Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Παρένθεση: μπείτε σε όποιο γκέι σάιτ θέλετε, στις αγγελίες. Η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι άντρας ομοφυλόφιλος αναζητεί γυναίκα ομοφυλόφιλο (και το αντίθετο) για να κάνουν λευκό γάμο. Για ξεκάρφωμα, για να ηρεμήσουν οι γονείς, για μια πιο εύκολη ζωή. Μιλάμε για τεράστια ζήτηση που, λογικά, σημαίνει ότι λειτουργεί το σύστημα. Επίσης σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά πιθανό κάποιο από τα ζευγάρια που ξέρουμε να είναι τέτοιο ζευγάρι.

Εκάβη να συμπληρώσω:

και ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ που τους στερεί το κωλοσύστημα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 357
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια συγγνώμη που παρεμβαίνω και χαλάω την ωραία ατμόσφαιρα,αλλά θα σκάσω αν δεν ρωτήσω για τα υπόθετα παρακεταμόλης.Δηλαδή αν με την κρεμούλα γίνεται ό,τι γίνεται τότε με τα υπόθετα είμαστε καταδικασμένοι?

όλοι οι παιδίατροι μου έχουν πει να του δίνω σιρόπι γιατί και καλά τα υπόθετα επιβαρύνουν πρισσότερο το συκώτι,μήπως όμως άλλος είναι ο λόγος και θέλουν να μου το πουν διακριτικα οι άνθρωποι? :roll:

Ursa δεν καταλαβα την απαντηση σου,εγω δεν μιλαω για σεξολογο αλλα για ψυχολογο.Εκαβη ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι οι περισσοτερες ομοφυλοφιλιες δημιουργουνται απο ασχημα παιδικα χρονια που εχουν βιωσει τα παιδια μεσα απο την οικογενεια τους.Σκεψου λοιπον οτι οι γονεις που ειναι ομοφυλοφιλοι εχουν θεμα απο πισω, δεν ειναι κατι απλο που βλεπεις εσυ, κ αυτο ισχυει τις περισσοτερες φορες.

Παρένθεση: μπείτε σε όποιο γκέι σάιτ θέλετε, στις αγγελίες. Η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι άντρας ομοφυλόφιλος αναζητεί γυναίκα ομοφυλόφιλο (και το αντίθετο) για να κάνουν λευκό γάμο. Για ξεκάρφωμα, για να ηρεμήσουν οι γονείς, για μια πιο εύκολη ζωή. Μιλάμε για τεράστια ζήτηση που, λογικά, σημαίνει ότι λειτουργεί το σύστημα. Επίσης σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά πιθανό κάποιο από τα ζευγάρια που ξέρουμε να είναι τέτοιο ζευγάρι.

Εκάβη να συμπληρώσω:

και ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ που τους στερεί το κωλοσύστημα

Φτάνουν δηλαδή ρε κορίτσια σε αυτό το σημείο αν κατάλαβα σωστά, επειδή το σύστημα δεν τους αφήνει να αποκτήσουν παιδιά όπως θα ήθελαν? Δηλαδή ζευγάρι αντρών ή ζευγάρι γυναικών? Και θα ήταν αυτή σωστή οικογένεια με σωστά πρότυπα? Δεν νομίζω.

Πάλι όμως δεν κάνουν αυτό που θέλουν ! Πάλι πρέπει να κάνουν ένα λευκό γάμο για να κλείσουν το στόμα της κοινωνίας . Και αφού θεωρείται ότι είναι φυσιολογικό γιατί η φύση δεν προίκισε τους άντρες με μια μήτρα για να τεκνοποιούν και αυτοι ? Και αφού η τεχνολογία έχει προοδεύσει και μπορούν να κάνουν όλοι παιδιά γιατί δεν μπορούσε να συμβεί αυτό σε παλιότερες εποχές που η επιστήμη ήταν στα σπάργανα ? Δηλαδή οι ομοφυλόφιλοι τώρα έχουν δικαιώματα και παλιότερα όχι ? Οτιδήποτε είναι τώρα εφικτό , είναι και φυσιολογικό ?

