Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Kαι θα ηθελα να πω και κατι αλλο. Μπορει, οπως λεει το τραγουδι, καποια παιδια να μην γινονται "αντρες" αλλα γινονται Ανθρωποι (με Α κεφαλαιον). Τι περισσοτερο, δηλαδη, θα μπορουσε να επιθυμησει ενας γονιος για τα παιδια του;;

Ο Γ. στα 19 του πλεον χρονια ειναι περισσοτερο "αντρας" απο πολλους που ξερω. Και δεν χανω στιγμη να λεω στη μητερα του ποσο καλη δουλεια εκανε με τα παιδια της. Και βλεπω μια βαθια ικανοποιηση στα ματια της. Μπορει να μην εγινε πιλοτος (γιατι κατα το μπαμπα του η κουζινα ειναι για τις γυναικες) μπορει να μην εχει ματωσει γυναικειες καρδιες (το λεω πολυ κομψα, ο πατερας του το ειπε αλλιως) αλλα εγινε τετοιος ανθρωπος που μακαρι να ηταν δικος μου γιος. Εγω θα ημουν πολυ περηφανη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 357
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν το είχα δει το θέμα τόσο καιρό ....

Η δική μου θέση είναι απόλυτη. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.

Αν οι σεξουαλικές επιλογές της στο μέλλον είναι διαφορετικές απο τις δικές μου ας είναι ... φτάνει να είναι καλά, υγιής και ευτυχισμένη.

κι εγω δεν το είχα δει το θέμα ως τώρα.δεν έχω γίνει μανούλα ακόμη,δεν ξέρω πως είναι να έχεις ένα μικρό να το πονάς και να το μεγαλώνεις,σίγουρα όμως είναι ένα μεγάλο δίλλημα.μπορεί στις ιδέες μου να μην είμαι τόσο προχωρημένη γαι τα σημερινά δεδομένα,θα ήθελα όμως το παιδί μου να είναι κοντά μου και να είναι πάνω απ'όλα υγιές έστω και αν έχει διαλέξει ένα άλλο δρόμο στις προτιμήσεις του.δεν θα ήθελα να το κάνω να αισθανθεί διωγμένο,πως θα μπορώ να αποκόψω ένα κομμάτι απο μένα?

πραγματικά αναρωτιέμαι,και μερικές φοβάμαι με όλα αυτά που συμβαίνουν και έχουν να αντιμετωπίσουν τα νέα παιδιά.ναρκωτικά,κτλ.πόσο καλά πρέπει να οπλιστούμε σαν γονείς(πρώτα ο θεός) για να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας?(κοινώς θέτω την φοβία του αν θα γίνω καλή μητέρα)

Διαφημίσεις

Καλη μου Κριστυ, ως νεα μητερα που υπεστη τα πανδεινα να αποκτησει ενα παιδι, που γεννησα 6μιση μηνων (1000γρ παιδακι) που ειχε ενα σωρο επιπλοκες κι ολοι μου ελεγαν "¨δεν ξερουμε αν θα τα καταφερει" και που τρεχω ακομη γι' αυτο και η ταλαιπωρια του δεν τελειωνει, εχω να σου πω: Μανα ειναι αυτη που εχει παντα μια αγκαλια ανοιχτη για το παιδι της. Τιποτα παραπανω. Σου ευχομαι με το καλο να γινεις μανουλα και να εισαι ευτυχισμενη. Ολα τα αλλα θα τα βρεις.

Τωρα το ειδα το θεμα και συγκλονιστηκα....η ελληνικη κοινωνια δεν αποδεχεται τετοιες καταστασεις.

στο Λονδινο ειναι ανετα τα πραγματα οποτε ισως να γινει σεφ εκει.

δεν πιστευω οτι θα μεινει Ελλαδα.

ζορικη κατασταση μπραβο ομως και σε σενα και στην μανα του παιδιου.

τρομερη αντιμετωπιση.

αλλα λετε να ειχε σχεση αυτο που ειπε η μανα ?δηλ.οτι δεν ειχαν ανδρικο προτυπο κτλ?δεν νομιζω ε?

demi, μπορεί και να έχει σχέση. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η ομοφυλοφιλια είναι γονιδιακή, κάποιοι άλλοι ότι παίζει ρόλο αν τα παιδιά έχουν σαφή εικόνα για το γυναικείο ή το αντρικό πρότυπο.

