Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Δεν με απασχολεί το να πειραματιστεί γιατί νιώθει ότι αυτο ζητάει ! Και φυσικά δεν είναι πρόβλημα αυτό ! Το να πειραματιστεί όμως γιατί του το επιβάλει η τάση της μόδας και η παρέα του αυτό ναι με απασχολεί !

Αυτή η τάση της μόδας και οι παρέες πάντα επηρρεάζουν, σε όλα τα πράγματα.

Εμένα αυτό με απασχολεί γενικά και όχι ειδικά για το θέμα που συζητάμε.

Kαι μένα με απασχολεί γενικά ! Απλά θεωρώ ότι είναι ένα επιπλέον στοιχείο το οποίο μπορεί να επηρεάσει το συγκεκριμένο ζήτημα ! Δεν έχω κανένα πρόβλημα αν το παιδί μου αποφασίσει ότι αυτό θέλει στην ζωή του και είναι ευτυχισμένο να το κάνει ! Τυχαίνει να έχω αρκετούς φίλους ομοφυλόφιλους και άντρες και γυναίκες . Την εποχή που καταλάβανε ότι τους ελκύει το ίδιο φύλο ήταν καθαρά απο δική τους σεξουαλική προτίμηση. Με ενοχλεί για παράδειγμα και αυτό το έχω ακούσει απο πολλούς ότι όλοι οι άντρες είναι "κρυφογκέη" και "αν το δοκιμάσετε θα δείτε ότι θα σας αρέσει" και διάφορα προσηλυτιστικά τέτοιου τύπου !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 357
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ekabn την άλλη φορά ρώτα τον γιατρό σου αν επιτρέπεται να τα πάμε στην

παιδική χαρά μήπως τους μείνει το κούνημα από την κούνιααα μπέλαααααα :roll:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Και πού είναι το πρόβλημα αν πειραματιστούν; Δηλαδή, αν κάποιος πειραματιστεί και ανακαλύψει ότι αυτό θέλει βρε αδερφέ είναι κακό; Δηλαδή είναι προτιμότερο να μην ξέρει τί θέλει; Και για πόσο δε θα ξέρει; Και πώς θα εκδηλωθεί αυτή η εσωτέρική σύγκρουση, με θετικό τρόπο; Δε θα αποκτήσει προβλήματα ένας άνθρωπος που δεν είναι ικανοποιημένος από τη σεξουαλική ζωή του;

Mε τον πειραματισμό στον ερωτικό τομέα δεν συμφωνώ. Δεν θα συμφωνούσα ούτε τα αγόρια αλλά ούτε και τα κορίτσια να πειραματίζονται για να βρουν τι τους αρέσει. Γιατί μπορεί όλα να μας αρέσουν, τα τριολέ, τα κουαρτέτα, τα άλλα κορίτσια, οι εξωσυζυγικές σχέσεις. Γιατί να μη αρέσουν οι οιεσδήποτε ερωτικές περιπτύξεις; Αλλά αυτό είναι επικίνδυνο. Μπορεί να αρέσουν τόσο που να μην μπορούμε χωρίς αυτά και να μην μας αρκούν οι νορμάλ καταστάσεις. Αλλά όλα έχουν τις συνέπειές τους, είτε αυτές είναι οι μεταδιδόμενες ασθένειες, είτε οι μήκυτες, οι hpv, είτε η κοινωνική κατακραυγή, είτε η στέρηση της δημιουργίας παιδιών, ακόμα και η έλλειψη της ικανοποίησης, αυτού ακριβώς που αναζητούσαμε εξαρχής.

Παλιά θυμάμαι είχα δει μια εκπομπή με τον Ασκητή που είχε θέμα το 3ο και 4ο άτομο στις ερωτικές επαφές. Είχε πει ότι κάτι τέτοιο είναι καταστροφικό για τη σχέση του ζευγαριού, γιατί πλέον υπήρχε ο κίνδυνος να μην ικανοποιείται χωρίς την επιπλέον "παρέα".

