Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδίατρος περιοχή Άνω Πατήσια-Αγ. Ελευθέριος, Γαλάτσι

NANSOULA

Recommended Posts

Νομιζω πραγματικα οτι δεν υπαρχει καλυτερος γιατρος απο τον Βλαχο.Η κορη μου ειναι 7 ετων και δεν την εχω παει ποτε σε αλλον γιατρο.Ειναι κορυφη...Δεν μου εχει κανει ποτε λαθος διαγνωση και οτι τον ρωτας ειναι παντα προθυμος να σου απαντησει.Παντα απανταει στο τηλεφωνο και μιλαει με πολυ ομορφο τροπο στο παιδι.Η κορη μου δεν εχει παρει ποτε αντιβιωση.Τον συστηνω ανεπιφυλακτα.!!!

• 1 month later...

Διαφημίσεις

eleni26 είπε:
χαραλαμποσ κολυμπιρης , μπαμπη αννινου εκει στισ καφετεριεσ στην πατησιον ειναι ειναι πολυ καλοσ εκει πηγαιναμε αλλα τωρα μετακομοιζουμε γιαννενα και αναγκαστικα θα αλλαξουμε

Αποτελεσματικος αλλα με πολλα φαρμακα !

Iride είπε:
Για τον Βλάχο έχω ακούσει κι εγώ τα καλύτερα. Πρέπει να είναι τοπ ο άνθρωπος. Μόνο που είπαν φίλες ότι έχει πολύ κόσμο και αργείς λίγο. Τώρα που έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος με τη δική μου παιδίατρο, την έχω εκτιμήσει ακόμη περισσότερο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι τα Χριστούγεννα που λείπαμε Ιταλία με το ένα παιδί και το μικρό το είχαμε αφήσει στη μαμά μου, αρρώστησαν και τα δύο με υψηλό πυρετό και απίστευτο βήχα (μάλλον τη γνωστή τότε γρίππη). Δεν μπορώ να ξεχάσω πώς στάθηκε σε εμάς στο τηλέφωνο και πόσο ταυτόχρονα στη μητέρα μου εδώ στην Αθήνα. Τι να πρωτοπώ, ότι ήρθε επίσκεψη σπίτι παραμονή πρωτοχρονιάς και δεν πήρε χρήματα? Ότι την επόμενη ημέρα έπαιρνε συνέχεια τη μαμά μου τηλέφωνο για να την καθησυχάσει επειδή εμείς λείπαμε? Ότι πηγαίνω με τα δύο παιδιά και ποτέ δεν μου παίρνει διπλή επίσκεψη (εννοείται με απόδειξη). Φάρμακα βέβαια δίνει, με φειδώ βέβαια, αλλά την έχω εκτιμήσει πολύ. Το τι τηλέφωνα στο κινητό την παίρνω και έχω άμεση ανταπόκριση και λύση. Τώρα πλέον τη συστήνω και εγώ ανεπιφύλακτα. Δεν είναι όμως στο ΙΚΑ.

Πολυ καλος ιατρος και προ παντων ανθρωπος !

Ηταν ο 1ος μας, αλλα επειδη δεν διεγνωσε εγκαιρως το ασθμα του γιου μου, πηγαμε σε αλλον για 2η γνωμη και τελικα κατσαμε στον 2ο. Αλλα γενικοτερα κανενα παραπονο για τον κ. Βλαχο και προσωπικα θα επιστρεψω παλι σε εκεινον καποια στιγμη.

• 3 months later...

Καλησπέρα κορίτσια....Χρειάζομαι τη βοήθειά σας....Σε εναμιση μήνα περίπου έρχεται ο μπουρμπουλήθρας μου και όπως καταλαβαίνετε ψάχνω παιδίατρο...

Το θέμα είναι όμως πως δεν υπάρχει κανένας συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ ούτε στο Γαλάτσι που μένω ,ούτε και στις γύρω περιοχές....

Ξέρει καμία κάποιον καλό γιατρό που να είναι συμβεβλημένος? και αν όχι κάποιον στην περιοχή εκτός ΕΟΠΥΥ και πόσο πέρνει στις επισκέψεις?

Θα ήθελα τις πρώτες επισκέψεις να τις κάνει κατοίκον.....

Ευχαριστώ προκαταβολικά και περιμένω....

[

efffiiiii είπε:
Καλησπέρα κορίτσια....Χρειάζομαι τη βοήθειά σας....Σε εναμιση μήνα περίπου έρχεται ο μπουρμπουλήθρας μου και όπως καταλαβαίνετε ψάχνω παιδίατρο...

Το θέμα είναι όμως πως δεν υπάρχει κανένας συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ ούτε στο Γαλάτσι που μένω ,ούτε και στις γύρω περιοχές....

Ξέρει καμία κάποιον καλό γιατρό που να είναι συμβεβλημένος? και αν όχι κάποιον στην περιοχή εκτός ΕΟΠΥΥ και πόσο πέρνει στις επισκέψεις?

Θα ήθελα τις πρώτες επισκέψεις να τις κάνει κατοίκον.....

Ευχαριστώ προκαταβολικά και περιμένω....

Ο δικός μας δεν είναι συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ, αλλά κάνει ηλεκτρονική συνταγογράφιση οπότε τα εμβόλια στα γράφει και τα παίρνεις δωρεάν. Ειναι ο

Μανώλης Γιαμούρης

Ανθέων 4-6, Άνω Πατήσια | Τηλ.: 210 2525660

Διαφημίσεις

Sofia-z είπε:
Ο δικός μας δεν είναι συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ, αλλά κάνει ηλεκτρονική συνταγογράφιση οπότε τα εμβόλια στα γράφει και τα παίρνεις δωρεάν. Ειναι ο

Μανώλης Γιαμούρης

Ευχαριστώ πολύ!μήπως μπορείς να μου πεις έστω σε pm πόσο είναι η επίσκεψη και αν έρχεται στην αρχή σπίτι?

[

• 3 months later...
  NANSOULA είπε:
Γεια σας!!

Μήπως έχετε να μου προτείνετε κανέναν/καμιά καλή παιδίατρο στις περιοχές Άνω Πάτήσια ή Γαλάτσι που να έχετε μείνει ευχαριστημένες?

Ευχαριστώ πολύ!

ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΚΑΝ= ΗΛΙΑΝΑ ΧΡΗΣΤΑΚΗ

ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΓΟΝΙΟΣ. ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΜΑΣ (ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΦΙΛΗ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΧΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.... ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΣΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΑΝ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΡΑΤΗΣΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ CLUB.

ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΓΛΥΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ. ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΦΘΗΝΗ.... ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΧΑΖΗ Η ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ, ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΥΝΕΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΝ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ- ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ= ΕΙΧΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ 23 ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕΣ, ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΑΓΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΩ.......

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ (ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ)

ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΗΔΗ 2 ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ

ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ.......

ΧΧΧ

• 4 months later...
  vasoula1983 είπε:
γεννησα πριν λιγες μερες και ψαχνω για καποιον καλο παιδιατρο στο γαλατσι.εχετε να μου προτεινεται καποιον?

εμείς παμε στον περιφερειακό πολυγώνου πάνω απ' το Γαλάτσι κ είναι πικυ καλή αν σε ενδιαφέρει.

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

ο παιδιατρος της κορης μου που ειναι 6,5 ειναι ο

Μανώλης Γιαμούρης

παρα πολυ καλος αλλα ιδιωτης βεβαια σου γραφει τα εμβολια κ τα παιρνεις τσαμπα!!!ειναι παρα πολυ καλος γιατρος κ σου εξηγει τα παντα οποτε το ζητησεις!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...