Τό θέμα είναι να καταφέρουμε να είμαστε κοντά στα παιδιά μας και τις επιλογές τους. Δεν νομίζω ότι καμια μας θα απομάκρυνε το παιδί της επειδή αυτό θα ήθελε να γίνει κομμώτρια και εμείς το ονειρευόμασταν καθηγητή πανεπιστημίου ε;;;

(Θεε μου βοήθα με να υποστηρίζω τα ίδια όταν δεν θα συμφωνω με τις επιλογές της κόρης μου)

• 5 εβδομάδες μετά...

Ως τωρα στη ζωη μου εχω ζησει 2 gay ζευγαρια ενας ειναι ο θειος μου και το αλλο μια φιλη που πλεον δεν κανουμε παρεα.Εχω παρατηρησει πως ζουν απομονωμενοι ο θειος με τον γκομενο κτλ και γενικα δε θελουν πολλα πολλα.γενικα φερονται επικριτικα και πολλες φορες ασχημα στους αλλους.Οσο για τη φιλη αυτη ειχε ξεφυγει εντελως ειχε γινει προκλητικη παρα πολυ πχ φιλιοταν δημοσιως ,η γκομενα της εδειχνε τα στηθη της τριγυρναγαν χωρις σουτιεν και καναν διαφορες αηδιες.Δεν ξερω επειδη η Ελληνικη κοινωνια δεν αποδεχεται την ομοφυλοφιλια να οφειλώταν εκει η αντιδραση τους παντως εμενα δε μου φαινεται για υγιη συμπεριφορα ανθρωπου.Αν λοιπον το παιδι μου γινοταν gay θα του λεγα τουλαχιστον να φερεται σωστα και να μη φερεται οπως τα 2 αυτα τα παραδειγματα.Θα τον αποδεχομουν οπως αποδεχομαι καθε διαφορετικο ανθρωπο αρκει ομως να ειναι σωστος και να μηε παραβιαζει την οικογενεια και τους συνανθρωοπους του.Τη φιλη την εκοψα μιλαμε ειχε καταντησει αηδια με τη γκομενα της δηλαδη αισθανομουν πως δε με σεβοταν με την προκλητικη αυτη συμπεριφορα.Τελος εχω κι αλλο ενα παραδειγμα ειναι ενας στη σχολη μου που ειναι crossdresser και αυτος πηγε σε ψυχολογο και οπως ειπε βοηθηθηκε να γινει "αγορι". Δυστυχως βλεπω πως εχει γινει μοδα ιδιαιτερα στα μαγαζια που βγαινω βλεπω κοριτσακια να φιλιουνται και αγορακια παρομοιως και φυσικα η νεα μοδα να δηλώνεις bi=sexual.Οταν ημουν στο σχολειο φοβοταν η μανα μου μη μπλεξω με ναρκωτικα και σατανιστες τωρα εχουμε και αυτο...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ Η ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ.ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΚΑΤ'ΕΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο GAY ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΔΥΔΚΟΛΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ EXTREME.

dev055pp___.png

Διαφημίσεις

ε, μα εννοείται ότι φταίει η κοινωνία στην οποία γεννήθηκαν.

εάν μονίμως μεγαλώνεις σε περιβάλλον που σου απαγορεύει και σε κάνει να νιώθεις ενοχή για αυτό που αισθάνεσαι, όταν απελευθερωθείς απο αυτό, θα κάνεις ακριβώς ότι χρειάζεται για να δείξεις ότι δεν αισθάνεσαι ένοχος ή κακός άνθρωπος - και αυτό πολλές φορές καταλήγει στο να επιδεικνύουν τις προτιμήσεις τους.

Είναι αυτόματο, και αυτονόητο, εάν σκεφτείς τα χρόνια που προφανώς καθημερινά αισθάνονταν ένοχα και κακά άτομα.

πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάτι πιο άσχημο που μπορεί να κάνει μια κοινωνία σε συνάνθρωπο της, ...