Διαφημίσεις

Η αντιληψη περι "ανωμαλιας" στη σχεση δυο ομοφυλων ειναι κοινωνικη συμβαση. Αν μια γενια παιδιων μεγαλωνε σε μια κοινωνια που η ομοφυλοφιλια θεωρουνταν κατι φυσιολογικο και κοινωνικα αποδεκτο πιστευετε στ' αληθεια οτι θα "εβγαζαν ψυχολογικα" προβληματα; Στην αρχαιοτητα η ομοφυλοφιλια ηταν μια φυσιολογική κατασταση η οποια με το περασμα των αιωνων μπηκε στο στοχαστρο των διαφορων θρησκειων και ενοχοποιηθηκε και στιγματιστηκε. Ενας ανθρωπος γεννιεται ομοφυλοφιλος οπως ακριβως καποιος αλλος γεννιεται τυφλος. Ή αν θελετε, υποθετικα μιλωντας παλι,( γιατι οι αιτιες της ομοφυλοφιλιας ερευνωνται ακομη) καποιος γινεται στην πορεια, οπως συμβαινει και με τις επικτητες αλλεργιες. Ποιος ειναι αυτος που θα αποφασισει και με ποιο δικαιωμα ποια ιδιαιτεροτητα ειναι κοινωνικως αποδεκτη και ποια προκαλει το δημοσιο αισθημα; Να καταπιεστει λοιπον ενας ανθρωπος, να ζησει ολη του τη ζωή σαν να ηταν καποιος αλλος για να μην στενοχωρηθει η κοινωνια, οι γονεις, ο παπας του χωριου κι ο χασαπης της γειτονιας; Ε, οχι ρε παιδια, αυτο δεν το θελει ουτε ο Θεος.

Ursa δεν καταλαβα την απαντηση σου,εγω δεν μιλαω για σεξολογο αλλα για ψυχολογο.Εκαβη ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι οι περισσοτερες ομοφυλοφιλιες δημιουργουνται απο ασχημα παιδικα χρονια που εχουν βιωσει τα παιδια μεσα απο την οικογενεια τους.Σκεψου λοιπον οτι οι γονεις που ειναι ομοφυλοφιλοι εχουν θεμα απο πισω, δεν ειναι κατι απλο που βλεπεις εσυ, κ αυτο ισχυει τις περισσοτερες φορες.

Vann μου,

Δεν ειναι επιστημονικά αποδεδειγμένο. Πιθανολογούμε ότι μπορεί να επηρεαστούν σημαντικά!

Τώρα σε μια οικογένεια ομοφυλόφυλων γιατί πρέπει σώνει και καλά όπου υπάρχουν παιδιά να παιρνούν άσχημα?

Να πω δε από παιδαγωγικής πλευράς (λόγω σπουδών) ακόμη δεν ξέρουμε τι επιπτώσεις θα είχε / ή όχι ένα παιδί που μεγαλώνει σε μια τέτοια οικογένεια. Διότι δεν υπάρχουν πολλές δεν υπάρχει ερευνητικό δείγμα.

Τα πρότυπα μητέρας / πατέρα είναι υπαρκτά και στις ομοφυλόφιλες οικογένειες, δεν εννοω βιολογικά.

Εν πάση περιπτώσει επειδή δεν είμαι δογματική και επειδή δεν υπάρχουν στοιχεία δεν θα ήθελα να πω κάτι περαιτέρω.

Σημασία έχει ένα παιδί να έχει οικογένεια και να το αγαπούν, να νοιώθει ασφαλές, να του δώσουν τα πάντα και αυτό δεν έχει να κάνει πάντα με το φύλο!

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

Εκαβη ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι οι περισσοτερες ομοφυλοφιλιες δημιουργουνται απο ασχημα παιδικα χρονια που εχουν βιωσει τα παιδια μεσα απο την οικογενεια τους.Σκεψου λοιπον οτι οι γονεις που ειναι ομοφυλοφιλοι εχουν θεμα απο πισω, δεν ειναι κατι απλο που βλεπεις εσυ, κ αυτο ισχυει τις περισσοτερες φορες.

Και βέβαια έχουν θέμα από πίσω τους,όπως και πολλοί πολλοί άλλοι που δεν είναι ομοφυλόφιλοι.

Το φτωχόπαιδο που έκανε τρελά φράγκα και θέλει το παιδί του γίνει το ένα και το άλλο.

Η ωραία του κουρέα που μόνο να φτιάχνει τα νύχια της ξέρει και βλέπει τη νιότη να χάνεται και παθαίνει κολούμπρα και στρέφεται κατά της έφηβης κόρης της.

Ο αποτυχημένος ποδοσφαιριστής/δικηγόρος/μηχανικός που μισεί την κοινωνία γιατί του στέρησε τις ευκαιρίες που αξίζει.