Είμαι υπέρ των μονογαμικών, σταθερών σχέσεων. Τώρα αν κάποιος/κάποια αισθάνεται ότι κλίνει προς το ίδιο φύλο και κλίνει τόσο πολύ που είναι διατεθειμένος να υποστεί τις συνέπειες, να στερηθεί τη δημιουργία οικογένειας και παιδιών είναι δικαίωμά του να το δοκιμάσει και γενικά να διαχειριστεί τη ζωή του όπως θέλει.

Μακάρι να ήταν όλοι οι γονείς έτσι!

Και να αγκαλιάζουν τα παιδιά τους πάντα!

Με αυτόν το τρόπο τα παιδιά θα εμπιστεύονται τους γονείς θα μοιράζονται πράγματα και φυσικά οι γονείς θα είναι σε θέση να τα προστατέψουν!

Έχω γνωστό (άνδρα) που λέει ότι έαν ο γιος του γίνει qay τότε θα αυτοκτονήσει γιατί δεν θα αντέξει! Τι να πεις κανείς?

Θυμαμαι σε εκπομπη του Τριανταφυλλοπουλου εναν μπαστουνοβλαχο που ειχε πει: "εχω 2 γιους, καλυτερα να τους δω στην κασα απ' το ν' ακουσω οτι ειναι πισωγλεντηδες" :shock::shock: Το θεμα ειναι οτι πανω απ' την κασα δεν θα ειχε την ιδια αποψη. Γιατι πετανε τετοιες καφριλες ηθελα να ηξερα.

Διαφημίσεις

Και πού είναι το πρόβλημα αν πειραματιστούν; Δηλαδή, αν κάποιος πειραματιστεί και ανακαλύψει ότι αυτό θέλει βρε αδερφέ είναι κακό; Δηλαδή είναι προτιμότερο να μην ξέρει τί θέλει; Και για πόσο δε θα ξέρει; Και πώς θα εκδηλωθεί αυτή η εσωτέρική σύγκρουση, με θετικό τρόπο; Δε θα αποκτήσει προβλήματα ένας άνθρωπος που δεν είναι ικανοποιημένος από τη σεξουαλική ζωή του;

Mε τον πειραματισμό στον ερωτικό τομέα δεν συμφωνώ. Δεν θα συμφωνούσα ούτε τα αγόρια αλλά ούτε και τα κορίτσια να πειραματίζονται για να βρουν τι τους αρέσει. Γιατί μπορεί όλα να μας αρέσουν, τα τριολέ, τα κουαρτέτα, τα άλλα κορίτσια, οι εξωσυζυγικές σχέσεις. Γιατί να μη αρέσουν οι οιεσδήποτε ερωτικές περιπτύξεις; Αλλά αυτό είναι επικίνδυνο. Μπορεί να αρέσουν τόσο που να μην μπορούμε χωρίς αυτά και να μην μας αρκούν οι νορμάλ καταστάσεις. Αλλά όλα έχουν τις συνέπειές τους, είτε αυτές είναι οι μεταδιδόμενες ασθένειες, είτε οι μήκυτες, οι hpv, είτε η κοινωνική κατακραυγή, είτε η στέρηση της δημιουργίας παιδιών, ακόμα και η έλλειψη της ικανοποίησης, αυτού ακριβώς που αναζητούσαμε εξαρχής.

Παλιά θυμάμαι είχα δει μια εκπομπή με τον Ασκητή που είχε θέμα το 3ο και 4ο άτομο στις ερωτικές επαφές. Είχε πει ότι κάτι τέτοιο είναι καταστροφικό για τη σχέση του ζευγαριού, γιατί πλέον υπήρχε ο κίνδυνος να μην ικανοποιείται χωρίς την επιπλέον "παρέα".

Είμαι υπέρ των μονογαμικών, σταθερών σχέσεων. Τώρα αν κάποιος/κάποια αισθάνεται ότι κλίνει προς το ίδιο φύλο και κλίνει τόσο πολύ που είναι διατεθειμένος να υποστεί τις συνέπειες, να στερηθεί τη δημιουργία οικογένειας και παιδιών είναι δικαίωμά του να το δοκιμάσει και γενικά να διαχειριστεί τη ζωή του όπως θέλει.

