Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

aglaia σε Ευχαριστω μεσα απο ολα αυτα που εχεις αφιερωσει τον χρονο σου και γραφεις καταφερα να θηλασω το κοριτσακι μου πρωτη φορα 45 μερες μετα τον τοκετο!!!!!

Γεννησα στο Αρεταιειο που μονο φιλικο προς τα βρεφη δεν ηταν, σε συνδιασμο με την παλια μας παιδιατρο που εκανε τα παντα ωστε να μην με αφησει να θηλασω και οταν τα καταφερα ηθελε να με γεμισει συμληρωματα μην τυχον και δεν παχαινει το παιδι!! το παιδι μου πλεον βαζει καθε μερα τουλαχιστον 30 γρ και ειμαι και εγω αλλα κυριος αυτο τρισευτυχισμενο!!!ο νεος μας παιδιατρος δεν ξερω αν μπορω να γραψω τα στοιχεια του εδω ή θεωρειται διαφημιση? μας εκοψε ολα τα συμπληρωματα και πλεον θηλαζω αποκλειστικα τον προτεινω σε οποια κοπελα αντιμετωπιζει προβλημα με παιδιτρους που δινουν συμπληρωματα και γενικα κανουν τα παντα ωστε να αποτρεψουνε τις μανουλες να δωσουν απλοχερα οτι πιο πολυτιμο εχουν για τα παιδακια τους, aglaia και παλι σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου ηταν πολυτιμη!!!!!!!!!

uMFrp3.png

Το Ταξίδι του Θηλασμού τελείωσε για εμάς, μετά απο 22 υπέροχους μήνες!!!

Διαφημίσεις

Πολύ χαίρομαι όταν διαβάζω τέτοια!

Μπράβο για την επιμονή και την υπομονή σου, σου αξίζουν συγχαρητήρια!

Το όνομα του γιατρού φυσικά μπορείς να το γράψεις, εγώ έχω αναφέρει πάμπολλες φορές σε ποια παιδίατρο πηγαίνω, ποτέ δεν δέχτηκα παρατήρηση. Γι αυτό υπάρχει το φόρουμ, για να ανταλλάσσουμε απόψεις και πληροφορίες!

jv42p3.png

DfUyp2.png

Πολύ χαίρομαι όταν διαβάζω τέτοια!

Μπράβο για την επιμονή και την υπομονή σου, σου αξίζουν συγχαρητήρια!

Το όνομα του γιατρού φυσικά μπορείς να το γράψεις, εγώ έχω αναφέρει πάμπολλες φορές σε ποια παιδίατρο πηγαίνω, ποτέ δεν δέχτηκα παρατήρηση. Γι αυτό υπάρχει το φόρουμ, για να ανταλλάσσουμε απόψεις και πληροφορίες!

Σε ευχαριστω palladin ο γιατρος μας ονομαζεται Δημητρακοπουλος Ιωαννης και το ιατρειο του ειναι στο περιστερι Αττικης, υποστηριζει εκτος απο τα αντισωματα που περνουνε τα μωρα που θηλαζουνε γινονται πιο εξυπνα αλλα και πιο ομορφα, γιατι με τις θηλαστικες κινησεις γυμναζονται ολοι οι μυες του προσωπου, χωρια που βγαινουν πιο ολοκληρωμενες και ισχυρες προσωπικοτητες!!!!

uMFrp3.png

Το Ταξίδι του Θηλασμού τελείωσε για εμάς, μετά απο 22 υπέροχους μήνες!!!

Να πεις από εμένα συγχαρητήρια στον γιατρό σου... Μπράβο του που εξασκεί την ιατρική και όχι την μπακαλική, έτσι όπως έχουμε συνηθίσει!!!

Και μια που ανοίχτηκε αυτό το τοπικ να πω και εγώ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Αγλαϊα....

Να πεις από εμένα συγχαρητήρια στον γιατρό σου... Μπράβο του που εξασκεί την ιατρική και όχι την μπακαλική, έτσι όπως έχουμε συνηθίσει!!!

Και μια που ανοίχτηκε αυτό το τοπικ να πω και εγώ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Αγλαϊα....

Αν οχι ολες,οι περισσοτερες εδω μεσα χρωσταμε τουλαχιστον ενα ευχαριστω στην Αγλαια!Αναμεσα σ'αυτες φυσικα ειμαι κι εγω και κοντα σε μενα κ η αδερφη μου,που πιο ενημερωμενη τωρα θα ξαναθηλασει!

:P:p

..μαμα τωρα ξερω..

Διαφημίσεις

+ 1

:wink:;-):wink:;-):wink:;-):wink:;-):wink:;-):wink:;-):wink:

++++++++++++ χ πολλά ευχαριστώ!!!!!!!!!!!

Δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω Κα Αγλαϊα!!!!!! Ούτε η μάνα μου, ούτε η αδερφή μου, μου στάθηκαν έτσι...........

Είμαστε 5 μηνών και θηλάζουμε ακάθεκτες............

Να είσαι καλά, να κάνεις όλες τις μανούλες συνειδητοποιημένες και σίγουρες..........:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Και εγώ θα πω ευχαριστώ κα Αγλαϊα. ΄Για κάθε μία από τις πολύτιμες συμβουλές σας που έχετε γράψει εδώ. Πραγματικά σας θαυμάζω.

Respect.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...