Το παιδί γονιών που πλακώνονταν στις φάπες μπροστά του.

θες κι άλλα...

Το τί κάλο μπορεί να κουβαλάει ο καθένας είναι μεγάλη ιστορία.

ΌΜΩΣ ο ομοφυλόφιλος που έχει ενταχθεί ομαλά στην κοινωνία δεν είναι ένας προβληματικός άνθρωπος.

Αυτός έχει μια οικογένεια, έχει αποδοχή, έχει παράλληλα τις σχέσεις που τον ικανοποιούν. Σε τί μπορεί να συγκρηθεί με τους παραπάνω. Αυτός τα φαντάσματά του έχει βρει ένα τρόπο να τα αντιμετωπίζει. Η ξαδέρφη μου που δε δουλεύει και έχει εσωτερική νταντά για να ασχολείται με τα παιδιά ώστε να έχει χρόνο για το κομμωτήριο και το μανικιούρ όμως, δεν το έχει λύσει το πρόβλημά της και τα παιδιά της -πίστεψέ με- καλύτερα να είχαν μάνα τραβεστί.

Και σκέψου και το άλλο: σε μια κοινωνία που αποδέχεται την τάση σου και σου επιτρέπει να έχεις παιδιά, τί πρόβλημα μπορεί να έχεις; Όσα κι αν έχεις περάσει, η κοινωνία σου στέκεται, σε βοηθάει να ζήσεις σαν άνθρωπος κι όχι σαν κλέφτης. Αυτό είναι κοινωνία, όχι η χλαπάτσα που έχουμε φτιάξει στην ελλαδίτσα, που βαυκαλιζόμαστε κιόλας για το πόσο καλή κοινωνία είμαστε.

Συμπέρασμα: ο ομοφυλόφιλος που δεν τιμωρείται για την ομοφυλοφιλία του ναι μπορεί να είναι πολύ καλός γονιός, το πιστεύω απόλυτα.

baduz αυτα που εγραψα δεν τα εβγαλα απο το μυαλο μου,οπως εγραψα παραπανω εχω εναν φιλο μου που δουλευει στους 18κ ανω, κ εκει τα ποσοστα τους αλλα λενε,εγω με τις συγκεκριμενες στατιστικες μιλησα, γιατι τα παιδια που εχουν πεσει στα ναρκωτικα ειναι παιδια απο αρρωστημενες οικογενειες.

Ursa κανεις μεγαλο λαθος σε αυτο το θεμα, τα παιδια θα αναπτυξουν μεγαλες διαταραχες, ρωτα εναν ψυχολογο να σου πει,εχω εναν κολλητο που δουλευει στο 18κ ανω.Ολα τα παιδια αυτα πως νομιζεις οτι κατεληξαν εκει? απο οικογενεις που ηταν μη φυσιολογικες(απιστιες-ξυλο-ομοφυλοφιλια-κακοποιηση)δεν υπηρχει ουτε ενα παιδι που να ειχε μεγαλωσει σε φυσιολογικη οικογενεις κ να επεσε στα ναρκωτικα.Ακομα κ η ομοφυλοφιλια μπορει να δημιουργηθει απο μια ασχημη οικογενειακη κατασταση

Ελαφρώς ασχετο με το θέμα μας αλλά πάλι θέλω να πω ότι δεν είναι έτσι πάντα. Δεν είναι τόσο σαφές γιατί ένα παιδί πάει στα ναρκωτικά, δεν αισθάνομαι καθόλου ασφαλής ως προς αυτό το θέμα ως μάνα παρόλο που ούτε ξύλο έχουμε ούτε απιστίες, ομοφυλοφιλίες και τέτοια σπίτι. ΑΠλώς δεν ξέρεις γιατί και πώς θα σου'ρθει.

Κάπως έτσι είναι και για πολλούς ομοφυλόφιλους που μεγάλωσαν σε συνθήκες κανονικές.

Διαφημίσεις

Εκαβη δεν εχω κατι με τους ομοφυλοφιλους ειμαι υπερ τους μεχρι ενος σημειου, που φτανει στην λεξη ΠΑΙΔΙΑ,πιστευω οτι εκει πρεπει να κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε,κ αυτο για το δικο μου μυαλο σημαινει μια καλη κ φυσιολογικη οικογενεια, που μπορει να προσφερει στα παιδια ασφαλεια κ σταθεροτητα.Σορρυ εαν ειμαι στενομυαλη αλλα πιστευω στο θεσμο της οικογενεια,ς κ θελω να διατηρηθει οσο πιο υγιεις γινεται,κ για μενα το υγιες ειναι μια γυναικα με εναν αντρα να μπορουν κ να θελουν να τεκνοποιησουν, ενα παιδι με το παραδοσιακο τροπο, κ οχι να τρεχουν να κανουν παιδια με σπερματοχυση.