Αυτές τις "συνέπειες" που λες τις υφίσταται επειδή εσύ το αποφασίζεις και για κανέναν άλλο λόγο. Δεν είναι συνέπειες που αποφασίζει η φύση, είναι συνέπειες που αποφασίζει η κοινωνία και μόνο. Ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι μπορέι να αποκτήσει παιδί. Όμως αν δε μπορέι να το κάνει είναι επειδή εσύ σκέφτεσαι έτσι.

και για να γυρίσω σε αυτό που ειπώθηκε για την επίσκεψη του φίλου του γιου στο νοσοκομείο, ας αναλογιστούμε το εξής: ο σύντροφος ενός ομοφυλόφιλου δεν έχει το δικαίωμα να μπει στην εντατική να τον αποχαιρετήσει όταν πεθαίνει. Ο Πολατώφ είχε αφήσει στο σύντροφο και συνεργάτη του ένα μέρος από την περιουσία του και τελικά η οικογένεια τα διεκδίκησε και τα πήρε. Αυτό είναι σωστό κατά τη γνώμη σου;

Δε νομίζω ότι είναι ένα καθαρά προσωπικό θέμα και δεν έχουμε δικαίωμα εμείς οι άλλοι να πούμε στον καθένα τί να κάνει; Εάν εσύ φοβάσαι να βάλεις τρίτο άνθρωπο, οκ, μπράβο σου. Εάν εγώ όμως διαφωνώ; Τί θα πει να υποστώ τις συνέπειες; Ως κοινωνία έχουμε αποφασίσει να "τιμωρήσουμε" αυτούς τους ανθρώπους και δεν καταλαβαίνουμε ότι ακριβώς γι αυτό το λόγο τους στρέφουμε ενάντια στην κοινωνία. Δε νομίζεις ότι θα ήταν καλύτερα αν είμασταν πιο ανοιχτοί και δε μιλούσαμε για συνέπειες;

και για να γυρίσω σε αυτό που ειπώθηκε για την επίσκεψη του φίλου του γιου στο νοσοκομείο, ας αναλογιστούμε το εξής: ο σύντροφος ενός ομοφυλόφιλου δεν έχει το δικαίωμα να μπει στην εντατική να τον αποχαιρετήσει όταν πεθαίνει. Ο Πολατώφ είχε αφήσει στο σύντροφο και συνεργάτη του ένα μέρος από την περιουσία του και τελικά η οικογένεια τα διεκδίκησε και τα πήρε. Αυτό είναι σωστό κατά τη γνώμη σου;

Και ειναι τραγικο γιατι αυτοι οι οποιοι καρπωνονται την περιουσια του αποβιωσαντος (επειδη ετσι οριζει ο νομος) ειναι αυτοι οι ιδιοι που καποτε τον πεταξαν εξω απο το σπιτι και του γυρισαν την πλατη. Ενω ο συντροφος που του κρατουσε το χερι μεχρι το τελος πετιεται σαν την τριχα απ' το ζυμαρι. Εγω γι' αυτο υποστηριζω τη νομικη κατοχυρωση του ομοφυλου ζευγαριου.

Και ειναι τραγικο γιατι αυτοι οι οποιοι καρπωνονται την περιουσια του αποβιωσαντος (επειδη ετσι οριζει ο νομος) ειναι αυτοι οι ιδιοι που καποτε τον πεταξαν εξω απο το σπιτι και του γυρισαν την πλατη. Ενω ο συντροφος που του κρατουσε το χερι μεχρι το τελος πετιεται σαν την τριχα απ' το ζυμαρι. Εγω γι' αυτο υποστηριζω τη νομικη κατοχυρωση του ομοφυλου ζευγαριου.

Και ειδικά ο συγκεκριμένος άνθρωπος, του Πολατώφ, είχε δουλέψει και ο ίδιος γι αυτά τα λεφτά έτσι; ήταν συνεργάτες, ήταν ο κόπος του εκεί πέρα... άσε, είμαστε άθλιοι

για να νοιώσει κάποιος την ικανοποίηση "εμ, πουστης δεν ήθελες να γίνεις; φάτα τώρα", τελείως ζούγκλα

Το να είσαι υπέρ των μονογαμικών σταθερών σχέσεων είναι επιλογή σου.

