Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Να εκφρασω και εγω την αποροια μου. οσοι λετε οτι δεν τους πειραζει καθολου να ακουσουν απο το παιδι τους οτι είναι ομοφυλοφιλος, το θεωρειται δηλαδη κατι εντελως φυσιολογικο? Δηλαδη οσο φυσιολογικο είναι να εισαι ετεροφυλοφιλος το ιδιο φυσιολογικο είναι να είσαι ομοφυλοφιλος?

ΝΑΙ ......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 357
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η αναπαραγωγη που μου αναφερεις είναι αναπαραγωγη υποβοηθουμενη απο την ιατρικη και την τεχνολογια. Η τεκνοποιηση λοιπον πρεπει να γινει ειτε με ιατρικη παρεμβαση ή με τον εναν απο τους δυο συντροφους να αφησει λιγο στην ακρη αυτο που είναι για τον ιδιο φυσιολογικο και να ερθει σε επαφη με αντιθετο φυλο. Εγω λοιπον δε λεω οτι το σεξ είναι μονο για αναπαραγωγη αλλά με αυτον το τροπο φερνουμε παιδια στο κοσμο. Πριν 1000 χρονια που δεν υπηρχε αυτη η δυνατοτητα της ιατρικης επιστημης δεν μπορουσαν οι ομοφυλοφυλοι να γινουν γονεις εκτος αν παραβιαζαν τη φυση τους. Οσο δε για τη χριστιανικη ηθικημε την οποια πιπιλουνται τα παιδακια στην ελλαδα δεν το βρισκω πρεπον να τη κρινεις. Ο καθε γονιος μεγαλωνει τα παιδια του με την ηθικη που θεωρει αυτος σωστη. Οπως δε θελεις λοιπον να κρινουν την ηθικη σου καλο ΄θα ηταν να είσαι πιο προσεκτικος σε χαρακτηρισμους οπως "πιπιλουν". Και μια τελευταια αποροια γιατι ο γραπτος είναι και δυσκολος, ειπες οτι καποια παιδια εχουν 4 γονεις (2 βιολογικους & τους 2 συντροφους) καταλαβα καλα λοιπον οτι υποστηριζεις (βαση και καλα επιστημονων) οτι αυτη η μορφη "οικογενειας" υπαρχει για την ενισχοιση κοινωνικων δεσμων? Αν κανω λαθος παρακαλω διορθωσε με και εξηγησε μου.

αν παρακολουθούσες λίγο καλά τα βίντεοζ που έχω αναρτήσει και πιο πριν και έβλεπες όλα τα σκέλη δεν θα είχες ΚΑΝ αυτές τις απορίες.

ένας γκεί άντρας και μια γκέι γυναίκα μπορεί να κάνει παιδιά και δεν χρειάζεται να επέμβει η ιατρική η ή τεχνολογία. έχω φίλο μου γκέι που ύστερα απο έναν ωραίο αυνανισμό έδωσε το σπέρμα του στην κολλήτη που είναι λεσβία κι αυτή με την βοήθεια απλά μιας βελόνας έκανε αυτό που κάνουνε οι άλλες και έμεινε έγκυος. είτε το πιστεύειες είτε όχι, αυτό συμβαίνιε σε χιλιάδες ήδη ζώων καθημερινά (χωρίς βεβαια την διαμεσολάβηση της βελόνας, έχουνε άλλουες τροπους). Για να υπάρχει στην φύση και να το επιτρέπει, σημαίνει οτι είναι κάτι φυσικό. το αν είναι λογικό η όχι, είανι άλλο θέμα. είναι θέμα καθαρά ηθικής. και ο κανιβαλισμός φυσικό φαινόμενο είναι, αλλά η ηθική μας λέει οτι είναι λάθος να τρώμε ο ένας τον άλλον.

ας ξεκολλήσουμε επιτέλους απο το θέμα αν είναι φυσικό η όχι. αν δεν κατανοείς αυτά που σου λέω τότε ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ.

