Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι επίκτητο ή όχι αλλά αυτό που με ενδιαφέρει

πρωτίστως είναι το παιδί μου να είναι ευτυχισμένο και να μάθει να χειρίζεται τη ζωή του

με αξιοπρέπεια και ήθος και ανεξάρτητα από τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Μακρυά από εμένα ο Καιάδας......γιατί δεν θα συμφωνώ με τις επιλογές του...

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 357
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πέρα απο οποιαδήποτε γεννετική προδιάθεση ή επίκτητη λόγω συμπεριφοράς ή προτύπων , πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ της μόδας αυτή η τάση του bisexual . Όλη αυτή η απελευθέρωση , όλες αυτές οι πληροφορίες χρήσιμες και μη που γεμίζουν το κεφαλάκι τους κεντρίζουν την περιέργεια και είναι αν όχι σίγουρο πολύ πιθανό ομως για ένα παιδί να θελήσει να δοκιμάσει και αυτή την εμπειρία !

Και πού είναι το πρόβλημα αν πειραματιστούν; Δηλαδή, αν κάποιος πειραματιστεί και ανακαλύψει ότι αυτό θέλει βρε αδερφέ είναι κακό; Δηλαδή είναι προτιμότερο να μην ξέρει τί θέλει; Και για πόσο δε θα ξέρει; Και πώς θα εκδηλωθεί αυτή η εσωτέρική σύγκρουση, με θετικό τρόπο; Δε θα αποκτήσει προβλήματα ένας άνθρωπος που δεν είναι ικανοποιημένος από τη σεξουαλική ζωή του;

Και τελικά τί είναι χειρότερο, να είσαι ομοφυλόφιλος και να το ξέρεις, να το ζεις ή να είσαι και να το αρνείσαι στον ίδιο σου τον εαυτό;

Και πού είναι το πρόβλημα αν πειραματιστούν; Δηλαδή, αν κάποιος πειραματιστεί και ανακαλύψει ότι αυτό θέλει βρε αδερφέ είναι κακό; Δηλαδή είναι προτιμότερο να μην ξέρει τί θέλει; Και για πόσο δε θα ξέρει; Και πώς θα εκδηλωθεί αυτή η εσωτέρική σύγκρουση, με θετικό τρόπο; Δε θα αποκτήσει προβλήματα ένας άνθρωπος που δεν είναι ικανοποιημένος από τη σεξουαλική ζωή του;

Είναι πρόβλημα ρε για τον έλληνα ο κώλος του, πάει τέλειωσε.

:roll:

Eκαβη σορρυ αλλα εχω φαει τρελο κολλημα η ψυχολογος στο αιτιολογησε αυτο που σου ειπε για την κρεμουλα????????????

γιατι μου εχουν πεσει τα μαλλια(λιγο η βαφη λιγο η ψυχολογος δεν θα μου μεινει μαλλι για μαλλι)

Όντως είναι... ο δικός του κώλος...

Πάντως στο ερώτημα πώς μπορούν να επηρεάσουν οι γονείς θα σας πω το παράδειγμα ενός φίλου: είναι ομοφυλόφιλος, βασικά είναι ένας μπερδεμένος άνθρωπος. Είχε αυτό τον προβληματισμό (ας το πούμε) από μικρός. Οι γονείς του το έβλεπαν, είναι και πολύ καλλιτεχνικός τύπος, το συνέδεαν κι αυτό. Ε, το τί ξύλο και καταπίεση έχει φάει δε συζητιέται. Φεύγαν για μπάνιο από το ξενοδοχείο και τον άφηναν μέσα. Για να μην τους κάνει ρεζίλι, για να μην κοιτάει άλλους άντρες, να μη βρεθεί σε πειρασμό, τί να πεις...

Όταν ακούς τέτοια πράγματα, σκέφτεσαι ότι όποια κι αν είναι η συμμετοχή του βιολογικού ή του κοινωνικού παράγοντα στο φαινόμενο, ο γονιός που φοβάται μη γίνει το παιδί του ομοφυλόφιλος πρέπει να κάνει ένα και μόνο πράγμα: να μην κάνει τίποτα. Άστον τον άνθρωπο να πορευτεί, τί μπορείς να κάνεις; το μόνο που οφείλεις να κάνεις είναι να δείχνεις την αγάπη σου στο παιδί σου. Αν ένα παιδάκι το κόψεις από παιχνίδια, από μέρη όπως το κομμωτήριο θα αναρωτηθεί, για να μη σου πω ότι θα γίνει κομμωτής στο τέλος (γκέι ή στρέιτ, πάντως κομμωτής θα γίνει).