Αλλά το να λες οτι οι άλλες επιλογές σημαίνουν στέρηση της δημιουργίας οικογένειας και παιδιών είναι απαράδεκτος κοινωνικός αποκλεισμός.

Δηλαδή απαγορεύεται κάποιος πολυγαμικός να κάνει παιδιά;

Απαγορεύεται ο ομοφυλόφιλος πατέρας να τεκνοποιήσει;

Διαφημίσεις

Αυτές τις "συνέπειες" που λες τις υφίσταται επειδή εσύ το αποφασίζεις και για κανέναν άλλο λόγο. Δεν είναι συνέπειες που αποφασίζει η φύση, είναι συνέπειες που αποφασίζει η κοινωνία και μόνο. Ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι μπορέι να αποκτήσει παιδί. Όμως αν δε μπορέι να το κάνει είναι επειδή εσύ σκέφτεσαι έτσι.

Δε νομίζω ότι είναι ένα καθαρά προσωπικό θέμα και δεν έχουμε δικαίωμα εμείς οι άλλοι να πούμε στον καθένα τί να κάνει; Εάν εσύ φοβάσαι να βάλεις τρίτο άνθρωπο, οκ, μπράβο σου. Εάν εγώ όμως διαφωνώ; Τί θα πει να υποστώ τις συνέπειες; Ως κοινωνία έχουμε αποφασίσει να "τιμωρήσουμε" αυτούς τους ανθρώπους και δεν καταλαβαίνουμε ότι ακριβώς γι αυτό το λόγο τους στρέφουμε ενάντια στην κοινωνία. Δε νομίζεις ότι θα ήταν καλύτερα αν είμασταν πιο ανοιχτοί και δε μιλούσαμε για συνέπειες;

Διακρίνω μια επιθετικότητα... Αν διαβάσεις αυτά που έγραψα θα δεις ότι δεν εξέφρασα άποψη περί του αν πρέπει ή όχι οι ομοφυλόφιλοι να παντρεύονται ή να υιοθετούν παιδιά ή να βρίσκουν παρένθετες μητέρες. Απλά λέω ποια είναι αυτή τη στιγμή η πραγματικότητα. Μήπως ξέρεις εσύ κάποιο ομοφυλόφιλο ζευγάρι (άντρες, γιατί για τις γυναίκες είναι πρακτικά εύκολο) να μεγαλώνουν παιδί; Εγώ πάντως δεν ξέρω.

Για τα κληρονομικά θέματα μου κάνει εντύπωση το να κάνει κάποιος μεταβίβαση ή διαθήκη και να βγαίνει άκυρη. Μήπως τον έβγαλαν τρελό; Πιθανόν το ίδιο βέβαια να γινόταν και στην περίπτωση που στη θέση του συντρόφου βρισκόταν μια νέα σύζυγος. Δεν πιστεύω απαραίτητα ότι η ακύρωση της διαθήκης ή συμβολαίων αν είχε κάνει, έχει σχέση υποχρεωτικά με την ομοφυλοφιλία. Αν με ρωτάς τη γνώμη μου, φυσικά πιστεύω ότι πρέπει κάθε άνθρωπος να αφήνει την περιουσία του όπου θέλει κι όχι υποχρεωτικά σε συγγενείς.

Αν δεν σου αρέσει η λέξη "συνέπειες" να την πω αλλιώς "αποτελέσματα" ή ίσως "υπάρχουσες συνθήκες". Δεν θα την έλεγα "τιμωρία" πάντως.

Απαγορεύεται ο ομοφυλόφιλος πατέρας να τεκνοποιήσει;

Tι ακριβώς εννοείς όταν λες ομοφυλόφιλος πατέρας ?

Π.χ. έχω φίλη παντρεμένη με άντρα ομο κι έχουν δύο παιδάκια.

Θέλεις να δώσω τον ορισμό της ομοφυλοφιλίας;

Κάτσε να κάνω κοπυ πειστ τον Τριανταφυλλίδη

ομοφυλοφιλία η : η τάση εκείνου του ανθρώπου που επιδιώκει σεξουαλικές σχέσεις με άτομα του ίδιου φύλου. [λόγ. ομόφυ λ(ος) -ο- + -φιλία κατά το γερμ. Homophilie < homo- = ομο- + -philie = -φιλία]

Tότε δεν εννοείς άντρα ομοφυλόφιλο αλλά άντρα bisexual ! Διότι οι ομοφυλόφιλοι που εγώ γνωρίζω έχουν καθαρά αποστροφή προς το αντίθετο φύλο και δεν θα μπορούσαν ποτέ να έρθουν σε ερωτική επαφή με γυναίκα μόνο και μόνο για να τεκνοποιήσουν !