τα παιδια που εχουν πεσει στα ναρκωτικα ειναι παιδια απο αρρωστημενες οικογενειες.

Vann μου το ποια θεωρειται αρρωστημενη οικογενεια ειναι ενα θεμα που σηκωνει μεγαλη συζητηση. Πολλες οικογενειες με τη συσταση μπαμπας-μαμα-παιδια ειναι αρρωστημενες για χιλιους δυο λογους. Δεν ειναι ομως λιγο αυθαιρετο να εντασσουμε σ' αυτη την κατηγορια και το ομοφυλοφιλο ζευγαρι; Αυτο που δυνητικα καθιστα αρρωστημενο ενα ομοφυλοφιλο ζευγαρι ειναι εκεινες οι καταστασεις που αφορουν και σε ενα ετεροφυλοφιλο ζευγαρι (κακοποιηση, αυταρχικοτητα, αλκοολισμος κτλ) Οχι ομως η ομοφυλοφιλια απο μονη της.

baduz αυτα που εγραψα δεν τα εβγαλα απο το μυαλο μου,οπως εγραψα παραπανω εχω εναν φιλο μου που δουλευει στους 18κ ανω, κ εκει τα ποσοστα τους αλλα λενε,εγω με τις συγκεκριμενες στατιστικες μιλησα, γιατι τα παιδια που εχουν πεσει στα ναρκωτικα ειναι παιδια απο αρρωστημενες οικογενειες.

Το φαντάζομαι ότι δεν τα έβγαλες από το μυαλό σου!

Απλά καταθέτω μερικά πράγματα που έμαθα ξοδεύοντας 4 χρονιά σπουδών στην Ελλάδα και άλλα 2 εκτός!

Τώρα αυτό με τα ναρκωτικά, δεν είναι απαραίτητο ότι πάντα έτσι συμβαίνει!

Τώρα εξαρτάται τι εννοεί κάποιος αρρωστημένη οικογένεια!

Όταν ρωτησεις κάποιον ναρκομανή γιατί ξεκινησεις να παίρνεις ναρκωτικά θα σου πουν το 80% σχεδόν το ίδιο, αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να το εκλάβεις ως αληθή απάντηση λόγω της κατάστασης που βρίσκονται. Αλλά επειδή είναι άλλο θέμα, δεν θα το συνεχίσω.

Αν πάλι μας αποσχολεί μπορούμε να ανοίξουμε καινούργιο.

cHmop2.png

Εκαβη δεν εχω κατι με τους ομοφυλοφιλους ειμαι υπερ τους μεχρι ενος σημειου, που φτανει στην λεξη ΠΑΙΔΙΑ,πιστευω οτι εκει πρεπει να κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε,κ αυτο για το δικο μου μυαλο σημαινει μια καλη κ φυσιολογικη οικογενεια, που μπορει να προσφερει στα παιδια ασφαλεια κ σταθεροτητα.Σορρυ εαν ειμαι στενομυαλη αλλα πιστευω στο θεσμο της οικογενεια,ς κ θελω να διατηρηθει οσο πιο υγιεις γινεται,κ για μενα το υγιες ειναι μια γυναικα με εναν αντρα να μπορουν κ να θελουν να τεκνοποιησουν, ενα παιδι με το παραδοσιακο τροπο, κ οχι να τρεχουν να κανουν παιδια με σπερματοχυση.