όσον αφορά την χριστιανική ηθική, θα είμαι σκληρός και αμετανόητος. τα παιδάκια στην ελλάδα δεν έχουνε κανένα δικαιώμα όσον αφορά την θρησκευτική επιλογή, καιη προπαγάνδα που συμβαίνει απο την νηπιακή κι όλας ηλικία έιναι απίστευτη. υποτίθεται οτι το σύνταγμα προστατεύει την θρησκευτική ελευθερία του κάθε ανθρώπου. λέμε τώρα. αν εσύ γαλουχείς τα παιδιά σου με θρησκευτικη ηθική τότε απλά παραβιάζεις τα δικαιώματα τους και το πρωταρχικό τους δικαιώμα να επιλέξουμε ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, τον θεό στον οποίο θα πιστεύεουνε. βέβαια αυτόδ εν συμφέρει τους παπάδες γιατί θα χάσουνε λεφτά και γι αυτόν οτν λόγο δημιουργούνε ισχυρή θρησκευτική ταυτότητα, σαν την εθνική. μετά λένε εμάς οτι κάνουνε προπαγάνδα την επιστημονική γνώση ενω αυτοί δεν κάνουνε προπαγάνδα την θρησκευτική τους μυθοπλασία. ποιος απο τους δύο μας έχει δίκιο; αναρωτιέμαι...

και αν και στο είπα, ναι, αυτή η μορφή συμπεριφοράς πιστεύετε απο τους βιολόγους οτι υπάρχει γι αυτόν ακριβώς τον λόγο. για να δείς πως αυτό λειτουργεί, εχει γυριστεί ολόκληρη ταινία, λέγεται almost normal , θα σου δώσω και λίνκ για το γιουτιουμπ που υπάρχει αναρτημένη η ταινία, και δείχνει πως δουλεύει μια χαρά το σύστημα και οι οικογένειες ειναι πιο δεμένες μεταξύ τους ακριβώς επειδή υπάρχει ενίσχυση. φαντάσου έναν κόσμο στον οποίο ολοι εχουμε 4 γονείς κοκ. πως θα πολλαπλασιαζότανε μετά το δέσιμο στην κοινωνία, θα περιορίζοτανε η έχθρα και το μίσος αφου όλοι θα είχαμε κοινά συμφέροντα. αυτά όωμς είναι μόνο θεωρίες (που φυσικά πηγάζουνε με την παρατήρηση του ζωικού βασιλείου). νόμοι θα γίνουνε οταν μετά απο μισό αίωνα δούμε αν θα ισχύουνε και στην πράξη. προς το παρόν προς τα εκεί οδεύουμε.

lesgaybitrans επίσης να σου πω...!!!!

( το παθαν το εγκεφαλικο ...γιατι όπως παρατηρω τον τελευταιο καιρο το διαφορετικο γενικα...ξενίζει .... αν τους απομακρυνουμε όλους και τους βαλουμε σε ενα νησι...... γκει αλλοδαπους δυσλεκτικούς /.....διαφορετικούς γενικα...

και τους φυλλαμε σαν κόρη οφθαλμού ίσως εμεις οι ελληνες τους εκτιμησουμε ...ΑΛΗΘΕΙΑ πως καταληξαμε να τρωμε ΠΑΤΑΤΕΣ ...θυμαται κανεις πως και ποιός τις εφερε και τις πλασαρε στην ελληνική αγορα???)

:) :) :) :)

Διαφημίσεις

http://www.youtube.com/watch?v=_nVGlsxAAa0

ορίστε το λίνκ για το πρώτο μέρος της ταινίας. Σάββατο βράδυ σήμερα, μπορείτε να επιλέξετε να δείτε για μια ώρα αυτήν την ταινία :)

Kαι παιδι να μην εχει Δημητρα σιγουρα εχει υπαρξει ο ιδιος η ιδια παιδι οποτε εχει το δικαιωμα να μιλαει. Εκτος και αν το φορουμ απαγορευει σε οσους δεν εχουν παιδια να συμμετεχουν, που απο οτι γνωριζω δεν ισχυει αυτο. Οσο για το τι ειναι φυσιολογικο δεν νομιζω ποτε οτι απο αυτο κρινεται η αγαπη της μανας και η αποδοχη της στην διαφορετικοτητα.

Μπορει να σου φαινεται ενοχλητικο που συμμετεχει σε ενα φορουμ γονιων, αλλα οπως βλεπεις απανταει σε ενα θεμα που υπηρχε ηδη και το ανοιξαν γονεις. Και δεν ειναι κακο για μας τους γονεις να ακουμε πως νιωθουν ανθρωποι που υπηρξαν και αυτοι παιδια και πιθανοτατα κακοπερασαν απο την απεχθεια που εχεις ο κοσμος για τους ομοφυλοφιλους. Ισως μας κανει να νιωσουμε και την αλλη πλευρα του φεγγαριου.