Tότε δεν εννοείς άντρα ομοφυλόφιλο αλλά άντρα bisexual ! Διότι οι ομοφυλόφιλοι που εγώ γνωρίζω έχουν καθαρά αποστροφή προς το αντίθετο φύλο και δεν θα μπορούσαν ποτέ να έρθουν σε ερωτική επαφή με γυναίκα μόνο και μόνο για να τεκνοποιήσουν !

Η τεχνολογία έχει προοδεύσει.

Εκαναν σπερματέγχυση.

Μερικές φορές κάνουν και αμοιβαίο αυνανισμό και απ'ό,τι ακούω, γουστάρουν.

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια εχει ξεφυγει τελειως η συζητηση,Ursa η φιλη σου πρεπει να ηταν πολυ απελπισμενη για να θελει να τεκνοποιηση ετσι,κ στα παιδια τι λενε το παιζουν κανονικα ζευγαρι η λενε την πραγματικοτητα?αυτα τα παιδια ξερεις τι ψυχολογικα μπορει να εχουν οταν μεγαλωσουν?κ στην τελικη γιατι παντρευτηκαν?αφου κ οι δυο οι γονεις εχουν προβλημα με την ερωτικη τους ζωη

Kαλά κάνουν οι άνθρωποι τότε και δικαίωμα τους αν τους αρέσει ! Είναι όμως η μειοψηφία . Κατα κανόνα όμως υπάρχει μια αποστροφή για το αντίθετο φύλο . Τώρα όσον αφορά στην εξέλιξη της τεχνολογίας φυσικά και έχει προοδεύσει και φυσικά μπορούν να τεκνοποιήσουν όλοι οι ομοφυλόφυλοι ! Το θεωρείς όμως πολύ υγιές για ένα παιδί ?

Είμαι υπέρ της νομικής κατοχύρωσης των ομοφυλόφιλων ζευγαριών , οι φίλοι μου συζούνε 7 χρόνια και είναι καλύτερα από οποιοδήποτε ζευγάρι ετερόφυλων αλλά το θέμα του παιδιού είναι πολύ ευαίσθητο και καλύτερα να μην επιβραβεύουμε αλόγιστα κάτι που θα μπουρούσε να έχει επιπτώσεις στη ζωή και στην ψυχολογία ενός παιδιού !

Ξεφεύγουμε απ'το θέμα αλλά το παράδειγμα το ανέφερα μόνο και μόνο για να σας δείξω πόσο διαφορετικοί είμαστε όλοι εμείς. Μια χαρά είναι αυτή η οικογένεια και δεν ξέρω άν μπορώ να την συγκρίνω με άλλες οικογένειες παραδοσιακών ρόλων.

Δεν με αφορά το θέμα ούτε το έψαξα.

Αυτό εννοώ λέγοντας "τί σας νοιάζει" όχι οτι δεν δέχομαι σχόλια επί του παραδείγματος.

Οσο για το άν τα παιδιά αυτά θα βγούν καλοί ή κακοί άνθρωποι, δεν το ξέρω, αλλά σίγουρα δεν διατρέχουν περισσότερες πιθανότητες απο άλλα παιδιά κλασσικών οικογενειών.

Διακρίνω μια επιθετικότητα... Αν διαβάσεις αυτά που έγραψα θα δεις ότι δεν εξέφρασα άποψη περί του αν πρέπει ή όχι οι ομοφυλόφιλοι να παντρεύονται ή να υιοθετούν παιδιά ή να βρίσκουν παρένθετες μητέρες. Απλά λέω ποια είναι αυτή τη στιγμή η πραγματικότητα. Μήπως ξέρεις εσύ κάποιο ομοφυλόφιλο ζευγάρι (άντρες, γιατί για τις γυναίκες είναι πρακτικά εύκολο) να μεγαλώνουν παιδί; Εγώ πάντως δεν ξέρω.