εάν αλλάξουν οι νοοτροπίες θα αλλάξουν και οι συμπεριφορές.

Εάν πας στην Γερμανία, θα δείς ότι εκεί είναι πΑΑΑΑρα πολύ σπάνιο αυτό το πράγμα στην καθημερινότητα.

(το να επιδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό τις προτιμήσεις τους)

Όμως, φυσικά και μπορούν να φιληθούν και να αγκαλιαστούν όπως ακριβώς και ένα άλλο ζευγάρι - όταν επιτρέπεται σε άλλους γιατί να μην επιτρέπεται και σε αυτούς.

δηλ να υπάρχουν τα ίδια μέτρα και σταθμά.

θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι είναι κάτι φυσιολογικό, απο τη στιγμή που και οι δύο άνθρωποι συναινούν σε αυτό.

αν είναι, κοιτάμε απο την άλλη εάν δεν έχουμε συνηθίσει να το θεωρούμε φυσιολογικό.

πάντως είναι φυσιολογικό, αφού εδώ και χιλιάδες χρόνια υπάρχει.

επίσης έρευνες έχουν αποδείξει ότι πολύ μεγάλο ποσοστό ανθρώπων είχαν εμπειρίες με το ίδιο φύλο είτε σε εφηβική ηλικία είτε στα φοιτητικά τους χρόνια, και ότι αυτές οι εμπειρίες δεν τους έκαναν γκέι, αλλά ανήκουν σε ένα πειραματικό σεξουαλικό στάδιο.

οπότε δεν θα σύγκρινα τα ναρκωτικά και τους σατανιστές με τις σεξουαλικές εμπειρίες των νέων..

εξάλλου τα χρόνια αυτά που ανεξαρτητοποιούνται είναι θέμα και επανάστασης ενάντια στο κάθε κατεστημένο και νορμάλ πράγμα - οπότε όσο βρίσκουν κάτι που τους οριοθετεί τόσο ενάντια στέκονται σε αυτό.

Δηλ, παλιά μπορεί να ήταν τα ναρκωτικά το απαγορευμένο, και οι γονείς τρελλαινόντουσαν να τιμωρούν, να σου και όλοι κάπνιζαν μπαφάκια επειδή ήταν κουλ και απαγορευμένο. Εάν βλέπουν ότι οι γονείς φοβούνται λόγω της εποχής ότι τα παιδιά τους θα επιδείξουν άλλες προτιμήσεις, ε τότε αυτό θα κάνουν...!

αλλά αυτό δεν έχει σχέση με την ομοφυλοφιλία, είναι θέμα όπως είπες "μόδας"...

(παλιά δηλαδή που δεν ήταν στην καθημερινότητα αυτό το θέμα και δεν το σχολίαζαν και οι γονείς μιας και δεν ήταν " κίνδυνος" ακόμα στα μάτια τους, πως να γίνει της μόδας)

όσο πιο νορμάλ θεωρείται λοιπόν η ομοφυλοφιλία τόσο λιγότερο θα υπάρχουν αντιδράσεις επιδειξιομανίας, ή παιχνίδια των νέων για να "ενοχλήσουν" επειδή αυτός ο τρόπος θεωρείται σοκαριστικός.

κάποτε ξύριζαν μαλλιά, κάποτε τα έβαφαν, κάποτε βαφόντουσαν με μαύρη μπογιά, κάποτε κάποτε...ότι θεωρείται σοκαριστικό την κάθε εποχή, με αυτό θα ασχολούνται...

δεν είναι τυχαίο ότι στην γερμανία, απο την ηλικία του δημοτικού κιόλας, αφήνουν τα παιδιά τους να βάφουν τα μαλλιά με χρωματιστές μπογιές πχ, και να πειραματίζονται σε θέματα εμφάνισης όσο θέλουν!! μάλιστα τα ενθαρρύνουν - γιατί τότε είναι ακόμα αποδεκτό, και τα κάνει μετέπειτα ως έφηβους να μην το θεωρούν πλέον απαγορευμένο και να κινδυνέυει μετά στο τέλος της εκπαίδευσης που είναι και πολύ κρίσιμο να έχουν κάποια συγκέντρωσή και σοβαρότητα, απο το να θέλουν να επαναστατήσουν κάπως τότε.