εμεις εδω μιλαμε για τα παιδια μας ως γονεις.εσυ εχεις παιδια κ μιλας για αυτα?κ βασικα απο το νικ σου δε καταλαβαμε τι εισαι.λεσβια γκευ η και τα 2?

Και καλά κάνεις και ανησυχείς γιατί είναι παιδιά σου.

στο μέλλον κάποια στιγμή ίσως και να ευχαριστείς τον θεό (αν πιστεύεις κάπου) γι αυτήν την παρέμβαση που κάνω εδώ πέρα. θα σώσει απο πολύ πόνο πολλά παιδιά.

μιας και το ρώτησες είμαι γκέι άντρας. 26 χρονών, φοιτητής στο χώρο υγείας στην αθήνα. και ο λόγος που μπαίνω στα φόρουμς και αναρτώ αυτά τα βίντεοζ είναι γιατί στο ελλάντα που ζούμε μερικοί νομίζουνε ακόμη οτι το να είσαι γκέι και γενικάη ομοσεξουαλική συμπεριφορά είναι κάτι... αφύσικο, είναι... ασθένεια, είναι... παραφύσι κοκ

κι εγώ θα κάνω παιδιά κάποια στιγμή, και το ζευγάρι των λεσβίων που θα τα μεγαλώσουε απο κοινού το έχω ήδη βρεί. εγώ είμαι σε σχέση ήδη δύο χρόνια με τον άνθρωπο μου δεν ξέρω αν αυτός θα είναι ο σύμβιος μου, θα δείξει. πάντως αυτός που θα έινια, θα δώσει το σπέρμα του στην μία λεσβία, εγώ στην άλλη, και θα έχουμεμια υπέροχη οικογένεια με δύο παιδάκια που αν και δεν θα έχουνε κανένα δεσμό αίματος θα είναι αδερφάκια. επίσης θα υιοθετήσουμε κι ένα μαυράκι απο αυτά στην αφρική που πεινάνε για να δέσει το γλυκό.

ομοφυλοφιλία δεν σημαίνει ουτε έλλειψη γονεικων συναισθημάτων. ίσα ίσα που αυτό θα κάνει την ανατροφή των παιδιών πιο εύκολη. αλλά σαφώς σουα είναι κάτι άγνωστο γιατι εδώ στο ελλάντα η χριστιανική ηθική προτάση μόνο μια επιλογή, τον Adam and Eve. Υπάρχουνε όμως και άλλες επιλογές, Madam and Eve και Adam and Steve. απλα είναι λίγο διαφορετικός ο τρόπος ζωής. Και να ξέρεις οτι αυτό οπου έχει γίνει ανεκτό συμβαίνει ήδη με μεγάλη επιτυχία!

ΜΠΡΑΒΟ... μπραβο ...αντε μιλα μας λίγο καλε μου ανθρωπε ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΟΘΟΥΜΕ!!!!!!

ΚΙ ΕΣΥ θα παρεις απο εδω ωραιες ιδεες διαπαιδωγησης και ανατροφής των παιδιων σου ...!

(κι εγω εμπαινα απ οταν ειχε προτοφτιαχτει το φορουμ ....)

Διαφημίσεις

Kαι παιδι να μην εχει Δημητρα σιγουρα εχει υπαρξει ο ιδιος η ιδια παιδι οποτε εχει το δικαιωμα να μιλαει. Εκτος και αν το φορουμ απαγορευει σε οσους δεν εχουν παιδια να συμμετεχουν, που απο οτι γνωριζω δεν ισχυει αυτο. Οσο για το τι ειναι φυσιολογικο δεν νομιζω ποτε οτι απο αυτο κρινεται η αγαπη της μανας και η αποδοχη της στην διαφορετικοτητα.

Καλη μου μαρκο πολο δεν μιλησα για την αγαπη της μανας και την αποδοχη του παιδιου της. Οκαθενας εκει κανει οτι καλυτερο νομιζει. Εγω ρωτησα αν το βλεπετε φυσιολογικο. Η αγαπη είναι αδιαμφισβητητη.

