου ούτε να διαφημίσω τις όποιες γνώσεις μου ούτε -πολύ περισσότερο- να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου. Έκανες πάρα πολύ καλά και κατέθεσες την εμπειρία σου - όλο το forum ουσιαστικά σ' αυτό βασίζεται και κάθε εμπειρία είναι χρήσιμη. Ακόμα και μια λάθος υπόθεση μπορεί να είναι για κάποιον αφορμή έρευνας ή διαλόγου.

Όπως είπα και πάνω ωστόσο, θεωρώ πολύ σημαντικό να ενημερωνόμαστε σωστά -και για τον εαυτό μου το λέω!- και να μεταφέρουμε στους άλλους τις γνώσεις που είναι πράγματι ορθές και επιστημονικά τεκμηριωμένες. Άρα είναι σημαντικό να διαχωρίζουμε τις υποθέσεις από το τι πράγματι ισχύει.

Δυστυχώς και αυτό που συζητάμε εδώ είναι ένα θέμα για το οποίο ακούγονται πολλά, τα περισσότερα από τα οποία συνήθως είναι ανακριβή κι ας προέρχονται συχνά από στόματα γιατρών... Με άλλα λόγια, πολλές φορές οι γιατροί, μας μεταφέρουν ως επιστημονικά δεδομένα τις δικές τους υποθέσεις!

Αυτές τις ανακρίβειες προσπάθησα να επισημάνω.

Ελπίζω να μην παρεξήγησες τις προθέσεις μου.

Αχ βρε αγορομάνα, να σε προφυλάξει θέλει! Επιμένει για να καταλάβεις ότι τα πράσινα κακά μπορεί να είναι αλλεργία. Και όχι κάτι τυχαίο και αθώο.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Αχ βρε αγορομάνα, να σε προφυλάξει θέλει! Επιμένει για να καταλάβεις ότι τα πράσινα κακά μπορεί να είναι αλλεργία. Και όχι κάτι τυχαίο και αθώο.

To ξερω για τισ αλλεργιες!Αυτο προσπαθω να πω!Το μωρο μου ειχε θεμα με το ψαρι και τους γιγαντες!!!!Στο ψαρι μαλιστα ειχε και οταν εφαγε πρωτη φορα!Οσο θηλαζα και το μωρο εκανε πρασινα κακα ειχαμε καταλαβει οτι ειναι αλλεργια στις συγκεκριμενες τροφες!

Ειπα οτι δεν ξερω ολους τους λογους που ενα μωρο που θηλαζει κανει πρασινα κακα!

Παραπανω αναφερθηκε για τον αν οι χρωστικες περνανε στο γαλα...Εκει πανω ποσταρα κατι που ειχα διαβασει απο την αγλαια...

Δεν ξερω αν περνανε η οχι...Τυχαια καποια στιγμη εβγαλα γαλα το ειδα πρασινο,τρελλαθηκα, νομιζα οτι ηταν απο αλλο λογο η αγλαια μου ειπε αυτο....

Στο φόρουμ διάβασα ότι μπορεί να οφείλεται στη διατροφή της μάνας όταν είναι πλούσια σε λιπαρά και σάχκαρα.

Ο μικρός την εβδομάδα που είχε πράσινα κακά, εγώ έτρωγα το πρωί ψωμί με μαρμελάδα (5 φέτες). Μόλις έκοψα την μαρμελάδα αλλάψανε χρώμα και τα κακάκια του. Τυχαίο????????

Σε μία φίλη μου (πριν 5 χρόνια) το μωράκι αρνιόταν να φάει απο το ένα στήθος, και τι βλέπει η μαμά??? Το γάλα ήταν μπλε. Είχε πάρει αντιβίωση η μαμά και πέρασε στο γάλα.

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Γεια σου Νικολέτα,

Αυτο μου ειχαν πει και εμενα. Μην αλλαζεις στηθος ανα 10 λεπτα αν αυτο κανεις (εγω αυτο εκανα) .

Ενα στηθος ανα θηλασμο. :cool:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

εγώ έτρωγα το πρωί ψωμί με μαρμελάδα (5 φέτες).

:shock::shock::shock: Τρομαχτική ποσότητα!!!

Σε μία φίλη μου (πριν 5 χρόνια) το μωράκι αρνιόταν να φάει απο το ένα στήθος, και τι βλέπει η μαμά??? Το γάλα ήταν μπλε. Είχε πάρει αντιβίωση η μαμά και πέρασε στο γάλα.

Μπλε λουλακί ή μπλε της θάλασσας;;;;

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Με αυτή τη λογική, όταν ήμουν μαιευτήριο και πήρα φουλ αντιβίωση λόγω καισσαρικής θα έπρεπε να πουλήσω το γάλα μου στη βιβεχρώμ.

Αυτό που μου κάνει περιέργια είναι τι σόι αντινίωση ήταν αυτη που επηρέασε μόνο το ένα στήθος;;;

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

:shock::shock::shock: Τρομαχτική ποσότητα!!!

Τρώω για δύο. Έχω χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά φοβάμαι όταν σταματήσω τον θηλασμό μην μου μείνει η όρεξη και γίνω διπλή

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Μπλε λουλακί ή μπλε της θάλασσας;;;;

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Με αυτή τη λογική, όταν ήμουν μαιευτήριο και πήρα φουλ αντιβίωση λόγω καισσαρικής θα έπρεπε να πουλήσω το γάλα μου στη βιβεχρώμ.

Αυτό που μου κάνει περιέργια είναι τι σόι αντινίωση ήταν αυτη που επηρέασε μόνο το ένα στήθος;;;

:lol::lol::lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...