Εμένα πάντως ο δικός μου λατρεύει τα κουζινικά. Εμ αφού μας βλέπει να μαγειρεύουμε και δεν τον αφήνουμε να πιάσει τις κατσαρόλες στο μάτι (γιατί τις άδειες τις παίζει έτσι κι αλλιώς, αλλά όοοοοοχι, θέλει αυτή στο μάτι) σου λέει κάτι ενδιαφέρον υπάρχει εδώ, θέλω κι εγώ να κάνω αυτό που κάνουν. και φαντάζομαι όλα τα παιδάκια έχουν τέτοιο ενδιαφέρον.

Διαφημίσεις

Και τελικά τί είναι χειρότερο, να είσαι ομοφυλόφιλος και να το ξέρεις, να το ζεις ή να είσαι και να το αρνείσαι στον ίδιο σου τον εαυτό;

ο πειραματισμός στα πλαίσια του θέλω να ανακαλύψω νέες οδούς είναι καλός

ο πειραματισμός στα πλαίσια της μόδας για μένα είναι κακός

ένας ομοφυλόφιλος, ΞΕΡΕΙ ότι είναι ομοφυλόφιλος, δεν χρειάζεται να πειραματιστεί

Ο έφηβος καλό θα ήταν να πειραματίζεται σε μικρότερου βεληνεκούς σεξουαλικά παιχνίδια

Για αρχή παράδειγμα, ας πειραματιστεί πως να βάζει σωστά το προφυλακτικό! Κι όχι να πειραματιστεί για να δει πως είναι το σέξ με το άλλο φύλο, πως είναι το σεξ με πολλούς παρτενέρ ταυτόχρονα κλπ

Δε διαφωνώ με τον πειραματισμό, ακόμα και σε αυτό το επίπεδο, αλλά όχι σε αυτές τις ηλικίες.

Επαναλαμβάνω, ο ομοφυλόφιλος το ξέρει... δεν περιμένει να δει μήπως του αρέσει

Έλκεται ερωτικά από άτομα του ίδιου φύλου, ερωτεύεται άτομα του ίδιου φύλου... δεν περιμένει την σεξουαλική επαφή για να μάθει

edit

ποιο πιθανό είναι να πειραματιστεί ένας ομοφυλόφιλος που δεν αποδέχεται την ιδιαιτεροτητα του και να πάει με άτομο του άλλου φύλου μήπως και τελικά του αρέσει, παρά να πειραματιστεί μη ομοφυλόφιλο άτομο για να δει μήπως τυχών και του αρέσει

Έλκεται ερωτικά από άτομα του ίδιου φύλου, ερωτεύεται άτομα του ίδιου φύλου... δεν περιμένει την σεξουαλική επαφή για να μάθει

Κι όμως, άν μιλήσεις με ομοφυλόφιλους, θα σου πουν οτι μπορεί να ήταν ομο αλλά κάποτε το συνειδητοποίησαν κι οι ίδιοι.

Μην ξεχνάς οτι ένα παιδί δεν ερμηνεύει τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο όπως ένας ενήλικας. Η έλλειψη εμπειρίας είναι καταλυτική.

Γι αυτό και ο πειραματισμός είναι απαραίτητη διαδικασία ενηλικίωσης.

Δε διαφωνώ

Απλά όπως είπα και πιο πριν, οι ομοφυλόφιλοι σε πρώτη φάση δυσκολεύονται να αποδεχτούν το ποιοι είναι στο κρεβάτι τους και για αυτό φταίει ο κοινωνικός περίγυρος που αντιμετωπίζει την ομοφυλοφιλία χειρότερα από έγκλημα

Το "πρόβλημα" (αν είναι δόκιμος ο όρος "πρόβλημα") λοιπόν είναι ότι οι ομοφυλόφιλοι πειραματίζονται με άλλου φύλου άτομα στην ελπίδα τους ότι είναι η ιδέα τους...