Οι έλληνες είναι ρατσιστες....δυστηχως με τους υπόλοιπους έλληνες......

Και καλά κάνεις και ανησυχείς γιατί είναι παιδιά σου.

στο μέλλον κάποια στιγμή ίσως και να ευχαριστείς τον θεό (αν πιστεύεις κάπου) γι αυτήν την παρέμβαση που κάνω εδώ πέρα. θα σώσει απο πολύ πόνο πολλά παιδιά.

μιας και το ρώτησες είμαι γκέι άντρας. 26 χρονών, φοιτητής στο χώρο υγείας στην αθήνα. και ο λόγος που μπαίνω στα φόρουμς και αναρτώ αυτά τα βίντεοζ είναι γιατί στο ελλάντα που ζούμε μερικοί νομίζουνε ακόμη οτι το να είσαι γκέι και γενικάη ομοσεξουαλική συμπεριφορά είναι κάτι... αφύσικο, είναι... ασθένεια, είναι... παραφύσι κοκ

κι εγώ θα κάνω παιδιά κάποια στιγμή, και το ζευγάρι των λεσβίων που θα τα μεγαλώσουε απο κοινού το έχω ήδη βρεί. εγώ είμαι σε σχέση ήδη δύο χρόνια με τον άνθρωπο μου δεν ξέρω αν αυτός θα είναι ο σύμβιος μου, θα δείξει. πάντως αυτός που θα έινια, θα δώσει το σπέρμα του στην μία λεσβία, εγώ στην άλλη, και θα έχουμεμια υπέροχη οικογένεια με δύο παιδάκια που αν και δεν θα έχουνε κανένα δεσμό αίματος θα είναι αδερφάκια. επίσης θα υιοθετήσουμε κι ένα μαυράκι απο αυτά στην αφρική που πεινάνε για να δέσει το γλυκό.

ομοφυλοφιλία δεν σημαίνει ουτε έλλειψη γονεικων συναισθημάτων. ίσα ίσα που αυτό θα κάνει την ανατροφή των παιδιών πιο εύκολη. αλλά σαφώς σουα είναι κάτι άγνωστο γιατι εδώ στο ελλάντα η χριστιανική ηθική προτάση μόνο μια επιλογή, τον Adam and Eve. Υπάρχουνε όμως και άλλες επιλογές, Madam and Eve και Adam and Steve. απλα είναι λίγο διαφορετικός ο τρόπος ζωής. Και να ξέρεις οτι αυτό οπου έχει γίνει ανεκτό συμβαίνει ήδη με μεγάλη επιτυχία!

αρα στο σαιτ δε μπαινεις καθαρα για να τοποθετηθεις σε θεματα ομοφυλοφυλιας. Μιλησες για προπαγανδα εκλησιας πριν απο λιγο ετσι.....αυτο λοιπον που κανεις τι είναι. Και με την αδεια σου το ελλαντα μην το χρησιμοποιεις, στη τελικη αν δε σου αρεσει στο ελλαντα γιατι δε μετοικεις στην αγγλια? Δεν μου απαντησες αν μας λες οτι οι 4 γονεις ειναι καλυτερα απο 2 κατα την αποψη σου.

Καλη μου μαρκο πολο δεν μιλησα για την αγαπη της μανας και την αποδοχη του παιδιου της. Οκαθενας εκει κανει οτι καλυτερο νομιζει. Εγω ρωτησα αν το βλεπετε φυσιολογικο. Η αγαπη είναι αδιαμφισβητητη.

με βάση το δικό σου κριτήριο ακόμα και η ετεροφυλόφιλια σαν σεξουαλικότητα αν δεν οδηγεί σε αναπαραγωγή είναι εξίσου ανώμαλη και διεστραμμένη.

πριν έρθουνε οι μονοθειστικές θρησκείες και δαιμονοποιούσανε τα πάντα (εβραισμός, χριστιανισμός, ισλαμισμός) ο έρωτας δεν καταδικαζότανε και δεν υπήρχε στο κεφάλι του μέσου ανθρώπου οτι πρωτοαρχικός σκοπός του σεξ είναι η αναπαραγωγή. σαφώς κι αυτή συμβαίνει αλλά με πολλούς και διάφορους τρόπους.