Κι όμως βρε Vann δε βλέπεις ότι ένας άντρας και μια γυναίκα δεν κάνουν μια καλή και φυσιολογική οικογένεια αναγκαστικά; Τόσα και τόσα βλέπουμε και ακούμε... Είναι να φρίττει κανείς. Όμως, αν σου πω για το φίλο μου τον ομοφυλόφιλο (που τον έκανα νονό στο γιο μου γιατί είναι ένας άνθρωπος παράδειγμα, ένας μοναδικός άνθρωπος), αν δεις πώς παίζει με το μωρό (αν και δεν το βλέπει συχνά), πώς το κοιτάει, πώς το λαχταράει (και μην ακούσω κανα σχόλιο βρώμικο, γιατί όχι δεν υπάρχει τίποτα το πονηρό, είπαμε ομοφυλόφιλος είναι ο άνθρωπος όχι παιδεραστής), αν ακούσεις τις απόψεις του, αν δεις και στην πράξη της ζωής του πόσο βαθύτατα ηθικός είναι (μάλιστα είναι και πολύ της εκκλησίας, γινόμαστε μπίλιες, άσχετο), τότε να τα βράσω όλα τα "φυσιολογικά" ζευγάρια. Ο κάθε άνθρωπος είναι ένας άνθρωπος, δεν ορίζεται από τις σεξουαλικές προτιμήσεις του. Γι αυτό και ειδικά όταν λέμε για γονιούς, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΤΕ, πρέπει να σταθούμε στην ουσία, στην προσωπικότητα, στην αγάπη, σε αυτά και όχι στο τί κάνει στο κρεβάτι του, γιατί αυτό το τελευταίο είναι πραγματικά τελείως άσχετο με την ικανότητα κάποιου να μεγαλώσει ένα παιδί.

Φιλενάδα,

Εγώ δεν σε θεωρώ στενόμυαλη είναι δύσκολη η αποδοχή, ακόμη και εγώ που θεωρώ τον εαυτό μου μη δογματικό, μου ήταν δύσκολο να το αποδεχθώ, όμως αναθεώρησα για πολλούς λόγους που κάποιοι έχουν αναφερθεί πιο πάνω.

Το σημαντικότερο είνα να αποδεχθούμε ότι η ομοφυλοφυλία δεν είναι ασθένεια!

Μακάρι όλη η κοινωνία να αντιμετώπιζε έτσι και τους εγκληματίες θα είχαμε καλύτερη ποιότητα ζωής (το σχόλιο αυτό δεν είναι για εσένα μην με παρεξηγήσεις)!

cHmop2.png

Διαφημίσεις

ολες οι οικογενεις που εχουν προβλημα θεωρουνται αρρωστημενες κ το εγραψα πιο πανω,δεν διαχωριζω ουτε μια αλκοολικη μανα-ενα πατερα που μπορει να κακοποιει κ.α.

οσο για τα ναρκωτικα ειναι οντως πολυ ωραιο θεμα να το ανοιξουμε, κ εχεις δικιο baduz οτι οποιον ναρκωμανη κ να ρωτησεις το ιδιο παραμυθακι θα σου πει,αν ομως τον κλεισεις μεσα για καποιο διαστημα, χωρις να εχει καμια επαφη με τον εξω κοσμο τοτε θα σου πει την πραγματικη αληθεια.

Θα συμφωνήσω.

Δυσκολεύομαι να δεχτώ σε ζευγάρι π.χ. γυναικών με παιδί ότι η μία εκ των δύο παίζει το ρόλο του πατέρα. Όσο και καλός γονιός να είναι. Και τέλος πάντων, παιδιά δεν θα πρέπει να γεννιούνται για να ικανοποιήσουν προσωπικά θέλω και κενά. Είναι πολύ εγωιστικό. Πόσο μάλλον για ένα παιδάκι που θα μεγαλώσει σε μια ιδιόμορφη οικογένεια.

Ποτε δεν αφορα ενα παιδι το τι κανουν οι γονεις στο κρεβατι τους. Εμεις οι ετεροφυλοφιλοι δηλαδη δινουμε λογαριασμο στα παιδια μας τι κανουμε στο κρεβατι μας; Εγω με τον αντρα μου ας πουμε μπορει να ειμαστε σαδομαζωχιστες, κοπρολαγνοι, γκατζετακηδες, πελατακια στα σεχ σοπς...Θα δωσω ποτε λογαριασμο στο παιδι μου; Γιατι δηλαδη να δωσουν οι ομοφυλοφιλοι; Το παιδι ενδιαφερεται να παρει αγαπη και να νιωσει ασφαλεια και θαλπωρη στην αγκαλια των ανθρωπων που ταχθηκαν σ' αυτη τη ζωή προστατες του

τα πρότυπα μητέρας / πατέρα είναι υπαρκτά και στις ομοφυλόφιλες οικογένειες, δεν εννοω βιολογικά.

...

Σημασία έχει ένα παιδί να έχει οικογένεια και να το αγαπούν, να νοιώθει ασφαλές, να του δώσουν τα πάντα και αυτό δεν έχει να κάνει πάντα με το φύλο!

Ετσι είναι, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι αδυνατούν να συλλάβουν την έννοια των προτύπων πέρα απ΄τα παραδοσιακά.