Οταν το πάρουν απόφαση, τότε θα έχουν κι επαφή με άτομο του ίδιου φύλου

Αυτό τουλάχιστον μου είχαν πει δύο φίλοι που έχω

Μπορεί να ήταν η εξαίρεση, δεν το γνωρίζω

Μπορεί από άνθρωπο σε άνθρωπο η ψυχολογία να αλλάζει τόσο πολύ που να είναι τελείως διαφορετικός και ο τρόπος αντιμετώπισης του ίδιου του ομοφυλόφιλου προς την κατεύθυνση της ζωής του

Eκαβη σορρυ αλλα εχω φαει τρελο κολλημα η ψυχολογος στο αιτιολογησε αυτο που σου ειπε για την κρεμουλα????????????

γιατι μου εχουν πεσει τα μαλλια(λιγο η βαφη λιγο η ψυχολογος δεν θα μου μεινει μαλλι για μαλλι)

Τί να αιτιολογήσει παιδί μου;;;;;; Τους το είχε πει ένας καθηγητής λέει, να μην επιμένουν με τις κρέμες και τον καθαρισμό της περιοχής στα αγόρια γιατί μπορεί να τους μείνει. Δηλαδή... τώρα πραγματικά τί μπορείς να πεις;;;

Αλλά δεν επέμεινα σε αυτό γιατί μου έλεγε ότι θα κάνω γκέι το παιδί μου επειδή δε θέλω να το πηγαίνω στο γήπεδο. Έλεγα για ένα φίλο που είναι μανιακός ποδοσφαιρόφιλος και έλεγε τα σχετικά "θα πηγαίνω με το γιο μου στο γήπεδο, θα παίζουμε 5 επί 5 και φέρε κι εσύ το δικό σου να τους κάνουμε άντρες". Τέλος πάντων δε σχολίασα, απλώς είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι. Και όταν γυρίσαμε σπίτι και ήταν κι αυτή η φίλη έλεγα ότι εγώ με το παιδί δεν πάω στο γήπεδο που να χτυπιούνται, αφού δε γουστάρω ρε παιδί μου, είναι δυνατόν να τρέχω το παιδί σε κάτι που δε μ'αρέσει; θα το πάω να δει άλλα πράματα, αλλά ποδόσφαιρο δε γουστάρω (που τέλος πάντων, δεν είναι έτσι, μπορεί να το πάω και ποδόσφαιρο βρε παιδί μου, αλλά όχι στη βάση του να γίνει άντρας μη χέσω).

Και μου λέει αυτή ναι αλλά σκέφτηκες ότι μπορεί να το κάνεις γκέι που δε θα το αφήνεις να παίζει ποδόσφαιρο; (δεν είπα τέτοιο πράγμα, αλλά σου λέει αν σε βλέπει να είσαι αρνητική, ε, κι αυτός θα καταπιεστεί, κάτι τέτοια). Ε, και έγινε της μουρλής όπως καταλαβαίνεις. και φυσικά το συμπέρασμα ήταν ότι δεν είμαι ψύχραιμη μάνα και έχω άδικο και το ξέρω γι αυτό αντιδρώ έτσι... Οπότε τί να πω... το παιδί μου φαίνεται θα γίνει γκέι, οπότε πάει το δέχτηκα και προσπαθώ να τραβήξω κι εσάς στο βούρκο :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πάντως εγώ θα προτιμούσα να είχα γιο το μάνο χατζιδάκη παρά, τί να πω, ποιόν καρα άντρα έχουμε; τον άδωνη γεωργιάδη; το μεϊμαράκη; ποιό είναι το πιο σκληρό αγόρι;;;;;; (που αν ρωτήσεις όοοοοοοοοοοολες τις τραβεστί στη συγγρού θα σου πούν για τις δεκάδες σούπερ ευυπόλυπτους που παίρνουνε κάθε βράδυ, αλλά τέλος πάντων, όχι για να σκεφτούμε τί είναι καλύτερο, να ντρέπεσαι και να κρύβεσαι για τον εαυτό σου ή να ζεις τη ζωή σου και στα τέτοια σου τί λέει ο κάθε ένας;;;;;;; )