η θρησκεία μας θέλει σαν πρόβατα, να ζούμε τον φόβο της αμαρτίας και της κόλασης για να μας ελέγχει. τωρα αν το φυσιολογικο ειναι να οδηγει αμεσα σε αναπαραγωγη, αν αυτο ειναι το κολλημα, ε τοτε οχι δεν ειναι. αυτο δεν σημαινει οτι δεν μια υγιης σεξουαλικη ταυτότητα.

πως αλλιώς να σου απαντήσω, δεν ξέρω αν σε καλύπτω

Βρε foulina μου για σενα οποιος εχει σεξουαλικη ζωη και δεν τεκνοποιει δεν θεωρειται φυσιολογικος????

Απο τη στιγμη που η ερωτικη πραξη εχει ως αποτελεσμα περα απο την ευχαριστηση και τη τεκνοποιηση, δε αναφερομαι σε προβλημα υγειας που καποιοα ζευγαρια δε μπορουν να κανουν παιδι, αν ηταν λοιπον φυσιολογικο ολο αυτο θα τεκνοποιουσαν. Αλλιως εκαναν σχεση και δε θα επιδιωκαν να ιοθετησουν παιδια η να τεκνοποιησουν με αλλους τροπους. Αυτο νομιζω εγω.

Διαφημίσεις

αρα στο σαιτ δε μπαινεις καθαρα για να τοποθετηθεις σε θεματα ομοφυλοφυλιας. Μιλησες για προπαγανδα εκλησιας πριν απο λιγο ετσι.....αυτο λοιπον που κανεις τι είναι. Και με την αδεια σου το ελλαντα μην το χρησιμοποιεις, στη τελικη αν δε σου αρεσει στο ελλαντα γιατι δε μετοικεις στην αγγλια? Δεν μου απαντησες αν μας λες οτι οι 4 γονεις ειναι καλυτερα απο 2 κατα την αποψη σου.

ίσως γιατί αγαπώ την χώρα που μεγάλωσα;

ίσως γιατί δεν έχω την οικονομική άνεση να το κάνω αυτό ακόμα;

ίσως γιατί θεωρώ κούκλα την ελλάδα κι ότι χαραμίζεται;

δεν είναι αυτό το θέμα μας.

νομίζω οτι την απάντηση στο γιατί 4 γονείς κι όχι 2 ειναι καλύτεροι την έχεις ήδη. καταμερισμός ευθυνών, λιγότερη κούραση κοκ

και αμαν με την αναπαραγωγή. έχουμε φτάσει 6 δις και θα φτάσουμε 13 σε δέκα χρόνια περίπου. εκεί ειναι το θέμα; έλεος

όσο για την προπαγάνδα, ποτέ δεν αρνήθηκα οτι κάνω αλλά εγώ κάνω καλή προπαγάνδα και μεταφέρω την επιστημονική γνώση απο χιλιάδες ψυχολόγους/ψυχιατρους/βιολόγους κοκ

η εκκλησία κάνει προπαγάνδα αυτό που θα της φέρει πιο πολλά λεφτά. θυμήσουν πριν 20 χρονια την θέση της γυναίκας και πως ουρλιάζανε για την χειραφέτηση της και για τον πολιτικό γάμο. ε τα ίδια κάνουνε και τώρα. ε, θα τους περάσει!

εγω πιστευω πως αν η ομοφυλοφιλια ηταν φυσιολογικο θα ειχαμε ολοι τα ιδια γεννητικα οργανα κ δε θα ξεχωριζαμε κ θα υπηρχε αλλη μεθοδος αναπαραγωγης!

Foulina δεν θα μπω στην διαδικασια να σε πεισω για το αντιθετο γιατι ειναι η γνωμη σου και προφανως ειναι βαθεια ριζωμενη αλλα μου κανει πραγματικα τρομερη εντυπωση που μια νεα μητερα βλεπει ετσι τα πραγματα. Η ζωη δυστυχως η ευτυχως δεν ειναι ασπρο η μαυρο και ο καθενας εχει το δικαιωμα να ζει ευτυχισμενος και αν επιλεγει κατι διαφορετικο απο αυτο που καποιος αλλος πιστευει δεν σημαινει οτι αυτοματως γινεται μη φυσιολογικος.