Τους επιτρέπουν να πάνε ενάντια στο κατεστημένο, πολύ πιο πρίν, σαν παιχνίδι!

και έτσι, δεν θεωρείται πιά απαγορευμένο αργότερα!

(έχω διδάξει σε τάξεις στο δημοτικό και γυμνάσιο εκεί, στο πλαίσιο 6 μηνης πρακτικής, και σας πληροφορώ, καμια σχέση με εδώ....)

ΚΑΜΙΑ σχέση. μάλλον θα χρειαστεί να ανοίξουμε νέο θέμα για αυτό!

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

δεν ξερω...να σας πω την αληθεια το θειο μου η μανα του τον εκανε ετσι τον εντυνε με κοριτσιστικα μικρο επειδη ηθελε κοριτσι.Αρα ποιος φταιει? Δεν ειμαι ψυχολογος αλλα πιστευω πως το παιδι ειναι οπως το πλασεις...

καλά ναι, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες!!

αυτό που λές το έζησε και ο πατέρας μου με φίλο του που τώρα είναι 80 χρονών ο καημένος και είναι εντελώς μόνος του γιατί δεν κατάφερε να έχει κάποια σχέση...

τον έντυνε η μάνα του κορίτσι και του έφτιαχνε κοτσιδάκια....!!!...δεν είμαστε καλά...

δεν φτάνει όμως αυτό για να γίνεις ομοφυλόφιλος - αυτό φτάνει όμως σίγουρα για να καταστρέψεις τον ανδρισμό του - οπότε, τι κανονική σχέση να κάνει όντας άντρας!

οι ψυχολόγοι δεν έχουν συγκεκριμένη απάντηση για το πώς γίνεται κάποιος ομοφυλόφιλος ή το γιατί.

υπάρχουν κάποιες έρευνες που δείχνουν πχ ότι οι τραβεστί, (όχι οι τραβεστί που δείχνουν οι ταινίες - τα τραβεστί που κυκλοφορούν ανάμεσά μας - τουλ στην Γερμανία ήταν αρκετά) τα άτομα δηλαδή που νιώθουν κορίτσι ενώ είναι άντρας το φυλο τους οφείλεται στην βιολογία - κάτι δηλ. έχει γίνει λάθος στα χρωμοσώματα - δεν είναι δηλαδή κάτι που επιλέγουν...

οπότε κάποια στιγμή που μπορούν να επιλέξουν, αλλάζουν το φύλο τους.

δεν εχω ασχοληθεί και ιδιαίτερα περεταίρω με έρευνες για την ομοφυλοφιλία, πιθανώς υπάρχουν και νεότερες.

R.I.P. Michael Jackson.

αστα να πανε Μαρια...Δεν ξερω στην ψυχολογια τι εξηγησεις δινουν οι ψυχολογοι κτλ.Επισης δεν ξερω κι αν πας ενα ομοφυλοφιλο σε ψυχολογο αν θα αλλαξει ακολουθωντας μια θεραπεια οπως παραδειγμα ενας ανθρωπος με καταθλιψη.Οταν ημουν στην Αγγλια εβλεπα κι εγω πως κινουνταν οι ομοφυλοφυλοι με περισσοτερη ανεση και γενικα ο κοσμος ακομα και τους τραβεστί δεν τους κοιταζε σαν εξωγηινους.Απο την αλλη ομως αυτο να οδηγει σε εξαπλωση του φαινομένου αρα είναι καλό? Δεν ξερω ειλικρινα!

εκεί διαφωνώ, δηλ. επουδενί δεν πιστεύω ότι η αποδοχή κάποιου γεγονότος οδηγεί σε εξάπλωσή του. Ίσα ίσα, το κάνει φυσιολογικό, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι περιπτώσεις που κάποιοι ιδιαίτερα πχ οι έφηβοι εκδηλώνονται έτσι για να προκαλέσουν ή απο αντίδραση.

Οι ψυχολόγοι, πλέον, λόγω του ότι η τάση είναι η συμπεριφοριστική θεραπεία, όχι πια τόσο η ψυχαναλυτική κτλ.