ο πειραματισμός στα πλαίσια του θέλω να ανακαλύψω νέες οδούς είναι καλός

ο πειραματισμός στα πλαίσια της μόδας για μένα είναι κακός

ένας ομοφυλόφιλος, ΞΕΡΕΙ ότι είναι ομοφυλόφιλος, δεν χρειάζεται να πειραματιστεί

Ο έφηβος καλό θα ήταν να πειραματίζεται σε μικρότερου βεληνεκούς σεξουαλικά παιχνίδια

Για αρχή παράδειγμα, ας πειραματιστεί πως να βάζει σωστά το προφυλακτικό! Κι όχι να πειραματιστεί για να δει πως είναι το σέξ με το άλλο φύλο, πως είναι το σεξ με πολλούς παρτενέρ ταυτόχρονα κλπ

Δε διαφωνώ με τον πειραματισμό, ακόμα και σε αυτό το επίπεδο, αλλά όχι σε αυτές τις ηλικίες.

edit

ποιο πιθανό είναι να πειραματιστεί ένας ομοφυλόφιλος που δεν αποδέχεται την ιδιαιτεροτητα του και να πάει με άτομο του άλλου φύλου μήπως και τελικά του αρέσει, παρά να πειραματιστεί μη ομοφυλόφιλο άτομο για να δει μήπως τυχών και του αρέσει

Κατ'αρχήν, ο ομοφυλόφιλος δεν το ξέρει μέχρι να το μάθει, συμφωνώ με την ursa. Πολλοί ξεκινούν με ενδιαφέρον για το άλλο φύλο, γιατί η δύναμη του κοινωνικά αποδεκτού είναι τεράστια και έχει λειτουργήσει επάνω τους επί χρόνια. Απλώς στην πορεία βλέπουν ότι δεν τους ικανοποιεί. Έπειτα, μη νομίζεις ότι οι ομοφυλόφιλοι θέλουν να είναι ομοφυλόφιλοι. Δεν αρκεί να το ξέρεις. Πρέπει και να το αποδεχτείς, παίρνει λίγο χρόνο κι αυτό.

Τέλος, ρε συ, τί λες; εσύ θα του πεις του άλλου να μην πειραματιστεί έτσι αλλά γιουβέτσι; και τί είναι ο πειραματισμός, τάξη στα αγγλικά; φέτος θα βάλουμε το προφυλακτικό και απ'του χρόοοοοοοοοοονου αν περάσεις την τάξη θα προχωρήσεις; Δηλαδή, τί να πειραματιστείς με το να βάλεις το προφυλακτικό, πόση ώρα χρειάζεται για να το μάθεις; Και μετά τί κάνεις;;;;;;; (αμέσως μετά εννοώ, μόλις το βάλεις)

Αν πεις τέτοιο πράγμα σε έφηβο, νομίζω τον έχεις χάσει για καμιά δεκαριά χρόνια, αν του πεις περίμενε και αυτός δε θέλει να περιμένει, πάει

Διαφημίσεις

Εκάβη, συμφωνώ στο 100% μαζί σου!

Εάν και δεν έχω γιο έχω μια μικρή μπουμπού! Ελπίζω βέβαια το επόμενο (όταν έρθει η ώρα) να είναι αγοράκι :oops:

Δηλαδή θερμόμετρό στο πωπουδάκι για την σωστή θερμοκρασία δεν το συζητάμε ? :wink:

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

Μια φίλη (επίσης ψυχολόγος, το έχει το επάγγελμα φαίνεται) μου έλεγε να μη βάζω πολύ συχνά κρέμα για το σύγκαμα στο μωρό γιατί μπορεί να γίνει ομοφυλόφιλος.

Confus_24.gif

Colere_63.gif

Colere_7.gif

ΥΓ1: Θα τα φάω τα πτυχία μου...θα τα φάω αφού τα σκίσω σε κομματάκια....και έχω και γυιό που μεγαλώνω..........

ΥΓ2: Γιατί δεν συναντάω μια φορά έναν έναν μόνο από αυτούς που τα λένε αυτά;;;;; γιατί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΥΓ3: Με συγχωρείτε για το άσχετο της παρέμβασης........παρακαλώ συνεχίστε που λέει και η Αρειανή!!!!!!!!!!!!