όσο για την προπαγάνδα, ποτέ δεν αρνήθηκα οτι κάνω αλλά εγώ κάνω καλή προπαγάνδα και μεταφέρω την επιστημονική γνώση απο χιλιάδες ψυχολόγους/ψυχιατρους/βιολόγους κοκ

η εκκλησία κάνει προπαγάνδα αυτό που θα της φέρει πιο πολλά λεφτά. θυμήσουν πριν 20 χρονια την θέση της γυναίκας και πως ουρλιάζανε για την χειραφέτηση της και για τον πολιτικό γάμο. ε τα ίδια κάνουνε και τώρα. ε, θα τους περάσει!

Εσυ δηλαδη κρινεις οτι κανεις καλη προπαγανδα? Με ποια κριτηρια?

Συγνωμη αγαπητε φιλε gay η οτι αλλο....δεν εχω χρονο να διαβασω τα ατελειωτα γραπτα σου αλλα καπου επεσε το ματι μου οτι και καλα δεν χανεται η αναπαραγωγικη ικανοτητα.....και μιας κι εμενα στην ιατρικη λαθος θα μου τα μαθανε...ποιανου δεν χανεται?????Τεκνοποιει ο gay αντρας με τον συντροφο του και η λεσβια με την δικη της?????Αυτο που περιγραφεις ειναι αυτο που απο καταβολης κοσμου γινεται..αντρικο σπερμα-γυναικειο ωαριο.Ολα τα αλλα περι θρησκειας που καταπιεζει,παλιες αντιληψεις,παιδακια απο 2 μπαμπαδες 2 μαμαδες κι ενα υοθετημενο για να το παιξουμε ανοιχτομυαλοι,δεκτα αν σε κανουν να νιωθεις καλυτερα!

Αρια ασε το θεματακι με τους αλλοδαπους. Αν θες να γραψεις κατι για αυτο πηγαινε στο αναλογο θεμα. Και μη γραφεις αυθερετα. Οσο γι αυτα που εγραψες lesgaybitrans η μεθοδος συλυψης που μου ανεφερες δεν είμαι μεσω επαφης και είναι κατι που ο ενας συντροφος ουσιαστικα ερχετε σε κοντρα με αυτα που θελει. Αστοχο το παραδειγμα με τα ζωα γιατι είναι πολυ μικρο το ποσοστο σε καθε κατηγορια ζωου. Δηλαδη αφου αναφερθηκες στο ζωικο βασιλειο ο γκευ κοκορας η η γκευ κοτα τεκνοποιει? Οι επιστημονες που μου αναφερεις για μενα είναι αμφιβολου προελευσεως. Η ταινια παλι τι να λεει, και εγω φτιαχνω μια ταινια με τα πιστευω μου και τη παρουσιαζω, παει να πει οτι είναι και αποδεκτη. τελος θα πω οτι η προπαγανδα δεν είναι της εκλησσιας αλλα δικη σου αφου μας λες, σκεψου να είχαν ολοι 4 γονεις, αρα οι δυο γονεις δεν είναι οτι καλυτερο και φυσιολογηκοτερο στο να μεγαλωσει ενα παιδι χωρις μισος αλλά είναι καλυτερα τα παιδια που εχουν 4. τελικα τι ατυχα είναι τα παιδακια των περισοτερων αφου εχουν μονο 2 γονεις.

μάλιστα

δεν απαντάς γιατί θες να απαντήσεις, αλλά γιατί θες να πάς κόντρα

δεν είναι μικρό ποσοστό το 15 - 30% των ζευγαριών κάθε ζωικού είδους. όσον αφορά την επαφή, να ξέριες οτι στα θυληκά μπονόμπος το αιδοίο των θυληκών έχει προσαρμοτεί πιο πολύ να κάνει σέξ με ένα άλλο αιδοίο (μορφολογικά) παρά με το αντίθετο όργανο. μάλλον επειδή εντάξει θα συμβαίνει αναπαραγωγή μια φορά τον χρόνο αλλά τον υπόλοιπο χρόνο κάνουμε λεσβιακά για επίλυση ενδοφυλετικών συγκρούσεων, ενίσχυση κοινωνικών δεσμών κοκ

τωρα οσον αφορα τους επιστημονες, θα φρικάρω. αν η αμερικάνικη ψυχολογικη/ψυχιατρική εταιρεία που εκδίδει το dsm iv που είναι ο ακρογωνιαίος λίθος όλων των επιστημόνων ψυχικής υγιεινής παγκοσμίως δεν είναι έγκυρο, τότε πάσο. τα ίδια λέει και το παγκόσμιο ταξινομητικό σύστημα ασθενειών το icd 10.