το λέει με την λέξη, ασχολείται με την συμπεριφορά του ατόμου.

Δεν νομίζω ότι ψάχνουν να βρούν εξήγηση, αλλά περισσότερο να βοηθήσουν το άτομο να νιώσει ίσο με τα γύρω του, ότι αξίζει την αγάπη και την ευτυχία όπως ακριβώς και ένας άλλος άνθρωπος... απο τη στιγμή που σέβεται τους άλλους και δεν ενοχλεί το συνάνθρωπό του.

και επειδή το πιστεύω αυτό, δεν με ενδιαφέρει προσωπικά σε τί οφείλεται το να είσαι γκέι, γιατί δεν το θεωρώ κάτι φοβερό.

Στην δική μου οικογένεια, δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα, όπως περιέγραψες δηλ υπάρχει ζευγάρι γκέι, που είναι μαζί 20 χρόνια, και ζου΄ν εντελώς αρμονικά και δεν ενοχλούν κανέναν.

Τι δουλειά έχω εγώ λοιπόν να ασχολούμαι ή να σχολιάζω κάπως αυτό το πράγμα εάν με σέβονται και τα σεξουαλικά τους θέματα τα κρατουν για τον εαυτό τους όπως και εγώ τα δικά μου! :lol: .

Για τις σχέσεις μας συζητάμε κανονικά πάντως!

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

Ρωτησα αν δεις εχω βαλει και ερωτηματικο δεν εγραψα πως πιστευω οτι με αποδοχη υπαρχει εξαπλωση φαινομενου.Απο την εμπειρια του συμμαθητη μου αυτου που πηγε σε ψυχολογο και ο ψυχολογος παρακαλω του δινε και φαρμακα ειχα επισης την απορια τι ρολο μπορει να παιξει η ψυχαναλυση σε μια τετοια περιπτωση και ιδιαιτερα τα φαρμακα.Παντως τωρα που το ξανασκεφτομαι αμα μου λεγε μια μερα το παιδι μου ξερεις μαμα ειμαι gay δε θα ενιωθα το ιδιο με το να μου ελεγε τα εχω με ενα αγορακι/κοριτσακι .Και παλι μου ρχεται το ερωτημα στο μυαλο ειναι επειδη ετσι εχουμε μεγαλωσει?ειναι η κοινωνία μας? Σιγουρα ειναι ενα θεμα ταμπου...Ετσι δεν είναι.

α καλά, και υπάρχει και το θέμα του να έχει άδεια !!!

ναι υπάρχει άδεια που αν δεν την έχεις δεν επιτρέπεται να λέγεσαι ψυχολόγος,.... όμως πολύ λίγοι έχουν άδεια και είναι κλινικοί ψυχολόγοι !!

για αυτό πάντα.. να το ψάχνουμε/ψάχνετε το θέμα!

cruelty δεν ξέρω τι έγινε εκεί, δεν ξέρουμε και όλη την ιστορία και ξέρεις κάποιες φορές λένε τα μισά ή τα διπλά απο ότι ισχύει στην πραγματικότητα.

δηλ για crossdressing δεν υπάρχει φάρμακο, φάρμακο υπάρχει για την κατάθλιψη, που βελτιώνει την διάθεση και βοηθά στο να νιώσει αισιοδοξία ο άνθρωπος και να θέλει να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του, επίσης φάρμακα υπάρχουν που βοηθούν σε πιο δύσκολες διαταραχές, αλλά και φάρμακα για ψυχιατρικές παθήσεις. είναι διάφορες κατηγορίες.

πάντως σίγουρα για την ομοφυλοφιλία, δεν νομίζω και ούτε πιστεύω οτι δίνουν φάρμακα :D (ευτυχώς δηλαδή! :D )

R.I.P. Michael Jackson.

Να κάνω εδώ μια μικρή παρατήρηση: ο ψυχολόγος απαγορεύεται να δίνει φάρμακα σε πελάτη του!!!

καλα αυτο άλλου παπα ευαγγέλιο angela μην το ψαχνεις.

Να κάνω εδώ μια μικρή παρατήρηση: ο ψυχολόγος απαγορεύεται να δίνει φάρμακα σε πελάτη του!!!