Τέλος, ρε συ, τί λες; εσύ θα του πεις του άλλου να μην πειραματιστεί έτσι αλλά γιουβέτσι; και τί είναι ο πειραματισμός, τάξη στα αγγλικά; φέτος θα βάλουμε το προφυλακτικό και απ'του χρόοοοοοοοοοονου αν περάσεις την τάξη θα προχωρήσεις; Δηλαδή, τί να πειραματιστείς με το να βάλεις το προφυλακτικό, πόση ώρα χρειάζεται για να το μάθεις; Και μετά τί κάνεις;;;;;;; (αμέσως μετά εννοώ, μόλις το βάλεις)

Αν πεις τέτοιο πράγμα σε έφηβο, νομίζω τον έχεις χάσει για καμιά δεκαριά χρόνια, αν του πεις περίμενε και αυτός δε θέλει να περιμένει, πάει

:lol::lol::lol::lol::lol:

βασικά εγώ τίποτα δε θα του πω

σιγά μην του πω ότι φέτος είναι η χρονιά του προφυλακτικού :lol:

απλά, αυτό που ήθελα να πω - με μία δόση υπερβολής η αλήθεια είναι- ότι καλό είναι τα παιδιά να συμβαδίζουν με την ηλικία τους στις σεξουαλικές τους αναζητήσεις

Δλδ αν ένα παιδί στα 15 του έχει πειραματιστεί και με τα δύο φύλα, έχει πειραματιστεί και στο ομαδικό, έχει πειραματιστεί και στο sm ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο... τι θα του μείνει για τα 30 του?

Απ αυτή τη σκοπιά ιδωμένο λέω ότι, στην εφηβεία είναι νωρίς για να πειραματιστείς με το ίδιο φύλο

Πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη έτσι?

Εάν και δεν έχω γιο έχω μια μικρή μπουμπού! Ελπίζω βέβαια το επόμενο (όταν έρθει η ώρα) να είναι αγοράκι :oops:

Δηλαδή θερμόμετρό στο πωπουδάκι για την σωστή θερμοκρασία δεν το συζητάμε ? :wink:

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ;;;;;;;;;;;;;;; :shock::shock::shock: (Ας καλέσει κάποιος την Πρόνοια ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!)

Ώστε θες κι εσύ αγοράκι; Καλά, δε βλέπεις τί αγωνίες έχει το σπορ; Ενώ με το κοριτσάκι έχεις δέσει το γάιδαρό σου, τόση καταπίεση που τρώει κάνει μόκο και πορεύεται "σωστά".

Παρένθεση άσχετη: παιδιά, έχετε δει τί θεές χτυπάνε οι λεσβίες; Είχα πέσει σε μια μάζωξη και μου'χε φύγει ο τάκος. Μιλάμε για ΤΙΣ θεές. Όχι μανεκέν, ΤΑ σουπερ μόντελ. και πολλές έτσι, εννοώ η κάθε μιά πολλές. Δηλαδή μια ομοφυλόφιλη γυναίκα έχει περισσότερες σεξουαλικές εμπειρίες από έναν ετεροφυλόφιλο άντρα, αυτό έχω διαπιστώσει. Μια που ξέρω έχει περάσει τις 100. Όχι σαν εμάς που τους ψάχνουμε με το φακό, που τρώμε τις χυλόπιτες... εκεί είναι συνοπτικές οι διαδικασίες, κατευθείαν στο ψητό, αυτό είναι...

καλό είναι τα παιδιά να συμβαδίζουν με την ηλικία τους στις σεξουαλικές τους αναζητήσεις

Δλδ αν ένα παιδί στα 15 του έχει πειραματιστεί και με τα δύο φύλα, έχει πειραματιστεί και στο ομαδικό, έχει πειραματιστεί και στο sm ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο... τι θα του μείνει για τα 30 του?