αλλά εσύ πίστευε οτι θες και στην γκέι προπαγάνδα. ε είναι λίγο φρίκη γιατί απο κει που έχεις μια άποψη η επιστήμη σου παρουσιάζει ακριβώς το αντίθετο. λογικό στην θέση σου αυτό θα πάθαινα. ριάλιτι τσέκ όμως έτσι ; :P

με βάση το δικό σου κριτήριο ακόμα και η ετεροφυλόφιλια σαν σεξουαλικότητα αν δεν οδηγεί σε αναπαραγωγή είναι εξίσου ανώμαλη και διεστραμμένη.

πριν έρθουνε οι μονοθειστικές θρησκείες και δαιμονοποιούσανε τα πάντα (εβραισμός, χριστιανισμός, ισλαμισμός) ο έρωτας δεν καταδικαζότανε και δεν υπήρχε στο κεφάλι του μέσου ανθρώπου οτι πρωτοαρχικός σκοπός του σεξ είναι η αναπαραγωγή. σαφώς κι αυτή συμβαίνει αλλά με πολλούς και διάφορους τρόπους.

η θρησκεία μας θέλει σαν πρόβατα, να ζούμε τον φόβο της αμαρτίας και της κόλασης για να μας ελέγχει. τωρα αν το φυσιολογικο ειναι να οδηγει αμεσα σε αναπαραγωγη, αν αυτο ειναι το κολλημα, ε τοτε οχι δεν ειναι. αυτο δεν σημαινει οτι δεν μια υγιης σεξουαλικη ταυτότητα.

πως αλλιώς να σου απαντήσω, δεν ξέρω αν σε καλύπτω

αυτο με τις θρησκιες που το ειδες γραμμενο?Οτι πριν ηταν αποδεκτο καποιος να ειναι γκευ και μετα τον χριστιανισμο πχ αυτο αλλαξε?

αυτο με τις θρησκιες που το ειδες γραμμενο?Οτι πριν ηταν αποδεκτο καποιος να ειναι γκευ και μετα τον χριστιανισμο πχ αυτο αλλαξε?

φυσικα

το ξεριε ςοτι η ομοφυλοφιλια πρωτη φορα στην ελλαδα εγινε παρανομη στο βυζαντιο

τοτε που καθιερώθηκε ο χριστιανισμος σαν επισημη θρησκεία

η αρχαια ελλαδα ητανε μια κοινωνια ανοχης. οχι ενοχης

πιτάκης κων/νος, οι περιθωριακοί στο βυζάντιο, η θέση των ομοφυλόφιλων στην βυζαντική κοινωνία

αν δεν πιστεύεις

Οσον αφορα να σου πω για αρχαι ελλαδα, με θρησκια τον δωδεκαθεισμο και οχι μοναδικο θεο, τα παραμυθια οτι ήταν ανεκτικοι οι ελληνες στους γκευ να σου πω τα χαιρετισματα οτι δεν υπαρχει αυτο. Οποιος στην αρχαι ελλαδα ηταν γκευ ουτε θεσεις μπορουσε να παρει ουτε καν τη γνωμη του, και ο ιδιο ο ομηρος καταριπτει τον μθυο αχιλλεα πατροκλου. Απαραδεκτο να μπαινεις για να κανεις μονο και μονο προπαγανδα. Το παραδεχτηκες αλλωστε, για σενα καλη για μενα κακη.

Βρε κουλ λιγο, ο ανθρωπος ουτε προσβαλε κανεναν ουτε φανταζομαι εχει σκοπο να προσυλητησει ενηλικες υπερ της ομοφυλοφιλιας. Μην υπερβαλετε τοσο. Την γνωμη του λεει μπας και ανοιξει λιγο το μυαλο μας απεναντι σε κατι που το θεωρουμε ξενο αρα το ξορκιζουμε. Ομως ολοι εχουμε παιδια και γιαυτο θα επρεπε να ειμαστε λιγο πιο ανοιχτομυαλοι.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...