Μα φυσικά και δεν ξέρω, στην Ελλάδα, με αυτές τις αντιλήψεις να επικρατούν ποιός θα μπορούσε να το κάνει; Επίσης, δεν το επιτρέπει και η νομοθεσία, οπότε πώς να γίνει; Καμία επιθετικότητα, κι εγώ πολύ απλά λέω ότι ακριβώς επειδή εσύ έχεις αυτές τις απόψεις (εσύ και πολλοί άλλοι) γι αυτό και αυτοί οι άνθρωποι δεν προχωρούν σε αυτό το βήμα. Η "πραγματικότητα" που λες είναι κάτι που το διαμορφώνουμε εμείς με τις επιλογές μας, είναι η πραγματικότητα αυτή γιατί έτσι την έχουμε κάνει εμείς. Αν δεν υπήρχαν αυτές οι απόψεις, τότε θα υπήρχαν τέτοια ζευγάρια, όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες.

Για τα κληρονομικά θέματα μου κάνει εντύπωση το να κάνει κάποιος μεταβίβαση ή διαθήκη και να βγαίνει άκυρη. Μήπως τον έβγαλαν τρελό; Πιθανόν το ίδιο βέβαια να γινόταν και στην περίπτωση που στη θέση του συντρόφου βρισκόταν μια νέα σύζυγος.

Τη βρήκες και μόνη σου τη διαφορά. Αυτή θα ήταν σύζυγος, ενώ ο άλλος είναι σύντροφος. Οπότε το σκεπτικό είναι το εξής:

Επειδή υπάρχουν τέτοιες αντιλήψεις, η πολιτεία δεν προχωρά στην αναγνώριση του γάμου τους.

Οπότε δεν έχουν καν τη δυνατότητα να κατοχυρώσουν κάποια στοιχειώδη δικαιώματα (το δικαίωμα να αποχαιρετήσεις τον άνθρωπό σου στο νοσοκομείο είναι ντροπή να μην το παρέχει η ελληνική κοινωνία).

Γι αυτό και βλέπουμε αυτά τα θλιβερά φαινόμενα.

Αν εσύ δεν είχες αυτές τις απόψεις, τότε ο σύντροφος του Πολατώφ μπορεί να είχε δικαιωθεί. Αφού δεν είχε δικαίωμα να κατοχυρώσει το μερίδιό του (που το δούλεψε επαναλαμβάνω, το δούλεψε!!!) στην περιουσία του πολατώφ, σήμερα υφίσταται αυτή την αδικία. Αν ήταν γυναίκα, ο γάμος θα την είχε κατοχυρώσει.

Αν δεν σου αρέσει η λέξη "συνέπειες" να την πω αλλιώς "αποτελέσματα" ή ίσως "υπάρχουσες συνθήκες". Δεν θα την έλεγα "τιμωρία" πάντως.

Κι όμως, περί τιμωρίας πρόκειται, αν το σκεφτείς καλύτερα, αν ψάξεις μέσα σου νομίζω θα βρεις αυτή τη λογική που είπα παραπάνω, "αφού αυτό επιλέγεις, καλά να πάθεις".

Επίσης, όταν λες "δε θεωρώ σωστό να δοκιμάσεις κάτι γιατί μπορεί να σ'αρέσει και να μείνεις σ'αυτό" δεν αναρωτιέσαι πόσο παράλογο είναι αυτό που λες;

"Δε δοκιμάζω παστίτσιο, γιατί όλοι λένε ότι είναι ωραίο και μπορεί να μ'αρέσει."