εκτός και αν ειναι κλινικός ψυχολόγος

α καλά, και υπάρχει και το θέμα του να έχει άδεια !!!

ναι υπάρχει άδεια που αν δεν την έχεις δεν επιτρέπεται να λέγεσαι ψυχολόγος,.... όμως πολύ λίγοι έχουν άδεια και είναι κλινικοί ψυχολόγοι !!

για αυτό πάντα.. να το ψάχνουμε/ψάχνετε το θέμα!

Σας βρίσκω όλες ενημερωμένες αρκετά :lol::lol::lol:

υπάρχουν και τα βιβλία ξέρεις :lol::lol::lol:

αλλά τέλος πάντων είμαστε οφφτοπικκκκ :) θα μας την πουν οι αντμινς :)

R.I.P. Michael Jackson.

Καλα, είχα να μπω στο θέμα αρκετό καιρο μιας και επισκευτόμουν την ελλαδα και τώρα παθαίνω ψιλοσόκ με αυτα που διαβαζω, έστω και βιαστικα. :roll::roll: λοιπον ας ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα. Προ 80ετίας το να ντυνεις το αγορακι σχετικα θυληπρέπων ήτο νορμαλ, κοιτάξτε παλιες φωτογραφιες και ιδιέτερα σε πολεις. Η ομοφυλοφυλία δεν εχει καμία σχεση με το αν ένα παιδι βγεί ομοφυλόφυλο ή όχι. Δηλαδή θεωρούμε πως ξεκινάς κάτι τέτοιο όπως ξεκινάς το τσιγάρο? Τωρα πλακά κανουμε η σηζητάμε σοβαρά? Πώς είναι δυνατό να μεγαλώνεις ας πο΄θμε σε μία κοινωνια σε ένα χωριο με 300-600 ατομα, συντηρητική που κάθε το διαφορετικο κράζεται (μέχρι και τι ρουχα φοράς) πώς είναι δυνατό μια τέτοια κοινωνία να επιρεασει ένα παιδί να βγει έτσι? Και αντε βγήκε, τι θα κανεις, θα το πνήξεις? Και να μην ακούσω βλακείες περι βιασμών και τετοια. Τετοια λέει η μάνα μου και δεν μπορει να το καταλαβει οτι σε τέτοιες περιπτώσεις το θύμα γίνεται τυφλά πολέμιο έναντι το θύτη. Οσο για το θεμα του ψυχολογου, οι περισσοτεροι εκμεταλευονται το γεγονος ότι οι περισσότεροι γονείς θα πληρώναν καλα λεφτα για να "θεραπευτει" το παιδί τους. Βασει του καθηγητη πανεπιστημίου Αθηνών Κο Ευσταθίου απο το 1973 η υπόθεση θεωρήται νορμάλ και κάθε ιατρικη παρεμβολη αποφεύγεται μιάς και μόνο προβλήματα θα διμιουργήσει. Και θα πρεπει να πώ πως κάποιες τραβιγμενες σκηνές με ξεβρακώματα και τέτοια δεν τα μπορω αλλα αν εσύ μπορεις να φιλήσεις τον αντρα σου κατι που θεωρήται λογικο, ε τότε γιατι να μην μπορώ να φιλήσω τον παρτενερ μου, και δεν λεμε για φιλια διαρκείας και βλακείες αλλα ένα απλό φιλί. Οσον αφορα για τον τροπο καποιων ομοφυλοφύλων στην ελλάδα νομίζω οτι ειναι βασικά μονο και μόνο για την πρόκληση. Στο εξωτερικο οπου τα πραγματα θεωρουνται ποιο νορμαλ γιατι δεν γινονται τετοια? Τελως πάντων ωρα για δουλεια αλλιως θα εγραφα κι αλλα. Ενα έχω να πω, αν ειναι να λεμε πραγματα ας κάνουμε και την ερευνα μας πρωτα γιατι δεν προκειται να τα μαθουμε αλλα απο εδω μεσα. Οπως λέγαν και οι αρχαιοι, συν αθηνα και χειρα κίνει. Τα λέμε.....και να περνατε όλοι καλα!!! :o

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...