Απ αυτή τη σκοπιά ιδωμένο λέω ότι, στην εφηβεία είναι νωρίς για να πειραματιστείς με το ίδιο φύλο

Τίποτα δε θα του μείνει για τα 30 του, αλλά και πάλι τί θα πει αυτό; Το ίδιο πρόβλημα έχουμε κι εμείς ως γενιά, τα κάνουμε όλα γρήγορα και τελικά πολύ νωρίς βαριόμαστε τα πάντα. Απλώς δε νομίζω ότι γίνεται αλλιώς, πρέπει να αξιοποιήσεις την ωριμότητα των 30 για να βρεις τρόπο να σ'αρέσει η ζωή, η λύση δεν είναι να καταπιεστείς στην εφηβεία

Διαφημίσεις

Ε μωρέ εντάξει, ας πειραματιστεί ο καθένας όπως νομίζει, τί πάει να πει εφηβεία και κολοκύθια ... κάθε παιδί είναι διαφορετικό και αυτά που λέμε εμείς για να κρατήσουν κάτι στα 30, οι πιτσιρικάδες τα βλέπουν σαν κουραφέξαλα (και καλά κάνουν)

Στην ηλικία τους ισχύει το live fast die young.

Θέλω να πω, ένα παιδί στην εφηβεία θα κάνει αυτό που θέλει να κάνει, ανάλογα με τα μυαλά του και τις πεποιθήσεις του και δεν θα το σταματήσει η πεποίθηση οτι το menage a trois στα 30 "λέει" καλλίτερα απ'ό,τι στα 18 π.χ.

ΥΓ2: Γιατί δεν συναντάω μια φορά έναν έναν μόνο από αυτούς που τα λένε αυτά;;;;; γιατί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Γιατί θα πάθεις αυτό που έπαθα εγώ, που ούρλιαζα και μου έλεγε ότι από την αντίδρασή μου αποδεικνύεται ότι έχω άδικο και το ξέρω. Θα σου πουν "έλα παραδέξου το, δεν είναι κακό". Και τότε θα τον κάνεις το φόνο.

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ;;;;;;;;;;;;;;; :shock::shock::shock: (Ας καλέσει κάποιος την Πρόνοια ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!)

Ώστε θες κι εσύ αγοράκι; Καλά, δε βλέπεις τί αγωνίες έχει το σπορ; Ενώ με το κοριτσάκι έχεις δέσει το γάιδαρό σου, τόση καταπίεση που τρώει κάνει μόκο και πορεύεται "σωστά".

Γουστάρω τις αγώνιες του σπορ :lol::lol:

Πάντως εκτός πλάκας, η αγωνία που έχω ως μαμά είναι το παιδί μου να είναι ελεύθερος άνθρωπος και να μην καταπιέζεται από κανέναν και αυτό θα φροντίσω να της μάθω.

Τώρα άμα έρθει στη ζωή μου γιος το ίδιο θα φροντίσω να του μάθω!

cHmop2.png

[quote name="Ekabn

Τί να αιτιολογήσει παιδί μου;;;;;; Τους το είχε πει ένας καθηγητής λέει' date=' να μην επιμένουν με τις κρέμες και τον καθαρισμό της περιοχής στα αγόρια γιατί μπορεί να τους μείνει. Αλλά δεν επέμεινα σε αυτό γιατί μου έλεγε ότι θα κάνω γκέι το παιδί μου επειδή δε θέλω να το πηγαίνω στο γήπεδο.

Και μου λέει αυτή ναι αλλά σκέφτηκες ότι μπορεί να το κάνεις γκέι που δε θα το αφήνεις να παίζει ποδόσφαιρο; [/quote]

Confus_86.gif

Με τελείωσες.......μη συνεχίζεις.....σε παρακαλώ........λυπήσου με.......έχω παραδώσει πνεύμα.....και ένα σωρό λεφτά από σπουδές (δεν μας τα λέγαν έτσι εκεί στο εξωτερικό......Α! για αυτό οι Άγγλοι τώρα εξηγείται!!!)

Και πάλι συγνώμμη για το άσχετο της παρέμβασης!

Ρε παιδια να σας πω κατι; Χωρις να σημαινει οτι συμμεριζομαι την αποψη της ψυχολογου περι κρεμων και ομοφυλοφιλιας, αλλα αν ειναι αρκετη μια κρεμα για να βρει απο μικρο το παιδι το δρομο του και να μην χρειαστει να φαει καμια φρικη στα 13 τοτε ας ειναι! Μην μου πειτε οτι ολα τα αγορακια που τους βαζουν κρεμα γινονται gay. Αρα γινονται αυτα που εχουν προδιαθεση. Αρα, no problem...