Κι εκεί αρχίζει το μπέρδεμα.

Ποτε δεν αφορα ενα παιδι το τι κανουν οι γονεις στο κρεβατι τους. Εμεις οι ετεροφυλοφιλοι δηλαδη δινουμε λογαριασμο στα παιδια μας τι κανουμε στο κρεβατι μας; Εγω με τον αντρα μου ας πουμε μπορει να ειμαστε σαδομαζωχιστες, κοπρολαγνοι, γκατζετακηδες, πελατακια στα σεχ σοπς...Θα δωσω ποτε λογαριασμο στο παιδι μου; Γιατι δηλαδη να δωσουν οι ομοφυλοφιλοι; Το παιδι ενδιαφερεται να παρει αγαπη και να νιωσει ασφαλεια και θαλπωρη στην αγκαλια των ανθρωπων που ταχθηκαν σ' αυτη τη ζωή προστατες του

Πάντως εγώ μιλάω για ζευγάρι ΙΔΙΟΥ φύλου. Που είναι ούτως ή άλλως ιδιόμορφο και δεν μπορεί κάποια στιγμή το παιδί να μην αναρωτηθεί γιατί η οικογένειά του δεν είναι σαν των φίλων του..

Πάντως εγώ μιλάω για ζευγάρι ΙΔΙΟΥ φύλου. Που είναι

ούτως ή άλλως ιδιόμορφο και δεν μπορεί κάποια στιγμή το παιδί να μην

αναρωτηθεί γιατί η οικογένειά του δεν είναι σαν των φίλων του..

Οι γονείς δεν περιμένουν να αναρωτηθεί το παιδί, εξηγούν απο πριν.

Αλλωστε καμμία οικογένεια δεν είναι ίδια.

Συμφωνώ απόλυτα!

cHmop2.png

Αυτο ακριβως. υπαρχουν πολλα παιδια που μεγαλωνουν μονο με μανα η μονο με πατερα, με παπουδες, με γιαγιαδες, με νονα, με θειες, με αναδοχες οικογενειες, σε ιδρυματα με 2 μαμαδες η με δυο μπαμπαδες. τα παιδια προσαρμοζονται ευκολα στις καταστασεις φτανει οι ανθρωποι που το μεγαλωνουν να ειναι σωστοι καινα διαφυλαξουν τις ψυχικες του ισορροπιες.

Παιδιά, όσο και να εξηγήσουν οι γονείς για το παιδί ΔΕΝ είναι εύκολο γιατί όπως και να το κάνουμε ΔΕΝ ανήκει στην πλειοψηφία. Το παιδί είναι παιδί και έχει δικαίωμα σε μία μητέρα και σε έναν πατέρα. Τα παραδείγματά σου Jean είναι αποτέλεσμα ανάγκης. Ενώ εδώ μιλάμε για τεκνοποίηση και ανατροφή από επιλογή. Το παιδί το ρωτάει κανείς που το φέρνουμε σε μία τέτοια ιδιαίτερη κατάσταση και το μαθαίνουμε να ζει με αυτό γιατί δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς?

Εσάς δεν σας αρέσει που σας μεγάλωσαν ένας πατέρας και μία μητέρα?

Γιατί μην ξεχνάμε πως μιλάμε εκ του ασφαλούς.

Αυτά από μένα.

Καλό Σ/Κ σε όλους. :wink:

Δεν διάβασα όλες τις σελιδες (μεχρι την 3 εφτασα) αλλα θέλω να πω οτι εγώ πιστευω οτι τα παιδια πρεπει να μεγαλωνουν σαν παιδια και οχι σαν αγορια η κοριτσια. Με εκνευρίζει ιδιαίτερα οταν ακουω απο γονεις να λενε στα αγορακια σου...εισαι αντρας..και τι θα τα κανεις τα κοριτσακια οταν μεγαλωσεις? μην παιζεις με κοριτσακια , μην τραγουδας σαν κοριτσακι κτλ. Ειμουνα με τον αντρα μου και μια γνωστη μας ειχε ενα αγορακι 2,5 χρονων. Ο αντρας μου δεν μιλαει καλα ελληνικα (ειναι αγγλοφωνος) και πριν φυγουμε ελεγε στο αγορακι...πες bye bye...bye bye...και φωναζει η φιλης μας...Θωμα μην λες bye bye!!! οι αντρες δεν λενε bye bye..ακους??!! :shock::shock::shock:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...