Οκ, κι αν σ'αρέσει, ποιό είναι το πρόβλημα ακριβώς; Ότι θα κάνεις κάτι που σου αρέσει; Είναι πρόβλημα αυτό; Δηλαδή είναι καλύτερα να μένεις σε κάτι που ίσως δεν είναι το καλύτερο για σένα;

Έπειτα, πιστεύεις σοβαρά ότι ένας άνθρωπος που κάτι τον σπρώχνει να δοκιμάσει μπορεί να αρνείται αυτό το "κάτι" εσαεί και να λέει "ας μη δοκιμάσω γιατί θα παρασυρθώ"; Αν εσένα σε πάρουν και σου στερήσουν τους άντρες για πάντα και μπορείς να κάνεις σεξ μόνο με γυναίκες θα περνάς καλά; Αν ψοφάς για τρίο και το καταπιέσεις νομίζεις ότι έτσι απλά θα το καταπιέσεις; Τα μεγαλύτερα προβλήματα προκύπτουν από τέτοιες αρνήσεις, αυτές είναι το πρόβλημα, όχι το αν σ'αρέσει το ένα ή το άλλο.

Ursa κανεις μεγαλο λαθος σε αυτο το θεμα, τα παιδια θα αναπτυξουν μεγαλες διαταραχες, ρωτα εναν ψυχολογο να σου πει,εχω εναν κολλητο που δουλευει στο 18κ ανω.Ολα τα παιδια αυτα πως νομιζεις οτι κατεληξαν εκει? απο οικογενεις που ηταν μη φυσιολογικες(απιστιες-ξυλο-ομοφυλοφιλια-κακοποιηση)δεν υπηρχει ουτε ενα παιδι που να ειχε μεγαλωσει σε φυσιολογικη οικογενεις κ να επεσε στα ναρκωτικα.Ακομα κ η ομοφυλοφιλια μπορει να δημιουργηθει απο μια ασχημη οικογενειακη κατασταση

Ursa κανεις μεγαλο λαθος σε αυτο το θεμα, τα παιδια θα αναπτυξουν μεγαλες διαταραχες, ρωτα εναν ψυχολογο να σου πει,εχω εναν κολλητο που δουλευει στο 18κ ανω.Ολα τα παιδια αυτα πως νομιζεις οτι κατεληξαν εκει? απο οικογενεις που ηταν μη φυσιολογικες(απιστιες-ξυλο-ομοφυλοφιλια-κακοποιηση)δεν υπηρχει ουτε ενα παιδι που να ειχε μεγαλωσει σε φυσιολογικη οικογενεις κ να επεσε στα ναρκωτικα.Ακομα κ η ομοφυλοφιλια μπορει να δημιουργηθει απο μια ασχημη οικογενειακη κατασταση

Η φίλη μου έχει ρωτήσει φυσικά, εμένα δεν με αφορά το θέμα.

Νομίζω πάντως οτι δεν πήγε στον Ασκητή, κάποιον άλλον ρώτησε.

Οσο για το άν τα παιδιά αυτά θα βγούν καλοί ή κακοί άνθρωποι, δεν το ξέρω, αλλά σίγουρα δεν διατρέχουν περισσότερες πιθανότητες απο άλλα παιδιά κλασσικών οικογενειών.

Αυτό ακριβώς πιστεύω κι εγώ.

Γιατί, πείτε μας, τί πρόβλημα θα έχουν τα παιδιά; Γιατί να έχουν κάποιο πρόβλημα; Αν είναι σε μια οικογένεια όπου οι γονείς είναι μονιασμένοι και αγαπημένοι, τί σχέση έχει το κρεβάτι;

Παρένθεση: μπείτε σε όποιο γκέι σάιτ θέλετε, στις αγγελίες. Η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι άντρας ομοφυλόφιλος αναζητεί γυναίκα ομοφυλόφιλο (και το αντίθετο) για να κάνουν λευκό γάμο. Για ξεκάρφωμα, για να ηρεμήσουν οι γονείς, για μια πιο εύκολη ζωή. Μιλάμε για τεράστια ζήτηση που, λογικά, σημαίνει ότι λειτουργεί το σύστημα. Επίσης σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά πιθανό κάποιο από τα ζευγάρια που ξέρουμε να είναι τέτοιο ζευγάρι.

Το αν είναι υγιές ή όχι είναι ένα θέμα. Όμως, το πιο σημαντικό είναι γιατί φτάνεις σ'αυτό το σημείο. Και η απάντηση είναι μία και μόνο: όταν ο κόσμος σε βλέπει όπως βλέπουμε εμείς τους γκέι, φτάνεις στα άκρα για να επιβιώσεις. Αυτό θα κάναμε όλοι μας

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...