Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μήπως είναι αμνιακό υγρό?

Recommended Posts

κοιτα λενε οτι ειναι και φυσιολογικα καποια λιγο αυξημενα υγρα οπως προχωραει η εγκυμωσυνη αλλα θα κανεις δε θα κανεις ντοπλερ τωρα κοντα???

σε αυτη την εξεταση θα δεις αν τα αμνιακα σου ειναι οκ...ρωτα και το γιατρο σου...αν και σου λεω εμενα δε μου φαινεται οτι τα υγρα αυτα που εχω κ εγω ειναι απο το σακο, γιατι και ο γιατρος μου μου ειπε οτι αν εχανα απο το σακο αμνιακο υγρο θα τα ενιωθα εντονα τα νερα απο κατω. κατι το οποιο εγω δεν εχω παρατηρησει να συμβαινει. περιμενω και αγωνιω για την τριτη του πασχα που θα ξανακάνω την εξέταση να δουμε την εξέλιξη.....

πφφφ....μαυρο πασχα θα περασω....

εχω και τον αντρα μου που ειναι κ αυτος αγχομενος και προσπαθω να μην του το κανω πιο εντονο με τη δικη μου ανησυχια...... ω θεε μου....

Διαφημίσεις

Αγάπη μου προσπάθησε να ηρεμήσεις,, εγώ έκανα μαύρα Χριστούγεννα, μαυρη Καθαρά Δευτέρα,, η περίοδος απο τα Χριστούγεννα έως πριν λίγο καιρό ήταν καταχνιά. Με τρέχαν με εξετάσεις και δώστου εξετάσεις,, μέχρι που με έβαλαν να κάνω αμνιο μετά τη β' επιπέδου, και μάλιστα διευρυμένη, της οποίας τα αποτελέσματα τα πήρα όταν ήμουν 6 1/2 μηνών!! Και έφτασαν στο σημείο να μου λένε "αν δεν είναι καλά το μωρό θα το γεννήσεις και δεν θα το ταϊσουμε.."¨.. αν καταλαβαίνες τι εννοώ.

μετά απο όλα αυτά, ο γιατρός μου είπε οτι ντόπλερ δεν θα κάνω παρα μόνο εαν χρειαστεί. Ξέχασα να αναφέρω οτι μιλάμε για μια εγκυμοσύνη χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, ουτε μια ζαλάδα,, τιποτα.

Τελικά καταλήγω οτι εαν αυτό που νιώθουμε ήταν αμνιακό υγρό θα το νιώθαμε πολύ εντονότερα,, το σώμα μας θα μας προειδοποιούσε οτι κάτι δεν πηγαίνει καλά..

Επίσης έχει φοβηθεί το μάτι μου με τις ιδιωτικές κλινικές,, που πραγματικά μας έχουν τρομοκρατήσει τελείως. Καλό κουράγιο αγάπη μου και ότι χρειαστείς, εδώ.

οριστε με συγκινησες......

μα καλα καταλαβα σωστα?σου ειπαν τετοιο πραγμα ενω δεν ειχαν βγει οι εξετασεισ σου?????

αν ειναι δυνατον......

αστο καλο....αληθεια ομως ολο ανησυχουμε και ανησυχουμε και στο τελοσ ολα ειναι καλα....

ουφ....και σου λεει μετα εισαι εγκυος και δεν κανει να αγχωνεσαι..μα δε μας αφηνετε λιγο και να ειμαστε χαλαρες...

αυτο λεω κ εγω....θα το νιωθαμε οτι κατι δεν παει καλα...μια ενοχληση..κατι τελος παντων...

τελος δεν το σκεφτομαι αλλο...το μωρακι μου αναπτυσσετα υπεροχα και τωρα μονο αυτο θα σκεφτομαι...αντε....

σε ευχαριστω.....

zouzounel εσενα τα υγρα που λες οτι ειχες ηταν σαν τα φυσιολογικα η ηταν κατι διαφορετικο?

λίγα υγρά είχα σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. με τη μετακόμιση ειδα ότι ειχαν αυξηθει

εχανα αμνιακό υγρό... γι αυτό και το ολιγάμνιο

παρ όλα αυτά, καλά πήγανε όλα

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

• 2 months later...
Τις τελευταίες μέρες έχω αυξημένα παχύρευστα άοσμα λευκά υγρά. Να ανησυχήσω;

και γω τα ίδια...ποιός ξέρει να μας πει αν πρέπει να ανυσηχούμε?? και τι μπορεί να σημαίνουν αυτά τα υγρά?

Γεια σας κοριτσια...κι εγώ έχω άοσμα υγρά. Ειχα σε όλη την εγκυμοσύνη και τώρα πρόσεξα ότι αυξηθηκαν. Στο σερβιετακι φαίνονται σε κιτρινο χρώμα. Λέτε να είναι φυσιολογικό επειδή φτάνουμε στο τέλος??

bunbunadg20110712_2_O+prigkipas+mou+einai.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...