Επαναλαμβανω δεν το πιστευω αυτο για τις κρεμες, αλλα κανω το συνηγορο του διαβολου. Την αποψη μου περι ομοφυλοφιλιας την εχω διατυπωσει και αλλου σε παλαιοτερη συζητηση. Μια ζωη την εχουμε κι αν αυτο μας κανει happy, που ειναι το ενα και μοναδικο ζητουμενο σ' αυτη τη ζωή, τοτε πασο. Κανενα προβλημα.

Πέρα απο οποιαδήποτε γεννετική προδιάθεση ή επίκτητη λόγω συμπεριφοράς ή προτύπων , πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ της μόδας αυτή η τάση του bisexual . Όλη αυτή η απελευθέρωση , όλες αυτές οι πληροφορίες χρήσιμες και μη που γεμίζουν το κεφαλάκι τους κεντρίζουν την περιέργεια και είναι αν όχι σίγουρο πολύ πιθανό ομως για ένα παιδί να θελήσει να δοκιμάσει και αυτή την εμπειρία !

Δεν με απασχολεί το να πειραματιστεί γιατί νιώθει ότι αυτο ζητάει ! Και φυσικά δεν είναι πρόβλημα αυτό ! Το να πειραματιστεί όμως γιατί του το επιβάλει η τάση της μόδας και η παρέα του αυτό ναι με απασχολεί !

...και ένα σωρό λεφτά από σπουδές (δεν μας τα λέγαν έτσι εκεί στο εξωτερικό......Α! για αυτό οι Άγγλοι τώρα εξηγείται!!!)

Συζητούσα με μια μαμά Αγγλίδα που είχε 3 γιούς και κάπου ήρθε η κουβέντα και λέγαμε "ο ένας στους 3 άντρες είναι ομοφυλόφιλος" και γυρίζει και μου λέει: "Ποιός απ'τους γιούς μου λές να 'ναι";

Ανετη...

Δεν με απασχολεί το να πειραματιστεί γιατί νιώθει ότι αυτο ζητάει ! Και φυσικά δεν είναι πρόβλημα αυτό ! Το να πειραματιστεί όμως γιατί του το επιβάλει η τάση της μόδας και η παρέα του αυτό ναι με απασχολεί !

Αυτή η τάση της μόδας και οι παρέες πάντα επηρρεάζουν, σε όλα τα πράγματα.

Εμένα αυτό με απασχολεί γενικά και όχι ειδικά για το θέμα που συζητάμε.

Εγω εχω φιλο ομοφυλοφιλο που το ξερουν οι γονεις του και το εχουν αποδεχτει χωρις υστεριες και ειναι ολοι μια χαρα. μαλιστα εχει και μακροχρονιο δεσμο και τον παει και σπιτι και παντου και ειχα συγκινηθει το καλοκαιρι που ειχε αρρωστησει η μανα του φιλου μου, ηρθε ο "δεσμος" του στο νοσοκομειο να τη δει και δεν τον αφηναν επειδη δεν ηταν συγγενης και μπηκε μπροστα ο πατερας του και λεει στη νοσοκομα. "Ειναι μελος της οικογενειας, ποιος σας ειπε οτι δεν ειναι;" Κι ο πατερας, υδραυλικος με μια μουστακα να, κυνηγος και ψαρας και γενικα πολυ βαρυς αντρας...αλλα το γιο του τον δεχτηκε οπως ειναι. Μαγκια του αν με ρωτατε, ειναι πατερας με ολη τη σημασια της λεξης.

Μακάρι να ήταν όλοι οι γονείς έτσι!

Και να αγκαλιάζουν τα παιδιά τους πάντα!

Με αυτόν το τρόπο τα παιδιά θα εμπιστεύονται τους γονείς θα μοιράζονται πράγματα και φυσικά οι γονείς θα είναι σε θέση να τα προστατέψουν!

Έχω γνωστό (άνδρα) που λέει ότι έαν ο γιος του γίνει qay τότε θα αυτοκτονήσει γιατί δεν θα αντέξει! Τι να πεις κανείς?

cHmop2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...